Capcom : هر چیزی در آینده Devil May Cry امکان پذیر است

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
99845423295054055524.jpg

سایت Game Trailer مصاحبه ایی با تهیه کننده های بازی Devil May Cry در E3 انجام داده است که در طی آن Motohide Eshiro تایید کرد که هنوز آینده سری Devil May Cry مشخص نیست و هرچیزی امکان پذیر است

وقتی خبرنگار GT از Motohide در مورد آینده سری Devil May Cry سوال پرسید و آیا اینکه آنها ادامه ایی ( Sequel ) برای DmC در نظر دارند یا خیر ، او این چنین جواب داد :

" ما فعلا به شدت مشغول ساخت این نسخه هستیم و زیاد به آینده سری فکر نکرده اییم ، اما گزینه های زیادی برای آینده سری داریم ، به نظر ما امکان ساخت دنباله ایی برای این DmC وجود دارد ( DmC2 ) علاوه بر آن امکان ساخت ادامه ایی برای سری اصلی نیز هست (DMC5) ، حتی امکان ساخت هر دوی آنها نیز وجود دارد ( DmC2 & DMC5 ) !!! هر چیزی امکان پذیر است "

حدود یک ماه قبل شرکت کاپکام اعلام کرده بود که قصد دارد از این به بعد هر 2 سال یک نسخه جدید از سری Devil May Cry و Lost Planet را عرضه کند . آیا DMC5 در حال ساخت است یا اینکه قرار است شاهد نسخه دوم از ریبوت این سری با نام DmC2 باشیم ؟!

وقتی خبرنگار GT از Motohide در مورد آینده سری Devil May Cry سوال پرسید و آیا اینکه آنها ادامه ایی ( Sequel ) برای DmC در نظر دارند یا خیر ، او این چنین جواب داد : اگه بفروشه چرا که نه !!!
این کپکامی که من میبینم دیگه زده تو خط پول نباید انتظار زیادی ازش داشت 8-|

تنها مشکل این دانته جدید اینه که یک دهم جذبه و هیبت دانته اصلی رو نداره
بار N ام:
این همون دانته-س.
بزرگ بشه میشه همون!
خام-بی تجربه.نداشتن تسلط روی نیروهاش (از شمشیر زدنش معلومه-یهو تعادلشو از دست میده یا مثلا وقتی وارد DT میشه درد میکشه) ولی یه چیزی رو هنوز داره،که اونم متلک های همیشگیشه!

برید دعا کنید این یه بازی از دست کپکام قِسِر در رفت. وگرنه آنچنان گندی بهش میزد که فن هاش آرزو کنن کاش هیچوقت دویل می کرایی بوجود نمیومد که حالا اینجوری نابود بشه.

اگه میانگین بازی 50 هم شد باز نیمه پر لیوان رو نگاه کنید که اگه کپکام میساخت همونم نمیشد.
اگه قبول ندارین به شاهکار جدید کپکام ، رزیدنت اویل 6 مراجعه کنید.

برو علی دانته بچه های مردم رو گمراه نکن هنوز معلوم نیست که طرف ورجیل ـه (شکلک خنده) آواتار و امضا یادت بیاد دی
به نظر منم چهره ـش هیچ مشکل خاصی نداره حتی حالت گونه و فک و چونه هم که علی میگفت بازم به نظر من هیچ مشکلی نداره این بشر همه چیزش مناسب ـه به جز ! به جز ؟ به جز ...
موهاش !
البته اینا مربوط به طراحی خود دانته هست و گرنه از لحاظ طراحی Demon ها یا level های بازی به شدت ضعیفه ! و از این لحاظ امیدوارم ادامه ندنش ! دی

