Carmack : بازی های نسل بعد بر روی 30 فریم خواهند بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
carmack-quakecon.jpg

John Carmack یکی از بنیانگذاران id Software و برنامه نویس افسانه ای در توییتر خود در پاسخ به سوالی که پرسیده شده بود آیا بازی های نسل بعد مانند Rage و Doom 3: BFG Edition بر روی 60 فریم اجرا خواهند شد یا 30 فریم ریت؟ او در پاسخ گفت :" متاسفانه من تقریبا می تونم تضمین کنم که خیلی از بازی های نسل بعد هنوز هم هدف خودشون رو بر روی تأمین 30 فریم بر ثانیه قرار خواهند داد.
او می گوید: سازندگان نرم افزار ها و بازي ها در نسل بعد باز هم به سراغ عناويني كه با 30 فريم در ثانيه اجرا می شوند می روند.

carmack-tweet.jpg

این درحالی است که انتظار می رود کنسول نسل بعد Sony و مایکروسافت قدرت پردازش بیشتری داشته باشند، توانایی فریم دهی بیشتر و حمایت از resolutions بالاتر را داشته باشند.

پاسخ Carmack این منظور را می رساند که سازندگان به جای 2 برابر کردن فریم و رساندن آن به 60 فریم ریت بیشتر روی چند ضلعی های بیشتر، رزولیشن بیشتر برای تکسچرها و رندر بهتر برای رساندن آن به 30 فریم ریت تلاش می کنند.

انتظار داریم کنسول های نسل بعد به جز رزولیشن 720p از قدرت 1080p بهره ببرند یا حتی مثل شایعه PlayStation نسل بعد از خروجی 4K حمایت کنند.
600px-john_carmack_e3_2006.jpg
John-Carmack.jpg

در همین نسل کنسول ها سری Call of Duty و بازی id Software یعنی Rage در 60 فریم اجرا می شدند بیشتر بازیهای این نسل که دیده ایم بر روی 30 فریم اجرا می شدند.

خوشبختانه کسانی هستند که 60 را تجربه کنند و طرفدار آن باشند، 60 فریم ریت برای سخت افزار PC هنوز هم در حال اجر است و با پرداخت هزینه بیشتر می شود از گیم پلی روان تر لذت برد.

آخرین ویرایش:
جان؟! تشخیص نمی ده؟ :d پس من که فرقشون رو می فهمم چی هستم این وسط؟ :d

نه بهتر نیست به نظر من. :d وقتی یه مدت رو 60fps بازی کنی متوجه می شی که 30fps چه عذابیه. :d
Exactly
تفاوت بين ٣٠ فريم با ٦٠ فريم براحتي قابل تشخيصه. اگه قرار بر اين بود كه با هم فرقي نداشته باشن پس dice كرم داره بتلفيلد ٤ رو ميخواد ١٠٠ فريم بسازه؟

اولا دوستان عزیز اگه همین کارمکی که استاده (برخلاف کوجیما و ... که با اینکه دوستشون دارم ولی الکی یه استاد میندازین کنارشون درحالی که کارمک واقعا استاد دانشگاه هست) نبود سبک FPS اصلا وجود نداشت. بازی هایی مثل CoD، BF، Dishonored، Halo و ... اصلا وجود نداشتن. من خودم PC Gamer هستم و خیلی از بازی Rage دلخور شدم که چرا اینجوری روی PC بود ولی همین طور که دوستان گفتن این بازی تنها بازی کنسولی کارمک بود و از قبل هم گفته بود که میخواد بازی رو کنسولی بسازه نه یه بازی PC. همین طور خیلی از تکنیک های جدید رو که تا به حال خیلی از بازی ساز ها در خواب هم نمیدیدن که بتونه حتی روی PC های حال حاضر بیاد روی کنسول ها آورد. نبوغ یعنی این. ولی شما که در هر صورت ایشون رو ترول میکنی فایده نداره من بخوام بگم که کوجیما و میکامی و لوین و ... (که من فن دو آتیشه ی همشون هستم) رو بزاری روی هم یه کارمک نمیشن!
راستی این عکسه یکم مشکوکه! پشت سر ایشون چرا آرم EA هست؟؟؟ یعنی امکان داره EA بخواد یه بازی با id Tech بسازه؟ یا id Tech رو بخره باهاش موتور خودش رو بسازه؟ من که گیج شدم!

