Capcom:ما به واکنش های منفی نسبت به DMC جدید شگفت زده شدیم

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc_image5.jpg

حدود شش ماه از پرده برداری Devil May Cry جدید توسط Capcom گذشته است.گرچه Devil May Cry تعدادی از فن های سری خود را از دست داده است(از جمله این یکی) و این شماره ی جدید به مزاق طرفداران بازی خوش نیامده است اما همچنان CapCom نسبت به عقیده ی خود استوار است.

در پاسخ به این نگرانی ها چند تن از اعضای نمایندگان Capcom در اروپا مجددا اطمینان حاصل کردند که که فن های بازی یکی از بهترین عنوان های Devil May Cry که تا حالا ساخته شده اند توسط Capcom را خواهند دید.
آن ها گفتند:لطفا نسبت به مهارت های NT نگران نباشید.Capcom به شدت در تلاش است و روی این بازی کار می کند تا این IP موفق بشود.
دقیقا همین نگرانی درباره ی Dead Rising 2 که توسط Blue Castle Games ساخته شد وجود داشت.اما دیدیم که بازی به مانند نسخه ی اول آن شگفت انگیز بود.
ما بر این باوریم که با این بازی جدید می توانیم روحی جدید به سری DMC ببخشیم.

در پاسخ به واکنش های منفی نسبت به این شماره ی جدید:
ما نسبت به این واکنش هایی که دریافت کردیم شگفت زده شدیم.ما امیدوارم که طرفداران بازی نگاه عمیق تری به تریلر بازی بیندازند.(هرچند بعضی از گیمرها این کار را انجام دادند).
و در پاسخ به این آیا این شماره به خوبی شماره های قبلی خواهد بود:
بیایید صادق باشیم شماره های قبلی بازی های عالی بودند(میانگین امتیاز در حدود 80 در Metacritc) اما آن ها کامل نبودند.اکنون هدف ما ساخت یک Devil May Cry بی نقص و میانگین 90 است.

همچنین Capcom گفت که اگر گیمرها بازی جدید را ببینند آن را بهترین شماره ی بازی که توسط NT ساخته می شود خواهند دانست.
http://thesilentchief.com/2011/03/06/capcom-we-were-surprised-at-the-reaction-dmc-received/

آخرین ویرایش:
دست پیش میگیره که پس نیوفته اون دانته که ما دیده بودیم وکلی باهاش خاطره داشتیم کجا=(( و این کجا !!!!!!
البته ناگفته نمونه که دیگه از شرکت چه انتظاری میشه داشت وقتی میاد دانته را تو یک بازی فایتینگ مثل MarvelvsCapcom مید بیرون کلا گند زده به کل تاریخچه بازی :-/
در کل با این کار حداقل همه طرفداران به بازی که تو ایران وجود داره را ناامید کرده چه برسه به خارج :d
ولی من موندم واقعا اون کسی که این شخصیت درست کرده توی این ادم چی دیده که اینطوری طراحیش کرده

تو این عکس زیر هر دورا گذاشته اند خدایش این کجا و اون کجا یکی در به داغون و ضعیف :-s:baby:ولی اون یکی سرحال و شاداب :dو :coolgun:قدرتمند

001_5730.jpg

آخرین ویرایش:
البته ناگفته نمونه که دیگه از شرکت چه انتظاری میشه داشت وقتی میاد دانته را تو یک بازی فایتینگ مثل MarvelvsCapcom مید بیرون کلا گند زده به کل تاریخچه بازی :-/

جــــــــــــــــــــونـــــــــم؟ :دی

تاریخچه؟ کدوم تاریخچه؟ هرچی که بوده الان تموم شده. البته اگه منظور شما اون چیزایی باشه که ایتسونو ساخته.

دست پیش میگیره که پس نیوفته اون دانته که ما دیده بودیم وکلی باهاش خاطره داشتیم کجا=(( و این کجا !!!!!!
در کل با این کار حداقل همه طرفداران به بازی که تو ایران وجود داره را ناامید کرده چه برسه به خارج :d
ولی من موندم واقعا اون کسی که این شخصیت درست کرده توی این ادم چی دیده که اینطوری طراحیش کرده

تو این عکس زیر هر دورا گذاشته اند خدایش این کجا و اون کجا یکی در به داغون و ضعیف :-s:baby:ولی اون یکی سرحال و شاداب :dو :coolgun:قدرتمند

001_5730.jpg

من که با این جدیده بشتر حال میکنم چی بابا شخصیت که نباید تمیز و اتو کشیده باشه این یکی بیشتر به واقعیت می خوره

من که با این جدیده بشتر حال میکنم چی بابا شخصیت که نباید تمیز و اتو کشیده باشه این یکی بیشتر به واقعیت می خوره

مگه قراره بازي رو واقعي بسازن.DMC يك بازي فانتزي با شخصيتها و قيافه هاي كاملا فانتزي هست.اصلا تمام قشنگي بازي به همون شخصيتهاي جالبش بود.
واقعي بشه كه چي بشه.:|

یکی از جذابیتهای DMC ( به جز داستان و گیم پلی و سبک و ..... ) همین شخصیتهاش بوده و هست اما وقتی از شخصیتی خوشت نیاد چیکار میتونی بکنی!!!)x
تا اینجای کار که شخصیت جدیده رو نمیشه با یه تار موری دانته و ورژیل یا همین نرو مقایسه کرد)x
من که خوشم نیومده

مگه قراره بازي رو واقعي بسازن.DMC يك بازي فانتزي با شخصيتها و قيافه هاي كاملا فانتزي هست.اصلا تمام قشنگي بازي به همون شخصيتهاي جالبش بود.
واقعي بشه كه چي بشه.:|
نه دیگه به قول کپکام اینطوری غرب پسند میشه!:|
حالا من نفهمیدم چطور بعضیا میگن این استایل واقعی تره و فلان... خب اگه به واقعیت باشه که چطور یه همچین موجود نحیفی میتونه اونطوری مثل گوریل دشمنا رو داغون کنه و مثل اورانگوتان اینو اونور بپره؟! این شماره عاقبت این مثله که یارو از ترس افتادن از جلو پشت بوم اونقدر عقب عقب میره که از پشت میوفته.

