Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
آقا بازی اونقدرا هم بدک نیستا، من گرفتمش تو این تخفیفا برای لول آپ کردن گان ها برای وارزون ولی در کل مولتی بازی میشه گفت همون مدرن هست با تم جنگ جهانی.
کی گفتیم بده، بازی خوبی هست ولی در حد بهترینهای کالاف نیست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: VEGETAR
سلام من زامبی میزنم، البته یکی دو روز نیستم ماموریت اداری هستم، اگه خواستی ای دی psn رو ادد کن اومدم باهم میزنیم، من رو ps5 بازی میکنم

سلام
من xbox ام ایدی اکتیویژن بده

مولتی بازی واقعا خوبه سرگرم کنندس واقعا دلیل این همه کوبیدن نمیدونم یه سریا بازی نکردن هیت میدن فقط
زامبی بازی اول که بازی کردم خوب بود ولی اصلا easter egg نداره و هدفی دنبال نمیکنه خسته کننده میشه منی که cod هارو بخاطر زامبی میخرم فقط
کمپین هم تمام نکردم ولی تا الان خوب بوده

• Like
Reactions: VEGETAR
سلام و درود
دوستانی که رو playstation بازی میکنن
، من یه تروفی behind you مونده تا پلات کنم، این تروفی هم خیلی رو مخ هس باید تو مرحله 6 تو بخش فروشگاه همه سربازا رو با Takedown بکشم، کسی این تروفی رو گرفته، من دوبار رفتم نتونستم، فاز آخر که چندتا سرباز قوی میان و جامون هم لو میره و نمیتونیم مخفی بشیم موندم،
اگه راه ساده تری بلدین بگین لطفا

سلام دوستان داشتم چند تا گیم پلی از مولتی پلیر بازی میدیدم به نظر خوب میومد فقط گرافیکش نمیدونم چرا اینجوری بود یه جاهایی تکسچرا خوب بود بود یه جاهایی در حد بازیای 15 سال پیش بود میخواستم از دوستانی که بازی رو گرفتن بپرسم کلا اینجوریه یا باگ تکسچر داره ؟

سلام دوستان داشتم چند تا گیم پلی از مولتی پلیر بازی میدیدم به نظر خوب میومد فقط گرافیکش نمیدونم چرا اینجوری بود یه جاهایی تکسچرا خوب بود بود یه جاهایی در حد بازیای 15 سال پیش بود میخواستم از دوستانی که بازی رو گرفتن بپرسم کلا اینجوریه یا باگ تکسچر داره ؟
رو SX که بازی میکنم گرافیک بازی مشکلی نداره خیلی هم بالاست باگی ندیدم حقیقتا
مولتی خوبی هم داره

رو ps5 گرافیک عالیه، در حد بخش داستانی نیست ولی مالتی پلیر هم گرافیک بالایی داره، البته در حد بتلفیلد ها هم نیست ها

• Like
Reactions: RaminZero21

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or