Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

سریه Castlevania بیش از 25 سال قدمت داره و شخصیتهای اصلی از یک تازیانه برای نابودی اهریمن و حل مشکلات استفاده میکردن. در حقیقت چون Castlevania سن بابابزرگه GoW رو داره شما نمیتونید و نمیشه و راه نداره که بگید Castlevania از GoW تقلید کرده.
ربط lords of shadow به symphony of the night یا super castlevania iv دقیقا چی بود ؟ چه شباهتی بین این بازی با عنواین کلاسیکش بود که به اونا وصلش میکنین ؟ حداقل دوتا عنوان کلاسیک کسلوانیا بازی کنین بعد بیان دم از قدمت این سری بزنین ... البته کسلونیا تقلید کردن رو قبلا هم به شکلی استادانه ای انجام داده بود ( metroidvania : SotN ) که خب اون بازی چون خیلی عالی از آب در اومد به یکی از بهترین بازیهای تمام دوران تبدیل شد ولی lords of shadow ....

اونم یه کم مشکل داشت ولی نه منظورم اون نبود ! :دی

مثل اینکه این حس فقط مخصوص من نبوده ! :دی
البته من توی Darksiders این مشکل رو نداشتم ! :دی نسخه اولش یکی از بهترین بازی های نسل برای من بود و ایشالله دومی هم همون طور باشه !

میدونی به نظرم مشکل از شخصیت پردازی گابریل بود. اگه به روایت داستان توجه کرده باشی ، همیشه راوی داشت درباره ویژگیهای گابریل بزرگ نمایی میکرد در حالی که تو خود بازی تو اصلا چنین چیزی رو نمیدیدی.گابریل اونچیزی نبود که ازش تعریف میکرد نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه !:d ولی به نظرم مشکل از کارگردانی کات سنس های بازی بود(البته به جز سکانس پایانی:d)
به هر حال اولین تجربه h&s این استودیو بوده مسلما وقتی تو اولین تجربشون یه همچین شاهکاری خلق کنن ، تو ادامه به لطف پرودگار منفجر میکنن
biggrin1.gif

میدونی به نظرم مشکل از شخصیت پردازی گابریل بود. اگه به روایت داستان توجه کرده باشی ، همیشه راوی داشت درباره ویژگیهای گابریل بزرگ نمایی میکرد در حالی که تو خود بازی تو اصلا چنین چیزی رو نمیدیدی.گابریل اونچیزی نبود که ازش تعریف میکرد نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه !:d ولی به نظرم مشکل از کارگردانی کات سنس های بازی بود(البته به جز سکانس پایانی:d)
به هر حال اولین تجربه h&s این استودیو بوده مسلما وقتی تو اولین تجربشون یه همچین شاهکاری خلق کنن ، تو ادامه به لطف پرودگار منفجر میکنن:biggrin1:
آره دقیقآ یکی از مشکلاتش همین بود ! گابریل زیادی شُل و ول و مثل ماست موسیر بود ! :دی البته یه ذره به خاطر داستان و ماجراها حق داشت که غمگین باشه ولی کلآ یه جوری بود که انگار حال و حوصله راه رفتن نداره چه برسه با جنگیدن با این جک و جونورها ! :دی
من که از خدامه نسخه دوم از اولی بهتر بشه و بیشتر به سلیقه من بخوره ! :دی با این سبک H&S خیلی حال میکنم و الآن هم کمبود بازی درست حسابی توی این سبک داریم.

من که چندان از این بازی خوشم نیومد...... .

کاراکتر گابریل واسم در حد حد یه کارکتر پخته و خوب نبود...
اکشنا و تنوع سلاح و ایناش هنوز کار داشت
کمی مدت زمانش زیاد بود یعنی کسل کننده میشد

در عوض

معماها و مناظر و داستان خوبی داشت

CASTLEVANIA

زندگی من این بازی بود از اولین باری که این سری شروع کردم عاشقش شدم خارق العاده ترین بازی H&S تاریخ رو دست این بازی نیست و نخواهد اومد واقعا گریه م گرفته! ....
از همین الان دارم لحظه شماری میکنم ...

بعد یه سری میان این بازی رو با GOW مقایسه میکنن .....
GOW بازی فوق العاده ایه شکی نیست اما اینکه این بازی از روی GOW کپی برداری میکنه واقعا مسخرس! البته این تفکر گیمر های نسل جدیده......
قدیمی ها میفهمن من چی میگم!

