بله تایید هم شدعکس مال گیم پلی بازی هست و تایید شده:
Castlevania: Lords of Shadow 2 gets a new gameplay screen | VG247
عکس مال گیم پلی بازی هست و تایید شده:
Castlevania: Lords of Shadow 2 gets a new gameplay screen | VG247
بله تایید هم شد
فضا های دورر هم اگر نگاه کنید می بیند سه بعدی هستن و اصلا شبیه به ارت نیستن
یه سوال موشکافانه:
این خروجی رو از کنسول گرفتن یا PC؟(متن خبرو خوندم به چیزی اشاره نکرده بود!!)
آخه بازی واسه PC هم تایید شده،این نورپردازی فقط از زیر PCهای شیش سیلندر میاد بیرون!!شبیه آلن ویکه البته....
چقد خوشحال شدیما...زکی!!!
شد مثه بتلفید 3،وقتی توی تریلر گرافیک اون مرحله ِی تانکارو دیدم،سکته ِی بصری زدم...اما وقتی که روی کنسول همون مرحله رو بازی کردم...اینجور شدم:از زمین تا آسمون تفاوت داشت نورپردازی....
گابی بلمونته اینکارو نکن جون مامانت....بیا و این گرافیکو کنسولی اعلام کن...البته نسخه قبل طراحی خیلی خوبی داشت ولی نه در این حد...
فهمیدم این دیوید کاکس [SUP]" کارگردان بازی "[/SUP] از سادیسم افراطیه مزمن رنج میبره!!
طی یک اقدام دیگه یک عکس از بازی منتشر کرده،یکی بیاد به من بگه این چرا اینجوری میکنه؟؟؟دفه قبلم این عکس پست بالاییو داد،هربار یه عکس میده بیرون...یکی نیست یه "پس گردنی" بزنه "بیخ گوشش" بگه: عزیزم این کارو نکن،دوباره با تاکید: عزیزم،،،این کارو نکن!!
+
اگه این تصویر in game باشه،من خودمو از مهتابی اتاقم آویزون میکنم...بک گراند در حد ونگوگ کار شده...:-o
![]()
همون cox خودش کافیه تا یه اتمسفر خوب ببینیم. همون بهتر که اونی استاد صداش می کنین رو بازی نظارت ندارهحیف این نسخه زیر نظر استاد نیست
ولی بازم کارای COX رو قبول دارم سبک کارگردانی مختص به خودشو داره . قسمت اخرم داشت با Zobek صحب میکرد چون تو کات سین اخری قسمت قبلی Zobek اومد پیشش تازه اگه Alucard بود اون یه نفر حتما داشته با جنازش صحبت میکرده چون وحشتناک از هم بدشون میاد و عاشق کشتن همدیگه هستن
اینجوری معلومه تو تریلر بازی بالای 30 فریم اجرا میشه
ولی کی فکر این داستانو میکرد ؟!!!!!! گبریل با دلی لطیف تبدیل به این دراکول بشه