Capcom:ما به واکنش های منفی نسبت به DMC جدید شگفت زده شدیم

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc_image5.jpg

حدود شش ماه از پرده برداری Devil May Cry جدید توسط Capcom گذشته است.گرچه Devil May Cry تعدادی از فن های سری خود را از دست داده است(از جمله این یکی) و این شماره ی جدید به مزاق طرفداران بازی خوش نیامده است اما همچنان CapCom نسبت به عقیده ی خود استوار است.

در پاسخ به این نگرانی ها چند تن از اعضای نمایندگان Capcom در اروپا مجددا اطمینان حاصل کردند که که فن های بازی یکی از بهترین عنوان های Devil May Cry که تا حالا ساخته شده اند توسط Capcom را خواهند دید.
آن ها گفتند:لطفا نسبت به مهارت های NT نگران نباشید.Capcom به شدت در تلاش است و روی این بازی کار می کند تا این IP موفق بشود.
دقیقا همین نگرانی درباره ی Dead Rising 2 که توسط Blue Castle Games ساخته شد وجود داشت.اما دیدیم که بازی به مانند نسخه ی اول آن شگفت انگیز بود.
ما بر این باوریم که با این بازی جدید می توانیم روحی جدید به سری DMC ببخشیم.

در پاسخ به واکنش های منفی نسبت به این شماره ی جدید:
ما نسبت به این واکنش هایی که دریافت کردیم شگفت زده شدیم.ما امیدوارم که طرفداران بازی نگاه عمیق تری به تریلر بازی بیندازند.(هرچند بعضی از گیمرها این کار را انجام دادند).
و در پاسخ به این آیا این شماره به خوبی شماره های قبلی خواهد بود:
بیایید صادق باشیم شماره های قبلی بازی های عالی بودند(میانگین امتیاز در حدود 80 در Metacritc) اما آن ها کامل نبودند.اکنون هدف ما ساخت یک Devil May Cry بی نقص و میانگین 90 است.

همچنین Capcom گفت که اگر گیمرها بازی جدید را ببینند آن را بهترین شماره ی بازی که توسط NT ساخته می شود خواهند دانست.
http://thesilentchief.com/2011/03/06/capcom-we-were-surprised-at-the-reaction-dmc-received/

آخرین ویرایش:
ولی خداوکیلی خیلی شبیه همن هستند!قشنگ اگر دانته ی DMC4 را نزدیک 36 37 ساله فرض کنیم,این دانته را می شه ققیافش را دقیقا 20 سالگی دانته فرض کرد.

من که کلا صنمی به این بازی‌های هندی ندارم خب؛ ولی به نظرم بهتره صب کنیم یه چیز درس درمونی دربیاد از بازی شاید همین فن‌های بازی عاشق این یارو جدیده شدند :دی یا شاید انقدر بازی خوب بود که همشون گرخیدند مثلا. رو همین یه مساله که نمیشه مانور داد. اتفاقا من خیلی با این یارو حال کردم؛ خفن لت و پاره اصن اعصاب معصاب نداره.

پ.ن: به نظرم فضا هنوز خاصه با معیار شیطان گریه میکوند :دی البته در نسخ قبلی من همچین خاصی ندیدم. کلا هرچی بازی HnS بوده فضاش همین بوده دیگه!

پ.ن2: قیافه غربی چیه؟ مگه قبلن قیافش شرقی بوده؟ مدل موهاشم که همونه خب.

اقا شما ادبيات طرز حرف زدن دانته ي سابق رو يبار توي ذهنم مرور كن !!
بعد همونارو پياده كن رو اين فيس جديد !!!
اصلا شوخي ها و طرز حرف زدن و تيكه انداختن دانته ي اصلي رو من هر كاري مكينم نميتونم روي اين يكي تصور كنم !!
اصلا انقدر درب و داغون و كتك خورده تو ذات دانته نبود :|
موهاشم كه رنگ كرده !!!

مگه قراره بازي رو واقعي بسازن.DMC يك بازي فانتزي با شخصيتها و قيافه هاي كاملا فانتزي هست.اصلا تمام قشنگي بازي به همون شخصيتهاي جالبش بود.
واقعي بشه كه چي بشه.:|

بد نیست فانتزی رو هم با سبک ها و تیپ های دیگه قاطی کنن یه نو اوری ایی هم میشه

منظورم از واقعی رو نمی دونم چه جوری بت برسونم وگرنه بازی که عند تخیل بود

خلاصه من که خیلی به این بازی امیدوارم با اشتیاق منتظرشم>:d<

اقا شما ادبيات طرز حرف زدن دانته ي سابق رو يبار توي ذهنم مرور كن !!
بعد همونارو پياده كن رو اين فيس جديد !!!
اصلا شوخي ها و طرز حرف زدن و تيكه انداختن دانته ي اصلي رو من هر كاري مكينم نميتونم روي اين يكي تصور كنم !!
اصلا انقدر درب و داغون و كتك خورده تو ذات دانته نبود :|
موهاشم كه رنگ كرده !!!

