Castlevania: Lords Of Shadow 2 | PC

lordsofshadow-junio-4__large.jpg

Developer : Mercury Steam
Publisher : Konami
Genre : Action - Adventure
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 28 February 2014
(9 اسفند 92)

نسخه PC بازی امروز رسما توسط کونامی تایید شد.

بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود. در عنوان نخست ریشه های دراکولا و ارتباط افسانه ای آن با خاندان بلمونت گفته شد. حال در این قسمت بار دیگر داستان دراکولا بازگو خواهد شد. جایی که او به دنبال احیای قدرت های خود و همچنین قلعه مشهور خود می باشد. اما در همین راستا جدال او با دیگر شخصیت معروف این سری یعنی Alucard را شاهد خواهیم بود.

آپدیت 1:

Lords of Shadow 2 پایانی بر داستان سری خواهد بود.
- مبارزه های اجباری در این نسخه کمتر خواهد بود.
- می توانید پر رنگ شدن نقاط حساس [ احتمالا نقاط ضعف دشمنان در مبارزه ها یا نقاط حساس در معما ها] را فعال یا غیر فعال کنید، در درجه سختی بالاتر نیز این نقاط پر رنگ نمی شوند.
- محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.
- teleporter های کسلوانیا های کلاسیک، جایگزین Mission summary های بازی قبل شدند.
- تنوع باس فایت ها بیشتر شده است.
- هنوز مشخص نیست که در میانه باس فایت ها چک پوینت وجود دارد یا خیر.
- در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.
- اگر دوربین را کنترل نکنید، دوربین خود به خود همانند بازی اول کار می کند.
- Blood Whip (شلاق خون) جایگزین صلیب بازی اول شده است. این دو از نظر کارایی بسیار شبیه به هم هستند.
- بازی هنوز دارای ضربات عظیم و بزرگ است.
- همانند بازی اول کمبو ها به دو دسته Direct و Wide تقسیم می شوند.
- خون جایگزین جادو در بازی اول شده است.
- خون خود به خود پر نمی شود.
- نوار تمرکز (Focus gauge) هنوز در بازی وجود دارد و با جاخالی دادن، دفاع کردن و یا صد حمله پر خواهد شد. با پر شدن این نوار، قدرت ضربات بیشتر می شود. (اگه ضربه بخورید، این نوار خالی می شود)
- قابلیت تبدیل خون به Void و Chaos.
- قابلیت Void امکان استفاده از یک شمشیر را می دهد که با هر ضربه نوار سلامتی را پر می کند.
- Chaos قابلیت استفاده از سلاحی را می دهد که با هر ضربه سپر دشمنان را می شکند.
- قابلیت های خاص دراکولا مانند کنترل اجساد و ایجاد مه برای دیده نشدن و رسیدن به مکان ها مخفی نیز در بازی وجود دارد.
- بازی دارای اندکی حس طنز است.

Castlevania: Lords of Shadow 2 E3 2012 Trailer

game8indo-news-video1.jpg

Hi-Res H.264 MP4 65.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.5MB Download

=================================================
با تشکر از مرتضی (Nevan)

آخرین ویرایش:
دوستان اواخر بازی بعد از شکست زوبک به ترور میگه باید جداگونه دنبال دنبال سومین الکایت فلان اینا :d بگردیم هیچی رو نقشه نمیاد
کجا باید برم ؟

همون نقطه شهری که نور بنفش رو دیدید واسه اولین بار
به اونجا که برسید آلوکارد صداتون میزنه
یکم نامعلومه قبول دارم روی نقشه میشه جنوبی ترین نقطه (نشونشم اینه دوتا ازون هیولاهایی که موقع اولی که ویکتور بلمونت رو میبینیم تو اون منطقه است)

Last edited by a moderator:
بنظرم تموم کردید بازی رو حالت چلنج تو فروشگاه چوباکابرا رو شروع کنید
دیگه کاریه که از دستم بر میاد!!! :d
الان دیگه رفتم تو کار south park
thief رو همون چپتر 3 بیخیال شدم پاکش کردم (نظر دوستان طرفدار محترم)

منم بازی رو تموم کردم و بنظرم بهتر از نسخه ی قبلی بود ولی نسخه ی اول واقعا پایان فوق الاده ای داشت و هنوزم تو کفشم :drooling:

