Capcom : هر چیزی در آینده Devil May Cry امکان پذیر است

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
99845423295054055524.jpg

سایت Game Trailer مصاحبه ایی با تهیه کننده های بازی Devil May Cry در E3 انجام داده است که در طی آن Motohide Eshiro تایید کرد که هنوز آینده سری Devil May Cry مشخص نیست و هرچیزی امکان پذیر است

وقتی خبرنگار GT از Motohide در مورد آینده سری Devil May Cry سوال پرسید و آیا اینکه آنها ادامه ایی ( Sequel ) برای DmC در نظر دارند یا خیر ، او این چنین جواب داد :

" ما فعلا به شدت مشغول ساخت این نسخه هستیم و زیاد به آینده سری فکر نکرده اییم ، اما گزینه های زیادی برای آینده سری داریم ، به نظر ما امکان ساخت دنباله ایی برای این DmC وجود دارد ( DmC2 ) علاوه بر آن امکان ساخت ادامه ایی برای سری اصلی نیز هست (DMC5) ، حتی امکان ساخت هر دوی آنها نیز وجود دارد ( DmC2 & DMC5 ) !!! هر چیزی امکان پذیر است "

حدود یک ماه قبل شرکت کاپکام اعلام کرده بود که قصد دارد از این به بعد هر 2 سال یک نسخه جدید از سری Devil May Cry و Lost Planet را عرضه کند . آیا DMC5 در حال ساخت است یا اینکه قرار است شاهد نسخه دوم از ریبوت این سری با نام DmC2 باشیم ؟!

شهاب گرافیک بازی که حرف نداره ، اصلا این تریلر جدیده رو ببین موفع حرف زدن جزئیات صورت دانته برای یه بازی HnS فوق العاده بالاست ، حتی گرافیک محیط هم خیلی بالاست همون تریلر The Secret یا Boss Fight رو ببین تا به گرافیک بالای محیط پی ببری ( برای یه بازی HnS مولیت این گرافیک خیلی خوبه )

نورپردازی رو بالاتر توضیح دادم چرا اینطوریه ، اون عکسایی که از دنیای انسان ها گذاشتم رو ببین :biggrin1: در ضمن NT خیلی دنیایی که ساخته رو جدی میگیره و برای همین اینطوری نورپردازی کرده ( حتی Taunt دستی رو هم برداشتن تا یه وقت توی بخش هایی که دانته ناراحت گیمر نتونه Taunt انجام بده و خود دانته بسته به شرایط روح ایی که داره Taunt های مختلف انجام میده )
ببین اون دفعه خودت گفتی که گرافیک بازی اونطوری خوب نیست :دی! شاید الان بهتر شده :دی. ولی اینم در نظر بگیر که نینجا تئوری توی گرافیک هنری خوب کار میکنه ولی یه ضعف خیلی بزرگ داره اونم افت فریم های وحشتناکیه که توی Enslaved دیگه شاهکار بودش. طوری هم نیست که بشه از تریلر متوجه شد. از یه طرف به نظر من طراحی های محیط و کلا شخصیت ها و همه چیزش خیلی ضعیف و مسخرس. من اصلا با دیمن هاش حال نکردم بیشتر شبیه طراحی های Dante's Inferno شده بود.
دقیقاً شهاب الان به اصل مطلب اشاره کرد دی منم که گفتم کلاً اینا طراحی مراحلشون به شدت ضعیفه چیزیه که خیلی هم واضح ـه ! قشنگ مقایسه کنی با قبلی ها معلومه !
موافقم. طراحی های 4 فوق العاده بود اما چون کلا محیط غیراکتیو و ساکتی بود بد شدش. draw distance بازی هم خیلی خوب بود زمان خودش.

