Call of Duty: Space Ops در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b6321c67-dabd-4b79-905d-7ba3c5.jpg

درود .

این روزها بیشترین خبرها و نقدها پیرامون بازی جدید استدیو Treyarch یعنی Call of Duty: Black Ops میباشد حال پس از موفقیت بزرگی که Activision با MW2 بدست اورد این بار میخواهد
با COD : black ops این را تکرار کند .
چندی پیش شایعاتی پیرامون اینکه استدیو Sledgehammer بر روی یک عنوان جدید از سری COD کار میکند به گوش رسید که امروز مشخص شد یک عنوان جدید با نام Call of Duty: Space Ops میباشد این خبر را سایت gamasutra قرار داده است که این بازی تداعی کننده اینده و سربازانی که در فضا هستند میباشد
یک بار نیز شرکت EA نیز با ساخت بازی Battlefield: 2142 همین روند را پیش گرفت که اصلا موفقیت امیز نبود حال باید دید Activision چه خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™Meysam
mw2

سلام به همه به نظر منم دوستمون u.s.a درست میگه منم 5 بار mw2 رو تا اخر واسه اچیومنتها ش رفتم تو هیچ مرحلهای ادم تولید نمیکرد و همه رو میشد کشت یادمه واسه اون اچیومنته enemy intel item تو مر حله ی the hornest nest مجبور شدم از اخر مرحله برگردم اول و هیچکسیم سر راهم نبود حالا دوستانی که میگن تمومی نداره احتمالا حوصلشون نمیاد همه رو بزنن یا شایدم از هیجان زیاد میترسن!!!!

• Like
Reactions: u.s.a
سلام به همه به نظر منم دوستمون u.s.a درست میگه منم 5 بار mw2 رو تا اخر واسه اچیومنتها ش رفتم تو هیچ مرحلهای ادم تولید نمیکرد و همه رو میشد کشت یادمه واسه اون اچیومنته enemy intel item تو مر حله ی the hornest nest مجبور شدم از اخر مرحله برگردم اول و هیچکسیم سر راهم نبود حالا دوستانی که میگن تمومی نداره احتمالا حوصلشون نمیاد همه رو بزنن یا شایدم از هیجان زیاد میترسن!!!!
آقا دمت گرم.
من خودم 3 بار این MW2 رو تموم کردم اصلا هیچگونه چنین مشکلی توش نبود.
تنها بازی که چنین مشکلی داشت Medal Of Honor Airborne بود که ظاهرا با یه پچ هم اون مشکل رو رفع کردن.

یه سوال دیگه:
تو GameSpot اسم بازی MW3 هم اومده. پس تکلیف اون چی میشه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
چه عجب 2 نفر از دوستان حرف ما رو تائید کردن.بنده هم برای گرفتن تمام intelها همه مرحله ها همه رو میکشتم-بعد میرفتم دنبالشون.دوستمون جناب iroony70 درست میگن.اگر حوصله کنید میتونید به راحتی همه رو بکشید.
تنها بازی که چنین مشکلی داشت Medal Of Honor Airborne بود که ظاهرا با یه پچ هم اون مشکل رو رفع کردن.
البته تو این قضیه black ops روی air bone -mw1 رو رسما سفید کرده بود.:d

یه سوال دیگه:
والا برا گیرز 2 همچنان نسخه PC ـیش رو زده ..
اینم مثه همونه ... هنوز تأیید نشده شاید هم هیچ وقت نأیید نشه ..

چندتا ایراد اساسی داره. هوش مصنوعی به شدت اسکریپ شده ( یه چیزی اون وره اسکریپ). تکسچرهای طرف هنوز لود نشده و هنوز از درب داخل نشده; انگشتش روی ماشه ست و داره سمتت تیر میزنه. روی درجه سخت هم میشه " Grenade War ". مثلا در CoD: World at War یه جوری نارنجک مینداختن که انگار یکی داره با گونی اونها رو روی سرت خالی میکنه!. سوم اینکه Engine ـش دیگه پُکیده :دی.
فاجعه اصلی اینکه Response Time دشمنان عزیز هم اتوماتیک وار همیشه روی Infinitely قرار داره که ادم مجبور میشه هرچی دُشنام بلده رو حواله کنه به سازنده ش :دی.

آخرین ویرایش:
آقا دمت گرم.
من خودم 3 بار این MW2 رو تموم کردم اصلا هیچگونه چنین مشکلی توش نبود.

