Carmack : بازی های نسل بعد بر روی 30 فریم خواهند بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
carmack-quakecon.jpg

John Carmack یکی از بنیانگذاران id Software و برنامه نویس افسانه ای در توییتر خود در پاسخ به سوالی که پرسیده شده بود آیا بازی های نسل بعد مانند Rage و Doom 3: BFG Edition بر روی 60 فریم اجرا خواهند شد یا 30 فریم ریت؟ او در پاسخ گفت :" متاسفانه من تقریبا می تونم تضمین کنم که خیلی از بازی های نسل بعد هنوز هم هدف خودشون رو بر روی تأمین 30 فریم بر ثانیه قرار خواهند داد.
او می گوید: سازندگان نرم افزار ها و بازي ها در نسل بعد باز هم به سراغ عناويني كه با 30 فريم در ثانيه اجرا می شوند می روند.

carmack-tweet.jpg

این درحالی است که انتظار می رود کنسول نسل بعد Sony و مایکروسافت قدرت پردازش بیشتری داشته باشند، توانایی فریم دهی بیشتر و حمایت از resolutions بالاتر را داشته باشند.

پاسخ Carmack این منظور را می رساند که سازندگان به جای 2 برابر کردن فریم و رساندن آن به 60 فریم ریت بیشتر روی چند ضلعی های بیشتر، رزولیشن بیشتر برای تکسچرها و رندر بهتر برای رساندن آن به 30 فریم ریت تلاش می کنند.

انتظار داریم کنسول های نسل بعد به جز رزولیشن 720p از قدرت 1080p بهره ببرند یا حتی مثل شایعه PlayStation نسل بعد از خروجی 4K حمایت کنند.
600px-john_carmack_e3_2006.jpg
John-Carmack.jpg

در همین نسل کنسول ها سری Call of Duty و بازی id Software یعنی Rage در 60 فریم اجرا می شدند بیشتر بازیهای این نسل که دیده ایم بر روی 30 فریم اجرا می شدند.

خوشبختانه کسانی هستند که 60 را تجربه کنند و طرفدار آن باشند، 60 فریم ریت برای سخت افزار PC هنوز هم در حال اجر است و با پرداخت هزینه بیشتر می شود از گیم پلی روان تر لذت برد.

آخرین ویرایش:
فردین جان، باید بازی های FPS و Racing رو از سایر سبک های دیگر در این مورد سوا کرد. به نظرم بازی Call of Duty از نظر فریم داره درست عمل می کنه، بازی های FPS واقعاً نیازمند عکس العمل سریع می باشند و من فکر نمی کنم که 30 فریم بتونه نیاز ها را برطرف کنه ( این قضیه کاملاً روی PC تداعی می شه، به خصوص این که از ماوس استفاده می شه و چرخاندن ماوس به مراتب سریع تر از چرخاندن Stick های کنترلر است) همینطور بازی های Racing هم نیازمند تصمیم گیری سریع هستند.

با قسمت دوم صحبت هایت هم موافقم.
الان حرف خودمو به خودم میزنی؟! :-/ :دی

ممکنه نسل اینطوری شروع بشه
ولی کم کم با پیشرفت برنامه نویسی ها فریم هم بالاتر میاد !
همین الان فورزا 4 که 60 فریمه با اون کیفیت، اگر 5 سال قبل ساخته میشد ممکن بود با مهندسی اون زمان فریمش به 25 هم نرسه با همین کیفیت فعلی !!!!

ببین دوست عزیز این نسل نشون داد که اسم مبنای موفقیت نیست و نخواهد بود ... کسی که بد کار کرد شکست خورد و اون کسی که گمنام بود و خوب کارکرد میلیونی فروش کرد و ستاره آس شد... همین جناب استاد کارمک بعد از دووم 3 سال 2004 چی رو کرد؟ ریج؟ یعنی بعد 7 سال باید ریج به مردم تحویل بده؟ ... اونوقت تیم ناتی داگ که حتی اسمی از کارمندان استودیو رو کمتر کسی میشناشه میاد و طی 6 سال آی پی و عناوینی رو رو میکنه که فک کل گیمرها به زمین میخوره و هیچ کسی نمیتونه به ساخته هاشون عیب و ایرادی بگیره ،ایضا اپیک،343،کوجیما پروداکشنز،کرایتک،یوبی مونترال،سانتا مونیکا،دایس،مرکوری استیم،و....
دوست عزیز اینکه ریج بازی خوب یا بدی بود بحث بی سرانجامیه، ولی بدون شک گرافیک یعنی تنها بخشی که کارمک توش دخالت داشت شاهکار از آب درومد. ایرادات دیگه بازی رو به پایه ایشون ننویسید.

