Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
کلا برای همه پلتفورم هاست فرق نمیکنه.
اینقدر وضعیت بازی وخیم هست تو فروش که گفتن بزار اینطوری کنیم بلکه 4 نفر خوششون بیاد مخصوصا خیلی ها ( از جمله خودم ) بعد بتا بیخیال بازی شدن
بنا بر اعلام بتل نت از تاریخ 29 نوامبر به مناسبت بلک فرایدی بازیها تا 67% آف میخوره
احتمال اینکه ونگارد هم آف بخوره بالاست با توجه به میزان فروش کم

• Like
Reactions: VEGETAR
بنا بر اعلام بتل نت از تاریخ 29 نوامبر به مناسبت بلک فرایدی بازیها تا 67% آف میخوره
این فقط با 90 درصد تخفیف ارزش خرید داره
Screenshot (28).png

این فقط با 90 درصد تخفیف ارزش خرید داره
View attachment 233346
حالا درسته بازی خیلی خوب نیست ولی این مپ بازی یه محیط شبیه سازی شده برای تمرین جنگه که همه چیش ماکته به خاطر همینه چمناش اینطوریه به درختاشم توجه کنی برگاش از پارچه درست شده

دوستان این 4 روز که بازی رایگان هست رو هرچقدر توش پیشرفت کنیم بعد ها اگه بازی رو بخریم سیو میمونه یا میپره ؟

من از بازی لذت میبرم ولی عدم نواوری موج میزنه مثل mw2019 نیست که دنبال 2 ساعت وقت خالی بودم پلی بدم
یکم نیاز بود مومنت ها نرم تر و سریع تر باشه قطع عوض درست حسابی ببینی که زودم محو نشه ، تایم تو کیل هم که خدا بده برکت انگار داری
به کاه شلیک میکنی با smg و ar !
مپ هام بعضیاشون بی روح توقعم بیشتر بود ولی چند تاشون رو واقعا حال کردم .

• Like
Reactions: Annunaki ™
دوستان این 4 روز که بازی رایگان هست رو هرچقدر توش پیشرفت کنیم بعد ها اگه بازی رو بخریم سیو میمونه یا میپره ؟

من از بازی لذت میبرم ولی عدم نواوری موج میزنه مثل mw2019 نیست که دنبال 2 ساعت وقت خالی بودم پلی بدم
یکم نیاز بود مومنت ها نرم تر و سریع تر باشه قطع عوض درست حسابی ببینی که زودم محو نشه ، تایم تو کیل هم که خدا بده برکت انگار داری
به کاه شلیک میکنی با smg و ar !
مپ هام بعضیاشون بی روح توقعم بیشتر بود ولی چند تاشون رو واقعا حال کردم .
الان فکر کنم بله ! اما زمان بتا نه ! چون تمام PROGRESS شما داخل اکانتتون داخل سایت اکتیویژن ذخیره میشه از اونجا هم میتونید state و تایم پلی و آنلاک ها و اچیومنتها رو ببینید .
درسته مپ ها به غایت خسته کننده و بی روح هست
TTK هم که 1 میلی ثانیه است !
به قول دوستمون 90 درصد آف ارزش خرید داره اما 70% اف بخوره من می گیرم برای هفته ای 2 3 ساعت پلی دادن مناسبه

آخرین ویرایش:
حالا درسته بازی خیلی خوب نیست ولی این مپ بازی یه محیط شبیه سازی شده برای تمرین جنگه که همه چیش ماکته به خاطر همینه چمناش اینطوریه به درختاشم توجه کنی برگاش از پارچه درست شده
اع؟ من نمیدونستم حله پس هرچند کلا تکسچر های محیط بازی تو یک جاهایی حتی تو بقیه نقشه ها هم فاجعه است
من کلا از بازی بدم نیمد ولی خب بازم ارزش خرید نداره واقعا یعنی ترجیحم اینه بعد از این باز برم همون COD MW بازی کنم. ولی قطعا از Cold War بهتره

تخفیفات که اعمال شده تا ۲۹ نوامبر ادامه داره
ونگارد هم هیچی تخفیف نخورده فقط کلد وار و مدرن وارفر ۵۰ درصد آف خوردن

تخفیفات که اعمال شده تا ۲۹ نوامبر ادامه داره
ونگارد هم هیچی تخفیف نخورده فقط کلد وار و مدرن وارفر ۵۰ درصد آف خوردن
هنوز اعمال نشده
بتل نت رو باز کنید داخلش زده از 67% آف از 29 نوامبر یعنی از شروع بلک فرایدی تازه شروع میشه !