بازی رو شما تست کردید یا فقط از قیافه این بابا خوشتون نیومده؟

خوب من نظرم رو میگم با اجازت
برای من سریDMC همیشه بر 2 اصل استوار بوده:
یک سیستم مبارزات نرم و سریع و عمیق اون و دیگریش فریم ریت بازی و 60 فریم بودنش . داستان هم برای من در جایگاه بعدی قرار داشته هر چند داستان های این سری (به جز قسمت 4 ) همه قابل قبول بودن.
حالا این بازی افتاد دست تیمی که خودشون گفتن در بازی سازی به نظرشون داستان و داستان پردازی مهمترین بخش هست و از طرفی تیم نینجا تئوری 2 تا بازی این نسل داشتن که در هر 2 تا بازی ما سیستم مبارزاتی داشتیم بدون اغراق از لحاظ عمق خنده دار که از نظر عمق مبارزات انگشت کوچیکه ی god of war هم نمی شدن چه برسه به DMC:))همچنین این 2 تا بازی در بهترین حالت 30 فریم می رسیدند ومقدار زیادی tearing داشتن .خوب باید به یکی مثل من حق بدی که خیلی نسبت به بازی بعدی و این reboot مشکوک باشم

شما که نسخه های قبلی رو بازی کردی حتما متوجه میشی که بخش بزرگی از جذابیت بازی ماله روحیات و رفتار دانته بود.بعد فرض کن دانته با این قیافه ی غربی چلوی ویرجیل قرار بگیره یا بخواد با یکی از باس های شماره های قبل بجنگه.(FAIL).حالا نمیدونم به همین تغییرات قیافه بسنده میکنن یا نه ولی فقط محیطش رو تغییر ندن.

امیر من بازم این نکته رو میگم! البته هرچند در مجموع نظر شخصی من هست اما فکر میکنم نظر شخصی 90٪ طرفداران DMC هم همین باشه!

ببین بعضی از بازی ها هستن که واقعا باید اعتراف کرد ما انهارو بخاطر گیم پلیشون بازی نمیکنیم! همین FF! مثلا FFVII از نظر گیم پلی یکی از ضعیف ترین FF های موجود هست اما میبینی که محبوب ترین هم هست!

DMC هم به نظر من چنین بازی هست که عموم طرفدارانش از جمله خود من ان رو در درجه اول بخاطر شخصیت های یونیک و فضای خاصش دوست دارن بعد گیم پلی و ... وقتی از همین تریلر کوتاه هم من میتونم بفهمم که حداقل 70٪ چیزی که من از بازی میخواستم (یعنی داستان و شخصیت ها و ان فضای گاتیک اثر) از بین رفته به فرض که 30÷ گیم پلیش هم پرفکت باشه واقعا هیچ دلیل نداره که من نظر مثبتی به DmC داشته باشم! تست کردن هم لازم نیست! البته بگذریم که طبق تجربه های قبلی معلومه گیم پلی بازی هم یک HnS دسته چندم ضعیف خواهد بود و من یک نفر خاضرم روی این موضوع با هرکسی شرط ببندم!

من که کلا صنمی به این بازی‌های هندی ندارم خب؛ ولی به نظرم بهتره صب کنیم یه چیز درس درمونی دربیاد از بازی شاید همین فن‌های بازی عاشق این یارو جدیده شدند :دی یا شاید انقدر بازی خوب بود که همشون گرخیدند مثلا. رو همین یه مساله که نمیشه مانور داد. اتفاقا من خیلی با این یارو حال کردم؛ خفن لت و پاره اصن اعصاب معصاب نداره.

پ.ن: به نظرم فضا هنوز خاصه با معیار شیطان گریه میکوند :دی البته در نسخ قبلی من همچین خاصی ندیدم. کلا هرچی بازی HnS بوده فضاش همین بوده دیگه!

پ.ن2: قیافه غربی چیه؟ مگه قبلن قیافش شرقی بوده؟ مدل موهاشم که همونه خب.

این دیگه کیه؟ دانته؟ چرا شمشیرش مثل سلیب castlevania داراز میشه؟ چرا کارکتر بازی عوض شده انقدر . من میگم شاید این ماله قبل از 3 هست؟یا شاید مثل نرو کارکتر جدیدی هست؟
دانته دویل می کری 4 رو یادتونه . ؟؟؟؟
یک چیزی هم بگم در مورد کسایی که میگن کارکتر دانته باید خشن باشه ! یا این جوری faceش داغون باشه بهتره ! دوستان کارکتر دانته یک کارکتر کاملا شاد هست که با مسخره بازی هاش تونست کارکتر بازی رو ببره روبه خفن بودن . توی 3 اون boss سگ 3 سره یادتونه بهش میگفت سگ خونگی ؟؟؟ خوب کارکتر دانته یک جورایی demon hunter بود و از هیچ demon ای ترس نداشت و بعید میدونم این دانته بتونه یاد دانته قبلی رو زنده کنه .

خــــــــــــــــــــوب حداقل موهاش رو سفید کنن دوباره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or