Carmack کنسول PS3 بهتر از هر چیزی به جزء XBOX 360

Terova

No Trolls
کاربر سایت
jc01c.jpg

John Carmack یکی از برنامه نویسان معروف صنعت بازی و شرکت id Software در اظهاراتی عنوان داشته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360..! او نسل جدید را برای بازی سازها عالی توصیف میکند و اعتقاد دارد که برنامه نویسی برای این نسل با کنسولهای SEGA و PS2 فرق دارد..Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم..

RAGE بازی جدید شرکت id Software است که توسط موتور به روز شده این شرکت و تحت برنامه نویسی ساخته شده و قرار است برای PC و دو کنسول PS3 و 360 شود..

منبع

آخرین ویرایش:
آخه میدونی:دی کارمک تنبله، گشاده، تواناییش رو نداره از پتانسیل و اژدهای درونی PS3 استفاده کنه:دی ایشون هم به جمع اون صدها سازنده دیگه که از اول نسل این حرفو زدن میپیونده و همگی دست جمعی تتبل و گشاد تشریف دارن، فقط استودیوهای سونی زبلند:دی

بحث سر گشادی و غیره نیست ...بحث سر اینکه ساختمان ps3 به علت نامتعارف بودن ساخت بازی براش هزینه برتر هست........این هزینه اضافه رو نمیتونه استادیو از جیب باباش بده ...ناچاره از سونی کمک بخواد...سونی هم توی این نسل کلا سیاستش رو عوض کرده و بیشتر رو استادیوهای خودش سرمایه گذاری می کنه.....اینجاست که میره رو اعصاب سازندها..

جان کارمک با همکاری اینتل تونست موتور خودش به یکی از تکنیک برجسته تو صعنت گیم برسون برای نسل بعدی تنها موتری بوده توانسته تا این لحظه این تکینک قول تو خودش هضم کن
http://en.wikipedia.org/wiki/Wolfenstein%3A_Ray_Traced
http://en.wikipedia.org/wiki/Quake_Wars:_Ray_Traced
http://www.qwrt.de/
واقعا مردم ما بدون هیچ منطق و اطلاعات درباره هر موضوع صحبت میکنن که ازش بی اطلاع هستن

• Like
Reactions: sheypooorchi
بابا بدبخت چیزی نگفته که، فقط گفته با 360 بیشتر حال میکنه بازی بسازه. دیگه این که خودزنی و خودکشی نداره که.
بعدم دوستان ببینند دارن درباره ی کی اینطوری اظهار نظر میکنن. از دوستی که صفحه ی قبل تاریخچه ای از رزومه ی این فرد گذاشتند بسیار تشکر میکنم، فقط یه نگاه بندازین ببینین این آدم چه اسطوره ایه واسه ی خودش. پس به همین سادگی من و شما عزیزان نمیتونیم درباره ی صحبت های ایشون اظهار نظر کنیم. خواهشا یکم منطقی باشین.

كلا وقتي يكي مخالفه بايد نابود بشه
چه من باشم چه كارمك

یعنی بهترین استدلال قرن پس هر کی مخالفه چه دینی چه سیاسی چه عقیدتی باید نابود بشه؟

من درک نکردم به کنایه گفتی یا واقعیت اما امیدوارم کنایه بوده باشه

همینمون مونده بود که این یارو (بابای هری پاتر)بیاد راجع به کنسول نظر بده!!!. عوض حرف زدن بشین بازی بساز! هر 10 سال یکی یه بازی میدن بیرون !

اصلا این بابایی که می گی رو می شناسی ده تای شما حداقل سواد داره یکم راجبش اطلاعات کسب کن که حرفاتون قابل حضم باشه

در ضمن این حرف رو به خاطر راحتی کار و نرم افزار و برنامه نویسی ساده تر 360 زده که 100 درصد هم قابل تاییده در عین حال گفته که ps3 هم علاقه ی زیادی داره

من نمی دونم این بچه بازی ها تا کی توی این سایت ادامه داره حداقل پست اصلی رو درست بخونید

