Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا قبول دارین هوش مصنوعی خیلی نوسان داره ؟ اونم در حد بندس لیگا. مثلا یه جاش بود که حیف یادم رفت فیلم بگیرم. مرده بودم از خنده. یه در بود که سرباز ژاپنی هم اونور در وایستاده بود. بعد این یارای خودی دونه دونه می رفتن تو در مثل گاو از کنار سرباز رد میشدن، او سر بازه هم از پشت اونارو میزد. این روند به مدت 3 دقیقه ادامه داشت تا آخر یه نفر که از سرباز رد شده بود، تیر ژاپنیه به خطا رفت بعدش متوجه شد برگشت زدش. ( سرباز ژاپنی درست روبروی در بود ها). بعضی وقت ها هم حتی روی hard توی 2 قدمتیت وای میسن زل میزنن تو چشات و دریغ از یه تیر.

گرافیکشم که عالی بود اما بعضی از باگ هاش خیلی تابلو بود. مثل رد شدن از توی تانک آتیش گرفته که از این یکی فیلم گرفتم. یا مثلا افتادن تو دریچه ای که درش بستست :دی.

http://samix.persiangig.com/video/Tank.3GP

حالا مال شما خوبه مال من در حد ليگ ايران نوسان داره:biggrin1: فكر كنين يه مرحل رو تا آخر برين اونم رو وتران بعد مرحله تموم نشه
تا حالا يه همچين باگي نديده بودم

منم بازی رو تموم کردم ولی ااز این باگ تخیلی ها نداشت ! ولی هوش مصنوعی در حد پیاز بود ! بعضی وقت ها هم از رو هوا تیر میخورد به من :)

منم بازی رو تموم کردم ولی ااز این باگ تخیلی ها نداشت ! ولی هوش مصنوعی در حد پیاز بود ! بعضی وقت ها هم از رو هوا تیر میخورد به من :)
در این حدی که می گید هم نیست!;)
در کل من باگ خاصی را تا به حال ندیدم ولی نمیدونم شما چجوری این باگ ها را کشف کردید:biggrin1:

آقا من تو این بازی به یه مشکل جئی برخوردم یه ماموریت داره که میزنه:eliminate the 200 mm Guns
که 3 تا گونی هستن پر از مهمات من همه رو میکشم میرم دور گونی تاب میخورم ولی هیچی نمیاد یعنی دیسک ایراد داره؟
چطوری ردش کنم؟

آقا من تو این بازی به یه مشکل جئی برخوردم یه ماموریت داره که میزنه:eliminate the 200 mm Guns
که 3 تا گونی هستن پر از مهمات من همه رو میکشم میرم دور گونی تاب میخورم ولی هیچی نمیاد یعنی دیسک ایراد داره؟
چطوری ردش کنم؟
یه سری توپ جنگی هستن که باید نابودشون کنی. این شکلی
images

در کل من باگ خاصی را تا به حال ندیدم ولی نمیدونم شما چجوری این باگ ها را کشف کردید

من کمتر از 1 ساعت بازی کردم، حدود 5 تا باگ دیدم ! از رو هوا موندن جنازه بگیر تا تیر زدن از پشت دیوار ! ( دیوار ضخیم )
AI بازی هم کم باگ نداره !

جلل خالق !!!

از کی تا حالا موسیقی های جنگ جهانی دوم رو با گیتار برقی میزنن !!! :laughing::lol::sick:

مرگ بر تو ای Activison .. مثل اینکه واقا قصدش این بوده که WWII رو به گند بکشه! ولوم موسیقی بازی رو تا دسته کشیدم پایین که یه ذره بهم بچسبه! آخه این چه کاریه که از سر مردم در میارن :(( واقا یک ذره شعور هم خوب چیزیه که این Activision داشته باشه ...

امیدوارم تا یک 4-5 سالی دیگه COD ساخته نشه.بعد از 4-5 سال هم شاهد شنیدن خبر مرگ این شرکت باشیم.

پ.ن: درود بر EA که ساخت MOH رو متوقف کرد.

بنظر من این نسخه رو خیلی الکی و با عجله بیرون دادن . هر چی نگاه میکنم تغیر خاصی نسبت به نسخه قبلی نمیبینم جز افکت خون که موقع تیر خوردن دشمنا بهتر شده و در کل باید بگم شما همون نسخه 4 رو بازی میکنید ولی با حال و هوای جنگهای جهانی که اصلا پیشرفتی نداشته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or