بازی یخ بود ، داستان میطلبید که یخ باشه ... کسلوانیا باید یخ باشه اصلا ؛ سمفونی شب هم یخ بوده ؛ کلا جد اندر جد یخ بوده بازیمون ؛ "دراکولا" برام استوکر هم میخونی سردت میشه و حس میکنی اون یخه رو که میگم :دی کلا کاملا عمدی بوده این حالت و استایل منحصر به فرد بازی (شل و ول رو الان آریا انداخت تو دهنتون ، حالا تا صب ردیف کنین بازی شل و ول بود :دی !) ... نشون به اون نشون که یه جاهایی احساس نمیکردید بازی صامت هست ؟! انگاری از درو دیوارصدا در میاد ، اما گابریل لالمونی گرفته ... این یکی بلمانت تازه حرّافشونه ! کلا اگر با بازی نتونستین ارتباط برقرار کنین ، روانشناسی دراکولایی میگه آدم "گرم مزاج"ـی هستید . مثلا من خیلی آدم سرد مزاجیم ... نمیشه تعمیمش داد این رو ، اما تا یه جاهایی عمومیت داره ؛ شما وقتی به یک سکانس نگاه میکنید ، اون تاثیری رو روتون میذاره ، که وجودتون آمادگی پذیرشش رو داره ؛ این یکی یه Factـه .
ولی کیوان بایونتا خیلی گرم و هات میزد
biggrin1.gif
بالاخره اَندر طبع تو موندیم ما !
biggrin1.gif
اون گیم پلیش تو حلقم :دی ! کومبو سیستم ، خدا ؟ آیا ؟

آخرین ویرایش:
خه عزيز بحث شما نيستي . شما نظرت رو دادي و براي بنده و امثال بنده بسيار مهم و قابل احترام و در عين حال كاري هم بهش نداريم اما وقتي شما مياي نظرت رو ميگي چند نفر ديگه كه عملا كارشون فقط سو استفاده از صحبت هاي ديگران هست ميان رو حرف شما اسكي ميرن و ما هم بايد جواب بديم .
مشكل ما يا شما نيستيم متاسفانه كساني هستند كه از حرف ديگران سو استفاده ميكنند در هر دو طرف هم حالا فرق نميكنه هر دو به اين شكل هستند . خدا كنه اين فرهنگ جا بيفته كه نبايد از حرف ديران سو استفاده كرد
بعد الان به شما چه ربطی داره که یکی میاد از این بازی تعریف میکنه و اونو از GOW برتر میدونه مگه شما وکیل GOW و سانتا مونیکایی اصلا مگه کسی به شما وظیفه ی دفاع از بازیای انحصاری سونی رو محول کرده یکم احترام بذارید به نظرات دیگران شاید اصلا یکی از GOW لذت نبرده و ازین لذت برده بعضی از فنای PS3 نه همشون بعضیا که کاملا مشخص فقط آماده ان یه چیزی بشه و شروع کنن چرت و پرت گفتن حال آدمو به هم میزنن

سال 2010 يكي از بهترين سالها واسه اين سبك بود.تو اين نسل بهترين سال بود در واقع.

عرضه بازيهاي خوبي مثل Darksiders , Castlevania .و عرضه دو شاهكار GOW III و Bayonetta اون سال رو بهترين كرد.

Castlevania واقعا بازي فوق العاده اي بود.گرافيك فوق العاده ، داستان خيلي خوب ، گيم پلي روان ، طراحي هنري بي نظير مراحل ، Boss هاي جالب و كلي نكات ريز و درشت خوب ديگه باعث ميشد بازي بياد موندني و دلچسب باشه.

اما يكي از نقاط درظاهر خوبش در واقع به بازي آسيب زده بود.اونم طولاني بودن بيش از حد بازي نسبت به بازي هاي هم سبك خودش بود.اين طولاني بودن باعث شده بود كه بازي با عمق كافي ( به خصوص از لحاظ گيم پلي و فريم ريت) پوليش نشه.شايد اگه بازيهاي ديگه اين سبك مثل GOW 3 هم اينقدر طولاني بودن همين مشكلات واسشون پيش ميومد.

عمق گيم پلي عناويني مثل Bayonetta و GOW3 بعد از بازي كردن باعث ميشه كه اين عنوان يكم سطحي به نظر بياد.براي مثال Boss هاي بزرگ بازي اگرچه تو نگاه اول فوق العاده هستن ولي اصلا عمق Boss هاي بازيهايي مقل GOW رو ندارن و بعد مبارزه اصلا اون حس شيريني شكست يك Boss تمام عيار رو به آدم نميدين.يا اين وجود نكات مثبت بازي خيلي بيشتر از نكات منفي اون بود .

در كل اميدوارم نسخه دوم گيم پلي كوتاهتري داشته باشه درعوض بيشتر روش كار كنن.

منم واقعا از قسمت اول خوشم اومد واقعا داستان بازی جالب بود و همچنین گرافیک چشم نواری داشت .

از قسمت دوم هم استقبال می شه اما بنظر من دیگه lord od shadow برداشته می شه یا کلا lord of shadow می شه بهر حال من که خیلی بیشتر از شخصیت گبریل خوشم اومد تا اون کچل خونه خراب کن .(ولی کارکتری مثل این بابا کچل نیست:dکاملا صیقلی بازتاب نور می کنه).

