Carmack کنسول PS3 بهتر از هر چیزی به جزء XBOX 360

Terova

No Trolls
کاربر سایت
jc01c.jpg

​

John Carmack یکی از برنامه نویسان معروف صنعت بازی و شرکت id Software در اظهاراتی عنوان داشته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360..! او نسل جدید را برای بازی سازها عالی توصیف میکند و اعتقاد دارد که برنامه نویسی برای این نسل با کنسولهای SEGA و PS2 فرق دارد..Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم..

RAGE بازی جدید شرکت id Software است که توسط موتور به روز شده این شرکت و تحت برنامه نویسی ساخته شده و قرار است برای PC و دو کنسول PS3 و 360 شود..

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان خوب این که 360 رو بپسنده چیزی نیست هر کسی به چیزی علاقه داره ربطی هم نداره به این که طرف چی در مقابلش باشه اینم که کیوان گفت منظورش از علاقه شخصیش هستش نه این که 360 قوی تر از PS3 هستش و همه دیگه میدونن ساختار 360 خیلی راحت تر از PS3 هستش و همه بهش علاقه مند میشن یعنی طرف باید خر باشه که ازش خوشش نیاد وقتی میتونه به چه راحتی بازی براش بسازه .

در مقابل PS3 هستش که درسته قدرت بیشتری داره اما کار باهاش سخت تر هستش و خود به خود هرکی باشه به 360 و طراحی راحت بازی سازی براش علاقه مند میشه اصلا چرا نباید علاقه مند بشه .

مگه همه باید از PS3 خوششون بیاد یک دسته هم از 360 خوششون میاد .

دوستان هم لطفا به بازی ساز ها انقدر راحت توهین نکنن واقعا من موندم یکی به کوجیما بد میگه یکی به کیج یکی به کارمک یکی به پیتر مولینکس واقعا احترام این افراد واجب هستش هرچقدر هم به نظرتون صحبت هاش به نظرتون چرت بیاد باز هم باید احترام بزارین اگه خوشتون نمیاد از نظرش میتونین خیلی راحت نفیش کنید با احترام نه این که این افراد رو خر و چرت و پرت گو .... بنامیم هرچند بعضی وقت های بعضی هاشون یک دسته صحبت های خنده دار میکنن اما بعدم درست میشن .

آخرین ویرایش:
جان کارمک : من فن 360 هستم .
ماکرو؟پول میخوام.
گفته سخت افزار XBOX از PS3 بهتره (شاید!) ، که دیگه بی کله ترین فن 360 هم میدونه قدرت PS3 از 360 بیشتره ...
البته راست میگی ، این انگها که بخواد همچین حرفی رو بخاطر پول زده باشه بهش نمیچسبه .
اما حرفاش کاملا بوی فن بوییسم میده .
واللاه من نمیدونم ...من عاشق هر دو کنسول هستم با جفتشون حال میکنم...........
بهتر بود میگفت 360 سخت افزار هنجارتری داره و ps3 یک مقدار"با توجه به معماری چیپ سل" ناهجاره......تازه ناهنجاری به هیچ وجه به معنی بدی نیست و حتی ممکنه در مواردی برتر باشه و چون نامتعارف بوده زمان میبره تا قلقش بیاد دستش.....
دیگه باقیش هم شما لطف کردی گفتی
تازه کیفیت ساخت و امکانات اضافی سخت افزاری مثل بلو ری بماند

خوبه خدا رو شکر اساتید بازی سنتر کارمک رو هم زیره سوال بردن...
بعضی وقت ها واسه خودم متاسف میشم !
آخه میدونی:دی کارمک تنبله، گشاده، تواناییش رو نداره از پتانسیل و اژدهای درونی PS3 استفاده کنه:دی ایشون هم به جمع اون صدها سازنده دیگه که از اول نسل این حرفو زدن میپیونده و همگی دست جمعی تتبل و گشاد تشریف دارن، فقط استودیوهای سونی زبلند:دی

• Like
Reactions: MehradCreed
خوبه خدا رو شکر اساتید بازی سنتر کارمک رو هم زیره سوال بردن...
بعضی وقت ها واسه خودم متاسف میشم !
در مجموع اساتید بازی سنتر از این حرکتها زیاد می کنن.
وقتی یکی از 360 خوشش بیاد و بگه PS3 شاید!!! در حد 360 نباشه بدشون میاد، طوری که حتی به پدر سبک FPS که صنعت بازی سازی مدیونش هست بگن مفت گو!!!