اینو موافقم به نظر من کلا باید کسی که جاش حرف میزد رو عوض کنن چون صداش به این شخصیت جدید نمی خوره

توی فروم رسمی کاپکام یکی از مسئولان کاپکام گفته که : ما هم تماما توی بازی شریکیم (توی ساخت بازی) و قرار نیست Ip بازی رو همینطوری ول کنیم به امون خدا ، گفته تجربیات Capcom در زمینه مبارزات و همینطور نکات ریز نسخه های قبلی به همراه مهارت NT در زمینه موشن کپچر و داستان باعث شده که یه نسخه خیلی عالی رو تجربه کنیم

در ضمن چندین بار هم اشاره کرده که اون تریلر 90 ثانیه ایی رو خیلی خیلی خیلی با دقت ببینید چون نکات خیلی ریزی درونش نهفته است که خود مسئولای کاپکام فعلا اجازه اعلام کردنش رو ندارن ولی با بررسی دقیق تریلرمیشه به این نکات پی برد

در ضمن در مورد داستان بازی هم یه نفر ازش پرسیده بود که این نسخه حالا واقعا یه ریبوته یا اینکه یه داستان Origin هست ؟

در جواب به این سوال گفته بود که فعلا نمیتونه این اطلاعات رو فاش کنه و بعدا خود کاپکام در این مورد خبر میده ولی دوباره گفته بود که با دقت در تریلر به این موضوع هم میشه پی برد

DMC هم به نظر من چنین بازی هست که عموم طرفدارانش از جمله خود من ان رو در درجه اول بخاطر شخصیت های یونیک و فضای خاصش دوست دارن بعد گیم پلی و ...
تفکر خودت رو به عموم نسبت نده ماکان ، دقیقا گیم پلی نقطه عطف و بارزه اصلی سری DMC هست .
و چون تو شماره 4 به ته خط رسیده بودن ، و ازونجایی که کپکام از منو تو بیشتر میفهمه تصمیم گرفت بازی رو ریبوت کنه . چون داستان براش اون اهمیت گیم پلی رو نداره ، برای فن های واقعی بازی هم نداره ، البته این به اون معنی نیست که داستان بازی بد باشه یا بهش اهمیت نمیدیم ، یا نباید بدیم ، اما اگه بخوایم درجه بندی کنیم ، گیم پلی به مراتب اهمیت بالاتری داره ...
میتونی یه بازی اکشن ماجراجویی سوم شخص نام ببری که گیم پلی و fighting/battle level ـش از DMC بالاتر باشه ؟

• Like
Reactions: koorosh sh
تفکر خودت رو به عموم نسبت نده ماکان ، دقیقا گیم پلی نقطه عطف و بارزه اصلی سری DMC هست .
و چون تو شماره 4 به ته خط رسیده بودن ، و ازونجایی که کپکام از منو تو بیشتر میفهمه تصمیم گرفت بازی رو ریبوت کنه . چون داستان براش اون اهمیت گیم پلی رو نداره ، برای فن های واقعی بازی هم نداره ، البته این به اون معنی نیست که داستان بازی بد باشه یا بهش اهمیت نمیدیم ، یا نباید بدیم ، اما اگه بخوایم درجه بندی کنیم ، گیم پلی به مراتب اهمیت بالاتری داره ...
میتونی یه بازی اکشن ماجراجویی سوم شخص نام ببری که گیم پلی و fighting/battle level ـش از DMC بالاتر باشه ؟
حرفت تا حدی درسته ولی نه اینکه داستان رو به گند بکشن.خداییش باید قبول کرد که داستان dmc3 تا حد زیادی خوب بود(نه اینکه عالی بود).تازه من تا حالا از NT بازی با گیم پلی سریع مثل dmc ندیدم و تازه نکته دیگه اینکه حتی اون اهنگ هم که تو تریلر بود نسبت به اهنگ های قبلیش خیلی مسخره بود.

