Castlevania: Lords Of Shadow 2 | PC

lordsofshadow-junio-4__large.jpg

Developer : Mercury Steam
Publisher : Konami
Genre : Action - Adventure
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 28 February 2014
(9 اسفند 92)

نسخه PC بازی امروز رسما توسط کونامی تایید شد.

بازی ادامه ای بر نسخه پیشین خود خواهد بود. در عنوان نخست ریشه های دراکولا و ارتباط افسانه ای آن با خاندان بلمونت گفته شد. حال در این قسمت بار دیگر داستان دراکولا بازگو خواهد شد. جایی که او به دنبال احیای قدرت های خود و همچنین قلعه مشهور خود می باشد. اما در همین راستا جدال او با دیگر شخصیت معروف این سری یعنی Alucard را شاهد خواهیم بود.

آپدیت 1:

Lords of Shadow 2 پایانی بر داستان سری خواهد بود.
- مبارزه های اجباری در این نسخه کمتر خواهد بود.
- می توانید پر رنگ شدن نقاط حساس [ احتمالا نقاط ضعف دشمنان در مبارزه ها یا نقاط حساس در معما ها] را فعال یا غیر فعال کنید، در درجه سختی بالاتر نیز این نقاط پر رنگ نمی شوند.
- محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.
- teleporter های کسلوانیا های کلاسیک، جایگزین Mission summary های بازی قبل شدند.
- تنوع باس فایت ها بیشتر شده است.
- هنوز مشخص نیست که در میانه باس فایت ها چک پوینت وجود دارد یا خیر.
- در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.
- اگر دوربین را کنترل نکنید، دوربین خود به خود همانند بازی اول کار می کند.
- Blood Whip (شلاق خون) جایگزین صلیب بازی اول شده است. این دو از نظر کارایی بسیار شبیه به هم هستند.
- بازی هنوز دارای ضربات عظیم و بزرگ است.
- همانند بازی اول کمبو ها به دو دسته Direct و Wide تقسیم می شوند.
- خون جایگزین جادو در بازی اول شده است.
- خون خود به خود پر نمی شود.
- نوار تمرکز (Focus gauge) هنوز در بازی وجود دارد و با جاخالی دادن، دفاع کردن و یا صد حمله پر خواهد شد. با پر شدن این نوار، قدرت ضربات بیشتر می شود. (اگه ضربه بخورید، این نوار خالی می شود)
- قابلیت تبدیل خون به Void و Chaos.
- قابلیت Void امکان استفاده از یک شمشیر را می دهد که با هر ضربه نوار سلامتی را پر می کند.
- Chaos قابلیت استفاده از سلاحی را می دهد که با هر ضربه سپر دشمنان را می شکند.
- قابلیت های خاص دراکولا مانند کنترل اجساد و ایجاد مه برای دیده نشدن و رسیدن به مکان ها مخفی نیز در بازی وجود دارد.
- بازی دارای اندکی حس طنز است.

Castlevania: Lords of Shadow 2 E3 2012 Trailer

game8indo-news-video1.jpg

Hi-Res H.264 MP4 65.4MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.5MB Download

=================================================
با تشکر از مرتضی (Nevan)

آخرین ویرایش:
من الان رفتم یه جایی خوندم دلیل نمرات پایین بخش مخفی کاری رو خوندم:d
یکی کتابخونه ای که توش کارمیلا هست و یکی هزارتوی Agreus به خاطر سختی بیش از حدشون باعث کم شدن نمرات شدن و باید بگم جفتشون در واقع عالی هم بودن:d

س

من تنها چیزی که تو بازی باهاش کنار نمیام همین مخفی کاری بازی که موش میشیم اخه چرا .....ولی بازی جالب برام البته شماره 1 تم و سبکش جالب تر بودش

چند ساعت بازی کردم
شاهکاره خیلی از قسمت اول بهتره به نظر من :x البته به غیر از داستان
----------------
دوستان سوالم رو در مورد داستان کامل قسمت اول ندادین ؟ جایی هست که بخونمش ؟

