Capcom : هر چیزی در آینده Devil May Cry امکان پذیر است

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
99845423295054055524.jpg

سایت Game Trailer مصاحبه ایی با تهیه کننده های بازی Devil May Cry در E3 انجام داده است که در طی آن Motohide Eshiro تایید کرد که هنوز آینده سری Devil May Cry مشخص نیست و هرچیزی امکان پذیر است

وقتی خبرنگار GT از Motohide در مورد آینده سری Devil May Cry سوال پرسید و آیا اینکه آنها ادامه ایی ( Sequel ) برای DmC در نظر دارند یا خیر ، او این چنین جواب داد :

" ما فعلا به شدت مشغول ساخت این نسخه هستیم و زیاد به آینده سری فکر نکرده اییم ، اما گزینه های زیادی برای آینده سری داریم ، به نظر ما امکان ساخت دنباله ایی برای این DmC وجود دارد ( DmC2 ) علاوه بر آن امکان ساخت ادامه ایی برای سری اصلی نیز هست (DMC5) ، حتی امکان ساخت هر دوی آنها نیز وجود دارد ( DmC2 & DMC5 ) !!! هر چیزی امکان پذیر است "

حدود یک ماه قبل شرکت کاپکام اعلام کرده بود که قصد دارد از این به بعد هر 2 سال یک نسخه جدید از سری Devil May Cry و Lost Planet را عرضه کند . آیا DMC5 در حال ساخت است یا اینکه قرار است شاهد نسخه دوم از ریبوت این سری با نام DmC2 باشیم ؟!

اینطور که من حرف Motohide برداشت کردم کاپکام همین الان مشغول ساخت DMC5 ـه و میخواد سال 2015 منتشرش کنه ( برنامه 2 ساله برای عرضه DMC ) از طرف دیگه میخواد منتظر بمونه ببین فروش DmC چطور میشه اگه در حدی که انتظار داشتن فروخت همزمان رو نسخه بعدی DmC هم کار میکنند

هر کدوم ساخته بشه برای من فرقی نمیکنه و ازش حمایت میکنم :دی البته یه ذره از DmC 2 با موتور خود کاپکام و همکاری با NT بیشتر حمایت میشه ( تیم داخلی کاپکام روی گیم پلی کار کنه و داستان و شخصیت پردازی رو بدن به NT )

DmC های بعدی رو نمی دونم که چی میشه یا چه بلایی سرش میاد ولی از این شماره حمایت میشه ، البته امیدوار بودم که این آخرین شماره باشه چون هر چیزی بعد از این فک نکنم چیزه جالبی از آب در بیاد

یه تریلر جدید ازش دیدم . گیم پلی و گرافیک عالیه فقط متاسفانه قیافه دانته خیلی بده . حداقل یه قیافه طراحی میکردن که انقدر مزخرف نباشه . خیلی هم بد ترکیبه صورتش .
کلا از آدم های لج باز متنفرم . این نینجا تئوری هم مشخصه رئیسش یه آدم مزخرف و لج بازه وگرنه تا الان صد باره به حرف ملت گوش داده بود و حداقل یه ذره قیافه این دانته رو بهتر کرده بود .

هر چيزي امكان پذير از جمله نابودي ip در آينده اي نزديك:d اي كاپكام زبون نفهم فقط كاميا ميتونه devil may cry رو تبديل به يه شاهكار كنه. فقط ميكامي ميتونه resident evil واقعي بسازه آخه چرا خودتو زدي به نفهمي؟:((

یه تریلر جدید ازش دیدم . گیم پلی و گرافیک عالیه فقط متاسفانه قیافه دانته خیلی بده . حداقل یه قیافه طراحی میکردن که انقدر مزخرف نباشه . خیلی هم بد ترکیبه صورتش .
کلا از آدم های لج باز متنفرم . این نینجا تئوری هم مشخصه رئیسش یه آدم مزخرف و لج بازه وگرنه تا الان صد باره به حرف ملت گوش داده بود و حداقل یه ذره قیافه این دانته رو بهتر کرده بود .

صداگذار دانته و مدلش Tim Phillipps آدم خوش قیافه اییه نمیدونم چرا اینا قیافه اش رو اینطوری در آوردن ( البته من زیاد با قیافه جدید دانته مشکل ندارم ولی به نظرم میتونه بهتر بشه ، الان این عکس پایین رو با آواتارم مقایسه کنید )

ngbqjh20p7gs3nkoquh.jpg

یعنی شماها بعد از دیدن تریلر های RE6 هنوز امید دارید اگر DMC5 توسط خود کپکام ساخته بشه، رو میشه بازی کرد اصلن؟ :دی؟
سیریوسلی بچه ها، واقع بین باشید این چیزی که الان NT داره میسازه فکر میکنم نهایت دنیای DMC باشه.

قیافتا از نظر من دانته با تیم مو نمی زنه و هر دوشون هم خوش قیافن ! تو آخرین تریلر هم قیافه ش خوب بود ! الان دیگه هیچ ایرادی نبود رفتین سره قیافه یارو ؟!
حالا یه چیزی بگم ، مثلا لانگدون تو سری قبل خیلی خوش قیافه تر از این تیم بود ؟!! دست بردارین

قیافتا از نظر من دانته با تیم مو نمی زنه و هر دوشون هم خوش قیافن ! تو آخرین تریلر هم قیافه ش خوب بود ! الان دیگه هیچ ایرادی نبود رفتین سره قیافه یارو ؟!
حالا یه چیزی بگم ، مثلا لانگدون تو سری قبل خیلی خوش قیافه تر از این تیم بود ؟!! دست بردارین

آتوسا قیافه اش خوبه ولی میتونست بهتر باشه ، مثلا این عکسایی که گذاشتم رو مقایسه کن ، الان بینی ، لب و ابروهای دانته خیلی شبیه Tim ـه و خوب ساختنشون ولی فک و گونه های دانته رو بد در آوردن ، علاوه بر اون میتونستن بجای اون مدل عجیب غریبی که برای موهای دانته گذاشتن از همین مدل موهای Tim استفاده کنند

البته شاید چون میخواستن نشون بدن که دانته توی جوونی هاش سختی کشیده اینطور نامرتب موهاش رو طراحی کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or