راستی این عکسه یکم مشکوکه! پشت سر ایشون چرا آرم EA هست؟؟؟ یعنی امکان داره EA بخواد یه بازی با id Tech بسازه؟ یا id Tech رو بخره باهاش موتور خودش رو بسازه؟ من که گیج شدم!
این عکس قدیمیه و اول EA قرار بود ناشر بازیه RAGE بشه که بعدا امتیاز بازی با خرید id software افتاد دسته Bethesda .

اولا دوستان عزیز اگه همین کارمکی که استاده (برخلاف کوجیما و ... که با اینکه دوستشون دارم ولی الکی یه استاد میندازین کنارشون درحالی که کارمک واقعا استاد دانشگاه هست) نبود سبک FPS اصلا وجود نداشت.

به این فلسفه اعتقاد داری که اگه یک مخترع به دنیا نمی اومد در آینده کس دیگری اختراع اون رو انجام می داد؟

به این فلسفه اعتقاد داری که اگه یک مخترع به دنیا نمی اومد در آینده کس دیگری اختراع اون رو انجام می داد؟
اگر با فرضیه شما بریم جلو که باید کله اختراع های عالم و حتی نظریه و اثبات فیزیک دانهای عالم را هم زیر سوال ببریم !؟ چون ینفر بعدا اختراع یا اثباتش میکرد ؟!! مهم اینه یکی با اختراع چیزی یه صنعتی را چندین سال جلو میبره و باعث سرعت پیشرفت میشه و این خودش بسیار با ارزشه .

اگه همین کارمکی که استاده نبود سبک FPS اصلا وجود نداشت. بازی هایی مثل CoD، BF، Dishonored، Halo و ... اصلا وجود نداشتن.
یعنی اگه نیوتون جاذبه رو کشف نمیکرد دیگه تا الان ما نمیدونستیم جاذبه چیه؟ !!

یعنی اگه نیوتون جاذبه رو کشف نمیکرد دیگه تا الان ما نمیدونستیم جاذبه چیه؟ !!

حالا که کشفش کرده و چند قرن هست دنیا برای نیتون ارزش قائل هست..

بیخودی کار ملت رو لوس نکنید کارمک با این بازی سازهای که شما ها لقب استاد بهشون میدین و آخر هفته مست میکنن میان حرف های شاخ دار میزنن فرق میکنه..

بعضی ها دارن خودشون رو گول میزنن و فقط ضد کارمک حرف میزنن.
چندتا از دست آوردهای کارمک:
اولین بازی سه بعدی به دست جان کارمک ساخته شد. اسم بازی Hovertank 3D بود که اولین نقطه تحول بازیهای شوتر اول شخص شناخته شد!! که بعدها تکنلوژیی ساخت که فقط محیطی که شخص بازیباز تو صفحه می بینه توسط کامپیوتر رندر شه و بعدها یکی از محبوبترین بازیهای اول شخص به اسم Wolfenstein 3D خلق کرد. اونم سال 1992!! و بعد از نزدیک به یک سال با موتور id Tech 1 بازی Doom رو ساخت
سال 1996 یک قدم بزرگ دیگه تو زمینه بازیهای اول شخص ایجاد کرد و با موتور Quake engine تونست اولین تکنلوژی pre-rendering محیط رو تو بازیهای سه بعدی اجرا کنه
دقیقا تکنلوژیهایی که به صورت پیشرفته تر داره تو بازیها استفاده میشه توسط همین آقا به وجود اومد.
سال 1996 یکی از موفق ترین افراد صنعت گیم معرفی شد و تو لیست گیم اسپات مرد شماره یک این صنعت شناخته شد
سال 1999 بین 50 مرد اول تکنولوژی شناخته شد و نفر دهم تو مجله Time قرار گرفت
سال های بعدی هم بگم؟ مطمئنا همین سالها کافیه، زمانی که باعث شد بازی ها پیشرفت کنن
خلاصه هرکاری کنین نمی تونین این آقا و کارایی که کرده رو پایین بیارین.
حالا میخواین بگین اگه نبود یکی دیگه اختراع میکرد یا هرچیز دیگه. ولی به هر حال همین کارمک باعث شد اینجوری پیشرفت کنه صنعت