شاید یه کم توی موسیقی, داستان و مراحل مربوط به آینده افت کرده باشه ولی تو باقی موارد بهتر از نسخه ی اول بود:smoke:

آخرین ویرایش:
بنظرم تموم کردید بازی رو حالت چلنج تو فروشگاه چوباکابرا رو شروع کنید
دیگه کاریه که از دستم بر میاد!!!
yahoo_4.gif

الان دیگه رفتم تو کار south park
thief رو همون چپتر 3 بیخیال شدم پاکش کردم (نظر دوستان طرفدار محترم)
زحمت کشیدی تا چپتر3 thief رفتی من که هم رفتم تو بازی امدم بیرون پاکش کردم.
الان بازی ندارم بازی کنم پیشنهادت چیه lord of shadow هم که فعلا حسش نی بازی کنم باشه نزدیکای امدن دی ال سی الوکارد دوباره میرم.

بچه ها کسی ایده ای واسه کشتن زوبک نداره ؟ من بار دوم که برمیگرده واقعا نمیدونم چکار کنم ؟ خونم حیلی کمه . کسی ترفندی داره ؟

برادر اون کوتوله بد ریخت ننه مرده خوب فروشگاه داره برو ازش به اندازه ظرفیتت جام خون بخر (3تا احتمالا دارید یا 4تا) تا کم نیاری تو بازی یا همرو وقتی بی حال شدن فینیشر بزن تا خون بگیری
(برو اول فروشگاه واسه مبارزه خون بخر) هرچند خیلی ساده است همش بپر تو هوا و تو ارتفاع بزتش
وقتی هم افتاد رو زمین و زنجیرا دورش چرخیدن mist بزن ازشون رد شو

عده ای مفهوم اسپویل رو نمی فهمند فکر کنم :) دستتون درد نکنه ... الکی نیست آدم جرات نمیکنه بیاد توی تاپیک بازی ها مگر اینکه تموم کرده باشی!
Anyway ....
بعد از مرگ ویکتور توسط اون مجسمه وارد کاخونه اسلحه میشیم. یه خورده که میریم و از یک هواکش Mist می کنیم بعد یک راهرو هستش که سه تا از این نگهبان های قرمز داخلش گشت میزنند که بازی وارد مخفی کاری میشه. باید خودمون رو ظاهرا به اتاق پر از لیزر برسونیم. اما چطوری؟ یه راهنمایی کنید بی زحمت

عده ای مفهوم اسپویل رو نمی فهمند فکر کنم :) دستتون درد نکنه ... الکی نیست آدم جرات نمیکنه بیاد توی تاپیک بازی ها مگر اینکه تموم کرده باشی!
Anyway ....
بعد از مرگ ویکتور توسط اون مجسمه وارد کاخونه اسلحه میشیم. یه خورده که میریم و از یک هواکش Mist می کنیم بعد یک راهرو هستش که سه تا از این نگهبان های قرمز داخلش گشت میزنند که بازی وارد مخفی کاری میشه. باید خودمون رو ظاهرا به اتاق پر از لیزر برسونیم. اما چطوری؟ یه راهنمایی کنید بی زحمت

دروود برادر
قدیما خبرنگارا اولین ویژگیشون جست و جو بود!!!
شما هم فقط،فقط 1 صفحه قبل رو اگه نیگا میکردید حتما پیدا میکردید
Anyway :d
http://forum.bazicenter.com/thread66611/page17/#post3117172

جسارت نشه داداشی just kidding

برادر اون کوتوله بد ریخت ننه مرده خوب فروشگاه داره برو ازش به اندازه ظرفیتت جام خون بخر (3تا احتمالا دارید یا 4تا) تا کم نیاری تو بازی یا همرو وقتی بی حال شدن فینیشر بزن تا خون بگیری
(برو اول فروشگاه واسه مبارزه خون بخر) هرچند خیلی ساده است همش بپر تو هوا و تو ارتفاع بزتش
وقتی هم افتاد رو زمین و زنجیرا دورش چرخیدن mist بزن ازشون رد شو