آخرین ویرایش:
هنوز اعمال نشده
بتل نت رو باز کنید داخلش زده از 67% آف از 29 نوامبر یعنی از شروع بلک فرایدی تازه شروع میشه !
نوشته Through November 29 یعنی تا ۲۹ نوامبر
بعضی از آف‌ها هم تو عکس بعدی هست

Attachments

• 12.JPG
    12.JPG
    110.4 KB · مشاهده: 44
  • 164.JPG
    164.JPG
    90.3 KB · مشاهده: 30
نوشته Through November 29 یعنی تا ۲۹ نوامبر
بعضی از آف‌ها هم تو عکس بعدی هست
عزیز جان دوست عزیز اصلن معنی نمیده !!!
بلک فرایدی زمان شروع تخفیفات بوده همیشه همینطور بوده
چه معنی میده تا بلک فرایدی تخفیف بزنه ! بعد بلک فرایدی چی ؟؟؟ تخفیفارو باید برداره یعنی ؟ با عقل جور در نمیاد !
این هم معنی Through !

حالا ونگارد شامل این تخفیف بشه یا نه معلوم نیست اما
میشه از 29 نوامبر >>>>>>>>>>>>>>>> به >>>>>>>>>>>> بعــــــــــــــــــــــــــــد
از طریق.jpg

• Like
Reactions: MMDMO and Deadmau5
دوستان کپمین پکهارو کامل نصب کردم همون اول ولی بازم .سینگل پلیرم قفله .
کسی همچین مشکلی داشته ؟
درود

شما باید یه اکانت ساین شده داشته باشید تا بخش داستانی بازی قفلش باز بشه براتون - حالا مهم هم نیست که اون اک ساین این شده لایسنس این بازی رو داشته باشه یا نه - مهم اینه که ساین این باشه فقط

عزیز جان دوست عزیز اصلن معنی نمیده !!!
بلک فرایدی زمان شروع تخفیفات بوده همیشه همینطور بوده
چه معنی میده تا بلک فرایدی تخفیف بزنه ! بعد بلک فرایدی چی ؟؟؟ تخفیفارو باید برداره یعنی ؟ با عقل جور در نمیاد !
این هم معنی Through !

حالا ونگارد شامل این تخفیف بشه یا نه معلوم نیست اما
میشه از 29 نوامبر >>>>>>>>>>>>>>>> به >>>>>>>>>>>> بعــــــــــــــــــــــــــــد
View attachment 233423
:)):)):))
خیلی جالبه هرچی میگم انگار گوش نمیدی شما
لیست تخفیفا رو هم گذاشته عکس هم برات گرفتم باز انکار میکنی :D
عکس از گوگل ترنسلیت به کار کسی نمیاد برادر که رفتی معنی کلمه سرچ کردی ولی انگار اون خیلی منبع مهمتری هست واسه فهم.... عبارت رو کامل بزن حداقل متوجه بشی
عکس از تخفیفاتی که اعمال کردن هم پست قبلی واست گذاشتم باز میگی نه تازه از ۲۹ میخواد شروع شه!

این هم لینک خود سایت بتل نت هست و تمام بازی‌هایی که تخفیف خوردن اگه کسی قصد خرید داره:
https://eu.shop.battle.net/en-us/sale/black-friday-sale-2021

Attachments

• adad.JPG
    adad.JPG
    32.6 KB · مشاهده: 34
آخرین ویرایش:
:)):)):))
خیلی جالبه هرچی میگم انگار گوش نمیدی شما
لیست تخفیفا رو هم گذاشته عکس هم برات گرفتم باز انکار میکنی :D
عکس از گوگل ترنسلیت به کار کسی نمیاد برادر که رفتی معنی کلمه سرچ کردی ولی انگار اون خیلی منبع مهمتری هست واسه فهم.... عبارت رو کامل بزن حداقل متوجه بشی
عکس از تخفیفاتی که اعمال کردن هم پست قبلی واست گذاشتم باز میگی نه تازه از ۲۹ میخواد شروع شه!

این هم لینک خود سایت بتل نت هست و تمام بازی‌هایی که تخفیف خوردن اگه کسی قصد خرید داره:
https://eu.shop.battle.net/en-us/sale/black-friday-sale-2021
بله درسته با خود ساپورت بلیزارد صحبت کردم تا 29 ام هست ! :-bd
احتمالا خود 29 ام مصادف با بلک فرایدی مجدد قیمتها رو برمیگردونن به قیمتهای قبلی :))
این ابلهانه ترین آفری بود که تا حالا دیدم !!!!
استفاده از مترجم گوگل برای اون کلمه درسته اما تغییر زمانش و این مسخره بازی شون باعث سردر گمی میشه .

سالی یکبار ما کالاف باز ها مجبوریم نسخه جدیده رو بالاخره بازیش کنیم. منم ونگارد رو گرفتم و تا کمپین ش رو رفتم فروختم رفت. نمیدونم کالاف تا کی میخواد این روند حوصله سر بر رو ادامه بده و از جنگ جهانی های صد سال پیش بکشه بیرون
بخش زامبی و مولتی پلیرشم که تعریف چندانی نداشت. کمپین اصلی ش هم خوش ساخت بود ولی در کل راضی کننده نبود تکراری بود عین ww

• Like
Reactions: Annunaki ™

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or