• Like
Reactions: sheypooorchi
وقتی همچین آدمی با اون همه تجربه و افتخار گفته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده . باید تا اندازه ی خیلی زیادی حرفش رو قبول کنیم . این آدم کسی هست که برنامه نویسی می کنه و کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن کسی که برنامه نویس هست و در این مورد بخصوص باید تمامی جوانب رو بسنجه و به سخت افزاری که براش برنامه نویسی می کنه کاملا تسلط داشته باشه .
شما یک سری به تاپیک مشکلات xbox بزنید . این همه خرابی . این همه ایراد و اشکال .
حالا یک نمونه هم از ps3 مثال بزنید .
من طرفدار pc هستم و کاری به کنسول نفرینی مایکروسافت ندارم .
شمایی که کنسول داری به جز اینکه روشنش کنی و بازی کنی و خاموش کنی از چیه کنسول سردر میاری ؟ نه واقعا !!!!!!!!!!!!!!!!!
اون استیو جابز فقط بلده ایده های این و اون رو بدزده و جیب خودش رو پر کنه
انگشت جان کارمک هم نمیشه چون اصلا زمینه کاریش بازاریابی محصولات مایکروسافت و زمینه گیمینگه نه برنامه نویسی .
در ضمن این آدم گشاد به قول شما اونقدر گشاد بوده که از سال 1989 تا الان کلی افتخار و جایزه و اختراع نصیب خودش کرده . اول کمی راجع بهش بدونید بعد ببریدش زیر سوال .هر چند در این حدا نیستید .

آخرین ویرایش:
ایشون سال 2005 آب پاکی رو ریختن رو دست همه. گفتن " 360 اولین کنسولی هست که ابزار کار باهاش به اندازه pc ست". کسی یادش میاد اون کنفرانس رو؟

بابا بدبخت چیزی نگفته که، فقط گفته با 360 بیشتر حال میکنه بازی بسازه. دیگه این که خودزنی و خودکشی نداره که.
بعدم دوستان ببینند دارن درباره ی کی اینطوری اظهار نظر میکنن. از دوستی که صفحه ی قبل تاریخچه ای از رزومه ی این فرد گذاشتند بسیار تشکر میکنم، فقط یه نگاه بندازین ببینین این آدم چه اسطوره ایه واسه ی خودش. پس به همین سادگی من و شما عزیزان نمیتونیم درباره ی صحبت های ایشون اظهار نظر کنیم. خواهشا یکم منطقی باشین.
عزیز من تاپیک های کارمک دار کلا توش منطق نداره.
استاد هر چی بگه (چون همه می دونن تمرکز اصلیش رو PC هست)، سریع اساتید بازی سنتر و PS فن هاش جنگ راه میندازن.
به عنوان مثال اگر اشتباه نکنم 1-2 سال پیش بود که کارمک اعلام کرد نسخه PC بازی Doom 4 رو حالت 60 فریم و نسخه های کنسولی رو حالت 30 فریم اجرا میشن، که البته ممکنه نسخه های کنسولی رو هم 60 فریم کرده باشن که به نظرم بهتره، چئن اگه رو 30 فریم باشن دوباره چند تا بد و بیراه دیگه به کارمک نثار می کنن.

اما حقیقت این هست، ساخت بازی روی 360 بهتر و آسون تر هست. برای اثبات این حرف مثال میارم، پورت بازی Metro 2033 از PC به 360 تنها 19 روز طول کشید (این خبر تو سای دی بازی هم گفته شده بود)، اما اگه بخوان یه بازی رو به PS3 پورت کنن ممکنه بیش از 1 ماه طول بکشه که این نشون میده 360 واسه ساخت بازی به راحت تر از PS3 هست.
PS3 هم درسته از لحاظ سخت افزاری قویتر از 360 هست ولی چون بازیسازی رو 360 آسونتره کارمک گفته PS3 کنسول خوبی هست ولی نه در حد 360 که میشد گفت به نوعی به همین موضوع اشاره کرده.

بابا بدبخت چیزی نگفته که، فقط گفته با 360 بیشتر حال میکنه بازی بسازه.
دوستان چرا الکی دلداری میدیدن ؟؟؟:d کجا گفته من با 360 راحت ترم !! گفته:

سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360

حالا من کاری ندارم راست گفته یا نه ولی منظورش کاملا واضحه :d

مثل این میمونه که من بگم مثلا : ریاضی y از آقای x بهتره یا نقاشی آقای x از y بهتره

باز هم شاهد اظهار فضل ایرانی جماعت هستیم.کسانی که اصلا ایشونو نمیشناسن و نمیدونن برنامه نویسی یعنی چی به راحتی ایشون رو زیر سوال میبرن اونم به خاطر یک نظر شخصی.اونم نظری که قاعدتا از علم و تجربه ایشون ناشی میشه نه مثل بعضی از اعضای این سایت که اصلا بویی از منطق نبردن و فقط بلدن اینو اونو مسخره کنن.
خدایا فرهنگ و منطق رو در ذهن این مردم جا بنداز.آمین

• Like
Reactions: Hamidreza

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or