بعضی ها دارن خودشون رو گول میزنن و فقط ضد کارمک حرف میزنن.
چندتا از دست آوردهای کارمک:
اولین بازی سه بعدی به دست جان کارمک ساخته شد. اسم بازی Hovertank 3D بود که اولین نقطه تحول بازیهای شوتر اول شخص شناخته شد!! که بعدها تکنلوژیی ساخت که فقط محیطی که شخص بازیباز تو صفحه می بینه توسط کامپیوتر رندر شه و بعدها یکی از محبوبترین بازیهای اول شخص به اسم Wolfenstein 3D خلق کرد. اونم سال 1992!! و بعد از نزدیک به یک سال با موتور id Tech 1 بازی Doom رو ساخت
سال 1996 یک قدم بزرگ دیگه تو زمینه بازیهای اول شخص ایجاد کرد و با موتور Quake engine تونست اولین تکنلوژی pre-rendering محیط رو تو بازیهای سه بعدی اجرا کنه
دقیقا تکنلوژیهایی که به صورت پیشرفته تر داره تو بازیها استفاده میشه توسط همین آقا به وجود اومد.
سال 1996 یکی از موفق ترین افراد صنعت گیم معرفی شد و تو لیست گیم اسپات مرد شماره یک این صنعت شناخته شد
سال 1999 بین 50 مرد اول تکنولوژی شناخته شد و نفر دهم تو مجله Time قرار گرفت
سال های بعدی هم بگم؟ مطمئنا همین سالها کافیه، زمانی که باعث شد بازی ها پیشرفت کنن
خلاصه هرکاری کنین نمی تونین این آقا و کارایی که کرده رو پایین بیارین.
حالا میخواین بگین اگه نبود یکی دیگه اختراع میکرد یا هرچیز دیگه. ولی به هر حال همین کارمک باعث شد اینجوری پیشرفت کنه صنعت
اینجور که شما و دوستانتون دارید تعریف می کنید هر کی از بیرون بیاد اینجا فکر می کنه با یک ابر انسان طرف هستیم !ترو خدا اینقدر استوره نسازید و اینقدر شلوغش نکنید جالب اینجاست هر وقت تاپیکی از این اقا زده میشه به هر شکلی طرفداراش حق دارن بیان اینجا جشن شادی و بوق کرنا راه بندازن و بقیه باید این تعاریف را باور کنند !!!!!!=))
اینهای که گفتی همش زیر سال 2000بودن الان 2012 هم داره تموم میشه اخرین دستاورد ایشون هم چیزی به نام rage که دیدیم چی از اب در امد .
ی نگاه به دورورتون بندازید همین کراتیک و جواد با همون کرایسیس 1 همه دار دسته و شرکت و ی تنه حریف هست .
تکنولوژی و علم همیشه پیشرفت می کنه مهم سازندها هستند که بتونند از این موارد به بهترین شکل ممکن استفاده کنند خیلی هم کم نیستند ادم های بی نام نشون که تو این چند سال اخیر خودشون اثبات کردند مثل سازندهای کرایسیس.مترو .ویچر 2 .و ......
حالا باز ی عده بیان بگن کارمک فلان هست و ......

