Castlevania: Lords Of Shadow 2 | PC

lordsofshadow-junio-4__large.jpg

Developer : Mercury Steam
Publisher : Konami
Genre : Action - Adventure
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 28 February 2014
(9 اسفند 92)

نسخه PC بازی امروز رسما توسط کونامی تایید شد.

بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود. در عنوان نخست ریشه های دراکولا و ارتباط افسانه ای آن با خاندان بلمونت گفته شد. حال در این قسمت بار دیگر داستان دراکولا بازگو خواهد شد. جایی که او به دنبال احیای قدرت های خود و همچنین قلعه مشهور خود می باشد. اما در همین راستا جدال او با دیگر شخصیت معروف این سری یعنی Alucard را شاهد خواهیم بود.

آپدیت 1:

Lords of Shadow 2 پایانی بر داستان سری خواهد بود.
- مبارزه های اجباری در این نسخه کمتر خواهد بود.
- می توانید پر رنگ شدن نقاط حساس [ احتمالا نقاط ضعف دشمنان در مبارزه ها یا نقاط حساس در معما ها] را فعال یا غیر فعال کنید، در درجه سختی بالاتر نیز این نقاط پر رنگ نمی شوند.
- محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.
- teleporter های کسلوانیا های کلاسیک، جایگزین Mission summary های بازی قبل شدند.
- تنوع باس فایت ها بیشتر شده است.
- هنوز مشخص نیست که در میانه باس فایت ها چک پوینت وجود دارد یا خیر.
- در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.
- اگر دوربین را کنترل نکنید، دوربین خود به خود همانند بازی اول کار می کند.
- Blood Whip (شلاق خون) جایگزین صلیب بازی اول شده است. این دو از نظر کارایی بسیار شبیه به هم هستند.
- بازی هنوز دارای ضربات عظیم و بزرگ است.
- همانند بازی اول کمبو ها به دو دسته Direct و Wide تقسیم می شوند.
- خون جایگزین جادو در بازی اول شده است.
- خون خود به خود پر نمی شود.
- نوار تمرکز (Focus gauge) هنوز در بازی وجود دارد و با جاخالی دادن، دفاع کردن و یا صد حمله پر خواهد شد. با پر شدن این نوار، قدرت ضربات بیشتر می شود. (اگه ضربه بخورید، این نوار خالی می شود)
- قابلیت تبدیل خون به Void و Chaos.
- قابلیت Void امکان استفاده از یک شمشیر را می دهد که با هر ضربه نوار سلامتی را پر می کند.
- Chaos قابلیت استفاده از سلاحی را می دهد که با هر ضربه سپر دشمنان را می شکند.
- قابلیت های خاص دراکولا مانند کنترل اجساد و ایجاد مه برای دیده نشدن و رسیدن به مکان ها مخفی نیز در بازی وجود دارد.
- بازی دارای اندکی حس طنز است.

Castlevania: Lords of Shadow 2 E3 2012 Trailer

game8indo-news-video1.jpg

Hi-Res H.264 MP4 65.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.5MB Download

=================================================
با تشکر از مرتضی (Nevan)

آخرین ویرایش:
من واقعا نمیفهمم چرا میگن طراحی محیط های شهری بازی ایراد داره؟

دورنماها همچنان خارق العاده ساخته شدن و اون حس عظمت قلعه دراکولا رو القا میکنه. نور پردازی بازی بی نظیره و این لباس مشکی گبریل هم کاملا با بازی هماهنگش کرده:d
شاید محیط های داخلی و بسته طراحی معمولی داشته باشن. من درک میکنم چرا سازنده بازی رو توی شهر آورده چون داستان بازی جوری پیش رفته که الان توی شهر باشیم (تازه میدونیم که شهر در واقع روی فوندانسیون قلعه دراکولا بنا شده). مخفی کاریش رو هم تا الان نتونستم ایراد ازش بگیرم چون توی بازی زوبک توضیح میده.

تنها مشکل بازی همون افکت های پر رنگ سلاخ ها هستن که باعث میشه دشمن دیده نشه و بلاک کردن به موقع انجام نشه. تا به این جای کار که بازی همچنان حس شماره اول رو القا میکنه.

