Call of Duty: Space Ops در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b6321c67-dabd-4b79-905d-7ba3c5.jpg

درود .

این روزها بیشترین خبرها و نقدها پیرامون بازی جدید استدیو Treyarch یعنی Call of Duty: Black Ops میباشد حال پس از موفقیت بزرگی که Activision با MW2 بدست اورد این بار میخواهد
با COD : black ops این را تکرار کند .
چندی پیش شایعاتی پیرامون اینکه استدیو Sledgehammer بر روی یک عنوان جدید از سری COD کار میکند به گوش رسید که امروز مشخص شد یک عنوان جدید با نام Call of Duty: Space Ops میباشد این خبر را سایت gamasutra قرار داده است که این بازی تداعی کننده اینده و سربازانی که در فضا هستند میباشد
یک بار نیز شرکت EA نیز با ساخت بازی Battlefield: 2142 همین روند را پیش گرفت که اصلا موفقیت امیز نبود حال باید دید Activision چه خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™Meysam
عزیز من شما خودتو خسته نکن ایشون اگه منطق داشت میفهمید که COD:MW2 آشغالی تو مولتی بیش نبود جناب USA نگاه تعداد پستات و حرفات بکن بعد اینجا اینقدر پشت سر هم پست بده Black Ops اصلا به قول شما گند زد به سری COD ولی MW2 که خیلی شدیدتر نابود بود حداقل خدا خیرشون بده یه فکری به حال پی سی دارا کردن .
در کل حالا اگه از بازی بدت میاد چرا روش عیب بیخود میذارید؟؟؟؟:-w

کاربر ایلات متحده رو که بیخیال... ولی خُب بارون نارنجک از mw شروع شد دیگه! :دی

وگرنه کسی که واقعا میخواد بازی رو روی آخرین درجه سختی بره یه درجه سختی واقعی میخواد ولی دیگه اینکه دشمنا هرکدوم یه گونی نارنجک داشته باشن یکمی اعصاب خوردکنی داره...

عزیز من شما خودتو خسته نکن ایشون اگه منطق داشت میفهمید که COD:MW2 آشغالی تو مولتی بیش نبود جناب USA نگاه تعداد پستات و حرفات بکن بعد اینجا اینقدر پشت سر هم پست بده Black Ops اصلا به قول شما گند زد به سری COD ولی MW2 که خیلی شدیدتر نابود بود حداقل خدا خیرشون بده یه فکری به حال پی سی دارا کردن .
من به امثال شما زیاد بحث کردم.یه روز هم تو یه تاپیک پرسیدم کسی جوابم رو نداد.همین آشغالی که شما میگی سال 2009 از نگاه بیشتر سایتا بهترین بخش مولتی شد.حالا من یه سوال دارم.امیتاز سایتها و مجلات مهم نیست؟تعداد کاربر آنلاین مهم نیست؟میزان فروش هم مهم نیست؟این که بعد از 1 سال از عرضه هنوز از لیست 10 بازی پرفروش خارج نشده بازم مهم نیست؟فقط مهم اینه که چون 4 نفر از اساتید بازی سنتر بلد نیست بازی کنن-حرفشون کاملا fact هست.آره؟
=================
بعدش هم شما خواب تشریف داری.بنده با آقا شهاب در مورد یه چیز دیگه داریم بحث میکنیم.بعدشم بنده نه تنها از black ops خوشم نمیاد-بلکه متنفرم.در ضمن بنده چه عیب بیخودی رو بازی گذاشتم؟اگر راست میگی بگو.در غیر اینصورت بهتر هست الکی پست ندی.
=================
و در آخر برای بار nم.شمائی که خیلی با منطق هستی-بنده بحثم در مورد pc نیست.من از کنسول حرف میزنم.کنسول.متوجه میشی؟کنسول.کنسول.حالا باز بیا بگو pc.باز بیا بگو این بازی تو pc اشغال بود.

آخرین ویرایش:
اساتید محترم اینقدر بحث نکنید . به نظرم یه تاپیک MW2 VS BO بزنید و اونجا هرچه قدر خواستید به BO فحش بدید ! (خودمم کمک میکنم !) الان اگه بحث بالا بگیره , تاپیکو میبندنو .....

