Carmack کنسول PS3 بهتر از هر چیزی به جزء XBOX 360

Terova

No Trolls
کاربر سایت
jc01c.jpg

John Carmack یکی از برنامه نویسان معروف صنعت بازی و شرکت id Software در اظهاراتی عنوان داشته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360..! او نسل جدید را برای بازی سازها عالی توصیف میکند و اعتقاد دارد که برنامه نویسی برای این نسل با کنسولهای SEGA و PS2 فرق دارد..Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم..

RAGE بازی جدید شرکت id Software است که توسط موتور به روز شده این شرکت و تحت برنامه نویسی ساخته شده و قرار است برای PC و دو کنسول PS3 و 360 شود..

منبع

آخرین ویرایش:
من کلا با کارمک حال نمیکنم، با بازیهاش چرا ها ولی با تیپ شخصیتیش نه یه جورایی هست که باهاش حال نمیکنم، صد ها بار هم فکر کنم گفتم.

اما :
دو سال قبل هنگام صحبت درباره Rage :.
ایول جان کارمک، دمش گرم آقا استادی، عزیزی، برادر بسیجی ...

امروز :
این یارو کیه؟ مرتیکه حرف مفت میزنه ولش کنید بره بابا، حالا این نبود صنعت گیم اتفاقی براش میوفتاد؟ بچه های پارتیزانی یه تحول توی گیم ایجاد کردن.

---------------------------
کلا هم ما میدونیم، هم سونی میدونه، هم مایکروسافت میدونه هم هر سازنده ای که توی دنیا وجود داره که X360 بهتر از PS3 هست.

بهتر بودن دلیل قویتر بودن نیست.

1- واقعا زير سوال بردن چنين شخصي از طرف كسي كه مدعي گيمر بودن هست غير قابل باوره... فقط به حساب سن كم و يا فن بوئيسم ميشه گذاشت چنين چيزي رو.
2- ترجمه ي نادرست هم بي تاثير نيست. حتما اگر ميتونيد منبع رو ببينيد. از صاحب تاپيك هم ميخوام اگر مطمئن نيست لااقل اينطور وقتها كه حساسيت داره از چند نفر بپرسه تا شاهد زير سوال رفتن چنين اشخاصي و خيلي بحثهاي ديگه نباشيم.
"Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم.."
اين يعني چي؟ يعني همه از PS3 بدشون مياد و اعتقاد منفي نسبت بهش دارن؟ نه

Because I do favor the 360, it doesn't mean I have anything all that negative to say about the PS3
"اگر من به 360 علاقه دارم اصلا به اين معني نيست كه من نظر منفي نسبت به PS3 داشته باشم."
در كل صحبتشون هم هيج جا از برتري استفاده نكردن و فقط گفتن من به 360 علاقه دارم. فقط يكجا گفتن PS3 از همه چي بهتره فقط شايد از 360 بهتر نباشه.
اميدوارم آقاي terova يه موقع ناراحت نشن لي به خدا بعضي موقعها دوتا كلمه اينور اونور باعث ميشه هم يه عده اي طرف رو شهيد كنن و هم اينكه يه عده اي سوءاستفاده كنن و....
دركل از خبر رسانيت ممنون چون شما اگر نميگفتي من اصلا خبر نداشتم كارمك صحبتي كرده :)
از دوستان طرفدار PS3 هم ميخوام كه اين رو قبول كنن كه : ساختن بازي براس 360 بسيار بسيار راحت تر از كنسول رقيبشه. اين نسل يه مثال ديگه هم داره. شايد خيلي موتور هاي بازي سازي از UE3 بهتر باشن ولي طراحي اين موتور و ساختار استاندارد و راحتش باعث شده كه همه بتونن از امكاناتش استفاده كنن و نهايت تخصص و توانائيشون رو باهاش نشون بدن.براي همينه كه با وحود يه سري ضعف بازي هاي بيشتر و بهتري رو روي اين موتور ميبينيم. همين قضيه بين اين 2 كنسول هم هست.
برنامه نويس و بازيساز 3rd Party دليل نداره وقت و سرمايه ش رو صرف آموزش و يادگيريِ سخت افزاري كنه كه با همه فرق داره!؟! اين اشتباهِ سوني تو اين نسل بود. اگر نسلِ پيش PS2‌ استاندارد هاي بازيسازي رو تعيين ميكرد تو اين نسل 360 با زود تر اومدن و ساختار برنامه نويسي راحت ترش اين استاندارد رو قبل ار اومدن كنسول رقيب براي خودش كرد. حالا شما دير تر بيا ولي با سخت افزارِ بهتر!!!! اين نصف قضيست بقيش كه نرم افزار باشه رو قبلا باختي....
البته كسي كه بخواد از بازي كردن ( و نه از جر و بحث تو فروم) لذت ببره همه پلتفرمها رو داره و ديگه براش فرقي نداره. بازي رو كه دوست داره رو پلتفرمي كه ميخواد انجام ميده و حالشو ميبره.

خب اینم به طور غیر مستقیم داره زمینه سازی میکنه اگه فردا روز نسخه ی PS3 رو نتونست HD کنه یا کیفیت پایین تری داشت از حملات مصون باشه !
حداقل خوبه از همون اول جبهه ـش رو مشخص کرده /:)نه اینکه به واسطه ی موتور خفنش بگه نسخه ی PS3 فلانه و بعد بمونه توش :d
يعني نشد ما يه جا بريم دعواي سگ و گربه اي فن ها رو نبينيم)x من با حرف اين دوستمون شديدا موافقم پس فردا اگه ديديد نسخه PS3 بازيه Rage گند زد نيايد يقه كارمك رو بگيريد:d

جان کارمک کسیه که ایدئولوژی ساخت GPU اولین بار توسط اون صورت گرفت کسیه که اولین انجین بازیه سه بعدی دنیارو ساخت انجینی که هنوز که هنوزه خیلی از انجینهای بازی مادیفاید شده انجین بازیهای کارمک هستن..
جان کارمک کسیه که سخت افزار PS1 رو به حدی اپتیمایز کرد که بازی Quack رو به صورت اسپلیت اسکرین 4 نفره اجرا میکنه
پس دوستان بازی سنتری لطفا زیاد نظر ندین چون مستخدم اتاق کارمک از شماها بیشتر از این چیزا سر در میاره

همینمون مونده بود که این یارو (بابای هری پاتر)بیاد راجع به کنسول نظر بده!!!. عوض حرف زدن بشین بازی بساز! هر 10 سال یکی یه بازی میدن بیرون !
لول.کارمک که یکی از نوابغ برنامه نویسی برای بازی ها هست اظهار نظر نکنه بعد شما بیای این جا پست بدی؟
به نظرم بهتره توی این تاپیک ها خودتون وارد مباحث این که برنامه نویسی برای کدوم کنسول آسون تر هست نشین مگر این که خودتون تجربه ی برنامه نویسی برای هر 2 کنسول رو داشته باشین یا حداقل باهاش آشنا باشین.

آخرین ویرایش:
مزخرف گفته

به تمامی جان بر کفان جان کارمک توی این فروم عرض کنم که ارسال من رو نقل قول کردند: من جواب شما رو دیشب دادم اما طبق معمول اتگار ارسال به مزاق برخی خوش نیومده و به احتساب اینکه مدیر هستند این اجازه رو به حودشون میدن که به خاطر نظرات شخصی ارسال هارو پاک کنن. ارسال من پاک شده که خودش جواب تمامی شما رو میداد...
حقیقتا شما وسعت دیدتون تا نوک بینی و مقداری چپی یا راستیه، با هر مخالفتی انگ فن و کولر میزنید ، نه حاجیان!! انقدر که خوندم گفتید آقا نظرشو گفته نظرشو گفته نظرشو گفته خب برادر مسلمان منم نظرم رو راجع به نظرش میگم، مزخرف گفته. حالا پاشو زندگینامه ی عمه ی قل مرادو برا من توضیح بده!!! این کارمک خان حرف نزده که همه بگن به به و چه چه، نظر شو گفته انتظار بازخورد داره مثل شما نیست که اتفاقا خودتون اسیر فن و فن بوییسمی هستید بلافاصله جبهه میگیرید
واسلام

