Call of Juarez: Bound in Blood | PC

Insomniac-5.gif

شرکت سازنده : Techland (Poland)
شرکت پخش کننده : Ubisoft
تاریخ عرضه : May 26, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

Call of Juarez: Bound in Blood بازیباز را از جرجیا در زمان جنگ داخلی، به خرابه های Aztec مکزیک می برد. در وحشیترین زمان غرب وحشی بازیباز ها می توانند در به جای دو برادر McCall در داستانی وحشی و پر از خصاصت و هوس و بی قانونی که در یکی از افسانه ترین دوران آمریکا اتفاق می افتد بازی کنند.

یکبار دیگر در تاریخ 5 خرداد 88 آماده مبارزه با برادر خود شوید..

منم تمومش كردم
حدود پنج ساعت و ربع
خوب بود در مجموع
اما يه سري مشكلات داشت كه توي سال 2009 يه خورده عجيبه ! :laughing:
مثلا آب ها ( رود خونه يا گودال هاي اب يا غيره )
با تير شليك بكنيد توي اب صحنه ي خوبي ميبينيد . حالا بسته به قدرت شليك (‌توپخانه يا هفتير يا ... ) شدت ضربه فرق ميكنه . اما اب هيچ عكس العملي در مقابل سُم اسب يا قايق يا پاروي قايق يا كالسكه يا پاي پياده ي افراد نداره !
تازه گهگاهي هم صداي دويدنت توي اب مياد
اين خيلي ضايعه :eek:
يا مثلا خون . كه تير ميخوردن ميزد بيرون اما هيچ جا نميريخت
يا بعضي وقت ها با يك تير نميمردن تير ميخورد توي ساق پاش ولي طرف يه عكس العمل كوچيك و دوباره شروع ميكرد به دويدن و تير زدن به ما :laughing:
اما يه چيزيش خيلي ناراحت كننده بود . اونم اينكه در غرب وحشي هيچ موجودي غير از لاشخور وجود نداشته ؟ هيچ چيزي توي اين بازي بصرت حيوون ساخته نشده ( در محيط طبيعت ) و فقط مرغ و گاو اسب و لاشخور .....
============================
اما خوبي هاي مخصوص خودش رو هم داشت . بطور مثال پائين اومدن خودتون و اطرافيانتون رو از پله نميدونم دقت كردين يا نه . و اگر دقت كردين نميدونم مقايسه كردين با بازي هاي ديگه يا نه :biggrin1:
خيلي زيبا روي پله حركت ميكردن . تك تك پله هارو ميرفتن اما در بازي هاي ديگه خودتون ميدونيد وقتي روي پله حركت ميكنيد چي ميشد ...
در كل خوب بود.

من در مرحله سه اولش گیر کردم
هر کاری می کنم انگار که موس تو بازی کار نمی کنه یعنی حرکت داره اما برای اون دوئل اول بازی هیچ حرکتی نداره

پیشنهادی کهبهت داریم اینه که موس رو تکون ندی اصلا و 2 ثانیه قبل از اینکه زنگ به صدا در بیاد موس رو ببری روی تفنگت .

من در مرحله سه اولش گیر کردم
هر کاری می کنم انگار که موس تو بازی کار نمی کنه یعنی حرکت داره اما برای اون دوئل اول بازی هیچ حرکتی نداره
راهش اینه که دستتو نزدیک ببری ، تا اونجایی که انگشتاشو بالا پایین می کنه...
سعی کن اونجا نگه داری ... زنگ که خورد شلیک کن...
===
بالاخره بازیه ما هم دانلود شد :biggrin1:
خیلی بازیه خوبیه...
هیجان داره در حد بالا :biggrin1:
بازیرو که تموم کردم میام بازم نظر می دم...
===
تلفظ اسم بازیم خود برادر سومی توی یکی از دمو ها می گه... این :
بعد از اینکه دختر مکزیکیرو نجات می دی و یارو می یاد تحویلش می گیره ، فکر کنم دارم با اسب می رن ، اونجا پسره می گه : ... این یه امر طبیعی تو کوارزه
===
شخصیت Rayـو حال می کنید ؟!:laughing::laughing:
در ضمن یکی از دوستان اینجا یه حرف قشنگی زد که من هم دقت کردم دیدم راست می گه ، چهره ی دوست و دشمن همه مثل همن :biggrin1:
تو قیافه ی سرباز های مرحله اول کاملا مشخصه

یعنی یک نفر پیدا نمیشه کرک این بازی رو بذاره ؟
کسانی که بازی رو اجرا کردن لطف کرکشون رو اینجا بذارن ؟
این بازی رو با کلی زحمت دانلود کردم اما کرک داخل فایل ایمیج نیست
ممنون می شم کرک رو بذارید؟

یا حداقل لینک تنهای کرکشو؟

Last edited by a moderator:
دوستان عزیز
من که هر کاری کردم موس تو مرحله سه حرکت نکرد.:confused:
اگه ممکنه یکی از دوستان که این مشکل را نداره با نفر شماره D این مرحله را رد کنه (قسمت اول را) و سیو ادامش را برای من بگذاره.
با سپاس فراوان:love::biggrin1:

آخرین ویرایش:
تلفظ Juarez در انگلیسی-آمریکایی و اسپانیایی "HWAHR-ress" هست. "هوآ-رِز" در بازی هم همین گونه تلفظ میشه.
ow.gif
k.gif
s.gif
ah0.gif
k.gif
ah0.gif
d.gif
iy1.gif
w.gif
aa.gif
r.gif
eh.gif
z.gif

منبع1
منبع2

نميدونم . شايد ولي j در زبان اسپانيايي همون خ خونده ميشه . چون ما زماني موسيقي كار ميكرديم يه گيتاريست بود به اسم juan martin كه خودش ميومد ميگفت ماي نيم ايز خوان مارتين ! :biggrin1:
البته توي دي وي دي هاش و سي دي هاي اموزشش ها:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or