برو علی دانته بچه های مردم رو گمراه نکن هنوز معلوم نیست که طرف ورجیل ـه (شکلک خنده) آواتار و امضا یادت بیاد دی
به نظر منم چهره ـش هیچ مشکل خاصی نداره حتی حالت گونه و فک و چونه هم که علی میگفت بازم به نظر من هیچ مشکلی نداره این بشر همه چیزش مناسب ـه به جز ! به جز ؟ به جز ...
موهاش !
البته اینا مربوط به طراحی خود دانته هست و گرنه از لحاظ طراحی Demon ها یا level های بازی به شدت ضعیفه ! و از این لحاظ امیدوارم ادامه ندنش ! دی
احسان؟تو دیگه چرا؟
نکن این کارو با من!:|/:):d
احسان جون سری DMC هیچوقت از نظر طراحی شیطونا خوب کار نکرده به جز نسخه سوم که اون شیطون اولیا شباهت میدادن! البته باس ها رو فاکتور میگیریم چون همه شون عالی هستن.
برن گمشن مضخرفا... تا آخرین لحظه هیتر این بازی هستیم و خواهیم بود.
داداش شهاب در این که شما سرپرست هیترای این بازی هستین شکی نیست ولی یه بار به قول یاکوزا نیمه پر لیوان رو ببین!:d

موهاش !
برو احسان :دی تو و آریا زدین زیر قرارمون :| :دی

طراحی مراحل خوبه ولی طراحی شیطونا رو قبول دارم اصلا باحال نیستن ( البته Boss ها خوبن خود شیطون های عادی خوب طراحی نشدن )

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:10 PM ارسال شده بود ----------

وقتی خبرنگار GT از Motohide در مورد آینده سری Devil May Cry سوال پرسید و آیا اینکه آنها ادامه ایی ( Sequel ) برای DmC در نظر دارند یا خیر ، او این چنین جواب داد : اگه بفروشه چرا که نه !!!
این کپکامی که من میبینم دیگه زده تو خط پول نباید انتظار زیادی ازش داشت 8-|

تنها مشکل این دانته جدید اینه که یک دهم جذبه و هیبت دانته اصلی رو نداره
دانته توی جوونی هاش کلا جذبه و هیبت نداشت :دی اون اواخر DMC3 مخصوصا توی مبارزه با ورجیل بود که کم کم شروع کرد به بزرگ شدن و شروع کرد به درک کردن

احسان؟تو دیگه چرا؟
نکن این کارو با من!:|/:):d
احسان جون سری DMC هیچوقت از نظر طراحی شیطونا خوب کار نکرده به جز نسخه سوم که اون شیطون اولیا شباهت میدادن! البته باس ها رو فاکتور میگیریم چون همه شون عالی هستن.

داداش شهاب در این که شما سرپرست هیترای این بازی هستین شکی نیست ولی یه بار به قول یاکوزا نیمه پر لیوان رو ببین!:d

بابا صلح و صفا جان طراحی دیمن ها و مراحل توی 1 و 3 خیلی خوب بود ! عالی بود اصلاً اون عروسک های خیمه شب بازی شرف داشت به این سفیدک های اینجا ! کلاً نکته اینجاست که این DmC به شدت طراحی بی روحی داره ! البته قطعاً نمیشه گفت از اول قصدشون همین بوده ! چون به شدت از انواع رنگ ها اونم به صورت غلیظ توی مراحل استفاده شده ولی بازم بیس کار مُرده ـس ! اصلاً همون دیمن هاش به شدت سرد و بی روح ـن ! آدم اصلاً دلش نمیاد بره طرفشون چه برسه بخواد مثلاً تحقیرشون هم بکنه دی
بعد طراحی LEVEL رو که میگم فقط رنگ و معماری رو در نظر نگیر مثلاً مراحل 1 یا 3 رو در نظر بگیر با مراحل این هر چی رنگ و معماری هم داره همه رو پاک کن می مونه یه پوسته ی اصلی اون مرحله حالا از لحاظ خود اون مرحله ی خام اینا رو مقایسه کن ! دی
طراحی مراحل خوبه ولی طراحی شیطونا رو قبول دارم اصلا باحال نیستن ( البته Boss ها خوبن خود شیطون های عادی خوب طراحی نشدن )
نه دیگه این دو خط آخر بالا رو بخون دی