مزخرف گفته

به تمامی جان بر کفان جان کارمک توی این فروم عرض کنم که ارسال من رو نقل قول کردند: من جواب شما رو دیشب دادم اما طبق معمول اتگار ارسال به مزاق برخی خوش نیومده و به احتساب اینکه مدیر هستند این اجازه رو به حودشون میدن که به خاطر نظرات شخصی ارسال هارو پاک کنن. ارسال من پاک شده که خودش جواب تمامی شما رو میداد...
حقیقتا شما وسعت دیدتون تا نوک بینی و مقداری چپی یا راستیه، با هر مخالفتی انگ فن و کولر میزنید ، نه حاجیان!! انقدر که خوندم گفتید آقا نظرشو گفته نظرشو گفته نظرشو گفته خب برادر مسلمان منم نظرم رو راجع به نظرش میگم، مزخرف گفته. حالا پاشو زندگینامه ی عمه ی قل مرادو برا من توضیح بده!!! این کارمک خان حرف نزده که همه بگن به به و چه چه، نظر شو گفته انتظار بازخورد داره مثل شما نیست که اتفاقا خودتون اسیر فن و فن بوییسمی هستید بلافاصله جبهه میگیرید
واسلام
ایشون نظرش رو در مورد چیزی که درش تخصص داره گفته.شما بهتر از سخت افزار و برنامه نویسی سر در میاری یا ایشون؟اول از همه اینو جواب بده.قاعدتا نظرات ما باید در حیطه دانشمون باشه.وقتی شما و یا بنده یک-هزارم ایشون هم سواد نداریم،اصلا نمیتونیم نظر ایشون رو رد کنیم.

• Like
Reactions: .:Soheil:.
مزخرف گفته

واسلام
فعلا که به شما خیلی فشار اومده دوست عزیز...
بقیه اسیر فن بویست هستن اونبخت لابُد شما احله تفکر و عقل و منطقی...این حرف مفت زده که جبهه گیری نیست...اَبداً
اگه به PS3 علاقه داشتا میشد پدر که هیچ جد و اباده FPS و کُله صنعت گیم :|

دیگه همه چیز مشخصه همه هم عقل دارن خوشبختانه.....
تا الان دیگه باید همه فهمیده باشن کار با 360 راحت تره در حالی که از PS3 ضعیف تره.....
خب یه سازنده مولتی هم باید بیاد همچین حرفی بزنه وقتی کار کردن باهاش راحت تره....
------------------------------------
موضوع جالب اینه که من نمیدونم چرا فن های 360 انقدر شنگول شدن بعد حرف ایشون.من ترجیح میدم همین کنسولی رو داشته باشم که از نظر ایشون به 360 نمیرسه چون انقدر بازی شاخ و دهن پر کن داره که نیازی به گوش دادن به نظریات دیگران از جمله کارمک نداشته باشم.
برای طرفداران 360 هم آرزو میکنم که تمام افراد کله گنده صنعت بازی بیان و از 360 تعریف کنن تا دل همشون رو شاد کنن.شاید اینجوری خلاء نداشتن بازی درست حسابی هم براشون پر شه!
خوش باشین با کارمک جون.....

• Like
Reactions: Corrinne Yu
مزخرف گفته

واسلام

دوست عزیز نظر شخصی دادن با بی احترامی کردن از زمین تا آسمون فرق میکنه !!!!!

به عنوان مثال شما یه حرفی میزنی بعد من میام میگم نظر شما رو قبول ندارم تا اینکه بیام بگم شما داری مزخرف میگی ......خیلی فرق میکنه.
هر دو نظر شخصی هست ولی این کجا و آن کجا...:d

ای بابا , عمر این کنسولا داره تموم میشه تازه فهمیده با کدوم کنسول راحتتره , به هر حال خدا هم که باشه و هر چقدر سابقش درخشان باشه حسابی از سازنده های بازی عقب افتاده و هنوز یه بازی هم رو این سخت افزار ها نتونسته بده , تازگی هم گندش درآمد که Rage روی 1080p رو کنسول نمیاد همون 720p هست , فردا شاید از 60 فریم به 30 فریم هم رسید..

مزخرف گفته

واسلام
شما میشه به من بگی ایشون اصلا چی گفته!!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or