@ علی دانته و علی صلح و صفا :
دقیقاً شهاب الان به اصل مطلب اشاره کرد دی منم که گفتم کلاً اینا طراحی مراحلشون به شدت ضعیفه چیزیه که خیلی هم واضح ـه ! قشنگ مقایسه کنی با قبلی ها معلومه !
و اما دیمن ها ! اصلاً مهم نیست دیمن ها شبیه انیمه باشن یا نه ! مهم اون استایل طراحی و حسی هست که میدن ! الان دیمن ها توی این بازی رسماً خنثی هستن ! توی 1 دیمن ها بیشتر شبیه یه شوخی به نظر میومدن ولی در عین حال به شدت Deadly ! اصلاً قابل انکار نیست و از اول هم هدف همین بوده ! توی 3 بیشتر دیمن ها رفتن به سمت طراحی شیطانی و یه چهره ی خبیث و در اصل چیزی که توی ذهن عام ـه ی مردم به عنوان شیطان هست ! 2 هم که طراحی دیمن هاش بر عکس نظر تو علی دانته به نظر من افتضاح ـه (شکلک خنده) یه مشت تانک و هلیکوپتر تسخیر شده چه جذابیتی داره !
کلاً سلیقه ی تو اینجوریه که هر چقدر دیمن ها خبیث تر و مثلاً مرموز تر باشن بهتره ولی نه , باید ببینی اقتضای جَو چی رو میگه ! الان یه شخص معمولی احساسی که با دیدن دیمن های این بازی پیدا می کنه اینه که اینا یه مشت ربات از زمان آینده هستن ! اصلاً وجود این دیمن ها توی اون شهر دقیقاً یه شهر آینده و پر از ربات رو تداعی میکنه تا یه شهر معمولی و پر از شیطان رو !
پ.ن : الان اگه تونستی هدف از بیرون دادن این تصویر رو برای من شرح بدی جایزه داری (شکلک خنده)
احسان شهاب داره میگه بازی گرافیک نداره این الان کجاش درسته ؟ :دی

در مورد دیمن ها ، ما داریم در مورد یه مشت موجود ترسناک حرف میزنیم که میخوان به هر روشی به انسان ها آسیب برسونند ، وقتی من میگم شیطون های نسخه دوم بهتر از بقیه اند منظورم اون شیطون هاییه که خودشون شیطون بودن ( همونایی که روی در و دیوار میچسپیدن و به دانته حمله میکردن ) وگرنه اون تانک و هلیکوپتر که افتضاح بودن !!! الان NT میخواد توی این نسخه این شیطون ها یه جورایی نشون دهنده انسان ها باشند ، همونطوری که توی تریلر جدید هم دیدیم بعضی از شیطونا دارن به عنوان انسان توی دنیای عادی زندگی میکنند و در واقع حالت شیطونیشون نشون دهنده خوبی و بدی اییه که توی وجود هر انسانی هست ( سیاه و سفید بودنشون )

من با این طراحی موافق نیستم ولی دلیلش رو متوجه میشم

طراحی مراحل هم من فقط از نسخه سوم خوشم اومد ، چون خیلی جو تاریک و زیبایی داشت بقیه نسخه ها اصلا اینطوری نبودن ( حتی نسخه یک ) ، نورپردازی رو قبلا هم گفتم توی دنیای عادی نورپردازی خیلی آروم تر انجام شده و در واقع توی Limbo از رنگهای تند استفاده شده ، این عکسا رو ببین :

در مورد اون عکس هم یه جورایی قیافه کت وقتی تعجب میکنه رو بهمون نشون بدن :دی =))

@ شهاب

شهاب لااقل تریلر های بازی رو ببین بعد شروع کن به انتقاد کردن :دی

فریم بازی کاملا ثابته ( توی E3 همه مردم میتونستن بازیش کنند و هیچکدوم مشکل فریم ریت نداشتن ) ، گرافیک بازی واقعا پیشرفت کرده مخصوصا انیمیشن های صورت که وحشتناک با کیفیته ( برای یه بازی HnS )

طراحی شیطونا و محیط رو هم که بالاتر توضیح دادم :دی

آخرین ویرایش:
در مورد دیمون ها:
اون تریلری که قبل از E3 اومده بود قشنگ معلوم بود سخت جونن چون ضربه هاشون از دل و جون روی دانته فرود میومد
=====================
آقا اصلا یه سوال:
همه تون مسلما نینجا تئوری رو داستان سرایان قوی میدونین.خب تا اینجا مشکلی نی.
پَ مشکل از قیافه دانته آب میخوره که اونو مرور زمان حل میکنه!:d
=====================
اگر مثل من یه سری حقیقتا رو علی و آتوسا بهتون میگفتن،دیگه اینجوری هیتر نبودین!:|

@ علی دانته :
اصلاً توی دنیای DMC شیاطین =/= موجودات ترسناک ! اصلاً قرار نیست بازی یه بازی ترسناک باشه که شیاطین بخوان موجودات ترسناک باشن ! شیاطین قراره یه سری موجوداتی باشن که به هر شکل ممکن قراره این دنیا رو مورد هجوم قرار بدن این شکل هم به هیچ وجه ترسناک تعریف نشده ! دی
هر چیزی هم بگی بازم طراحی های این DmC مُرده ـست ! اصلاً هیچ حس خاصی نداره کاملاً کاملاً خنثی ـست ! (شکلک خنده) دیمن هاش رو هم گفتم بیشتر مثل روبات های آینده می مونن تا دیمن ! البته تا حدودی هم خواستن از انیمه ی بازی اسکی برن ! که اول ملت به صورت انسان دارن ول می چرخن یهو در برخورد با دانته میرن توی استایل شیطانیشون ! کلاً طراحی مراحل و دیمن های بازی داغونه قبول کن دیگه پسرم (شکلک خنده)
پ.ن : باز خوبه سر عکس ـه توافق داریم دی

آخرین ویرایش:
در مورد دیمون ها:
اون تریلری که قبل از E3 اومده بود قشنگ معلوم بود سخت جونن چون ضربه هاشون از دل و جون روی دانته فرود میومد
=====================
آقا اصلا یه سوال:
همه تون مسلما نینجا تئوری رو داستان سرایان قوی میدونین.خب تا اینجا مشکلی نی.
پَ مشکل از قیافه دانته آب میخوره که اونو مرور زمان حل میکنه!:d
=====================
اگر مثل من یه سری حقیقتا رو علی و آتوسا بهتون میگفتن،دیگه اینجوری هیتر نبودین!:|
==========================================================
در راستای فرمایشات علی!:
اینو یادتون نره! خوب خودنمایی میکنه اول تریلرای DmC:
Footage Represents A Game Still In Development
:d
@ علی دانته :
اصلاً توی دنیای DMC شیاطین =/= موجودات ترسناک ! اصلاً قرار نیست بازی یه بازی ترسناک باشه که شیاطین بخوان موجودات ترسناک باشن ! شیاطین قراره یه سری موجوداتی باشن که به هر شکل ممکن قراره این دنیا رو مورد هجوم قرار بدن این شکل هم به هیچ وجه ترسناک تعریف نشده ! دی
هر چیزی هم بگی بازم طراحی های این DmC مُرده ـست ! اصلاً هیچ حس خاصی نداره کاملاً کاملاً خنثی ـست ! (شکلک خنده) دیمن هاش رو هم گفتم بیشتر مثل روبات های آینده می مونن تا دیمن ! البته تا حدودی هم خواستن از انیمه ی بازی اسکی برن ! که اول ملت به صورت انسان دارن ول می چرخن یهو در برخورد با دانته میرن توی استایل شیطانیشون ! کلاً طراحی مراحل و دیمن های بازی داغونه قبول کن دیگه پسرم (شکلک خنده)
احسان بذار من جواب بدم:
دیمون ها ش مسخره-ن؟ خب پس تکلیف اون دیمون های توی شماره چهارم چی میشه که یه لحاف چهل تکه بودن که توشون سیاهی بود یا اون درخچه ها که یه نگاه میکردی بهشون میترکیدن؟ اینا کجاش مثلا ترسناکن؟
این دیگه چه جور دیمونی هست؟ یا شماره سوم اون ستاره دریاییا که نامرئی میشدن؟:-/
خب از روی انیمه-ش اسکی بره بالاخره بازی مال کپکامه!
اره محیطش مرده هست چون بازی اینجوری طراحی شده و محیط باید هماهنگ باشه. مثل شماره 4 نیست که جو خوشحال و شادی داشته باشه.
اسمش هست مصائب دانته!:d
بارم میگم تمام شماره ها هم دیمون ها خوب داشت و هم بد! DmC هم از این قائده مستثنا نی!
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
@ علی دانته :
پ.ن : باز خوبه سر عکس ـه توافق داریم دی
توی DMC1 کلا بازی ترسناک بود و دیمن هاش هم ترسناک تر از نسخه های 3 و 4 بودن ، پس از اول قرار بود دیمن ها ترسناک باشن که نسخه های بعدی این بخش رو تغییر دادن و دیمن ها شدن انیمه مانند :|

احسان خداییش اون انیمه داغون دیگه اسکی رفتن داره ؟! :| :دی خود NT اصولا سعی میکنه همه چیز رو باورپذیر بسازه برای همین لیمبو رو روی دنیای عادی قرار دادن ، برای همینه که شهر خودش موجود زنده است و راه دانته رو میبنده ، مطمئنا توی همچین دنیایی حضور شیطونای در ظاهر انسان نیاز هست ، اگه اون انیمه مسخره هم نبود NT شیطون های انسان نما میساخت خیالت جمع :دی

اون عکسه دیگه واضحه برای چی منتشر شده :دی به هر صورت Devil May Cry ـه و شوخی هاش :دی خیلی دوست دارم بدونم واکنش کت به اینجوری بیرون اومدن دانته چیه =))

@ صلح و صفا :
منگفتم دویل می کرای نامساوی با ترسناک بودن دی این (=/=) نامیاویه دیگه
@ علی دانته :
کجای 1 ترسناک بود ! یه قلعه ی مرموز بود ولی به هیچ وجه ترسناک نبودک
لاً دویل هیچ وقت ترسناک نبوده نبایدم باشه چون این اصلاً تمرکز بازی نیست این دویل جدیده هم ترسناک نیست ! به هیچ وجه ! کلاً طراحی محیط و دیمن ها به شدت ضعیف ـه اعتراضی هم وارد نیست (شکلک خنده)

@ صلح و صفا :
من گفتم دویل می کرای نامساوی با ترسناک بودن دی این (=/=) نامساویه دیگه
@ علی دانته :
لاً دویل هیچ وقت ترسناک نبوده نبایدم باشه چون این اصلاً تمرکز بازی نیست این دویل جدیده هم ترسناک نیست ! به هیچ وجه ! کلاً طراحی محیط و دیمن ها به شدت ضعیف ـه اعتراضی هم وارد نیست (شکلک خنده)
خو چرا به زبون ++C حرف میزنی؟:d
(چه ربطی داشت؟ اون =! بود!:-o)
در کل وایمیسیم ببنی کدوم جناح برنده میشن:d
فکر کنم تعداد موافقیون به 10 نفر هم نرسه!/:):d
راستی حالا که بحث شیطونا و طراحیشونه باید بگم که NT توی جریان E3 گفت شیطون های خیلی زیادی هستن که ما هنوز ندیدیمشون ، اینم یه نوع شیطون و یه Boss Fight جدید که به تازگی یکی از سایت ها که بازی رو پشت درهای بسته دیدن توصیفشون کرده ( توصیف این دو باس به شدت من رو یاد Agni & Ruda توی DMC3 انداخت )
علی دیگه چی داری که رو نمیکنی؟ زود باش:>

@ صلح و صفا :
منگفتم دویل می کرای نامساوی با ترسناک بودن دی این (=/=) نامیاویه دیگه
@ علی دانته :

احسان DMC1 یه کوچولو حس ترس رو منتقل میکرد ( برو HD Collection رو بازی کن تا درست یادت بیاد :دی ) که این حس توی نسخه های دیگه نبود :|

راستی حالا که بحث شیطونا و طراحیشونه باید بگم که NT توی جریان E3 گفت شیطون های خیلی زیادی هستن که ما هنوز ندیدیمشون ، اینم یه نوع شیطون و یه Boss Fight جدید که به تازگی یکی از سایت ها که بازی رو پشت درهای بسته دیدن توصیفشون کرده ( توصیف این دو باس به شدت من رو یاد Agni & Rudra توی DMC3 انداخت )

"...dog-monkey-things to claw at our hero. Eventually, a boss fight ensued with a pair of porcupine-lizard hybrids who worked together to kill Dante. When Dante killed one, the other got extremely angry. It stopped recoiling from attacks, lit itself on fire, and generally wasn’t a happy camper."

آخرین ویرایش:
احسان DMC1 یه کوچولو حس ترس رو منتقل میکرد ( برو HD Collection رو بازی کن تا درست یادت بیاد :دی ) که این حس توی نسخه های دیگه نبود :|

راستی حالا که بحث شیطونا و طراحیشونه باید بگم که NT توی جریان E3 گفت شیطون های خیلی زیادی هستن که ما هنوز ندیدیمشون ، اینم یه نوع شیطون و یه Boss Fight جدید که به تازگی یکی از سایت ها که بازی رو پشت درهای بسته دیدن توصیفشون کرده ( توصیف این دو باس به شدت من رو یاد Agni & Ruda توی DMC3 انداخت )
اون 1 چون جدید بود و دقیقاً نمی دونستیم با چی طرفیم اینجوری بود در واقع حس ترس نبود واکنش طبیعی انسان به ناشناخته ها بود ! دی
قلعه مرموز و غیر قابل پیش بینی بود ولی ترسناک نبود (شکلک خنده)

اون 1 چون جدید بود و دقیقاً نمی دونستیم با چی طرفیم اینجوری بود در واقع حس ترس نبود واکنش طبیعی انسان به ناشناخته ها بود ! دی
قلعه مرموز و غیر قابل پیش بینی بود ولی ترسناک نبود (شکلک خنده)

همون حس مرموز بودن با کمی ترس همراه بود دیگه :دی

نظرت در مورد این توصیفات دیمن های جدید چیه ؟! :دی دورگه جوجه تیغی و مارمولک !!! شیطون های میمون/سگ مانند که چنگال دارن !!!