خب احسان جون از یه نظر حق با توئه.چون سری DMC از همون پایه و ستون مشکل داشت ولی بازم خوب پیشرفت.
یکیش حفره های داستانی بود.یکیش شخصیت هایی مثل Nero بود که معلوم نی از کجا اومدن و .........
از یه طرف یه سری از طراحی شماره چهارم گلهمندن که میگن چرا این همه خوش آب و رنگه ولی من خودم مشکلی باهاش ندارم.
یا مثلا همین علی خودمون ناراحتی خودشو از دانته شماره چهارم ابراز میکنه!:d
در کل به خاطر همین مشکلا دادنش دست "تئوری نینجا" که کل ساختمون رو بریزه پایین و از اسکلت فلزی شروع کنه.
البته اگر دقت کرده باشین توی بازی رنگ های زرد و قرمز و نارنجی یه خورده بیش از حد استفاده شده ولی خب شاید برای جو سازی و همگام بودن داستان و محیط و شخصیتا اینجوری ساختن.
در کل منتظریم تا ببینیم چی میشه.
اگر بد بود،به مدیرا بگین منو یه سال بن کنن:d همچنین علی رو:d
اگر خوب بود که تا یه سال باید با تگ "عضو جدید" زندگی کنین!:d
==========================================
این بازی یه لیوان شکسته است واسه من
biggrin1.gif
! همه چیزش برام خنده آوره.
خو اونو دیگه کاریش نمیشه کرد!
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
این بازی یه لیوان شکسته است واسه من :دی! همه چیزش برام خنده آوره.

بابا صلح و صفا جان طراحی دیمن ها و مراحل توی 1 و 3 خیلی خوب بود ! عالی بود اصلاً اون عروسک های خیمه شب بازی شرف داشت به این سفیدک های اینجا ! کلاً نکته اینجاست که این DmC به شدت طراحی بی روحی داره ! البته قطعاً نمیشه گفت از اول قصدشون همین بوده ! چون به شدت از انواع رنگ ها اونم به صورت غلیظ توی مراحل استفاده شده ولی بازم بیس کار مُرده ـس ! اصلاً همون دیمن هاش به شدت سرد و بی روح ـن ! آدم اصلاً دلش نمیاد بره طرفشون چه برسه بخواد مثلاً تحقیرشون هم بکنه دی
بعد طراحی LEVEL رو که میگم فقط رنگ و معماری رو در نظر نگیر مثلاً مراحل 1 یا 3 رو در نظر بگیر با مراحل این هر چی رنگ و معماری هم داره همه رو پاک کن می مونه یه پوسته ی اصلی اون مرحله حالا از لحاظ خود اون مرحله ی خام اینا رو مقایسه کن ! دی

نه دیگه این دو خط آخر بالا رو بخون دی

اتفاقا من با طراحی شیطونا توی نسخه سوم خیلی مشکل دارم ، اصلا از همون موقع بود که شیطونا حالت انیمه مانند به خودشون گرفتن و حالت ترسناکیشون رو از دست دادن :|

در زمینه طراحی شیطونا باید بریم سروقت بدترین نسخه DMC که فقط توی این بخش خوب عمل کرده :دی ، به نظر من بهترین طراحی رو شیطونای نسخه دوم داشتن ، شیطونا نباید زیبا و رنگارنگ باشن ( DMC3 & DMC4 ) بلکه باید تاریک و ترسناک باشن ( DMC2 و تا حدودی DMC1 )

طراحی محیط DmC به نظرم همچین بد هم نیست ( مطمئنا بهتر از نسخه چهارمه ) همون Club رو نگاه کن ، اصلا دورتادور دانته آدما پیدان که دارن میرقصن و رنگ پردازی جالبی هم داره ، در مورد رنگ حرف زدم ، تا الان ما دنیای شیطون ها رو دیدیم و زیاد دنیای عادی رو ندیدم ، توی دنیایی شیطون ها NT زیاد از رنگ های تیز مثل قرمز استفاده کرده تا خشونت دنیای شیطون ها رو نشون بده