خب اینم به طور غیر مستقیم داره زمینه سازی میکنه اگه فردا روز نسخه ی PS3 رو نتونست HD کنه یا کیفیت پایین تری داشت از حملات مصون باشه !
حداقل خوبه از همون اول جبهه ـش رو مشخص کرده /:)نه اینکه به واسطه ی موتور خفنش بگه نسخه ی PS3 فلانه و بعد بمونه توش :d

دیگه نداشتیم کسی به کارمک بگه یارو.
کار بدی کرد اومد صنعت بازیرو با Doom یه تکون حسابی داد؟
کار بدی کرد با موتور id Teech حسابی سر زبونها افتاد؟
و ... .

در تکمیل صحبت های دوست خوبم در باره ی doom و John D. Carmack گفتم توضیح بیشتری بدم تا بعضی ها به خودشون اجازه ندن راجع به کسی که نمی شناسن اضهار نظر کنن .

در این عکس جان کارمک را با در دست داشتن کاپ x-priz
در سال 2005 در new mexico مشاهده می کنید .

tg1o7xn97w3tiljgxmu1.jpg

​
این یارو همون John D. Carmack برنامه نویس گیم امریکایی و leader programer ارشد id software هست که بازی هایی مثل doom و quake و wolfenstein رو به سرانجام رسونده . این یارو بهترین کسی هست که 3d graphic رو میدونه و همونیه که سردبیر سری مجله های بازی های کوتاه در شرکت ibm به نام Gamer's Edge در سال 1990 بوده . همچنین گردآوری کننده و مجتمع کننده انواع تکنیک های 3d مانند adaptive tile refresh و surface caching در quake بوده همچنین اولین نفر در استفاده ی تکنیک stencil shadows و mega texture در بازی doom 3 . همچنین این یارو موتوری با اسم خودش یعنی Carmack's engines خلق کرد که در بسیاری از first-person shooter ها نظیرhalf-life و call of duty و medal of honor به کار گرفته شده .
در آخر در کارنامه کارمک بازیهایی رو میشه دید که از سال 1989 (که شما در آن تاریخ فقط تنها 5 الی 6 سال داشتید) تا 2011sep 13 هنوز خودنمایی می کنه . پس در پشت id software امروز مغز متفکری قرارداره که خیلی بیشتر و بهتر از شما از هر کنسولی سردر میاره و تا به حال تو عمرش دیده و یا داشته .
این یارو در سال 1990 در لیست 50 نفره ی برترین متخصصان دنیا در رتبه 10 ام قرار گرفته. در سال 2001 در آکادمی هنر و دانش افراد مشهور که شامل 5 نفر بوده جزء کسانی نام برده شده که انقلابی در صنعت بازی های کامپیوتر و کلاvideo gaming ایجاد کردن. در سال 2003 کتابی رو با عنوان master of doom در id software منتشر کرده و افتخاراتش تا به امروز ادامه داشته و در سال 2010 برنده جایزه
game developer conference ani .
پس شما رو چه به نقد کردن همچین آدمی .
برو غنسولت رو بازی کن .حالش رو ببر
.:d

آخرین ویرایش:
بله یادم رفت که بگم در سال 2008 جایزه ی x-prize رو به خاطر به ثمر رسوندن پروژه Armadillo Aerospace به مبلغ $350,000دریافت کرده. این همون یارو هست که می گفتن این رو چه به کنسول .
در حقیقت شما رو چه به !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!John Carmack

بعله دیگه فقط این نشان رو دوستان psفن کم داشتن به فتوحاتشون اضافه کنن که اینم اضافه شد:dاینبار برگ افتخار به له کردن پدر fps مزین گردید:d
آخه میدونی:دی کارمک تنبله، گشاده، تواناییش رو نداره از پتانسیل و اژدهای درونی PS3 استفاده کنه:دی ایشون هم به جمع اون صدها سازنده دیگه که از اول نسل این حرفو زدن میپیونده و همگی دست جمعی تتبل و گشاد تشریف دارن، فقط استودیوهای سونی زبلند:دی
خب معلومه دیگه این اژدهای درونی یه مقدار تنبل تشریف داره، قلق بیدار کردنشم فقط دست استودیوهای سونیه!

حرف مفت زده

یعنی اگه این آقا نبود الان سبکی به نام اول شخص وجود نداشت دیگه :|
پس اگه آلبرت انیشتین هم نبود بالاخره اون کشفیات فیزیکی را که انیشتین برای اولین بار مطرح کرد را یکی در اینده میخواست انجام بده !
و به همین راحتی هم پدر fps با انجینهای انقلابی در هر نسل زیر سوال رفت ! کسی که بنیان گذار و کارهای فوق انقلابی با بازهاش کرده رفته زیر سوال ؟!
کلا هرکی خلاف ps3 باشه چرت و پرتی بیشتر نگفته نه ؟!
------------------------------------------------------------------------------
هنوز هم بازیساز ها تنبلی بیش نیستند و کارمک هم توی اینهمه سال که روی ps3 کوبیده بالاخره نتونسته بهتر عمل کنه و نتیجش شده چیزی نه جزء تنبل بودن !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or