Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان می‌خوام فقط وارزون رو دانلود کنم روی پلی استیشن ولی تو استور سرچ میکنم نمیاره فقط با کل دیتای مدرن وارفیر میاره چیکار باید کنم ؟

دوستان دیشب کسی میتونست انلاین بازی کنه؟
اصلا فایند نمیکرد
ریبرس و بتل رویال هم همینطور
من تا 1 شب داشتم بازی میکردم اوکی بود.
-------------
اقا ونگارد رو دو هفته مجانی کردن! ولی روی مال من البته PC ام ولی زده امکان بازی ندارید، کسی میدونه چرا؟

من تا 1 شب داشتم بازی میکردم اوکی بود.
-------------
اقا ونگارد رو دو هفته مجانی کردن! ولی روی مال من البته PC ام ولی زده امکان بازی ندارید، کسی میدونه چرا؟
مولتی شامل فصل دو یه سری نقشه محبوب دیگه مفتی شده نه کمپین الان شما به هیچ بخشی دسترسی نداری؟

• Like
Reactions: ps34
دوستان چرا این آنقدر حجم میخوره ؟!!! دو ساعت بازی میکنم حدودا یک گیگ حجم مصرف میکنه ، قبلا بسته حجم بالا میگرفتم متوجه نمی‌شدم ولی جدیدا که در حد ده گیگ میخرم فهمیدم آنقدر مصرف میکنه !!!

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or