آره دقیقآ یکی از مشکلاتش همین بود ! گابریل زیادی شُل و ول و مثل ماست موسیر بود ! :biggrin1: البته یه ذره به خاطر داستان و ماجراها حق داشت که غمگین باشه ولی کلآ یه جوری بود که انگار حال و حوصله راه رفتن نداره چه برسه با جنگیدن با این جک و جونورها ! :biggrin1:
من که از خدامه نسخه دوم از اولی بهتر بشه و بیشتر به سلیقه من بخوره ! :biggrin1: با این سبک H&S خیلی حال میکنم و الآن هم کمبود بازی درست حسابی توی این سبک داریم.
ماست کجا بود اریا !:dبابا اخر قوی بود که خیلی هم تند بود دیگه خدایش دلت میاد اینطوری بگی :dالبته خشونتش درمقابل کریتوس کم بودخوب :d

اخر خوش تیپ هم بود اگه بخواهیم مقایسه اش کنیم با گاداوار :d
البته به نظرم سلاح و ابزاراش کم بود که امیدوارم تو شماره 2 کامل بشه

آخرین ویرایش:
کلا استایل گابریل ؛ مخصوصا صحبت کردنش بیشتر به نجیب زاده های انگلیسی میخورد تا یه جنگجوی رنج کشیده!
بعد الان به شما چه ربطی داره که یکی میاد از این بازی تعریف میکنه و اونو از GOW برتر میدونه مگه شما وکیل GOW و سانتا مونیکایی اصلا مگه کسی به شما وظیفه ی دفاع از بازیای انحصاری سونی رو محول کرده یکم احترام بذارید به نظرات دیگران شاید اصلا یکی از GOW لذت نبرده و ازین لذت برده بعضی از فنای PS3 نه همشون بعضیا که کاملا مشخص فقط آماده ان یه چیزی بشه و شروع کنن چرت و پرت گفتن حال آدمو به هم میزنن
ببین تا وقتی کسی نخواد نظر شخصیش رو به کسی تحمیل کنه کسی نمیتونه بهش ایراد بگیره.
کسی که به طور مثال از GOW لذت نبرده میتونه بیاد بگه از نظر من این بازی از GOW بهتر بود. کسی هم کاری نداره ولی وقتی یکی میاد میگه تو یه سری زمینه ها این بازی از GOW خیلی بهتر بود یعنی آی ملت این یه واقعیته ، باید قبولش کنید.

آقا تقلید خوبه (:دی) استقبال میشه اگه ایندفعه به جای گاو بکشن برن توی کار نینجا گایدن :دی اون آخر بازی هم میداد همچین چیزی رو ! :دی
بازی یخ بود ، داستان میطلبید که یخ باشه ... کسلوانیا باید یخ باشه اصلا ؛ سمفونی شب هم یخ بوده ؛ کلا جد اندر جد یخ بوده بازیمون ؛ "دراکولا" برام استوکر هم میخونی سردت میشه و حس میکنی اون یخه رو که میگم :دی کلا کاملا عمدی بوده این حالت و استایل منحصر به فرد بازی (شل و ول رو الان آریا انداخت تو دهنتون ، حالا تا صب ردیف کنین بازی شل و ول بود :دی !) ... نشون به اون نشون که یه جاهایی احساس نمیکردید بازی صامت هست ؟! انگاری از درو دیوارصدا در میاد ، اما گابریل لالمونی گرفته ... این یکی بلمانت تازه حرّافشونه ! کلا اگر با بازی نتونستین ارتباط برقرار کنین ، روانشناسی دراکولایی میگه آدم "گرم مزاج"ـی هستید . مثلا من خیلی آدم سرد مزاجیم ... نمیشه تعمیمش داد این رو ، اما تا یه جاهایی عمومیت داره ؛ شما وقتی به یک سکانس نگاه میکنید ، اون تاثیری رو روتون میذاره ، که وجودتون آمادگی پذیرشش رو داره ؛ این یکی یه Factـه .

ولی کیوان بایونتا خیلی گرم و هات میزد :دی بالاخره اَندر طبع تو موندیم ما ! :دی
اون گیم پلیش تو حلقم
biggrin1.gif
! کومبو سیستم ، خدا ؟ آیا ؟
کلاً دوگانگی طبعی پیدا کردی بین این دو نفر :دی یه طبع بابا برقی هم نیاز داری :دی

آخرین ویرایش:
از بدشانسی دقیقا بعد از تموم کردن GOW3 شروع کردم به بازی کردن این نمیدونم چند نفر مثل من این اتفاق براشون افتاده ولی خیلی زود از بازی خسته شدم و بعد از همون باس اول بازی رو گزاشتم کنار بعد از اون هم کلا فراموش کردم که ادامش بدم.
با این تفاسیر و تعریف های دوستان تصمیم گرفتم که دوباره شروع کنم به بازی کردندنش.خیلی وقته هیچ H&S ی نزدم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or