حزب باد آیا؟
yahoo_7.gif
اونوقت Doom 4 بیاد و Crytek رو بذار تو جیبش، جهت باد از کدوم ور میشه؟
yahoo_7.gif

اونوقت جالب اینجاست هر چی به شما بگن توی ریج، کارمک بر مبنای کنسول ساخته شده بود، به طرز شگفت انگیزی پست های بچه ها به دلایل خاصی دیده نمیشن. خب شما حسین جان که کوجیما رو استاد اعظم و کمربند مشکی میبینین، ایشون چه کمکی به صنعت بازی کردن
yahoo_7.gif
چه تحولی ایجاد کردن؟
yahoo_7.gif
پایه گذار چه سبکی بودن؟
yahoo_7.gif

با اینکه خودم خیلی کوجیما رو قبول دارم ولی لطفا این بحث بچه گونه رو بذارین کنار و قبل از پست دادن فکر کنین. دقیقا اینکه میگین کارمک هیچ کاری نکرده مثل اینه که ما بگیم کوجیما هیچ کاری نکرده و 5 سال قبل یه بازی ساخت و تموم. در بیارین کله زیر برفو.
خودت میای مقایسه می کنی بعد میگی این بحث ها را بزاریم کنار !!!!!
بهتر هست راجب چیز ی صحبت کنیم که وجود داره نه چیزی که هنوز ساخته هم نشده !doom4کجا بود !بعد یعنی واقعا الان فکر می کنی doom4بسازن از نظر گرافیکی می تونه crysisبزار کنار !اگه اره که دیگه اصلا بحثی باقی نمی مونه !

دیگه همین مونده بوده که استاد بزرگ ترول کنید .مگه قرار بود پایه گذار باشه !تا استوره بشه ایشون ی سری بازی داده بیرون که دنیای گیم زیرو رو کرد کل دنیا ایشون قبول دارن چی کار کرده !سری متال گیر بازی کردی بعید می دونم وگرنه امکان نداشت این حرف بزنی علی !

الان حسین، از کوجیما دارن استوره میسازن مبحثش چی هست؟! الان کوجیما چیکار انجام داده که اینقدر ملت جامه ها میدرن براش و اینقدر استاد استاد میگن که کسی ندونه فکر میکنه ایشون نبود صنعت گیم کلا بوجود نمیومد.

فردین کی صحبت از استاد کرد :dاستاد ی متال گیر ساخت دنیای گیم را متحول کرده اینقدر طرفدار داره همین به نظرت بس نیست :d
الان اگه جان کارمک سبک FPS و ابداع نمیکرد شاید الان شاهد بازی هایی مثل Crysis و ... نبودیم و هنوز داشتیم اوایل راه رو طی میکردیم. میتونم برسونم؟
فردیم خودت هم داری می گی شاید و اما اگر شک نکن تو این دنیا و جهان به این بزرگی ادم های کار درست کم نیستند .
حرفتو درباره ادیسون قبول دارمو کاملا منطقی چون برق ی چیز خیلی مهم و کلی بود ولی اختراع کردن ی سبک و خاص بازی چیز خاصی نیست اگه کسی نبود اون را اختراع کنه سال ها طول بکشه یکی دیگه بیاد این سبک اختراع کنه

آخرین ویرایش:
حزب باد آیا؟:-/ اونوقت Doom 4 بیاد و Crytek رو بذار تو جیبش، جهت باد از کدوم ور میشه؟:-/
اونوقت جالب اینجاست هر چی به شما بگن توی ریج، کارمک بر مبنای کنسول ساخته شده بود، به طرز شگفت انگیزی پست های بچه ها به دلایل خاصی دیده نمیشن. خب شما حسین جان که کوجیما رو استاد اعظم و کمربند مشکی میبینین، ایشون چه کمکی به صنعت بازی کردن:-/ چه تحولی ایجاد کردن؟:-/ پایه گذار چه سبکی بودن؟:-/
با اینکه خودم خیلی کوجیما رو قبول دارم ولی لطفا این بحث بچه گونه رو بذارین کنار و قبل از پست دادن فکر کنین. دقیقا اینکه میگین کارمک هیچ کاری نکرده مثل اینه که ما بگیم کوجیما هیچ کاری نکرده و 5 سال قبل یه بازی ساخت و تموم. در بیارین کله زیر برفو.

