Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
اول یه کم صبر کن تا Titan یه سنگ طرفت پرتاب کنه وقتی که سنگ نزدیکت شد و رنگش عوض شد F رو بزن گابریل با زنجیر صلیب سنگ رو میگره بعد سریع WASD یه دور بزن سنگ پرتاب میشه طرف خوده Titan از این جا به بعد مراحل مبارزه مثل Ice Titan هست...

اقا منم اینجاش گیر کردم نمیدونم چیکار کنم.wasd هم میزنم ولی نمیگیره.یکی به ما بگه تو رو خدا

اقا منم اینجاش گیر کردم نمیدونم چیکار کنم.wasd هم میزنم ولی نمیگیره.یکی به ما بگه تو رو خدا
باید خلاف جهت ساعت بزنی. یعنی اول W بعد A بعد S و بعد هم D. یک بار یا 2 بار بچرخونی پرتش میکنه.
یکی به ما هم جواب بده . گیر کردم :((
اونجا یه بار J میزنی تا از دیوار فاصله بگیره و بعدش K میزنی تا بپره روی اون سکو. بقیه-ش هم که مشخصه.

دوستانی که بازیو تموم کردن یا زیاد جلو رفتن سیوشونو اینجا بزارن خواهشا o:-) !

من قبلا بازیو با ایکس باکس تموم کردم , اما میخوام بعضی از جاهاشو با کامپیوتر دوباره برم ... b-)

دوستان یه توضیحی درباره DLC دوم وقتی که The fogotten one از گیبریل شکست میخوره میدید.
وقتی که گیبریل قدرت The fogotten one میگیره تبدبل به دراکولا میشه؟

دوستان یه توضیحی درباره DLC دوم وقتی که The fogotten one از گیبریل شکست میخوره میدید.
وقتی که گیبریل قدرت The fogotten one میگیره تبدبل به دراکولا میشه؟
آره. گبریل قبل از ورود به اون زندون The fogotten one، حتما میباست خون اون دختر بچه رو میخورده تا بتونه وارد اونجا بشه. اون هم خون آشام بوده و گبریل کلا خون آشام میشه.

سلام عزیزان
لطفا بگید چجوری باید از این پل پرید بنده هر کاری میکنم نمیشه!!
اول دورخیز کن و بعد جهت رو به جلو را دوبار پشت سر هم بزن و نگهش دار تا شروع به دویدن کنه . وقتی به پل رسیدی دکمه ی پرش را بزن .

عجب بازی خفنیه فوق العاده ست دیونه کننده کامل از خماری بازی در میای مرحله به مرحله یک بازی جدید روبرو میشی اصلا تکراری و خسته کننده نیست البته دوستان که ایرادادتی که گفتن اولش قبول داشتم مشکل جون بازی بود فکر میکنی بازی سطح پایینی داره منم پاکش کردم بازی های دیگه انجام دادم بعد دوباره اول پیش نیازهای بازی رو نصب کردم بعد سیستم بطور اتفاقی خاموش کردم بعد بازی رو نصب کردم دوباره از اول و مشکلات جون بازی و اینکه یک دست بهت میخورد تموم میشد درست شد و تا مرحله 7 رفتم لذت فوق العاده داشته دوستانی که قبول ندارین برن سایت یوتوب هر روز یک ویدو جدید از مراحل بازی میاد گیم پلی فوق العاده ی داره اگر بازی نکنید یکی از بهترین بازی هارو از دست دادین فقط صبور باشین چند مرحله بگذرونین بعد متوجه چه شاهکاری میشین :x راستی هر موقعه جون بازی کم آوردین جادو آبی بعد کشتن شخصیتها دوباره جون میگیره و...!

یکی از ایراداتی که یه بازی وارده زاویه دوربین هست به عنوان مثال شخصیت بازی به طور 360 درجه مثل darksiders حرکت نمیکنه ، بعضی جاها دچار مشکل میشیم . البته گرافیک بازی هم میتونست قوی تر از این باشه .

پیرم کرد اما بلاخره بعد از 60 ساعت تونستم تمام اچیومنتاشو بگیرمو 14 مین عنوانی بود که تونستم تو استیم 100% کنم . رسما از کار و زندگی انداختم اما ارزششو داشت :>

02118659274066842386.png

مدت‎ها یود حوصله نداشتم چند ساعت پشت سر هم بازی کنم. سن و سال که بالا رفته این طور شدم :d
اما این بازی خیلی خوبه لامصب، یکی دو ساعت اول خیلی فوق‌العاده نیست، ولی چون میدونستم بازی در ادامه بهتر می‌شه ادامه دادم، به چپترهای وسط بازی که رسیدم دیگه واقعا نمی‌تونستم بازی رو کنار بذارم. به قدری از نظر هنری زیبا درست شده این بازی که بعضی از لوکیشن‌ها رو فقط نظاره می‌کردم.
گیم‌پلی بازی هم که خب واسه یه HnS خیلی خوبه، شبیه به GoW هست و البته کمی هم کمبوهای متنوع‌تری داره.
داستان بازی رو هم می‎دونستم، با این حال روایت داستان هم خیلی خوب بود.
از نظر بهینه‌‎سازی هم که عالی بود، به نظر من با توجه به تجربه بصری‌ای که ارائه می‌‎داد ثبات فریم عالی‌ای داشت. فقط بعضی از کات‌سین‎ها Pre-Reneder بودن و 30 فریم، ولی با این حال با کیفیت بودن.
نسخه کنسولی رو به خاطر وضعیت داغون فریمش بازی نکردم، اصلاً پشیمون نیستم، واقعاً عالی بود بازی، عالی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or