Capcom : هر چیزی در آینده Devil May Cry امکان پذیر است

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
99845423295054055524.jpg

سایت Game Trailer مصاحبه ایی با تهیه کننده های بازی Devil May Cry در E3 انجام داده است که در طی آن Motohide Eshiro تایید کرد که هنوز آینده سری Devil May Cry مشخص نیست و هرچیزی امکان پذیر است

وقتی خبرنگار GT از Motohide در مورد آینده سری Devil May Cry سوال پرسید و آیا اینکه آنها ادامه ایی ( Sequel ) برای DmC در نظر دارند یا خیر ، او این چنین جواب داد :

" ما فعلا به شدت مشغول ساخت این نسخه هستیم و زیاد به آینده سری فکر نکرده اییم ، اما گزینه های زیادی برای آینده سری داریم ، به نظر ما امکان ساخت دنباله ایی برای این DmC وجود دارد ( DmC2 ) علاوه بر آن امکان ساخت ادامه ایی برای سری اصلی نیز هست (DMC5) ، حتی امکان ساخت هر دوی آنها نیز وجود دارد ( DmC2 & DMC5 ) !!! هر چیزی امکان پذیر است "

حدود یک ماه قبل شرکت کاپکام اعلام کرده بود که قصد دارد از این به بعد هر 2 سال یک نسخه جدید از سری Devil May Cry و Lost Planet را عرضه کند . آیا DMC5 در حال ساخت است یا اینکه قرار است شاهد نسخه دوم از ریبوت این سری با نام DmC2 باشیم ؟!

ما دانته موسفيد چشم آبي ميخواييم كه شبيه devil may cry 1 باشه اين يارو هم خوشتيپه باحاله ولي خوب دانته اورجينال نيست:d

من بهت قول میدم دانته آخر بازی موهاش سفید میشه ، همونطوری که ورجیل الان موهاش سفیده :دی چشمهاش که همین الان هم آبیه :دی

علي جان مگه ورجيل هم توبازي هست؟ورجيل كه از شماره اول موهاش سفيد بود:d

آره هست :دی توی همین تریلر جدید یه نفر هست که ماسک زده و حرف میزنه که قبلا اطلاعاتی از بازی لو رفته بود و میدونستیم این ورجیله :دی توی DMC های قبلی که دانته هم از همون موقع تولدش موهاش سفید بوده ولی اینبار مثل اینکه موهاش سیاهه پس ورجیل هم احتمالا همینطور بوده ولی توی این تریلر دیدیم یه صحنه وقتی سرش رو میچرخونه موهای سفیدش پیدا میشه

توی این نسخه هم شکل اصلی و واقعی دانته همون موهای سفید و لباس قرمزه که توی حالت DT هم به همین شکل در میاد ولی هنوز کامل نتونسته قدرتهاش رو بشناسه برای همین فقط بعضی وقتا اونطوری میشه ، به احتمال زیاد تا آخر بازی به قدرت های واقعیش پی میبره و موهاش هم سفید میشه

آره هست :دی توی همین تریلر جدید یه نفر هست که ماسک زده و حرف میزنه که قبلا اطلاعاتی از بازی لو رفته بود و میدونستیم این ورجیله :دی توی DMC های قبلی که دانته هم از همون موقع تولدش موهاش سفید بوده ولی اینبار مثل اینکه موهاش سیاهه پس ورجیل هم احتمالا همینطور بوده ولی توی این تریلر دیدیم یه صحنه وقتی سرش رو میچرخونه موهای سفیدش پیدا میشه

توی این نسخه هم شکل اصلی و واقعی دانته همون موهای سفید و لباس قرمزه که توی حالت DT هم به همین شکل در میاد ولی هنوز کامل نتونسته قدرتهاش رو بشناسه برای همین فقط بعضی وقتا اونطوری میشه ، به احتمال زیاد تا آخر بازی به قدرت های واقعیش پی میبره و موهاش هم سفید میشه

خوبه اينطوري من شخصا از كارهاي نينجا تئوري خوشم مياد از تريلرهاي بازي هم خوشم اومده اميدوارم خوب از آب در بياد بابت اطلاعات مرسي

واقعا اون یارو که ماسک داره ورجیل هست یا شایعه هست

برن بمیرن بابا !:biggrin1: آخه کی دوست داره به جای دانته با این معتاد بازی کنه .... دیوونه ن همشون ...
من دوست دارم،علی دوست داره،دیگه جونم برات بگه این آتوسا دوست داره،ابوذر دوست داره و .............
کسی از قلم نیوفتاد؟:biggrin1:

من کم کم داره از این یارو دانته جدید خوشم میاد ولی هنوز اون قبلیه باحالتر بود!!
امیدوارم بیان یه جوری دو نسخه رو به هم مربوط کنن!!

