Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه فردا روز ریلیز هستش.بن شدن هم برای همه هست.زود و دیر داره ولی سوخت و سوز نداره.
در ضمن این مثل GOW2 دزدی نیست!
اگه گلد دستم برسه یک روزه گلد کراس می شم:دی

البته من كنسولم پال http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/data/944199.html
واسه پال 4 روز ديگه مياد:(( ديگه طاقت ندارم ديسكش دستمه اما مثل تو هم دلشو ندارم :biggrin1:
از بي گلدي نگو كه بد درديه لامصب تخمشم ملخ خورده
منم از 4شنبه بر مي گردم :biggrin1:

میشد از افتخاراتتون هم توی اسپویلر حرف بزنید و تمام جزئیات رو لو بدید:evil:

فکر نکنم گفتن اینکه بازی زامبی داره لو دادن باشه. قبل از عرضه بازی هم تو کل سایت ها، مخصوصا gametrailers.com یه عالمه ویدئو از زامبی ها گذاشتن.

البته من كنسولم پال http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/data/944199.html
واسه پال 4 روز ديگه مياد:(( ديگه طاقت ندارم ديسكش دستمه اما مثل تو هم دلشو ندارم :biggrin1:
از بي گلدي نگو كه بد درديه لامصب تخمشم ملخ خورده
منم از 4شنبه بر مي گردم :biggrin1:

وقتی بازی FREE ریجن ـه دیگه این چیزا نیست که:confused:
مثلا من از امریکا بازیو خریدم :cheesygri اومدم اروپا بازی میکنم! باید بن بشم؟!
فردا برسه دستم من بازی میکنم نمیتونم تا 14 ام صبر کنم:love:

مرسی

یه اطلاعاتی در مورد بخش زامبی بدم تا سوالات بر طرف شه. من خودم هنوز بازی رو امتحان نکردم اما تا اونجایی که ازش اطلاع دارم و از تریلر هایی که دیدم یه مود آنلاینه. که مثلا چند نفره باید نازی هایی که شکل زامبی هستن رو بکشین.
تو اون تریلری که من دیدم 3 نفر به صورت co-op توی یه خونه توسط زامبی ها محاصره شده بودن. (چیزی شبیه به Horde ـه گیرز.)

اینم چند تا عکس از صحنه ها.

01.jpg 02.jpg

03.jpg 04.jpg

05.jpg

درست می گی فردین جان.
امشب گلد من رسید.یک دست لایو زدم عالی بود.چیزی که به چشم می خورد تنوع در PERK و سلاح بود.MAP ها هم بسیار وسیع و عریض بودند و بازی ها سخت تر و حرفه ای تر شده بودند.
در مورد CO OP چندمدل وجود دارد که زامبی بیشتر جلوتوجه می کرد.2 نفره زامبی زدیم.
قضیه از اینه که زامبی ها شما را محاصره کردند و فقط از پنجره می توانند وارد شوند.چوب ها از پنجره حفاظت می کند و شم باید مانع شکسته شدن چوب ها و ورود آن ها بشوید در غیر این صورت باید با زامبی ها سخت جان تن به تن بجنگید.

همه چیز عالیه.پیش به سوی CO OP و پایان بازی.

سلام من که وسطای بازی هستم از زامبی ها خبری نیست شاید فقط واسه Live هست .{split screen هم داره البته من بازی نکردم ولی گزینشو دیدم )بازی گرافیک مهشر داره صدا گزاری آدم فکر میکنه داره فیلم ترانسفورمرز رو میبیه (واقعا عالی). گیم پلی هم که مثل همیشه خداس ولی بازم رو اجساد کار نکردن که بی خیال .ژاپنی ها رو آدمای سامورایی به معنای واقعی کلمه جلوه دادن ببینید و حال ببرید.

سلام من که وسطای بازی هستم از زامبی ها خبری نیست شاید فقط واسه Live هست .{split screen هم داره البته من بازی نکردم ولی گزینشو دیدم )بازی گرافیک مهشر داره صدا گزاری آدم فکر میکنه داره فیلم ترانسفورمرز رو میبیه (واقعا عالی). گیم پلی هم که مثل همیشه خداس ولی بازم رو اجساد کار نکردن که بی خیال .ژاپنی ها رو آدمای سامورایی به معنای واقعی کلمه جلوه دادن ببینید و حال ببرید.
زامبی ها در پایان بازی آزاد می شوند.

وقتی بازی FREE ریجن ـه دیگه این چیزا نیست که:confused:
مثلا من از امریکا بازیو خریدم :cheesygri اومدم اروپا بازی میکنم! باید بن بشم؟!
فردا برسه دستم من بازی میکنم نمیتونم تا 14 ام صبر کنم:love:

مرسی

البته فري ريجن به تاريخ رليز ربطي نداره :biggrin1: بازي 14 نوامبر براي اروپا عرضه خواهد شد و اگه كسي با كنسول پال زودتر به بازي كردن بپردازه بايد امادگيه چيز:biggrin1: رو داشته باشه !

البته native نبودن رزولوشن که نقص نیست
به خاطر این اون حال و بهت نداده که حدوده 60 سال برگشتی به عقب

نقص نيست پس چيه خوب يه جور نقص گرافيكيه:biggrin1: ديگه بازي با اين محيط هاي بزرگ احتياج به محيط هاي شفاف داره البته توي hdtv زياد نشون نميده توي lcd monitor يه كم ناجور ميشه البته در عوض يه فريم ريت توپ به ادم مي ده

تو رو خدا یکی که بازی رو تموم کرده بگه تو مود داستانی خبری از زامبی و این مسخره بازیها نیست
من که دیگه حالم از هر چی زامبیه داره اینجوری میشه:sick:

البته فري ريجن به تاريخ رليز ربطي نداره :biggrin1: بازي 14 نوامبر براي اروپا عرضه خواهد شد و اگه كسي با كنسول پال زودتر به بازي كردن بپردازه بايد امادگيه چيز:biggrin1: رو داشته باشه !

چرا نداره داره دیگه الکی Free نیست که:confused:
ولی من نمیتونم تا 14 ام صبر کنم:(:((
اگرم بن کنه مدتیه نه همیشگی و همه بازیا هم اینجوری نیستن که زودتر بازی کنی بن شی:smile:

تو رو خدا یکی که بازی رو تموم کرده بگه تو مود داستانی خبری از زامبی و این مسخره بازیها نیست
من که دیگه حالم از هر چی زامبیه داره اینجوری میشه:sick:
نه بابا!:confused:
بازی رو که تموم کردی یه مرحله باز میشه که هم میشه LIVE و هم یک نفره زامبی بکشی و
به خط داستان کاری نداره!:cool:

امروز مورخ 11 NOV
اینجانب با کد 8015-190D
مواجه شده و شواهد حاکی از بن شدن من می باشد.

چندنکته که دوستان باید قبل از بازی کردن رعایت کنند.COD5 GOW2 را سعی کنید حداقل ORGINAL ویا استیلث کامل بازی کنید.
در مورد COD5 هم فعلا بازی نکنید و بگذارید تا تاریخ ریلیز برسه بعد بازی کنید.

دوستدار شما.امیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or