Call of Duty: Space Ops در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b6321c67-dabd-4b79-905d-7ba3c5.jpg

درود .

این روزها بیشترین خبرها و نقدها پیرامون بازی جدید استدیو Treyarch یعنی Call of Duty: Black Ops میباشد حال پس از موفقیت بزرگی که Activision با MW2 بدست اورد این بار میخواهد
با COD : black ops این را تکرار کند .
چندی پیش شایعاتی پیرامون اینکه استدیو Sledgehammer بر روی یک عنوان جدید از سری COD کار میکند به گوش رسید که امروز مشخص شد یک عنوان جدید با نام Call of Duty: Space Ops میباشد این خبر را سایت gamasutra قرار داده است که این بازی تداعی کننده اینده و سربازانی که در فضا هستند میباشد
یک بار نیز شرکت EA نیز با ساخت بازی Battlefield: 2142 همین روند را پیش گرفت که اصلا موفقیت امیز نبود حال باید دید Activision چه خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™Meysam
ولی ساسان فکرش رو بکن ... اگه فضایی ها بیان زمین آنچنان چیز جالبی گیرمون نمیاد. :دی فقط یا خود فضایی ها طرفیم. اما اگه بازی در فضا ساخته بشه .... سیاره ها, سیارک ها. سفینه های فضایی :دی حالا واسه سفینه های فضایی باید نیروی جاذبه رو تغییر بدن :دی

وااااااااااااااییییییییییییییییییییییی :دی

من که خیلی خوشحالم چون جنگ رو از محدوده ی فعلیش خارج میکنه.

:-??

نمیدونم اینم حرفیه ! :دی
ولی تصورش رو بکن یه مقاومت حسابی در مقابل فضایی ها بکنیم! اینجوری مجبور نیستن زمان بازی رو هم به آینده ببرن!!

البته راست میگی به فضا رفتن هم مزیت هایی مثل لوکشن های جدید داره!

آخرین ویرایش:
حتما میخوان ایندفه مخ فضایی بترکون :)) البته این عنوان بیشتر می تونه نزدیک به اون چیزی که این شرکت میخواد باشه کلا یک جوری اون مشکل زامبی مد رفع میشه :))

امیدوارم هرچی میسازن حداقل یه سری نکات منفی بازی (مثل زایشگاه سربازهای دشمن که اگه تا 2 ماه هم به Checkpoint نرسی همین طور سرباز متولد میشه و میاد جای نفر قبلی) رو اصلاح کنن !

• Like
Reactions: Trunks
امیدوارم هرچی میسازن حداقل یه سری نکات منفی بازی (مثل زایشگاه سربازهای دشمن که اگه تا 2 ماه هم به Checkpoint نرسی همین طور سرباز متولد میشه و میاد جای نفر قبلی) رو اصلاح کنن !
=)):dخیلی گل گفتی آریا.دمت گرم.واقعا نمیدونم هدفشون از این کار مزخرف چیه.=(()x

من خودم عاشق این بازی هستم ولی خدایی این حرفت واقعا درست هست!

نه که خیلی black opsش خفن بود که حالا به این سرعت نشخه ی جدید رو اعلام کردن!!
BO چِش بود ؟! واقعا بازیه قشنگی بود . چیزی از MW2 با اون همه سروصدا کم نداشت . البته جذابیت و هیجان MW2 یکم بیشتر بود
به نظر بنده مضحک ترین شرکت دنیا همین Activision و خنده دارترین استودیو همین تری ارک هست که دارن با کمک هم cod رو نابود میکنن !!!
همبن تری ارک هر سری داره بازیهاش بهتر از قبل میشه . 3تا نسخه COD ساخته هردفه قویتر از قبل . خیلی جالبه عاشقان MW2 از بازی بد میگن !! همین شرکت اگه به ساخت ادامه-ی BLACK OPS ادامه بده حتی میتونه موفقنر از IW بشه . اما دیگه فضا رفتن واسه COD خیلی مسخرست بنظرم

شما کلا با Black Ops مشکل داری و به هیچ صراتی مستقیم نیستی ! لازم به ذکره همون MW2 توی این مورد شاید بدتر از BO بودش .
نه نیستم.بعدش میشه بگی mw2 کی سیستم تولید دشمن داشت؟!ما که مثل آدم وایمیسادیم همه رو میکشتیم بعدش میرفتیم.

نه نیستم.بعدش میشه بگی mw2 کی سیستم تولید دشمن داشت؟!ما که مثل آدم وایمیسادیم همه رو میکشتیم بعدش میرفتیم.
داشت :دی کلآ یه سری از ویژگی های CoD بعد از MW1 به وجود اومد که یکیش تولید دشمن بود ! توی MW1 یه جاهایی توی زیرزمین هم دشمن زاییده میشد :دی یه مورد دیگه نارنجک بود که هرکدوم از دشمنها 50,60 تا نارنجک توی سوراخ سنبه های لباسشون مخفی میکردن و وقتی سنگر میگرفتی تا چند ساعت نارنجک دم دستشون بود :دی نمیدونم این مورد توی BO درست شده یا نه !

داشت :دی کلآ یه سری از ویژگی های CoD بعد از MW1 به وجود اومد که یکیش تولید دشمن بود ! توی MW1 یه جاهایی توی زیرزمین هم دشمن زاییده میشد :دی یه مورد دیگه نارنجک بود که هرکدوم از دشمنها 50,60 تا نارنجک توی سوراخ سنبه های لباسشون مخفی میکردن و وقتی سنگر میگرفتی تا چند ساعت نارنجک دم دستشون بود :دی نمیدونم این مورد توی BO درست شده یا نه !
آریا جان mw1 اینجوری بود.بله اون نارنجک اندازیش هم دیوونه میکرد آدم رو.اما تو MW2 هم سیستم تولید دشمن از بین رفت-و هم نارنجک اندازیش خیلی خیلی کمتر شد و دیگه آدم رو کلافه نمیکرد.

آریا جان mw1 اینجوری بود.بله اون نارنجک اندازیش هم دیوونه میکرد آدم رو.اما تو MW2 هم سیستم تولید دشمن از بین رفت-و هم نارنجک اندازیش خیلی خیلی کمتر شد و دیگه آدم رو کلافه نمیکرد.
بله ! یعنی همه غلط میگیم و شما درست ؟! دقیقا این سیستم رو داشت . توی خیلی از مرحله ها مثله مرحله آخری توی برف یا آخرین مرحله مشخص بود .
هنوزم میشینم MW باز میکنم صدای دیلینگ دیلینگ نارنجک ها تو ذهنمه . سره Veteranـه COD 4 تیکه عصبی گرفته بودم هرکی حرف میزد احساس میکردم میخواد نارنجک بندازه طرفم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or