یه سوال دیگه:

دو مرتبه Medal Of Honor Airborne رو تموم كردم ميتونم با قاطعيت بگم هيچ گونه زايشگاهي در اين بازي وجود نداشت:d الكي حرف روي بازي مردم نذارين:d

کلا آسمون رو بیاری زمین ، زمین رو ببری آسمون u.s.a جان ، نمیتونی منکر این مورد زایمان بشی . چیزیه که به همه اثبات شده و میبینی که همه تا حدودی هم نظر هستن . به جز شما البته :) .
:dمیدونم چی میگی.ولی میگم برای من که این جوری نبود.همون مرحله برزیل هم آره-خیلی دشمن میاد-اما اونجا هم همشون رو کشتم.مثلا یه 10 دقیقه ایی طول میکشه.اما بالاخره تموم میشه.اما تو mw1-black ops تا صبح قیامت هم بزنی بازم میان.

چندتا ایراد اساسی داره. هوش مصنوعی به شدت اسکریپ شده ( یه چیزی اون وره اسکریپ). تکسچرهای طرف هنوز لود نشده و هنوز از درب داخل نشده; انگشتش روی ماشه ست و داره سمتت تیر میزنه. روی درجه سخت هم میشه " Grenade War ". مثلا در CoD: World at War یه جوری نارنجک مینداختن که انگار یکی داره با گونی اونها رو روی سرت خالی میکنه!. سوم اینکه Engine ـش دیگه پُکیده :دی.
فاجعه اصلی اینکه Response Time دشمنان عزیز هم اتوماتیک وار همیشه روی Infinitely قرار داره که ادم مجبور میشه هرچی دُشنام بلده رو حواله کنه به سازنده ش :دی.

=))
خدا نکشتت فری :d منحدم شدم از خنده .

سرعت Double
خشونت Double
زایش Double
.. Double

عجب چیزیه پس این B.O !

اسم تايپيك رو ميذاشتن بحث زايشگاه cod خيلي بهتر بود به نظرم:d:d:d
كلا بيشتر تايپيكها همينه چند تا پست اول در مورد موضوع تايپيك هستش بعد يك دفعه همه چيز منحرف ميشه:d:d

کال اف دیوتی متاسفانه دیگه اون اصالته ( درست نوشتم ؟ ) گذشته رو نداره :(
کم کم باید منتظر داغون شدن سری باشیم

نظر دادم .خفم نکنیدا !!!:d

کلا آسمون رو بیاری زمین ، زمین رو ببری آسمون u.s.a جان ، نمیتونی منکر این مورد زایمان بشی . چیزیه که به همه اثبات شده و میبینی که همه تا حدودی هم نظر هستن . به جز شما البته :) .
این شمائی که داری زمین و آسمون رو بهم میبافی تا حرف اشتباهت رو دیکته کنی.و سخته برات که قبول کنی اشتباه میکنی.دیدی که 2 نفر دیگه هم حرف بنده رو تائید کردن.حالا شما یا دوستان دیگه حوصله نداشتن بکشن از وسط جمعیت رد شدن اون به من ربطی نداره.البته من بالاخره این فیلم رو آپلود میکنم-فقط اون موقع که فیلم رو دیدی اگر بگی اشتباه کردی-دیگه خیلی دیر شده و خودت رو مضحکه کردی.قبلا از اینکه سوژه بشی-به اشتباهت اعتراف کن و پافشاری نکن.این نصیحت منو قبول کن.

احتمالا داستان بازی هم در مورد اینه که روسیه ها میرن فضا وتشکیلات تروریستی راه می اندازن و حالا هم نوبت امریکایی هاست که به موضوع رسیدگی کنن.

بله ! یعنی همه غلط میگیم و شما درست ؟! دقیقا این سیستم رو داشت . توی خیلی از مرحله ها مثله مرحله آخری توی برف یا آخرین مرحله مشخص بود .
هنوزم میشینم MW باز میکنم صدای دیلینگ دیلینگ نارنجک ها تو ذهنمه . سره Veteranـه COD 4 تیکه عصبی گرفته بودم هرکی حرف میزد احساس میکردم میخواد نارنجک بندازه طرفم !!
عزیز من شما خودتو خسته نکن ایشون اگه منطق داشت میفهمید که COD:MW2 آشغالی تو مولتی بیش نبود جناب USA نگاه تعداد پستات و حرفات بکن بعد اینجا اینقدر پشت سر هم پست بده Black Ops اصلا به قول شما گند زد به سری COD ولی MW2 که خیلی شدیدتر نابود بود حداقل خدا خیرشون بده یه فکری به حال پی سی دارا کردن .
در کل حالا اگه از بازی بدت میاد چرا روش عیب بیخود میذارید؟؟؟؟:-w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or