آخرین ویرایش:
در اینکه بازی ادامه پیدا میکنه (حداقل DLC) شکی نیست اینجوری نشون داد ظاهر قضیه

ظاهر سیتن رو خیلی خوب طراحی نکرده بودن انتظارم خیلی خوف تر از این حرفا بود
بعد اونوقت این چی بود اونوقت که شیطان یهو حس سوار کاری روش بهش دست داد؟ تو هیچ جایی از داستان یا حتی نسخه قبل راجب به اینکه شیطان چجوری زمین رو نابود میکنه گفته نشده بود. (در ضمن سیتن راضی بود که زمین رو تقسیم کنن بین خودشون اما وقتی تو چشای گابریل نگاه کرد فهمید نه دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند!!)
اون موجودیم که آخر بازی روی جسدش بازی میکردیم هم شبیهش رو توی آنیموشه دیده بودم اما یادم نمیاد کدوم نسخش
اینکه چرا گابریل توی آینه نگاه کرد و خندید هم امیدوارم ناشی از جاه طلبیش نبوده باشه (انگار بگه حالا که اهریمن رو از بین بردم دیگه نوبت خدا و بهشتشه!! اخه میدونیم که گابریل از این طرف قضیه هم دل خوشی نداره و فقط بنده خودشه)

3n78_clos2_2014-03-06_23-00-17-88.jpg

آخرین ویرایش:

بعد اونوقت این چی بود اونوقت که شیطان یهو حس سوار کاری روش بهش دست داد؟ تو هیچ جایی از داستان یا حتی نسخه قبل راجب به اینکه شیطان چجوری زمین رو نابود میکنه گفته نشده بود. (در ضمن سیتن راضی بود که زمین رو تقسیم کنن بین خودشون اما وقتی تو چشای گابریل نگاه کرد فهمید نه دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند!!)
اون موجودیم که آخر بازی روی جسدش بازی میکردیم هم شبیهش رو توی آنیموشه دیده بودم اما یادم نمیاد کدوم نسخش
اینکه چرا گابریل توی آینه نگاه کرد و خندید هم امیدوارم ناشی از جاه طلبیش نبوده باشه (انگار بگه حالا که اهریمن رو از بین بردم دیگه نوبت خدا و بهشتشه!! اخه میدونیم که گابریل از این طرف قضیه هم دل خوشی نداره و فقط بنده خودشه)

داداش این موی گابریل چرا تو این عکس سفیده؟!!من توی پلی3 سیاه بود .تو پی سی سفیده؟!!

کلا ژاپنی ها شخصیت هایی که میسازن مثل هم هستن
به نظر من اون تو اینه نگاه کردن فقط واسه این بود که مخاطب به فکر فرو بره که در ادامه چه اتفاقی رخ میده به نظر من لبخند گابریل یه جور طعنه به اینده بود میخواست بگه هر اتفاقی بیوفته من یکی پیروز ماجرا هستم پس چه اهمیتی داره چی اتفاق میفته.

تا الان 4 ساعتی بازی کردم بازی واقعا فوق العادس هم گرافیکش خوبه هم گیم پلیش تا حدودی داستانشم همینطور بخش مخفی کاریش هم خیلی خوبه نمی دونم چرا انقدر ایراد میگیرن ازش
محیط هایی بازی هم خیلی زیبا طراحی شدن البته بعضی جاهاش واقعا جالب نیست و اصلا تکسچر نداره ولی خوشبختانه خیلی کم هست
تنها چیزی ک منو ازار میده این فریم بازی هست ک روی 42 تا 37 هست
راستی ی سوال هم داشتم: من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم میخواستم بدونم فقط زبان هایی اضافه خذف شدن یا چیزه دیگه یی هم هست ؟
اگه عکس هایی که صفحات قبل است رو ببنینید متوجه میشید که فریم روی 60 قفله روی سیستمی که مناسب باشه
ویرایش:عزیزم 60 فریم نیست دیگه سیستمم برای این بازی مناسبه ;) البته فکر میکنم بخاطره این باشه ک دارم روی 1080بازی میکنم
درمورد بلک باکس مطمئنی؟;)