من کم کم داره از این یارو دانته جدید خوشم میاد ولی هنوز اون قبلیه باحالتر بود!!
امیدوارم بیان یه جوری دو نسخه رو به هم مربوط کنن!!
خب مجتبی جون این همون دانته هست منتها ورژن جوون ترش!:d یعنی بزرگتر بشه میشه همون خود لامصبش!:d
برو این تریلر گیم پلی جدید رو نگاه کن ببین چه کلماتی رو ادا میکنه!:d

نه آخه چشماش مشکل داره . تو همین تریلر آخری یه جوریه . یعنی یه نوک تیزی رو چشمش و ابروش داره اصلا بالانس نیست . یه جورایی رو به بالا کشیدنش انگار . میخواستن قیافش رو مثلا خیلی شیطون در بیارن ولی به نظرم گند زدن . از NT که تو طراحیه شخصیت خیلی خوب هستن بعیده آخه . تو بازی های قبلیشون شخصیت ها طراحی و ظاهر عالی داشتن . این هم لباسش و ایناش خوبه ولی یه گیری تو صورتش هست نمیدونم چطوری باید توصیفش کنم . ولی مثلا اون بنده خداهه که آخر تریلر میگه منه خدا با توی گ... در نمیوفتم خیلی طراحیش عالیه :دی.
کاش تا زمان عرضه یه ذره روش کار کنن چون من هیچ مشکل دیگه ایی تو بازی نمیبینم جز قیافه این پسره .
پ.ن : @ Dante Never Cry ...
این که نوشتی اون یارو ماسکیه ویرجیله یعنی داستان رو اسپویل کردی برامون عزیز ؟ یا خودشون این رو گفتن ؟ چون اگه وسط بازی یا آخر بازی معلوم بشه این یارو ویرجیله واقعا گند زدی به حال ما .

آخرین ویرایش:
نه آخه چشماش مشکل داره . تو همین تریلر آخری یه جوریه . یعنی یه نوک تیزی رو چشمش و ابروش داره اصلا بالانس نیست . یه جورایی رو به بالا کشیدنش انگار . میخواستن قیافش رو مثلا خیلی شیطون در بیارن ولی به نظرم گند زدن . از NT که تو طراحیه شخصیت خیلی خوب هستن بعیده آخه . تو بازی های قبلیشون شخصیت ها طراحی و ظاهر عالی داشتن . این هم لباسش و ایناش خوبه ولی یه گیری تو صورتش هست نمیدونم چطوری باید توصیفش کنم . ولی مثلا اون بنده خداهه که آخر تریلر میگه منه خدا با توی گ... در نمیوفتم خیلی طراحیش عالیه :دی.
کاش تا زمان عرضه یه ذره روش کار کنن چون من هیچ مشکل دیگه ایی تو بازی نمیبینم جز قیافه این پسره .
پ.ن : @ Dante Never Cry ...
این که نوشتی اون یارو ماسکیه ویرجیله یعنی داستان رو اسپویل کردی برامون عزیز ؟ یا خودشون این رو گفتن ؟ چون اگه وسط بازی یا آخر بازی معلوم بشه این یارو ویرجیله واقعا گند زدی به حال ما .

یه شایعه است که به نظر من حقیقت داره :دی ( طرف تا الان هرچی گفته درست از آب در اومده ) نه این که اصلا مهم نیست به احتمال خیلی زیاد اصلا تا قبل از اومدن بازی رسما ورجیل رو معرفی میکنند ( چون خود Tameem گفته فعلا در مورد ورجیل حرف نمیزنیم و بعدا بهش میپرازیم ) اطلاعات مهمتری در مورد ورجیل اومده که اونا خیلی اسپویله :دی اگه کسی خواست بگه تا براش توی اسپویل بنویسم

وقتی خبرنگار GT از Motohide در مورد آینده سری Devil May Cry سوال پرسید و آیا اینکه آنها ادامه ایی ( Sequel ) برای DmC در نظر دارند یا خیر ، او این چنین جواب داد : اگه بفروشه چرا که نه !!!
این کپکامی که من میبینم دیگه زده تو خط پول نباید انتظار زیادی ازش داشت 8-|

صداگذار دانته و مدلش Tim Phillipps آدم خوش قیافه اییه نمیدونم چرا اینا قیافه اش رو اینطوری در آوردن ( البته من زیاد با قیافه جدید دانته مشکل ندارم ولی به نظرم میتونه بهتر بشه ، الان این عکس پایین رو با آواتارم مقایسه کنید )
تنها مشکل این دانته جدید اینه که یک دهم جذبه و هیبت دانته اصلی رو نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or