Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
بله درسته با خود ساپورت بلیزارد صحبت کردم تا 29 ام هست ! :-bd
احتمالا خود 29 ام مصادف با بلک فرایدی مجدد قیمتها رو برمیگردونن به قیمتهای قبلی :))
این ابلهانه ترین آفری بود که تا حالا دیدم !!!!
استفاده از مترجم گوگل برای اون کلمه درسته اما تغییر زمانش و این مسخره بازی شون باعث سردر گمی میشه .
یک توضیح کوچولو و البته بی ربط، بلک فرایدی میشه 26 نوامبر (در کل آخرین جمع نوامبر) و سه روز بعد از بلک فرایدی تخفیفا ادامه داره، منم امیدوارم بازی تخفیف بخوره، ولی نخوره هم حتما برای کریسمس تخفیف میخوره.
ولی بعد از تجربه شخصی تو 4 روزی که فرصت داده بودن، بازی خیلی هم مالی نیست، در حد آنلاک کردن رنگ گلد گان ها برای استفاده تو وارزون شاید فان باشه و همین!

خودشونم فهمیدن چه زباله ای دادن بیرون از الان دارن تخفیف می دن!
آره والا! این بازی که واقعا ارزش خرید نداره مثلا BF 2042 بلاخره با اپدیت خیلی از مشکلاتش حل میشه چون باگ هست واقعا مشکلاتش ولی این بازی اصلا از پایه اومدن انجین WW2 رو با گیم پلیه MW 2019 ترکیب کردن بدون هیچ ارتقائی دادن دست ملت

• Like
Reactions: TeTration
اوضاع فروش بازی خیلی خیطه؟

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
بله خیلی
خدا رو شکر که اینطوری شد، بلکه یه تکونی بدن به بازی، کالاف افتاده دیگه به دور شیر دوشی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

وضعیت خود گیم یه طرف، اون کثافت بازیای بابی کاتیک، CEO اکتیویژن هم یه طرف...
جالب اینه به بعضیا میگم میگن تو چیکار این چیزا داری گیمو بگیر بازی کن :-w
شما حساب کن یه سوپرمارکت پیش خونتون باشه بفهمی طرف یه آدم متجاوز و ظالم و دو رو و هزار تا ایراد دیگه داشته باشه میری خرید کنی ازش؟ واقعا هر کی ازین جریانات خبر داشته باشه و بازم این گیم رو بخره یکم باید به انسانیتش شک کرد.
خداروشکر هم فروش گیم داغونه، هم رقیب زیاد داره،هم سونی و مایکروسافت و نینتندو به کاتیک ایراد گرفتن(ممکنه اگه خرابکاری های بیشتری رو بشه اقدام شدیدتری بکنن)، تو ایالت های مختلف تحقیق رو شروع کردن و مارکت کپ اکتیویژن چند میلیارد ریخته فعلا، با این وضعیت یا این مرتیکه اشغال رو میندازن بیرون یا خودش محترمانه استعفا میده.

دمش گرم بازی مجانی کرد تا گان های وارزون رو آپگرید کنم
میری تو بازی یکی با کنترلر نشسته ته مپ رگبار میبنده دقیقا هم رو هدت با ایم اسیست تخیلی که داره :D
کلا توی مولتی هرکی زودتر space بزنه برنده فایته همش بپر بپر :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Reza779
دوستام من وقتی دسته ps4 به کالاف موبایل وصل میکنم دکمه ها ناقص کار میکنه . مثلا دایره ، مربع ، مثلث کار میکنه ولی جویستیک راه رفتن و کمرا کار نمیکنه کلا هیچ عکس العملی نداره .

بخش داستانی بازی برای من با اینکه هیچ چیز جدیدی نداشت ولی بد هم نبود . مثل همیشه کوتاه
بخش آنلاین بازی افتضاحه . انگار همون کلد وار و با ماشین زمان بردن گذشته:دی

• Like
Reactions: ArMaN458
بخش داستانی بازی برای من با اینکه هیچ چیز جدیدی نداشت ولی بد هم نبود . مثل همیشه کوتاه
بخش آنلاین بازی افتضاحه . انگار همون کلد وار و با ماشین زمان بردن گذشته:دی
دقیقا بازی واقعا نا امید کنندست،
بخش داستانی کاملا معمولی و البته کوتاه
مالتی پلیر واقعا افتضاح
ولی برا من بخش زامبی خیلی عالی بود

• Like
Reactions: Destro
اقا من فقط کمپین رو بازی کردم مولتی رو نزدم ولی خدایی کمپینش خوب بود
غیر از مشکل افت فریم وبعضا چک پوینت ها که فریم خیلی افت میکرد و لگ داشتنه کات سین ها بقیه موارد مشکلی نداشت
گرافیک عالی بود کارکتر هاش بد نبودن موسیقیش زنده و عالی بود داستانش هم بد نبود خدایی

اقا من فقط کمپین رو بازی کردم مولتی رو نزدم ولی خدایی کمپینش خوب بود
غیر از مشکل افت فریم وبعضا چک پوینت ها که فریم خیلی افت میکرد و لگ داشتنه کات سین ها بقیه موارد مشکلی نداشت
گرافیک عالی بود کارکتر هاش بد نبودن موسیقیش زنده و عالی بود داستانش هم بد نبود خدایی
بازی خوبی بود ولی درمقابل مادرن وارفیر دو سال پیش یه افتضاح بود، ولی در کل تجربه لذت بخشی بود،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or