Call of Duty: Space Ops در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b6321c67-dabd-4b79-905d-7ba3c5.jpg

درود .

این روزها بیشترین خبرها و نقدها پیرامون بازی جدید استدیو Treyarch یعنی Call of Duty: Black Ops میباشد حال پس از موفقیت بزرگی که Activision با MW2 بدست اورد این بار میخواهد
با COD : black ops این را تکرار کند .
چندی پیش شایعاتی پیرامون اینکه استدیو Sledgehammer بر روی یک عنوان جدید از سری COD کار میکند به گوش رسید که امروز مشخص شد یک عنوان جدید با نام Call of Duty: Space Ops میباشد این خبر را سایت gamasutra قرار داده است که این بازی تداعی کننده اینده و سربازانی که در فضا هستند میباشد
یک بار نیز شرکت EA نیز با ساخت بازی Battlefield: 2142 همین روند را پیش گرفت که اصلا موفقیت امیز نبود حال باید دید Activision چه خواهد کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ™Meysam
کی گفته آخه 2 تا cod با هم میدن 8-| مگه دیوونه شدن؟! گفته بودن یه cod در دست ساخته (هر سال وقتی عرضه نسخه جدید نزدیک میشه این حرف رو میزنن) که امروز هم تاییدش کردن.

Call of Duty: Modern Warfare 3 +Call of Duty: Space Ops
mw 3 توی gamespot ثبت شده و به دست Infinity Ward هم فکر کنم داره ساخته میشه :|

بله ! یعنی همه غلط میگیم و شما درست ؟! دقیقا این سیستم رو داشت . توی خیلی از مرحله ها مثله مرحله آخری توی برف یا آخرین مرحله مشخص بود .
هنوزم میشینم MW باز میکنم صدای دیلینگ دیلینگ نارنجک ها تو ذهنمه . سره Veteranـه COD 4 تیکه عصبی گرفته بودم هرکی حرف میزد احساس میکردم میخواد نارنجک بندازه طرفم !!
آقا جان چرا مارو داری میپیچونی؟میگم منم میدونم mw1 داشت.ولی mw2 نداشت.mw2.mw2.دارم راجع mw2 حرف میزنم.حالا باز بیا بگو mw1.
مثلا یکی از مراحلی که تو mw2 دشمن توش خیلی زیاد بود-همون مرحله ایی بود که میرفتی پای کامپیتور ماکاروف.اما اونجا هم میتونستی قشنگ همه رو بکشی با خیال راحت بری.بنده 10-11 بار روی 360 و 7-8 روی ps3 این بازی رو تموم کردم.همون بار اول هم که بازیش رو خریدم-اول از همه امتحان کردم ببینم سیستم تولید دشمن داره یا نه.که دیدم خوشبختانه نداره.

آقا جان چرا مارو داری میپیچونی؟میگم منم میدونم mw1 داشت.ولی mw2 نداشت.mw2.mw2.دارم راجع mw2 حرف میزنم.حالا باز بیا بگو mw1.
مثلا یکی از مراحلی که تو mw2 دشمن توش خیلی زیاد بود-همون مرحله ایی بود که میرفتی پای کامپیتور ماکاروف.اما اونجا هم میتونستی قشنگ همه رو بکشی با خیال راحت بری.بنده 10-11 بار روی 360 و 7-8 روی ps3 این بازی رو تموم کردم.همون بار اول هم که بازیش رو خریدم-اول از همه امتحان کردم ببینم سیستم تولید دشمن داره یا نه.که دیدم خوشبختانه نداره.
الان من خواستم بپیچونم یا شما ؟ من گفتم قضیه نارنجک ها توی MW ! نه سیستم زایمان دشمن توی یک ! منظور من 2 بود . حتی هم گفتم که مرحله ای که آخر توی برف بودی :) . ولی خب شما خواستی قسر در بری :) .دیگه اینو هر کی میدونه و دیده که MW2 به طرز شدیدی سیستم جایگزینی داشت . حالا شما میگی نداشت دیگه مربوط به کسی نمیشه ! مثل این میمونه بگم الان روزه !

