1- واقعا زير سوال بردن چنين شخصي از طرف كسي كه مدعي گيمر بودن هست غير قابل باوره... فقط به حساب سن كم و يا فن بوئيسم ميشه گذاشت چنين چيزي رو.
2- ترجمه ي نادرست هم بي تاثير نيست. حتما
اگر ميتونيد منبع رو ببينيد. از صاحب تاپيك هم ميخوام اگر مطمئن نيست لااقل اينطور وقتها كه حساسيت داره از چند نفر بپرسه تا شاهد زير سوال رفتن چنين اشخاصي و خيلي بحثهاي ديگه نباشيم.
"
Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم.."
اين يعني چي؟ يعني همه از PS3 بدشون مياد و اعتقاد منفي نسبت بهش دارن؟ نه
Because I do favor the 360, it doesn't mean I have anything all that negative to say about the PS3
"اگر من به 360 علاقه دارم اصلا به اين معني نيست كه من نظر منفي نسبت به PS3 داشته باشم."
در كل صحبتشون هم هيج جا از برتري استفاده نكردن و فقط گفتن من به 360
علاقه دارم. فقط يكجا گفتن PS3 از همه چي بهتره فقط شايد از 360 بهتر نباشه.
اميدوارم آقاي terova يه موقع ناراحت نشن لي به خدا بعضي موقعها دوتا كلمه اينور اونور باعث ميشه هم يه عده اي طرف رو شهيد كنن و هم اينكه يه عده اي سوءاستفاده كنن و....
دركل از خبر رسانيت ممنون چون شما اگر نميگفتي من اصلا خبر نداشتم كارمك صحبتي كرده
از دوستان طرفدار PS3 هم ميخوام كه اين رو قبول كنن كه : ساختن بازي براس 360 بسيار بسيار راحت تر از كنسول رقيبشه. اين نسل يه مثال ديگه هم داره. شايد خيلي موتور هاي بازي سازي از UE3 بهتر باشن ولي طراحي اين موتور و ساختار استاندارد و راحتش باعث شده كه همه بتونن از امكاناتش استفاده كنن و نهايت تخصص و توانائيشون رو باهاش نشون بدن.براي همينه كه با وحود يه سري ضعف بازي هاي بيشتر و بهتري رو روي اين موتور ميبينيم. همين قضيه بين اين 2 كنسول هم هست.
برنامه نويس و بازيساز 3rd Party دليل نداره وقت و سرمايه ش رو صرف آموزش و يادگيريِ سخت افزاري كنه كه با همه فرق داره!؟! اين اشتباهِ سوني تو اين نسل بود. اگر نسلِ پيش PS2 استاندارد هاي بازيسازي رو تعيين ميكرد تو اين نسل 360 با زود تر اومدن و ساختار برنامه نويسي راحت ترش اين استاندارد رو قبل ار اومدن كنسول رقيب براي خودش كرد. حالا شما دير تر بيا ولي با سخت افزارِ بهتر!!!! اين نصف قضيست بقيش كه نرم افزار باشه رو قبلا باختي....
البته كسي كه بخواد از بازي كردن ( و نه از جر و بحث تو فروم) لذت ببره همه پلتفرمها رو داره و ديگه براش فرقي نداره. بازي رو كه دوست داره رو پلتفرمي كه ميخواد انجام ميده و حالشو ميبره.