بازی اصلا نمی تونه اون حس و حال و هوای نسخه اول رو به من القا کنه، من 1-2 ساعت بازی کردم و هنوز نظر قطعی در مورد بازی نمی دم شاید نظرم بعدا تغییر کنه...
اینم که الان خوندم، یه جوری مشکلات بازی تماما برام داره تداعی میشه
چرا LoS2 ضعیف عمل کرد: وضعیت اسفبار کارکنان Mercury Steam و مشکلات داخلی استدیو

به نظرم مهم ترین ایرادش سیستم مبارزه بازیه
تقریبا تو اکثر مواقع بلاک کردن بیهودس و بی تاثیر و سیستم اینه داج چن ضربه باز داج چند ضربه...
اینجوری کلا نقش روش های متفاوت مبارزه با هر نوع دشمن از بین میره و تکراری میشه
بازم میگم دوربین خیلی سریع تغییر میکنه و بعضی جاها مسیر حرکت با جهت چرخش دوربین نمیخونه
بقیه موارد مثل موسیقی متن بازی و گرافیک خوب بوده از نظرم
ts36_clos2_2014-02-28_20-17-03-80.jpg

مخالفم. سیستم مبارزاتش واقعا ارتقا پیدا کرده و بهبود داشته. هسته اصلیش همون شماره 1 هست ولی متنوع تر شده. شما میتونین بیشتر ضربات دشمنا رو Parry کنین یا دشمن رو ببرین توی هوا و اونجا سوییچ کنین به Void Sword و حتی یخشون کنین و مبارزه رو ادامه بدین. اگر همینطوری معمولی بخوایین بازی کنین، دقیقا میشه همون نسخه اول. یه خورده خلاقیت به خرج بدین توی بازی های HnS.

آخرین ویرایش:
تازه بازی رو نصب کردم ، تا مرحله 2 رفتم
شروع بازی قشنگ بود ، مبارزات مرحله اول و باس اول هم خوب بود
با توجه به گرافیک خوبش فریم خیلی خوبی میده و راحت 60 فریم دارم بازی میکنم
فقط من از منفی گرایی بیش از حد بازی در مورد گابریل خوشم نیومد
اگر کاراکتر مونثی وارد بازی نشه و ریتم داستانی رو عوض نکنه با یه پایان نا امید کننده رو به رو خواهیم شد ( چی گفتم ! )

آخرین ویرایش:
مخالفم. سیستم مبارزاتش واقعا ارتقا پیدا کرده و بهبود داشته. هسته اصلیش همون شماره 1 هست ولی متنوع تر شده. شما میتونین بیشتر ضربات دشمنا رو Parry کنین یا دشمن رو ببرین توی هوا و اونجا سوییچ کنین به Void Sword و حتی یخشون کنین و مبارزه رو ادامه بدین. اگر همینطوری معمولی بخوایین بازی کنین، دقیقا میشه همون نسخه اول. یه خورده خلاقیت به خرج بدین توی بازی های HnS.
دقیقا اصل اول آخرش همینه خلاقیت توی مبارزات،اجرای کمبوها
اهل بی اطلاع و کورکورانه حرف زدن نیستم و هنوزم اول بازیه
خدارو چه دیدین شاید کم کم نظرم برگشت :d
امیدوارم
ولی بازم میگم دوربیین کمی آزار دهندس حس میکنم بعضی جاها تو مبارزه ها همراه نمیشه با جریان بازی و جهت حرکت ها

این مرحله ای که با اون بزه(یه زن که تبدیل به بز میشه با لباس)توآزمایشگاه مبارزه میکنی چه جوریه؟همونیکه یه لحظه غیب میشه بعد ظاهر میشه و میزنتت زمین.

این مرحله ای که با اون بزه(یه زن که تبدیل به بز میشه با لباس)توآزمایشگاه مبارزه میکنی چه جوریه؟همونیکه یه لحظه غیب میشه بعد ظاهر میشه و میزنتت زمین.
Void Sword رو بیار و بعدش دکمه Ctrl رو بگیر تا هدف بیاره روش و شلیک کنه و یخش کنه

خ خ خ بز رو خوب اومدین
همبن جور که برادر همشهریم گفتن وقتی ظاهر میشه سریع با شمشیرتون یخش کنید بعد فرصت پیدا میکنید تا بزنیدش
این کار رو 3،4 باز تکرار کنید تا کارش تموم شه (البته نمیمیره ولی دیگه کاری باهاش نداریم)
76_clos2_2014-03-01_21-46-11-25.jpg

سلام. Revelation تو بخش DLC ها دقیقا چی هست؟! کلیک میکنم میگه ممکنه اسپویل داستانی داشته باشه بازیو تموم کنید بعد برید. در مورد چیه؟

بعد لباس اورجینال دراکولا با لباسی که تو بخش اضافات هست تفاوت داره؟ از نظر قدرت و اینا؟

خریدن رو مطمئن نیستم اما دانلود آره
بازیه خوبیه اما یونیک نیست قبلا خیلی المان هاشو تجربه کردید
میدونی نمیشه نظر قطعی داد هم دافعه داره هم جاذبه اما سرگرم کنندس

سلام به همگی.یه مشکلی دارم تو این بازی. نمیشه انتخاب مرحله کرد یا همون chapter select کرد؟ من تا آخرشو بازی کردم میخام چپترای زیباشو بیارم هر کاری کردم نشد اگه ممکنه راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or