Castlevania: Lords Of Shadow 2 | PC

lordsofshadow-junio-4__large.jpg

Developer : Mercury Steam
Publisher : Konami
Genre : Action - Adventure
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 28 February 2014
(9 اسفند 92)

نسخه PC بازی امروز رسما توسط کونامی تایید شد.

بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود. در عنوان نخست ریشه های دراکولا و ارتباط افسانه ای آن با خاندان بلمونت گفته شد. حال در این قسمت بار دیگر داستان دراکولا بازگو خواهد شد. جایی که او به دنبال احیای قدرت های خود و همچنین قلعه مشهور خود می باشد. اما در همین راستا جدال او با دیگر شخصیت معروف این سری یعنی Alucard را شاهد خواهیم بود.

آپدیت 1:

Lords of Shadow 2 پایانی بر داستان سری خواهد بود.
- مبارزه های اجباری در این نسخه کمتر خواهد بود.
- می توانید پر رنگ شدن نقاط حساس [ احتمالا نقاط ضعف دشمنان در مبارزه ها یا نقاط حساس در معما ها] را فعال یا غیر فعال کنید، در درجه سختی بالاتر نیز این نقاط پر رنگ نمی شوند.
- محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.
- teleporter های کسلوانیا های کلاسیک، جایگزین Mission summary های بازی قبل شدند.
- تنوع باس فایت ها بیشتر شده است.
- هنوز مشخص نیست که در میانه باس فایت ها چک پوینت وجود دارد یا خیر.
- در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.
- اگر دوربین را کنترل نکنید، دوربین خود به خود همانند بازی اول کار می کند.
- Blood Whip (شلاق خون) جایگزین صلیب بازی اول شده است. این دو از نظر کارایی بسیار شبیه به هم هستند.
- بازی هنوز دارای ضربات عظیم و بزرگ است.
- همانند بازی اول کمبو ها به دو دسته Direct و Wide تقسیم می شوند.
- خون جایگزین جادو در بازی اول شده است.
- خون خود به خود پر نمی شود.
- نوار تمرکز (Focus gauge) هنوز در بازی وجود دارد و با جاخالی دادن، دفاع کردن و یا صد حمله پر خواهد شد. با پر شدن این نوار، قدرت ضربات بیشتر می شود. (اگه ضربه بخورید، این نوار خالی می شود)
- قابلیت تبدیل خون به Void و Chaos.
- قابلیت Void امکان استفاده از یک شمشیر را می دهد که با هر ضربه نوار سلامتی را پر می کند.
- Chaos قابلیت استفاده از سلاحی را می دهد که با هر ضربه سپر دشمنان را می شکند.
- قابلیت های خاص دراکولا مانند کنترل اجساد و ایجاد مه برای دیده نشدن و رسیدن به مکان ها مخفی نیز در بازی وجود دارد.
- بازی دارای اندکی حس طنز است.

Castlevania: Lords of Shadow 2 E3 2012 Trailer

game8indo-news-video1.jpg

Hi-Res H.264 MP4 65.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.5MB Download

=================================================
با تشکر از مرتضی (Nevan)

آخرین ویرایش:
بچه ها اینجارو چکار کنم ؟ پسره پشت آتیش ایستاده و من باید برم اونور آتیش هیچ راهیم نداره

/SPOILER]
سمت راستتون رو ادامه بدید تا به یک زیر گذر برسید راهرو رو رد شید با کمک mist از در عبور کنین
خلاص (روی مینی مپ بالای سرتون معلومه.ادامه راه از انتهای همین خیایونه که توش ایستادید