نظرت محترمه کیوان جان ولی من به عنوان یه فن قدیمی بازی ( تمامی نسخه ها به جز 2 رو بازی کردم ) ، بیشتر با نظر ماکان موافقم

البته کیوان جان درست میگی گیم پلی خیلی مهمه و یکی از عناصر اصلی بازی DMC هست ولی برای من به شخصه وجود دانته هست که DMC رو برام اینقدر محبوب کرده و یه DMC بدون دانته رو اصلا نمیتونم تصور کنم (همونطوری که تا حد زیادی نسخه 4 رو یه DMC واقعی نمیدونم )

از نظر من :
این موضوع که تو گفتی کیوان جان برای بازیی مثل Resident Evil کاملا صادقه ولی برای DMC اصلا نمیشه یه همچین حرفی زد

با اون بخش هم که BOld کردم کاملا مخالفم چون اگه اینطوری بود طرفدارا این همه از نسخه چهارم بازی ناراضی نبودند

این کیه دیگه فوتش کنی پس میفته :d
دانته کجا این کجا :(
بعد ما نفهمیدیم چجوری میشه یک شخصیتو کلن عوضش کرد فقط اسمش بمونه :d
این همه مدت با شخصیت های این بازی حال کردیم بعد یکدفعه اینو بدن به خوردمون مسخرست!
جان من ببینید بینیشو :d بگیرید جون از.....:>

دوست عزیز شما هی اینجا نظر می دادید بعد نمیدونستین که بازی اینجوریه.
اونایی هم که میگن دانته جدید باحاله یک بار هم یکدونه dmc رو تا انتها نرفتن.

اتفاقا بازی جدید عجب بازی بشه از همین پیداست عالی میشه!!
حالا چون اواتارتون دانته هست به این امر مهم دست پیدا کردین که هر کی میگه بازی جالبه قبلیاش رو بازی نکرده؟

داستان براش اون اهمیت گیم پلی رو نداره
من که نگفتم برای ما !
به ما باشه دوس داریم گرافیک کراسیس ، شخصیت پردازی FF X ، پیچیدگی داستان در حد متال گیر ، و گیم پلی در حد بیوتا و کلا هرآنچه خوب است رو بده کپکام بهمون .
من میگم برای کپکام ، گیم پلی از داستان مهم تره که بازی رو اینجوری ریبوت میکنه .
البته ما هنوز چیزی از داستان و ایناش نمیدونیم پس نباید قضاوت کنیم ، اما من هم مثل همه ، یا بهتر بگم اکثریت ازین که داستان و دانته ریبوت شدن ناراضی هستم .
اما یه گیم پلی عالی میتونه نظر من رو عوض کنه ، یه نکته ای هم که این وسط هست اینه که دو بازی قبلی نینجا تئوری از لحاظ داستانی واقعا عالی بودن . و گیم پلی خوبی نداشتن ، البته "اسیر" به مراتب بهتر شده بود گیم پلیش نسبت به "شمشیر بهشتی" ...
بجای چشم بسته غیب گفتن بیاد ببینیم چی پختن برامون دیگه !
اینهمه به فرنچایزای قدیمیمون گند زدن ، اینو یکیش ! دیگه ازین که بد تر نمیشه !
در نهایت من یبار دیگه نظر شخصیم رو میگم که این DMC بازی خوبی ازاب در میاد ، حد اقل از DMC 4 که با سطل زباله تفاوتی نداشت ، بازی بهتری میشه ، چه داستان ، چی گیم پلی و ...
یه چیز دیگه من موندم ازون تریلر چجوری بچه ها در آوردن که موزیک بازی مزخرفه !

یه چیز دیگه من موندم ازون تریلر چجوری بچه ها در آوردن که موزیک بازی مزخرفه !
اینکه حالا خوبه به داستان افتضاح و شخصیت پردازی گند و گرافیک داغونشم قبلا و همینطور الان پی بردند
یه تریلر عجیب پخش شد که اونم تابلو بود برای جلب توجه فَجیحه فن ها و باقی گیمر ها بود که بعدا معلوم شد داستان به ترسناکی تریلری که نشون دادن نیست و تازه داره جالب میشه حالا هی بیاید بگید DMC3 عالی بود یا چمیدونم گند زدن به داستان و دانته من کجایی!!!:|تازه بحث اَفینوم کشوندن وسط
همون DMC4 کافی بود تا دیگه نشه شخصیت دانته رو جمع کرد پس جان عزیزتون حرف های تکراری نزنید صبر کنید تا اخبار گسترده تری از بازی بیاد
الان باز میان میگن دانتَم کجاس!!!:d
راستی این تریلره که هی میگه ریز بشید زوم کنید کسی چیزی دیده؟؟؟با چشم ادمیزاد قابل رویته؟؟من پیکسل پیکسل تریلر رو دیدم هیچ چیزه خاصی ندیدم جز یکسری نکته که قبلا فهمیده بودیم !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or