Castlevania: Lords Of Shadow 2 | PC

lordsofshadow-junio-4__large.jpg

Developer : Mercury Steam
Publisher : Konami
Genre : Action - Adventure
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 28 February 2014
(9 اسفند 92)

نسخه PC بازی امروز رسما توسط کونامی تایید شد.

بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود. در عنوان نخست ریشه های دراکولا و ارتباط افسانه ای آن با خاندان بلمونت گفته شد. حال در این قسمت بار دیگر داستان دراکولا بازگو خواهد شد. جایی که او به دنبال احیای قدرت های خود و همچنین قلعه مشهور خود می باشد. اما در همین راستا جدال او با دیگر شخصیت معروف این سری یعنی Alucard را شاهد خواهیم بود.

آپدیت 1:

Lords of Shadow 2 پایانی بر داستان سری خواهد بود.
- مبارزه های اجباری در این نسخه کمتر خواهد بود.
- می توانید پر رنگ شدن نقاط حساس [ احتمالا نقاط ضعف دشمنان در مبارزه ها یا نقاط حساس در معما ها] را فعال یا غیر فعال کنید، در درجه سختی بالاتر نیز این نقاط پر رنگ نمی شوند.
- محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.
- teleporter های کسلوانیا های کلاسیک، جایگزین Mission summary های بازی قبل شدند.
- تنوع باس فایت ها بیشتر شده است.
- هنوز مشخص نیست که در میانه باس فایت ها چک پوینت وجود دارد یا خیر.
- در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.
- اگر دوربین را کنترل نکنید، دوربین خود به خود همانند بازی اول کار می کند.
- Blood Whip (شلاق خون) جایگزین صلیب بازی اول شده است. این دو از نظر کارایی بسیار شبیه به هم هستند.
- بازی هنوز دارای ضربات عظیم و بزرگ است.
- همانند بازی اول کمبو ها به دو دسته Direct و Wide تقسیم می شوند.
- خون جایگزین جادو در بازی اول شده است.
- خون خود به خود پر نمی شود.
- نوار تمرکز (Focus gauge) هنوز در بازی وجود دارد و با جاخالی دادن، دفاع کردن و یا صد حمله پر خواهد شد. با پر شدن این نوار، قدرت ضربات بیشتر می شود. (اگه ضربه بخورید، این نوار خالی می شود)
- قابلیت تبدیل خون به Void و Chaos.
- قابلیت Void امکان استفاده از یک شمشیر را می دهد که با هر ضربه نوار سلامتی را پر می کند.
- Chaos قابلیت استفاده از سلاحی را می دهد که با هر ضربه سپر دشمنان را می شکند.
- قابلیت های خاص دراکولا مانند کنترل اجساد و ایجاد مه برای دیده نشدن و رسیدن به مکان ها مخفی نیز در بازی وجود دارد.
- بازی دارای اندکی حس طنز است.

Castlevania: Lords of Shadow 2 E3 2012 Trailer

game8indo-news-video1.jpg

Hi-Res H.264 MP4 65.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.5MB Download

=================================================
با تشکر از مرتضی (Nevan)

آخرین ویرایش:
لطفا کمک کنبد

لطفا کمک کنبد
سوالم در مورد نسخه یکه بازی هست واقعا معذرت میخام میدونم جای این سوال اینجا نیست اما چاره ای دیگه ندارم نمیدونم سوالمو کجا مطرح کنم که واقعا جواب بگیرم دوستان من مرحله دوازده گیر کردم اونجا که اون غوله گارد میگیره و دایره های ابی و قرمز ایجاد میشه
دایرهه ابی رو با مجیک ابی رد میکنم اما واسه دایره قرمز اصلا shadow magik فعال نیست تو تنظیماتم که میرم عکس یه قفل روشه
دوستان لطفا کمک کنید

آخرین ویرایش:
لطفا کمک کنبد
سوالم در مورد نسخه یکه بازی هست واقعا معذرت میخام میدونم جای این سوال اینجا نیست اما چاره ای دیگه ندارم نمیدونم سوالمو کجا مطرح کنم که واقعا جواب بگیرم دوستان من مرحله دوازده گیر کردم اونجا که اون غوله گارد میگیره و دایره های ابی و قرمز ایجاد میشه
دایرهه ابی رو با مجیک ابی رد میکنم اما واسه دایره قرمز اصلا shadow magik فعال نیست تو تنظیماتم که میرم عکس یه قفل روشه
دوستان لطفا کمک کنید

همش فکر خودتون نباشید مشکل دیگران رو هم حل کنید

یک سوال اون قدرتی که گابریل از اون غول اخری تو dlc میگیره که یک حاله ای میاد دورش تو این سری هم این
قدرت رو اوردن یا نه؟یا بیخیال قدرت ه شدن؟!

خوب دمو رو دانلود کردم
البته قبلا برای 360 گرفته بودم روی کنسول هم گرافیکش خیلی خوب بود نسبت به شماره 1 خیلی پیشرفت داشت اما افت فریم خیلی تو ذوق میزد مخصوصا موقع درگیری ها

اما روی Pc تمام تنظیمات رو اخرین و 1080p فریم زیر 60 نمیاد تو درگیریها حتی
گرافیک و Lighting و Texture ها هم خیلی خیلی خوبه
خود بازی و Boss fight هم عالی بود

فقط یک مشکل بود که اونم فکر کنم برای دوستانی که سیستم های خفن دارن این مشکل نباشه اونم گزینه Depth Of Field هست
که 2 حالت medium و high داشت
که وقتی روی High باشه اونجاهایی که دوربین close in میشه مثل cutscence ها یا جاهایی که میخواد مسیر رو نشون بده فریم از 60 میاد روی 30 فیکس میشه و با close out شدن دوباره 60 ثابت میشه
که وقتی medium کنیش هر دو حالت 60 هست که من تفاواتی هم انچنان ندیدم تو تصویر

کلا عالی بود دمو

65996940957859188441.jpg

آخرین ویرایش:
بعضیا خوشون اومده بعضی ها هم نیومده ....

کسانی که دمو رو بازی کردند سیستم مبارزات چه جوری بود ؟ در حد GOW بود ؟

باقی دوستان رو نمیدونم ولی برای من خیلی خیلی خوب بود
سطح مبارزات و ضرب اهنگ بازی و عظیم بودن لوکشین ها در کنار گرافیک خیلی خوب
در حدی که یک بار دمو روی 360 و یک بار هم pc تموم کردم

اتفاقا اونجا که بازی میکردم دوستان هم نشسته بودن اولین چیزی که به ذهنه همه مشترک رسید Gow بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or