• Like
Reactions: Bayonetta
چرا اخر عاقبت تایپیکهای من به بسته شدن منتحی میشه ؟ نمیدونم لایه ازون گشاد شده ؟
به خاطر مرگ چگواراست یا به خاطر اینکه امریکای جنایتکار رفته کره جنوبی
یا اینکه کارشناسی که صبح اومده بود تو کانال یک گفت ما 1 میلیارد دلا به پاکستان کمک کردیم
چرا کردیم برای دعای خیر مردم نمیدونم /:)

thread_lock.gif
thread_lock.gif
thread_lock.gif
thread_lock.gif
thread_lock.gif
thread_lock.gif

• Like
Reactions: Bayonetta
واقعا بحث به بیراهه کشید ها. الان 4 صفحه الکی در مورد زایشگاه بحث کردید که هیچ ارتباطی هم با متن خبر نداره. (آریا همش تقصیر توئه :دی) کمی مراعات کنید لطفا. آخرش دعوا میشه تاپیک هم به ناچار قفل میشه.

دقیقا Activision شده کپ EA البته با توجه به اینکه الان EA درست شده دیگه زده رو دستش!
داره کاری رو میکنه که EA با NFS کرد.طوری که هر سال نه یکی بلکه 2 تا COD بیاد بعدشم مثل NFS که دیگه با اینکه جزو طرفدارای دو آتیشه اش بودم ولی از Prostreet به بعد حتی حاضر نشدم از رفیقم بگیرم و بازیش کنم.تازه Infinity Ward هم که با Activision مشکل داره.کلا Activision داره تمام طرفداراشو از دور خودش پراکنده میکنه و اینجاست که EA سر و کله اش با BFBC پیدا میشه و کم کم میبینید که فروش BF جای COD رو میگیره.البته EA تازگی ها مخصوصا با بازی BFBC2 خودشو نشون داد.امیدوارم بلای NFS سر COD نیاد.آمین:d:((:-o

این شمائی که داری زمین و آسمون رو بهم میبافی تا حرف اشتباهت رو دیکته کنی.و سخته برات که قبول کنی اشتباه میکنی.دیدی که 2 نفر دیگه هم حرف بنده رو تائید کردن.حالا شما یا دوستان دیگه حوصله نداشتن بکشن از وسط جمعیت رد شدن اون به من ربطی نداره.البته من بالاخره این فیلم رو آپلود میکنم-فقط اون موقع که فیلم رو دیدی اگر بگی اشتباه کردی-دیگه خیلی دیر شده و خودت رو مضحکه کردی.قبلا از اینکه سوژه بشی-به اشتباهت اعتراف کن و پافشاری نکن.این نصیحت منو قبول کن.
بله 2 نفر حرف شما رو تایید کردن ولی تا اینجا که میبینم توی این 2 صفحه اکثرا با من موافقم ! حالا مهم نیست شما میگین نیست ماهم میگین هست . شما فکر کن اصلا همچین چیزی وجود نداشت ما چون پدرمون سازنده Black Ops هست میخوایم MW2 رو خراب کنیم . خوده من MW2 رو بیشتر از BO دوست دارم .
در مورد خطه آخرم رجوع میکنم به پست اول این صفحه ! دوستان با شما و عقایدتون آشنایی دارن . نیازی نمیبینم که بخوام خودم رو با بحث کردن با شما خسته کنم ;) .

بله 2 نفر حرف شما رو تایید کردن ولی تا اینجا که میبینم توی این 2 صفحه اکثرا با من موافقم ! حالا مهم نیست شما میگین نیست ماهم میگین هست . شما فکر کن اصلا همچین چیزی وجود نداشت ما چون پدرمون سازنده Black Ops هست میخوایم MW2 رو خراب کنیم . خوده من MW2 رو بیشتر از BO دوست دارم .
در مورد خطه آخرم رجوع میکنم به پست اول این صفحه ! دوستان با شما و عقایدتون آشنایی دارن . نیازی نمیبینم که بخوام خودم رو با بحث کردن با شما خسته کنم ;) .
من هرچی نیاز بود بگم گفتم.برای بار100م میگم اگه حوصله به خرج میدادی همه دشمنان رو میتونستی بکشی.حالا شما میگی این نیست.باشه.وقتی فیلم گرفتم و نشونت دادم و بهت ثابت شد که اشتباه میکنی بایداز این اخلاق تک بعدی و لجوجانت دست برداری.