خب نمیشه که دیگه برگردم فروشگاه . چطوری برگردم ؟

خب نمیشه که دیگه برگردم فروشگاه . چطوری برگردم ؟
خب بستگی داره شما گیمر هاردکور هستین یا نه معمولی!!! :d
چندتا راه هست
موقع مبارزه حواستون رو بیشتر جمع کنین تا بزنیدش (همانا این بالاترین لذت هاست)
گرینه load از اول این چپتر رو بزنید تا از اول مرحله تا آخرین قسمت مرحله رو دوباره استراتژی بریزید (توصیه نمیشه)
اگه روی لول های بالا بازی میکین (من خودم lord of shadow زذم بازی رو) لول بازی رو پائین بیارید (راه حل آسونی و برای بی حوصله ها توصیه میشه)
دیگه شما خودت انتخاب کن براکم

دیروز بازی رو رو ps3 پلات کردم نسخه pc هم تازه دستم اومد یعنی فاجعه هستا :دی گند زدن با این پورت کردنشون

گیم پلی هم به شدت داغونه ( رو هر دونسخه کنسولی و Pc) من با نسخه اول زندگی کردم یکی از "زنده" ترین بازی های نسل بود برام بعد از SOC دقیقا همون حس فوقالعاده ای که SOC به من داد Los1 هم به من داد شاید بخاطر اینکه از نظر داستان و گیم پلی تا حد زیای شبیه به SOC بود این نسخه دوم کلا Fail ازش میباره بیخود نیست حجم بازی انقدر کم شده از سر و ته همه چی زدن همون 4/10 edge حقش بود( من اصلا نمره اج رو قبول دارم ولی این بار موافقم باهاش) اون پایان افتضاحش هم صحبت نکنیم در موردش بهتره

نمیدونم کیا Amazing spiderman رو بازی کردن ولی Los2 یه کپی خنده دار از اون بازی بود تمام مدت فکر میکردم جای spiderman رو با دراکولا عوض کردن نوش جونش این نمرات متای 61 از سرشم زیاده :bighug:

پ.ن: برای تک تک حرفهام دلیل دارم کسی میخواد توضیح بدم :دی

دیروز بازی رو رو ps3 پلات کردم نسخه pc هم تازه دستم اومد یعنی فاجعه هستا :دی گند زدن با این پورت کردنشون

گیم پلی هم به شدت داغونه ( رو هر دونسخه کنسولی و Pc) من با نسخه اول زندگی کردم یکی از "زنده" ترین بازی های نسل بود برام بعد از SOC دقیقا همون حس فوقالعاده ای که SOC به من داد Los1 هم به من داد شاید بخاطر اینکه از نظر داستان و گیم پلی تا حد زیای شبیه به SOC بود این نسخه دوم کلا Fail ازش میباره بیخود نیست حجم بازی انقدر کم شده از سر و ته همه چی زدن همون 4/10 edge حقش بود( من اصلا نمره اج رو قبول دارم ولی این بار موافقم باهاش) اون پایان افتضاحش هم صحبت نکنیم در موردش بهتره

نمیدونم کیا Amazing spiderman رو بازی کردن ولی Los2 یه کپی خنده دار از اون بازی بود تمام مدت فکر میکردم جای spiderman رو با دراکولا عوض کردن نوش جونش این نمرات متای 61 از سرشم زیاده :bighug:

پ.ن: برای تک تک حرفهام دلیل دارم کسی میخواد توضیح بدم :دی

حرفاتو زدی ماهم خوندیم نیاز نیست دلیل بیاری همونطور که منم نیاز نمیبینم دلیل بیارم برای شما
من که از بازی خوشم امده حتی از همون پایان بازی که میگین مضخرفه خیلی خوشم امد.

ای بابا!
اسپویل هاتون رو تو متن پنها بذارید دیگه!
الان با دیدن این جمله یشما بخش بزرگی از لذت بازی برام پرید!

تو اسپویل گزاشتم
شرمنده حواسم نبود ولی انیشتین تو با نقل قول کردن باعث شدی اونایی که ندیدن پستمو هم ببینن :d
------------
تموم شد
داستانش ضعیف بود و روایتش هم ضعیفتر ! اصلا نمیدونستی چیکار داری میکنی تا اخره بازی !
مخفی کاریهاشم افتضاح
گیم پلی خیلی گسترده و عالی شده بود به نظرم از نسخه قبل هم بهتر
سایر مواردم چیزی از نسخه اول کم نداشت
در کل متای زیر 75 حرامه به این بازی :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or