من منکر پیشرفت هایی که این صنعت به کارمک مدیون هستش نیستم. منتها این جوری هم نیست که بگیم اگه کارمک نبود سبک fps هم به وجود نمی اومد.

آخرین ویرایش:
اینجور که شما و دوستانتون دارید تعریف می کنید هر کی از بیرون بیاد اینجا فکر می کنه با یک ابر انسان طرف هستیم !ترو خدا اینقدر اسطوره نسازید و اینقدر شلوغش نکنید جالب اینجاست هر وقت تاپیکی از این اقا زده میشه به هر شکلی طرفداراش حق دارن بیان اینجا جشن شادی و بوق کرنا راه بندازن و بقیه باید این تعاریف را باور کنند !!!!!!
الان حسین، از کوجیما دارن استوره میسازن مبحثش چی هست؟! الان کوجیما چیکار انجام داده که اینقدر ملت جامه ها میدرن براش و اینقدر استاد استاد میگن که کسی ندونه فکر میکنه ایشون نبود صنعت گیم کلا بوجود نمیومد.
من مخالف پیشرفت هایی که این صنعت به کارمک مدیون هستش نیستم. منتها این جوری هم نیست که بگیم اگه کارمک نبود سبک fps هم به وجود نمی اومد.
ببین پوریا این منطق که بگیم اگه ایشون این کار رو نمیکرد کس دیگه میومد انجام میداد اشتباهه. مهم اینه که کی و تو چه زمانی که این کار رو انجام بده. الان فرض کن برق اون زمان که اختراع شده اختراع نمیش، میدونی چقدر عقب بودیم؟ الان اگه جان کارمک سبک FPS و ابداع نمیکرد شاید الان شاهد بازی هایی مثل Crysis و ... نبودیم و هنوز داشتیم اوایل راه رو طی میکردیم. میتونم برسونم؟

آمریکا 30 سال پیش آدم فرستاده روی ماه...ما تازه 4 تا کرم فرستادیم فضا.خب کاری نکرده که ما هم ایشالا 25 سال دیگه یه آدم میفرسیم فضا :|

فقط بلدیم کار دیگرانو به هر نحوی کوچیک کنیم...

ببین پوریا این منطق که بگیم اگه ایشون این کار رو نمیکرد کس دیگه میومد انجام میداد اشتباهه. مهم اینه که کی و تو چه زمانی که این کار رو انجام بده. الان فرض کن برق اون زمان که اختراع شده اختراع نمیش، میدونی چقدر عقب بودیم؟ الان اگه جان کارمک سبک FPS و ابداع نمیکرد شاید الان شاهد بازی هایی مثل Crysis و ... نبودیم و هنوز داشتیم اوایل راه رو طی میکردیم. میتونم برسونم؟
فقط همون انقلابی که متال گیر سالید2 توی گیم ها به پا کرد برای اینکه بهش بگیم استاد کافیه:)

فردین کی صحبت از استاد کرد :dاستاد ی متال گیر ساخت دنیای گیم را متحول کرده اینقدر طرفدار داره همین به نظرت بس نیست :d
فقط همون انقلابی که متال گیر سالید2 توی گیم ها به پا کرد برای اینکه بهش بگیم استاد کافیه:)
منتظرم بگید که چیکار کرد. چه تحولی انجام دادن ایشون که بزرگتر ابداع سبک کاملا جدید و انقلابی FPS بود؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or