اقا کیان قبول داری اغراق می کنی! :d
مولتیmw2اگر خیلی خوب نبود بد هم نبود! :)کلمه اشغال جایز نیست! :d
من فکر می کنم شما چون bc2زیاد بازی کردی دیگهmw2به چشمت نمیاد!
به نظر من mw2برای کسانی که به دنبال کشتن زیاد هستند مثل اقای u.s.aمی تونه گزینه مناسبی باشه!
-------------------
با اینcodجدید که تایید کردن زیاد حال نکردم!به شخصه از بازی های فضایی خوشم نمیاد!
تا الان 7 تا codباب میلم بوده حالا یکیش نبود مهم نیست! :d

دقیقا Activision شده کپ EA البته با توجه به اینکه الان EA درست شده دیگه زده رو دستش!
داره کاری رو میکنه که EA با NFS کرد.طوری که هر سال نه یکی بلکه 2 تا COD بیاد بعدشم مثل NFS که دیگه با اینکه جزو طرفدارای دو آتیشه اش بودم ولی از Prostreet به بعد حتی حاضر نشدم از رفیقم بگیرم و بازیش کنم.تازه Infinity Ward هم که با Activision مشکل داره.کلا Activision داره تمام طرفداراشو از دور خودش پراکنده میکنه و اینجاست که EA سر و کله اش با BFBC پیدا میشه و کم کم میبینید که فروش BF جای COD رو میگیره.البته EA تازگی ها مخصوصا با بازی BFBC2 خودشو نشون داد.امیدوارم بلای NFS سر COD نیاد.آمین:d:((:-o

به نظر من همون موقع كه ea منتشر كرد اين بازي رو (bbc2) رو تونست cod رو شكست بده در همهي موارد الا يك مورد كه اون هم فروش بازي بود

• Like
Reactions: .:Layho:.
دوستان تو اکثر FPS ها هست این مشکل زایشگاه :دی سر این BC2 من خیلی اعصابم خورد شد سر MW2 یه دسته به فنا دادم :دی کلا این سبک با تولید دشمن گره خورده :دی البته منظورم FPS ها Modern War هستا !
یعنی WaW که شوتر کلاسیک و مربوط به دوران جنگ جهانیست ، این مشکل درونش وجود نداره؟!
آقا گیر ندین :biggrin1: یه لحظه گفتم یکی نیاد بگه هیلو این مشکلو نداره برا همین اینو ادد کردم :biggrin1:
آها! OK فرهود جان:x

آخرین ویرایش:
mw2

سلام به همه ی بچه های بازی سنتر میخوام بگم کسایی که میگن مولتی mw2 خوب نیست درست میگن اما همه ی گیمر ها میدونن که داستان یک بازی یکی ار مشخصه های مهمه که در این زمینه mw2 خیلی عالیه اما bbc2 وقتی سینگلشو تموم میکنی نمیفهمی اخرش چی شد قرار بود چی بشه و... در جواب اون دوستمون که گفته بود mw3 میاد یا نه باید بگم 100% میاد تاریخ عرضش هم اخرای 2011 اعلام شده به این خاطر گفتم 100% چون داستان بازی توی mw2 هنوز تموم نشده در ضمن کسایی که هنوز مشکلشون در مورد تولید ادم حل نشده همین الان البته با کنسول بازی رو بزارن روی وتران و از اول تا اخر سعی کنن همه رو بکشن بعد انصافا بیان بگن ادما تمومی داره یا نه در مورد black ops هم باید بگم بد ترین cod یه که تا حالا دیدم

سلام به همه ی بچه های بازی سنتر میخوام بگم کسایی که میگن مولتی mw2 خوب نیست درست میگن اما همه ی گیمر ها میدونن که داستان یک بازی یکی ار مشخصه های مهمه که در این زمینه mw2 خیلی عالیه اما bbc2 وقتی سینگلشو تموم میکنی نمیفهمی اخرش چی شد قرار بود چی بشه و... در جواب اون دوستمون که گفته بود mw3 میاد یا نه باید بگم 100% میاد تاریخ عرضش هم اخرای 2011 اعلام شده به این خاطر گفتم 100% چون داستان بازی توی mw2 هنوز تموم نشده در ضمن کسایی که هنوز مشکلشون در مورد تولید ادم حل نشده همین الان البته با کنسول بازی رو بزارن روی وتران و از اول تا اخر سعی کنن همه رو بکشن بعد انصافا بیان بگن ادما تمومی داره یا نه در مورد black ops هم باید بگم بد ترین cod یه که تا حالا دیدم

ماشالا آخر داستان بود! من از شما فقطُ فقط یه سوال در مورد داستان شاهکار این بازی میپرسم اگه تونستید جواب بدید من قبول میکنم که mw2 بهترین بازی دنیا هستش و بلک اُپس آشغالترین بازی دنیا!

اون زیردریایی که ازش موشک هسته ای شلیک میشه توسط کی-به دستور کی و با چه هدفی شلیک میشه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or