یک سوال :دی الان دلیل نمرات پایین این بازی چی بود؟ فقط داستان و مخفی کاریش؟
من تازه امروز بازیو دانلود کردم و مرحله اول رو رد کردم واقعا بازی بهتر شده بود! از هر نظر! فایتینگ فوق العاده شده! بسیار نرم و روون و مثل نسخه قبلی خشک نیست! انیمیشناش خیلی پیشرفت کرده! گرافیک بازی ستودنیه! و نمیدونم فقط من نظرم اینطوریه یا نه ولی من فکر میکنم بهترین گرافیک تاریخ سبک H&S رو داره! اون انعکاس نوری که توی دوربین میوفته فوق العادست! جلوه های بصری فوق العادس! مه و ... فوق العادس!
باس فایت اول رو هم رد کردم خیلی خوب بود!خیلی سریع و هیجان انگیز بود!
از نظر فریم دهی هم حرف نداره! کوچیک ترین افت فریمی نداره راحت روی 60 فریم اجرا میشه :)
تا اینجا عالی بوده! فقط میمونه اون مخفی کاریی که دوستان اینقدر بد میگن ببینیم چیه :دی

شما هم فقط،فقط 1 صفحه قبل رو اگه نیگا میکردید حتما پیدا میکردید
به خدا آدم جرات نمیکنه اسپویل بازی کنه و یا متن ها رو بخونه :|
سمت راستتون رو ادامه بدید تا به یک زیر گذر برسید راهرو رو رد شید با کمک mist از در عبور کنین
خلاص (روی مینی مپ بالای سرتون معلومه.ادامه راه از انتهای همین خیایونه که توش ایستادید
منم همینجا الان گیر کردم خواستم بگم که ظاهرا گفته شده بود :d الان منظورتون چیه؟ بریم توی اون تونل مخروبه آخر خیابون؟!
پسر هر دفعه میری جلوی در کلیسا و برمیگرده هی این Demon گنده ظاهر میشه :| چرا هی Reset میشه کل محیط!

به خدا آدم جرات نمیکنه اسپویل بازی کنه و یا متن ها رو بخونه :|

منم همینجا الان گیر کردم خواستم بگم که ظاهرا گفته شده بود :d الان منظورتون چیه؟ بریم توی اون تونل مخروبه آخر خیابون؟!
پسر هر دفعه میری جلوی در کلیسا و برمیگرده هی این Demon گنده ظاهر میشه :| چرا هی Reset میشه کل محیط!

برادر همینجا تو این کوچه نقشه رو نیگا کنین
میبینین یه مسیر از سمت چپ واسه رفتن اونور هست
تو کوچه (مخروبه) نرید مسیرو ادامه بدید قبل رسیدن به پیچ خیابون یه پارکینک مانند میبینید، برید زیر سقف پارکینگ،سمت چپتون یه مسیر دیگه معلوم میشه اون رو ادامه بدید تا به یک در برسید دیگه بقیه اش که واضحه

