بله.همانند cod4 می شه دونفره رفت ولی نکته ای که وجود دارد اینه که مثل اینکه می شه دونفره داستان بازی را انجام داد.البته مطمئن نیستم.دوستان آيا ميشه بازي رو 2 نفره رفت البته به صورت Offline ؟
آره جذاب هستش.در مورد داستان هم بازی را هنوز تموم نکردم.مثل 4 هال میده من که با با خبلی خیلی هال کردم اخرشم قشنگ تموم شد اینم مثل اون هست یا نه ؟؟؟
میشد از افتخاراتتون هم توی اسپویلر حرف بزنید و تمام جزئیات رو لو بدیدبا سلام
منم بازی رو نیم ساعت پیش تموم کردم(آخرش بود!)
بازی 15 مرحله هست و بعد که تموم کردی یه مرحله زامبی کشی باز میشه!(خیلی حال میده)
یک سوال:
دوستان من بازی را که به پایان رساندم یک گزینه به نام زامبی آزاد شده؟ می شه دربارش یک توضیح کامل بدید چون در CO OP هم دیده می شه؟!!!
اول اينكه اين تاپيك براي 360هه. دوما شما كشف بزرگي نكردي. pc هميشه تو بازيهاي يكسان گرافيك بهتري داره. (حداقل از نظر رزولوشن سرتره)میشد از افتخاراتتون هم توی اسپویلر حرف بزنید و تمام جزئیات رو لو بدید
من دو دل هستم که نسخه 360 رو که 2 نفره می شه رفت رو برم با دوستم یا نسخه پی سی رو که گرافیک بهتری داره؟من چندین بازی رو تست کردم. نسخه پی سی خیلی شفاف تر از 360 بود حالا نمی دونم. با یه مانیتور 20 اینچ تو رزولوشن 1680 در 1050 تست کردم.شاید 360 این رزولوشن های مانیتور های واید رو خوب ساپورت نمی کنه که فکر نمی کنم اینجوری باشه یا کابله وی جی ای مشکل داره که بهترینش رو که ماله ماکروسافت هست 30 تومن گرفتم :confused: