وقتی بازی میکردم یه چشمم اشک بود یکی خون. اینقدر طراحی هنریش و رنگ بندی و تنوع محیطهاش بالا بود که گریه ما در میامدعکس سمت چپی کاملا رنگ بندی Lord of shdows رو داره. ای جانم![]()
با این قسمت پستت موافق نیستم در کنار اینکه خود بازی شاهکار بود و تک تک لحظاتش به یاد موندنی اما چیزی که باعث میشه این بازی بیشتر تو یاد آدم بمونه و هیچ وقت از یاد نره همین پایانشه واقعا قشنگ بود و متفاوت و بسیار جالب که باعث میشه به شدت منتظر باشیم ادامه داستان رو ببینیموقتی بازی میکردم یه چشمم اشک بود یکی خون. اینقدر طراحی هنریش و رنگ بندی و تنوع محیطهاش بالا بود که گریه ما در میامد. عذاب وجدان Piracy ام گرفته بود گریان مارو. یه روایتی شد C: LoS در عمر گیمری من
.
جزو Top 5 ـه بازیهای این نسله واسهم.
پ.ن. فقط دعا کنید این ژاپنی ها مثل اخر شماره قبل که رسما WTF Ending ش کرده بودن، دخالتی در داستان و روند این شماره نکرده باشن.
نزنید منو (تایید نکردن بازی 60 فریم یا نه ؟
دقیقا همین عذاب پایرسی من رو هم گرفت و مجبورم کرد آخر سر نسخه Limited Collector Edition ـش رو بگیرموقتی بازی میکردم یه چشمم اشک بود یکی خون. اینقدر طراحی هنریش و رنگ بندی و تنوع محیطهاش بالا بود که گریه ما در میامد. عذاب وجدان Piracy ام گرفته بود گریبان مارو. یه روایتی شد C: LoS در عمر گیمری من
.
جزو Top 5 ـه بازیهای این نسله واسهم.
پ.ن. فقط دعا کنید این ژاپنی ها مثل اخر شماره قبل که رسما WTF Ending ش کرده بودن، دخالتی در داستان و روند این شماره نکرده باشن.