لذت 60 فریم دوبرابر 30 فریم هست.با این حرفاشون روز به روز از نسل بعد دارم بیشتر قطع امید میکنم.

اين اقا همون نبودكه ميگفت 360 بهتر از ps3 هست8-|
بعدم ريج رو با اون شدت هايپ ريلز كرد 8-|
كلا دو حالت بيشتر نداره
يا كنسولهاي نسل بعد اونقد قوي نيستن
يا اين اقا مثه دفعه قبل باز داره چرند ميگه:d;;)

باو اوایل نسل شاید 60 فریم باشن بازی ها و لی اخرش چون می خوان از کل قدرتشون استفاده کنن می ذارشون روی 30

یه مطلبی رو دقت کنید: کارمک نگفته نسل بعد بازی ها میرن روی 30 فریم، بلکه گفته هنوز روی 30 فریم می مونند. معنی کامل اون جمله ای که گفته اینه:

"متاسفانه من تقریبا می تونم تضمین کنم که خیلی از بازی های نسل بعد هنوز هم هدف خودشون رو بر روی تأمین 30 فریم بر ثانیه قرار خواهند داد".

یعنی این چیزی نیست که مختص نسل بعد باشه. توی همین نسل هم اکثر بازی ها (روی کنسول البته) تصویرشون 30 فریم بر ثانیه بود. مگه چقدر بازی داشتیم که 60 فریم بر ثانیه بتونه بده؟

پ.ن) توضیح برای کسایی که با Frame Per Second آشنایی ندارند: FPS یعنی تعداد تصویر در ثانیه، و وقتی FPS بالا بره تصویر بازی خیلی نرم تر میشه. مثلا اگه بخوایم تشبیه کنیم بازی 30 فریمی تصویرش مثل این می مونه:
orjnfq.gif
و بازی 60 فریمی مثل این:
wp3pcrmoomn9slxmu3kr.gif

:دی

آخرین ویرایش:
اين اقا همون نبودكه ميگفت 360 بهتر از ps3 هست8-|
بعدم ريج رو با اون شدت هايپ ريلز كرد 8-|
كلا دو حالت بيشتر نداره
يا كنسولهاي نسل بعد اونقد قوي نيستن
يا اين اقا مثه دفعه قبل باز داره چرند ميگه:d;;)
این آقا همونیه که بهش لقب پدر سبک FPS رو میدن. این آقا همونیه که هنوزم CoD داره با موتوری که ایشون چندین سال پیش نوشته اینهمه رکورد فروش میزنه. این آقا همونیه که بهش خدای برنامه نویسی میگن. 8-|

یه مطلبی رو دقت کنید: کارمک نگفته نسل بعد بازی ها میرن روی 30 فریم، بلکه گفته هنوز روی 30 فریم می مونند. معنی کامل اون جمله ای که گفته اینه:

"متاسفانه من تقریبا می تونم تضمین کنم که خیلی از بازی های نسل بعد هنوز هم هدف خودشون رو بر روی تأمین 30 فریم بر ثانیه قرار خواهند داد".

یعنی این چیزی نیست که مختص نسل بعد باشه. توی همین نسل هم اکثر بازی ها (روی کنسول البته) تصویرشون 30 فریم بر ثانیه بود. مگه چقدر بازی داشتیم که 60 فریم بر ثانیه بتونه بده؟

پ.ن) توضیح برای کسایی که با Frame Per Second آشنایی ندارند: FPS یعنی تعداد تصویر در ثانیه، و وقتی FPS بالا بره تصویر بازی خیلی نرم تر میشه. مثلا اگه بخوایم تشبیه کنیم بازی 30 فریمی تصویرش مثل این می مونه:
orjnfq.gif
و بازی 60 فریمی مثل این:
goggles-penguin.gif

:دی
این عکسات خیلی مفهومی بود:))دیگه هرکی نمیدونست به شکل تصویری متوجه شد:d
چقدر خندیدیم به این پستت ایول=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or