فکر کنم همین رو منظورته :
THAT IS MY VENGEANCE![]()
نه بعد از اون یه جمله دیگه میگه
فکر کنم همین رو منظورته :
THAT IS MY VENGEANCE![]()
یه kind میشنوم. یه shall . اخرشم میگه to fear meمیگم کسی متوجه نشد اون آخر دیالوگ کی حرف میزنه و چی میگه ؟ دقیقا بعد از اینکه آرم بازی میاد روی صفحه یه دیالوگ دیگه هم گفته میشه که بخاطر تشویق حضار نمیشه درست شنیدش ، به نظرم همون شخصی بود که گبریل بهش داشت این حرفها رو میزد ( الوکار ؟ یا زوبک ؟ )
یه kind میشنوم. یه shall . اخرشم میگه to fear me
اولشم یه کلمه ای مثل all یا old میگه
فکر کنم میگه تمام موجودات کهن باید از من بترسن (با توجه به خشم و قدرتی که قبلش ازش تعریف میکنه اینجوری میشه برداشت کرد)
قبلش هم که میگه این همه قدرت همه از انتقام بهم رسیده. نمیگه مای ونجنس. میگه بای ونجنس :d
کلا گبریل خشن تو این نسخه استقبال میشه
بعد از این جملات میگه : برای این که من دراگون هستم، من پرنس تاریکی ها هستم، همه اینها به خاطر حس انتقامه. یکم دقت کنی بای رو میشنوی. از لب خونی هم میتونی این کار رو بکنی :dفکر کنم میگه : All Shall Come To Fear Me
اون یه تیکه به نظرم همون My باشه بیشتر به جملات قبلیش میاد تا By:
But I Will Return , I Will Live Again , I Will Have My Vengeance , Nothing Will Stand In My Way. They Will Pay , Even If It Takes Eternity ... They Will Pay
ولی بازم مشکوک میزنه چون خیلی به By نزدیکه![]()
منم حمایت خودم رو از گبریل انتقام جو اعلام میکنم ، فقط مسئله اینه که از کی میخواد انتقام بگیره![]()
I Am The Dragon, Dracul, And This is my vengeance
راستی پرا گابریل میگه Dracul و نه Dracula؟ تلفظ اصلیش اینطوریه؟ تو نسخه اولم می گفت Dracul.![]()
این آمریکایی ها تلفظ همه چیزو عوض میکنن دیگهفک کنم همون بریتیش و اصیلش دراکول هست ولی بعدا دراکیولا کردنش به نظرم .
عجیبه که اینو متوجه نشدن استاتید اونم با داشتن 600 تا دکترینرین از دانشگاهای مختلف.یافتم!این تلفظ رومانیایی و اصیل شه!
چون داستان دراکولا از رومانی اومده. Dracul هم به رومانیایی میشه: "اژدها" یا "شیطان".
![]()