اصلا بازی در حد شماره قبلش نیست.
وقتی برای اولین بار بازی رو شروع میکنیم از همون منو زیبای اول بازی با اون موسیقیه تاثیر گذارش ،ادم بسیار مشتاق میشه که بازی رو ادامه بده وقتی وارد بازی میشیم ازهمون لحظه ایی که گبریل رو نشون میده رنگبندی و طراحی بسیار چشم نواز محیط خیلی به چشم مییاد و بازم برای ادامه کار ادمو مشتاق تر میکنه .بازی یه شروع طوفانی داره همه چیز به بهترین نحو ممکن درست شده اینجاست که به خودت میگی هی مرد پس دلیل این همه نمره پایین چیه؟؟؟
محیطهای عظیم گرافیک هنری زیبا موسیقی خوب همه و همه شما رو وادار میکنه که بازی رو فارق از نمراتی که گرفته ادامه بدید.اما....اما وقتی که بخش اول بازی تموم میشه مثل اینه که بازیم تموم شده
بعد از بخش اول وارد محیط مدرن بازی میشیم اینجاست که یه خورده توی ذوق ادم میخوره.شروع بخش دوم با یه سری دمو خسته کننده همراهه که فقط میخواد داستان ابکی بازی رو توضیح بده.وقتی که وارد بخشهایی از بازی که حالت صنعتی دارند میشیم اینجا ادم به خودش میگه چقدر اینجا برام اشناست وقتی با خودت فکر میکنی این محیطو کجا دیدید یاد Ishimura !میفتید.
بزرگترین شوک بازی قسمتهای نچسب مخفی کاری بازیه.کی فکرشو میکرد گبریل با اون عظمتش تبدیل به موش !!!بشه.اضافه کردن بخش مخفی کاری برای ایجاد تنوع در بازی کار خیلی خوبی بود مثلا بعد از یه مبارزه بزرگ یه بخش مخفی کاری هم باشه اما به شدت این بخش بد از اب در اومده.یه مورد عذاب اور دیگه هم مبارزه تو راهرو های تنگه که گاهی اوقات با اون مواجه میشید و چپ و راست بدون اینکه کاری از دستتون بر بییاد ضربات دشمنان رو نوش جان میکنید که این بخشها بدجوری با روح و روانتون بازی میکنه.تنوع محیطها هم نسبت به شماره قبل بسیار کمتر شده.همین مورد یکی از دلایل جذابیت بازی میتونست باشه.
تنها بخش خوب بازی مبارزه با باس فایتهاست که بازی رو سر پا نگه داشته.بازی اصلا رغبتی برای ادامه کار (برخلاف نسخه قبل)در ادم ایجاد نمی کنه.
یکی از بچه ها همین جا یه جمله قشنگی گفت.اینکه خیلی وقتا اولای یه بازی به خودت میگی این بازی عالیه ولی هر چی پیش میری میبینی که اشتباه کردی.....
در کل فکر میکنم بازی در حد همون نمراتیه که گرفته

آخرین ویرایش:
چی فکر میکردیم چی شد 8-| تیر خلاص رو با پایان پوچ بازی رقم زدند!
الان خوب که چی؟ چه اتفاقی حالا میفته؟!! ...

ﺑﺎﻳﺪ ﻣﻨﺘﻆﺮ اﻳﻦ DLC ﺟﺪﻳﺪﻩ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻛﻪ ﺗﻮ ﻧﻘﺶ ﺁﻟﻮﻛﺎﺭﺩ ﻫﺴﺘﻴﻢ. ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﭼﻴﺰا ﺭﻭ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻣﻴﻜﻨﻪ

ﺑﺎﻳﺪ ﻣﻨﺘﻆﺮ اﻳﻦ DLC ﺟﺪﻳﺪﻩ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻛﻪ ﺗﻮ ﻧﻘﺶ ﺁﻟﻮﻛﺎﺭﺩ ﻫﺴﺘﻴﻢ. ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﭼﻴﺰا ﺭﻭ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻣﻴﻜﻨﻪ
این DLC به نظرم بعد از پایان بازی نیست و توی توضیحات هم اومده بوده که آلوکارد برای بازگشت دراکولا آماده میشه:
The DLC will take place within the same world as Lords of Shadow 2 but will expand on the original story significantly as Alucard awaits the return of Dracula and the war with Satan
پس خبر خاصی نمیتونه باشه. فقط گیم پلی اضافه در نقش یک شخصیت جدید. چیز گنگی باقی نمونده به نظرم (اگر مونده چه چیزی رو شما می خواهید هنوز بدونید؟). فقط پایان رو بد از آب در آورده بودند.
هر چند مسلما یه جور پدر و پسر همدیگه رو از بین میبرند (بدون مبارزه و دشمنی خاصی). چون اگر بخواند زنده بمونند رسما بازی به شعور گیمر توهین میکنه! Satan نابود شد که دراکولا بمونه؟ Satan کل دنیا رو نابود می خواست بکنه حالا گبرئیل هر از گاهی یک خانواده رو سلاخی میکنه فقط؟
این DLC رو به شدت بعید میدونم در حد DLC های LOS مهم باشه.