یه عکس از دنیای انسان ها بود که نشون میداد اونجا رنگ پردزای خیلی زیباتره صبر کن پیداش کنم برات :دی

ویرایش : خب الان پیداشون کردم ، این عکسا مربوط میشه به دنیای انسان ها که همونطوری که میبینی رنگ پردازی خیلی آرامش بخش تری نسبت به Limbo دارن :دی

خب احسان جون از یه نظر حق با توئه.چون سری DMC از همون پایه و ستون مشکل داشت ولی بازم خوب پیشرفت.
یکیش حفره های داستانی بود.یکیش شخصیت هایی مثل Nero بود که معلوم نی از کجا اومدن و .........
از یه طرف یه سری از طراحی شماره چهارم گلهمندن که میگن چرا این همه خوش آب و رنگه ولی من خودم مشکلی باهاش ندارم.
یا مثلا همین علی خودمون ناراحتی خودشو از دانته شماره چهارم ابراز میکنه!:d
در کل به خاطر همین مشکلا دادنش دست "تئوری نینجا" که کل ساختمون رو بریزه پایین و از اسکلت فلزی شروع کنه.
البته اگر دقت کرده باشین توی بازی رنگ های زرد و قرمز و نارنجی یه خورده بیش از حد استفاده شده ولی خب شاید برای جو سازی و همگام بودن داستان و محیط و شخصیتا اینجوری ساختن.
در کل منتظریم تا ببینیم چی میشه.
اگر بد بود،به مدیرا بگین منو یه سال بن کنن:d همچنین علی رو:d
اگر خوب بود که تا یه سال باید با تگ "عضو جدید" زندگی کنین!:d
==========================================

خو اونو دیگه کاریش نمیشه کرد!:biggrin1:

علی چرا از من مایه میزاری ؟ :دی

آخرین ویرایش:
طراحی محیط DmC به نظرم همچین بد هم نیست ( مطمئنا بهتر از نسخه چهارمه ) همون Club رو نگاه کن ، اصلا دورتادور دانته آدما پیدان که دارن میرقصن و رنگ پردازی جالبی هم داره ، در مورد رنگ حرف زدم ، تا الان ما دنیای شیطون ها رو دیدیم و زیاد دنیای عادی رو ندیدم ، توی دنیایی شیطون ها NT زیاد از رنگ های تیز مثل قرمز استفاده کرده تا خشونت دنیای شیطون ها رو نشون بده
اشتباه نکن علی. از نظر گرافیک و طراحی از هر لحاظ این بازی خیلی ضعیفه خودته میدونی :دی! به خصوص رنگ بندی خیلی بدش. گرافیک هنری 4 و شخصیت هاش جدا فوق العاده بود فقط محیطش اکثرا حس سکون رو به آدم منتقل میکرد.

اشتباه نکن علی. از نظر گرافیک و طراحی از هر لحاظ این بازی خیلی ضعیفه خودته میدونی :دی! به خصوص رنگ بندی خیلی بدش. گرافیک هنری 4 و شخصیت هاش جدا فوق العاده بود فقط محیطش اکثرا حس سکون رو به آدم منتقل میکرد.

شهاب گرافیک بازی که حرف نداره ، اصلا این تریلر جدیده رو ببین موفع حرف زدن جزئیات صورت دانته برای یه بازی HnS فوق العاده بالاست ، حتی گرافیک محیط هم خیلی بالاست همون تریلر The Secret یا Boss Fight رو ببین تا به گرافیک بالای محیط پی ببری ( برای یه بازی HnS مولیت این گرافیک خیلی خوبه )

نورپردازی رو بالاتر توضیح دادم چرا اینطوریه ، اون عکسایی که از دنیای انسان ها گذاشتم رو ببین :دی در ضمن NT خیلی دنیایی که ساخته رو جدی میگیره و برای همین اینطوری نورپردازی کرده ( حتی Taunt دستی رو هم برداشتن تا یه وقت توی بخش هایی که دانته ناراحت گیمر نتونه Taunt انجام بده و خود دانته بسته به شرایط روح ایی که داره Taunt های مختلف انجام میده )