آخرین ویرایش:
تا الان 4 ساعتی بازی کردم بازی واقعا فوق العادس هم گرافیکش خوبه هم گیم پلیش تا حدودی داستانشم همینطور بخش مخفی کاریش هم خیلی خوبه نمی دونم چرا انقدر ایراد میگیرن ازش
محیط هایی بازی هم خیلی زیبا طراحی شدن البته بعضی جاهاش واقعا جالب نیست و اصلا تکسچر نداره ولی خوشبختانه خیلی کم هست
تنها چیزی ک منو ازار میده این فریم بازی هست ک روی 42 تا 37 هست
راستی ی سوال هم داشتم: من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم میخواستم بدونم فقط زبان هایی اضافه خذف شدن یا چیزه دیگه یی هم هست ؟

اگه عکس هایی که صفحات قبل است رو ببنینید متوجه میشید که فریم روی 60 قفله روی سیستمی که مناسب باشه
(ایمجوری بگم بهتره روی سیستم خودم با آخرین حد تتنظیمات و 1080 روی 60 قفله فریمم)
اینم ااطلاعات ریلیز بلک باکسه که شامل کاهش کیفیت ویدئو ها بخش صدا و تکسچر ها هم میشه
https://hostr.co/file/970/XM2JImafo10n/inrLFm8rYkgxn.png

آخرین ویرایش:
اینم ااطلاعات ریلیز بلک باکسه که شامل کاهش کیفیت ویدئو ها بخش صدا و تکسچر ها هم میشه
https://hostr.co/file/970/XM2JImafo10n/inrLFm8rYkgxn.png
بلک باکس فقط زبان های اضافه رو حذف کرده. به ویدئو ها اصلا دست نزده. من خودم از نسخه بلک باکس استفاده میکنم

دوستان من به شخصه حالم از این مخفی کاری های مسخرش بهم میخوره
خیر سرش دراکواست این باید بره تو شکم دشمن نابودش کنه !!!!!!!

اونجایی گیر کردم که 3 تا از این گنده ها هستن یکیشون جلویه دره و 2 تایه دیگه تویه یه تالار میرن و میان و پشت در یه جاییه با کی لیزر اصلا نمیتونم برم
ممنون میشم کمکم کنید

دیگه این مخفی کاری هاش مسخره شده

دوستان من به شخصه حالم از این مخفی کاری های مسخرش بهم میخوره
خیر سرش دراکواست این باید بره تو شکم دشمن نابودش کنه !!!!!!!

اونجایی گیر کردم که 3 تا از این گنده ها هستن یکیشون جلویه دره و 2 تایه دیگه تویه یه تالار میرن و میان و پشت در یه جاییه با کی لیزر اصلا نمیتونم برم
ممنون میشم کمکم کنید

دیگه این مخفی کاری هاش مسخره شده

اونجا راهش اینه اول حواس سمت راستی رو پرت کن تا سمت چپی هم بره اون سمت بعد تا جلو پله ها برو (تا اونجا جلو دریه نمیبیندت) بعد هم از قدرت میست استفاده کن از تو بدن سومیه رد شو!!

بلک باکس فقط زبان های اضافه رو حذف کرده. به ویدئو ها اصلا دست نزده. من خودم از نسخه بلک باکس استفاده میکنم
من بلکس باکس رو دان نکردم اما اینو تو اطلاعات نسخه ریلیز خودش نوشته

آخرین ویرایش:
بچه ها من جایی که باید بریم آخرین تکه پازل یا همون آینه که دست پسرش و میگه آخرین تکه رو باید بیاری گیر کردم

از آسانسور رفتم بالا و با ZObak حرف زدم ولی نمیدونم کجا باید برم ... تمامی مسیر رو قبلا رفتم . چکار کنم ؟

همچنین این گزینه کجاست و یعنی چی ؟

New Kelidos Chalange has been Unlocked

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or