این DLC به نظرم بعد از پایان بازی نیست و توی توضیحات هم اومده بوده که آلوکارد برای بازگشت دراکولا آماده میشه:

پس خبر خاصی نمیتونه باشه. فقط گیم پلی اضافه در نقش یک شخصیت جدید. چیز گنگی باقی نمونده به نظرم (اگر مونده چه چیزی رو شما می خواهید هنوز بدونید؟). فقط پایان رو بد از آب در آورده بودند.
هر چند مسلما یه جور پدر و پسر همدیگه رو از بین میبرند (بدون مبارزه و دشمنی خاصی). چون اگر بخواند زنده بمونند رسما بازی به شعور گیمر توهین میکنه! Satan نابود شد که دراکولا بمونه؟ Satan کل دنیا رو نابود می خواست بکنه حالا گبرئیل هر از گاهی یک خانواده رو سلاخی میکنه فقط؟
این DLC رو به شدت بعید میدونم در حد DLC های LOS مهم باشه.
ﻫﻤﻴﻦ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﮔﻨﮓ و ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﻧﺪﻭﻧﻴﻢ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺩﺭاﻛﻮﻻ و ﺁﻟﻮﻛﺎﺭﺩ ﭼﻲ ﻣﻴﺸﻪ ﻫﺮﻛﺴﻲ ﻫﻢ ﺑﺮاﻱ ﺧﻮﺩﺵ ﻳﻪ ﺟﻮﺭ ﺑﺮﺩاﺷﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ. اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ اﻳﻦ dlc ﻳﺎ dlc ﺑﻌﺪﻱ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﺭﻭ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻛﻨﻪ

خوب DLC که در موازات داستان شاید جزئیاتی رو بگه اما بعید میدونم تو محتوای کلی داستان فرقی ایجاد کنه اما جایی هم گفته نشده بازی 3 گانس!!
شاید یه روزی یه استدیویی یه کسی...
صبر داشته باشیم صبر =;

یه سری شایعات هست که میگن DLC دوم مربوط به ویکتور میشه. امیدوارم حقیقت داشته باشه چون واقعا پتانسیلشو داشت که بشه چندتا گره داستانی از توش باز کرد.
از طرف دیگه ما هنوز در مورد آلوکارد چیزی نمیدونیم. چقدر میتونین با قاطعیت بگین توش آلوکارد با شخصیت هایی که ممکنه یه داستان جدید یا گره داستانی رو باز کنن، روبرو نمیشه؟
تا جایی که ما میدونیم، همون 2تا DLC شماره اول بود که کلا بازی Mirror of Fate و LOS 2 رو به وجود آورد نه خود بازی اصلی. امیدوارم این DLC ها هم به همون اندازه مهم باشن.

پ.ن: من LOS3 میخوام:|

اتفاقا دیروز داشتیم با علی‌ بحث اینو میکردیم که اگه MOF پورت بشه بهتر از هر دو نسخه می‌شه :دی

جدا خبر خیلی‌ خوبی‌ بود،هر چه Castlevania بیشتر،بهتر :دی

دیشب بازی رو تموم کردم. بازی بسیار قشنگی بود و از بیشتر ساعاتی که پاش بودم لذت بردم. گیم پلی واقعا عالی بود و هیجان به آدم میداد به خصوص وقتی اون بز اسکلتی بزرگا چندتایی بهت حمله میکردن( 6 یا 5 ساعت آخر بازی). بس فایت ها واقعا مختلف و جالب بودن. بعضی جاها که با جون کم باس فایتی رو شروع میکردم به ....میرفتم به خصوص مبارزه با زوبک. از استفاده از void sword خیلی حال میکردم. گرافیک هم عالی بود به خصوص محیط های دربوداغون شهر. درکل واسه من که نسخه اول رو بازی نکرده بودم خیلی باحال بود.
---------------------------------------------------------------------
دوستان آلان Dlc داستانی واسه بازی اومده یا میخواد بیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or