Castlevania: Lords of Shadow 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
h2445_44531_10152188075195.jpg

فهمیدم این دیوید کاکس [SUP]" کارگردان بازی "[/SUP] از سادیسم افراطیه مزمن رنج میبره!!
طی یک اقدام دیگه یک عکس از بازی منتشر کرده،یکی بیاد به من بگه این چرا اینجوری میکنه؟؟؟دفه قبلم این عکس پست بالاییو داد،هربار یه عکس میده بیرون...یکی نیست یه "پس گردنی" بزنه "بیخ گوشش" بگه: عزیزم این کارو نکن،دوباره با تاکید: عزیزم،،،این کارو نکن!!
+
اگه این تصویر in game باشه،من خودمو از مهتابی اتاقم آویزون میکنم...بک گراند در حد ونگوگ کار شده...:-o

Castlevania_lords_of_shadow_2-600x450.jpg

اولیه که تابلو بود InGame نیست ولی این به نظر میاد InGame باشه...البته تعجبی هم نداره وقتی توی سال عرضه نسخه یکش می بینی چقدر سطحش از بازیای هم دوره خودش بالاتر بود و یه نگاهی هم به بازیایی مثل Last Of Us میندازی هیچ تعجبی نداره که در این حد گرافیک داشته باشه.

عکس مال گیم پلی بازی هست و تایید شده:
Castlevania: Lords of Shadow 2 gets a new gameplay screen | VG247

بله تایید هم شد
فضا های دورر هم اگر نگاه کنید می بیند سه بعدی هستن و اصلا شبیه به ارت نیستن

یه سوال موشکافانه:
این خروجی رو از کنسول گرفتن یا PC؟(متن خبرو خوندم به چیزی اشاره نکرده بود!!)

آخه بازی واسه PC هم تایید شده،این نورپردازی فقط از زیر PCهای شیش سیلندر میاد بیرون!!شبیه آلن ویکه البته....
چقد خوشحال شدیما...اه
شد مثه بتلفید 3،وقتی توی تریلر گرافیک اون مرحله ِی تانکارو دیدم،سکته ِی بصری زدم...اما وقتی که روی کنسول همون مرحله رو بازی کردم،دوباره سکته بصری زدم،از زمین تا آسمون تفاوت داشت نورپردازی....(تریلر رو با PC بازی کرده بودن)
البته نسخه قبل طراحی خیلی خوبی داشت ولی نه در این حد...کاش گرافیک کنسولی باشه این...

آخرین ویرایش:
یه سوال موشکافانه:
این خروجی رو از کنسول گرفتن یا PC؟(متن خبرو خوندم به چیزی اشاره نکرده بود!!)

آخه بازی واسه PC هم تایید شده،این نورپردازی فقط از زیر PCهای شیش سیلندر میاد بیرون!!شبیه آلن ویکه البته....
چقد خوشحال شدیما...زکی!!!:دی
شد مثه بتلفید 3،وقتی توی تریلر گرافیک اون مرحله ِی تانکارو دیدم،سکته ِی بصری زدم...اما وقتی که روی کنسول همون مرحله رو بازی کردم...اینجور شدم: :| از زمین تا آسمون تفاوت داشت نورپردازی....
گابی بلمونته اینکارو نکن جون مامانت....بیا و این گرافیکو کنسولی اعلام کن...البته نسخه قبل طراحی خیلی خوبی داشت ولی نه در این حد...

به احتمال بالا از نسخه ی 360 بوده این ها اول باید بازیشون رو روی کنسول ها بسازن اگر روی pc بسازن یکم پورتش سخت می شه
ولی نسخه ی قبلی که گرافیکش شاهکار بود

فهمیدم این دیوید کاکس [SUP]" کارگردان بازی "[/SUP] از سادیسم افراطیه مزمن رنج میبره!!
طی یک اقدام دیگه یک عکس از بازی منتشر کرده،یکی بیاد به من بگه این چرا اینجوری میکنه؟؟؟دفه قبلم این عکس پست بالاییو داد،هربار یه عکس میده بیرون...یکی نیست یه "پس گردنی" بزنه "بیخ گوشش" بگه: عزیزم این کارو نکن،دوباره با تاکید: عزیزم،،،این کارو نکن!!
+
اگه این تصویر in game باشه،من خودمو از مهتابی اتاقم آویزون میکنم...بک گراند در حد ونگوگ کار شده...:-o

Castlevania_lords_of_shadow_2-600x450.jpg

عملا مقایسه ی هر بازی با توجه به قرائن و شواهد فعلی موجود با این عنوان از لحاظ طراحی هنری و بصری حکم کفر به خدا رو داره !! حیف اسم و عنوان این بازی متعلق به یک فرنچایزی هست که از روش فیلم ها و بازیهای متعددی ساخته شده. اگر اسم این سری چیز دیگری بود و یا اصلا چیزی در گذشته بنام Castlevania نبود الان بهتون میگفتم جایگاه شماره قبلی چی میشد و الان Most Anticipated عنوان سال 2013 چه بازی میشد !!

توصیه موسیقی - روانگردانی: در حین دیدن این تصویر اگر Ost های شماره اول رو دارید آهنگ های Labyrinth Entrance یا Cornell یا Belmont's Theme
رو پخش کنید ... Here it is ! به بهترین تلفیق ممکن از صدا و تصویر اثر هنرمندان واقعی خوش آمدید.

بازی قراره خیلی عالی بشه :d گبریل هم از سکوت درومده و قرار نیست هر چند ساعت یه بار حرف بزنه
بازی هم به اندازه شماره قبلش طولانی و متنوع باشه دیگه خیلی خوبه
فقط صحنه آخر داشت واسه یه کسی تعریف میکرد. صرفا فقط برای تریلر ساخته نشده بود مثل اینکه.
یا Zobek بود یا آلوکارد فکر کنم. داستان هم که به احتمال زیاد تو دو زمان حال و گذشته میگذره. بعد از Lord of Darkness شدنش یکی هم داستان بیدار شدنش بعد از چندین قرن

حیف این نسخه زیر نظر استاد نیست
ولی بازم کارای COX رو قبول دارم سبک کارگردانی مختص به خودشو داره . قسمت اخرم داشت با Zobek صحب میکرد چون تو کات سین اخری قسمت قبلی Zobek اومد پیشش تازه اگه Alucard بود اون یه نفر حتما داشته با جنازش صحبت میکرده چون وحشتناک از هم بدشون میاد و عاشق کشتن همدیگه هستن
اینجوری معلومه تو تریلر بازی بالای 30 فریم اجرا میشه
ولی کی فکر این داستانو میکرد ؟!!!!!! گبریل با دلی لطیف تبدیل به این دراکول بشه

حیف این نسخه زیر نظر استاد نیست
ولی بازم کارای COX رو قبول دارم سبک کارگردانی مختص به خودشو داره . قسمت اخرم داشت با Zobek صحب میکرد چون تو کات سین اخری قسمت قبلی Zobek اومد پیشش تازه اگه Alucard بود اون یه نفر حتما داشته با جنازش صحبت میکرده چون وحشتناک از هم بدشون میاد و عاشق کشتن همدیگه هستن
اینجوری معلومه تو تریلر بازی بالای 30 فریم اجرا میشه
ولی کی فکر این داستانو میکرد ؟!!!!!! گبریل با دلی لطیف تبدیل به این دراکول بشه
همون cox خودش کافیه تا یه اتمسفر خوب ببینیم. همون بهتر که اونی استاد صداش می کنین رو بازی نظارت نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or