احسان این رو باز کن ( برای بقیه شاید اسپویل ناک باشه ، البته نه زیاد :دی )

حضور لیلیت هم تایید شد ، منتظر تایید شدن اون سیاه پوش به عنوان ورجیل باش :دی

@ علی

رو نمیکنم تا یه وقت اسپویل نشی :دی

همون حس مرموز بودن با کمی ترس همراه بود دیگه :biggrin1:
راست میگه احسان جون.من که تابستون تازه بازیش کرده بودم بهش پی بردم. قلعه بیش از حد سوت و کوره.
@ علی

رو نمیکنم تا یه وقت اسپویل نشی :biggrin1:
بابا رو کن! حتی اسپویلشم شیرینه!
-----------------------
اوه یه لحظه صبر کنین من این مصاحبه رو ببینم...
خوب دیدمش.
یه صحنه بود یارو رو تا سقف آسمون برد بالا و یه دفعه رو سر همشون خراب شد!
بسی حال کردیم!
----------------------
عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم الان میگنبازی شوتر اول شخص شده:|:biggrin1:
باور کنید از اینا بعید نیست!!!
اگر کپکام بود که حرفت درست میشد ولی این نینجا تئوریه!:biggrin1:

همون حس مرموز بودن با کمی ترس همراه بود دیگه :دی

نظرت در مورد این توصیفات دیمن های جدید چیه ؟! :دی دورگه جوجه تیغی و مارمولک !!! شیطون های میمون/سگ مانند که چنگال دارن !!!

احسان این رو باز کن ( برای بقیه شاید اسپویل ناک باشه ، البته نه زیاد :دی )

حضور لیلیت هم تایید شد ، منتظر تایید شدن اون سیاه پوش به عنوان ورجیل باش :دی
خدا رحم کناد ! دی
راست میگه احسان جون.من که تابستون تازه بازیش کرده بودم بهش پی بردم. قلعه بیش از حد سوت و کوره.
آره خب قلعه حس ترس داره ولی خود بازی و دشمن ها به هیچ وجه دی

بابا رو کن! حتی اسپویلشم شیرینه!
-----------------------
اوه یه لحظه صبر کنین من این مصاحبه رو ببینم...
خوب دیدمش.
یه صحنه بود یارو رو تا سقف آسمون برد بالا و یه دفعه رو سر همشون خراب شد!
بسی حال کردیم!
----------------------

اگر کپکام بود که حرفت درست میشد ولی این نینجا تئوریه!:biggrin1:

خب علی خودت خواستی :دی این رو کسی باز نکنه نسبتا اسپویل وحشتناکیه :دی

طبق اطلاعات لو رفته که دیگه میشه با اطمینان گفت همشون درست بوده ، وسطای بازی کت توسط موندوس دزدیده میشه و دانته میخواد بره نجاتش بده که ورجیل جلوش رو میگیره و به دانته میگه نباید عجولانه واکنش نشون بده چون موندوس هم همین رو میخواد

به گفت ورجیل ، موندوس دنبال The Nephilimمیگرده که توی ویکی اگه سرچ کنی معنیش میشه " پسران خدا " میگرده و برای همین کت رو دزدیده ، البته ورجیل میگه که در واقع خودش The Nephilimـه و براش عجیبه که موندوس از این موضوع خبر نداره

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 PM ارسال شده بود ----------

خدا رحم کناد ! دی

آره خب قلعه حس ترس داره ولی خود بازی و دشمن ها به هیچ وجه دی

من بی صبرانه منتظرم اون باس های دورگه مارمولک جوجه تیغی که دوتا هم هستن رو ببینم :دی اون سگ/میمون چنگال دار هم تا نبینم نمیتونم چیزی در موردشون بگم

دیدی این همه گفتی دیمن ها شبیه رباتن سریعا نوع جدیدشون معرفی شد :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or