@ علی دانته و علی صلح و صفا :
دقیقاً شهاب الان به اصل مطلب اشاره کرد دی منم که گفتم کلاً اینا طراحی مراحلشون به شدت ضعیفه چیزیه که خیلی هم واضح ـه ! قشنگ مقایسه کنی با قبلی ها معلومه !
و اما دیمن ها ! اصلاً مهم نیست دیمن ها شبیه انیمه باشن یا نه ! مهم اون استایل طراحی و حسی هست که میدن ! الان دیمن ها توی این بازی رسماً خنثی هستن ! توی 1 دیمن ها بیشتر شبیه یه شوخی به نظر میومدن ولی در عین حال به شدت Deadly ! اصلاً قابل انکار نیست و از اول هم هدف همین بوده ! توی 3 بیشتر دیمن ها رفتن به سمت طراحی شیطانی و یه چهره ی خبیث و در اصل چیزی که توی ذهن عام ـه ی مردم به عنوان شیطان هست ! 2 هم که طراحی دیمن هاش بر عکس نظر تو علی دانته به نظر من افتضاح ـه (شکلک خنده) یه مشت تانک و هلیکوپتر تسخیر شده چه جذابیتی داره !
کلاً سلیقه ی تو اینجوریه که هر چقدر دیمن ها خبیث تر و مثلاً مرموز تر باشن بهتره ولی نه , باید ببینی اقتضای جَو چی رو میگه ! الان یه شخص معمولی احساسی که با دیدن دیمن های این بازی پیدا می کنه اینه که اینا یه مشت ربات از زمان آینده هستن ! اصلاً وجود این دیمن ها توی اون شهر دقیقاً یه شهر آینده و پر از ربات رو تداعی میکنه تا یه شهر معمولی و پر از شیطان رو !
پ.ن : الان اگه تونستی هدف از بیرون دادن این تصویر رو برای من شرح بدی جایزه داری (شکلک خنده)

باو اینقدر علی علی نکنین سرگیجه گرفتیم!:biggrin1:
علی دانته و صلح و صفا به قول احسان!:biggrin1:
خب بریم ببینیم چی گفتن بروبچ:
خب علی راجع به اون عکست که اره،رنگ بندیش ملایم تره تا لیمبو.
یه چیز جالب که خوشم اومد توی این DmC اینه که وقتی توی لیمبو هستی،یه لحظه آدما ظاهر میشن و دوباره ناپدید میشن.یعنی فقط دانته به صورت کامل و مادی توی لیمبو حضور داره بقیه برای کسری از ثانیه،یه تصویری ازشون ظاهر میشه و سریع میره.
دومین نکته این و غباری بود که توی هوا هستش.
سومین نکته گیم پلیش هست که هممون هیچوقت توی گیم پلی سری شک نداشتیم چون سیر صعودی داره
چهارمین نکته موسیقی بازی هست که کاملا به این دانته میخوره.مطمئنم اون آهنگای قبلی به این دانته نمیخورن و مخصوص دانته مو سفیدن.این آهنگا یه حالت راک-تکنو دارن مخصوصا آهنگ تریلر آخری که از نظر من ترکوند چون همه جا حتی توی You Yube هم اسشمو میخواستن.
پنجمین نکته نرمی و روونی حرکتای دشمنا و دانته هست که خیلی خوب کار شده مخصوصا اون باسی که عنکبوت شکل بود
==============================
اینا رو با هم جمع بزنیم،به راحتی میبینینم دوستان فقط با ظاهر دانته مشکل دارن.وگرنه توی هر شماره طراحی محیط،طراحی دشمنا و بقیه با هم فرق میکردن پس این هم اینجوریه.
==============================
علی چرا از من مایه میزاری ؟ :biggrin1:
به منظور حمایت از بازی! نترس بقیه هم یه خورده بهشون میرسه ولی خب چون فقط من و تو داریم از DmC توی این تاپیک دفاع میکنیم،پس وقتی قراره نابود بشیم،بدجور نابود میشیم!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or