Capcom:ما به واکنش های منفی نسبت به DMC جدید شگفت زده شدیم

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc_image5.jpg

حدود شش ماه از پرده برداری Devil May Cry جدید توسط Capcom گذشته است.گرچه Devil May Cry تعدادی از فن های سری خود را از دست داده است(از جمله این یکی) و این شماره ی جدید به مزاق طرفداران بازی خوش نیامده است اما همچنان CapCom نسبت به عقیده ی خود استوار است.

در پاسخ به این نگرانی ها چند تن از اعضای نمایندگان Capcom در اروپا مجددا اطمینان حاصل کردند که که فن های بازی یکی از بهترین عنوان های Devil May Cry که تا حالا ساخته شده اند توسط Capcom را خواهند دید.
آن ها گفتند:لطفا نسبت به مهارت های NT نگران نباشید.Capcom به شدت در تلاش است و روی این بازی کار می کند تا این IP موفق بشود.
دقیقا همین نگرانی درباره ی Dead Rising 2 که توسط Blue Castle Games ساخته شد وجود داشت.اما دیدیم که بازی به مانند نسخه ی اول آن شگفت انگیز بود.
ما بر این باوریم که با این بازی جدید می توانیم روحی جدید به سری DMC ببخشیم.

در پاسخ به واکنش های منفی نسبت به این شماره ی جدید:
ما نسبت به این واکنش هایی که دریافت کردیم شگفت زده شدیم.ما امیدوارم که طرفداران بازی نگاه عمیق تری به تریلر بازی بیندازند.(هرچند بعضی از گیمرها این کار را انجام دادند).
و در پاسخ به این آیا این شماره به خوبی شماره های قبلی خواهد بود:
بیایید صادق باشیم شماره های قبلی بازی های عالی بودند(میانگین امتیاز در حدود 80 در Metacritc) اما آن ها کامل نبودند.اکنون هدف ما ساخت یک Devil May Cry بی نقص و میانگین 90 است.

همچنین Capcom گفت که اگر گیمرها بازی جدید را ببینند آن را بهترین شماره ی بازی که توسط NT ساخته می شود خواهند دانست.
http://thesilentchief.com/2011/03/06/capcom-we-were-surprised-at-the-reaction-dmc-received/

آخرین ویرایش:
یه مقدار پذیرفتنش سخته که اینم DMC بتونه موفق باشه. چون سیر انتقادها بخصوص ار دانته بیچاره زیاد شده.:d
هر چند ممکنه بشه مثل Dead Rising 2 و یه چیز خوب از آب در بیاد.

Geeeeeeeeeeeeeeee

عوض شدن دانته با یه دانتهِ خُمار بسیار جـــالبِ :)! Congratulation Capcom لول

اره فک نکنم زیاد هم بد باشه احتمالا اینجوری ک از زندگی نا امیده و از این چیزا که من عاشق اینجور داستانام البته امیدوارم پایانی برای این بازی نباشه

هر کاری می کنند,خدا کنه یه بدمن درست و حسابی توش باشه!این یارو ساتکوس بود چی بود تو DMC4 جالب نبود.هیچوقت این صدا آرخام از ذهنم نمی ره:
Well Done everyone....Well Done!

شخصیت اصلی بازی که دانته باشه رو ورداشتن تغییر دادن جاش یه عملی سیگاری گزاشتن:d:d بعدم میان میگن اکنون هدف ما ساخت یک Devil May Cry بی نقص و میانگین 90 است.

• Like
Reactions: hosein me
پ.ن 1: بعضی از دوستان حرف های جالبی میزنن که با این تریلر نمیشه نظر داد ، حرف شما تا حدی درسته ولی یه سوال دارم ؟: چطوره که با چند تا عکس از مکس پین 3 کل زمین و زمان رو میشه نابود کرد و بازی رو مفت ، الکی ، ناموفق و ... نامید ولی با یه تریلر نمیشه از بازی نا امید شد ؟(نگید جریان MP3 فرق داره چون من منظورم همون موقعیه که تازه اولین عکس های بازی منتشر شده بود )
بقیه رو نمیدونم ولی من به شخصه ترجیح میدم صبر کنم تا هر بازی منتشر بشه بعد راجع بهش نظر بدم
آخه مکس پین فقط عکس نبود....بعد یه مدت یه سری اطلاعات هم بود.....
اون سر تا پا تغییر کرده .....از کاور گیری و روز روشن و هوای پاک و رنگ های شاد{!!!!} بگیر تا کله کچلش......توی اون مورد به کل جو بازی رو تغییر داده بودند......
البته در مورد مکس پین هم باید تا زمان ارائه حداقل یک تریلر صبر کنیم.....

خوب اصولا بهتره در چنین مواردی تا لحظه ی آخر صبر کرد. اظهار نظرهای زود هنگام فکر نمیکنم منطقی باشه. به عنوان یکی از فن های بازی معتقدم تغییر میتونه خوب باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or