امیدوارم هرچی میسازن حداقل یه سری نکات منفی بازی (مثل زایشگاه سربازهای دشمن که اگه تا 2 ماه هم به Checkpoint نرسی همین طور سرباز متولد میشه و میاد جای نفر قبلی) رو اصلاح کنن !

البته این مشکل فکر کنم همیشه بوده حداقل تو این 2 3 نسخه ی اخیر که بوده مخصوصا وقتی بازی رو با Veteran بری جلو رسما عذاب میکشی به معنای واقعی ! توی WaW که یه ابتکار جدید به خرج داده بودن مثل نقل و نبات از آسمون Grenade میریخت رو سرت :d

.اما تو MW2 هم سیستم تولید دشمن از بین رفت-و هم نارنجک اندازیش خیلی خیلی کمتر شد و دیگه آدم رو کلافه نمیکرد.
Grenade پراکنی کمتر شد اما کارخونه تولید دشمن همچنان به کارش ادامه میداد :d

در نهایت گفتم-حاضرم فیلم بگیرم و آپلود کنم تا ببینید.

نه باو خودتو تو زحمت ننداز دادگاه بین المللی که نیست داریم دور هم بحث میکنیم شاد شیم :d البته شاید بقیه دوستان بخوان که این کارو بکنی .
من اسم مراحل رو یادم نیست مثل چون چون فقط 1 بار و نصفی تمومش کردم :d اما فکر کنم تو مرحله ی برزیل این حالت بودش . اونحجا اصلا نباید یه جا وایمیستادی باید ازون گوشه دوان دوان میرفتی جلو و هم زمان تیر هم وِل میدادی !

آخرین ویرایش:
الان من خواستم بپیچونم یا شما ؟ من گفتم قضیه نارنجک ها توی MW ! نه سیستم زایمان دشمن توی یک ! منظور من 2 بود . حتی هم گفتم که مرحله ای که آخر توی برف بودی :) . ولی خب شما خواستی قسر در بری :) .دیگه اینو هر کی میدونه و دیده که MW2 به طرز شدیدی سیستم جایگزینی داشت . حالا شما میگی نداشت دیگه مربوط به کسی نمیشه ! مثل این میمونه بگم الان روزه !
اولا که قضیه نارنجک تو mw2 تقریبا از بین رفت.و mw2 هم به هیچ وجه سیستم زایمان نداشت.جالا اگر جنابعالی نمیتونستی بکشی-گازتو میگرفتی از وسط دشمن رد میشدی یه بحث دیگس.میگم به آسمان و زمین قسم-هر مرحله ایی که بگی رو من تمام دشمناش رو میکشتم و میرفتمحتی همون مرحله ایی که باید با soap از وسط درگیری آدمای ماکاروف و شپرد رد میشدی.همون جا هم بنده همه رو میکشتم و میرفتم.بزار من adsl وصل بشه.از هر مرحله ایی که بگی برات فیلم میگرم تا معلوم بشه کی داره حرف اشتباه میزنه.
Grenade پراکنی کمتر شد اما کارخونه تولید دشمن همچنان به کارش ادامه میداد :d
شاید mw2 من با شماها فرق داشته!!!!!!!!مثلا تو favela بود؟تو afghan بود؟تو clifhanger بود؟تو همون مرحله که شب هست میریم دشمن اسموک میزنه-و باید با thermal دشمنها رو بکشی-خود من یه لحظه فکر کردم همینجوری میان-ولی بعد از چند دقیقه که حسابی کشتم دیدم تموم شد.دارم میگم نزدیک به 20 بار تمومش کردم-و منم کلا تو همه بازیها همه دشمنها رو میکشم بعد میرم.اما این مشکلی که شما میگید رو ندیدم.در نهایت گفتم-حاضرم فیلم بگیرم و آپلود کنم تا ببینید.
نه باو خودتو تو زحمت ننداز دادگاه بین المللی که نیست داریم دور هم بحث میکنیم شاد شیم :d البته شاید بقیه دوستان بخوان که این کارو بکنی .
من اسم مراحل رو یادم نیست مثل چون چون فقط 1 بار و نصفی تمومش کردم :d اما فکر کنم تو مرحله ی برزیل این حالت بودش . اونحجا اصلا نباید یه جا وایمیستادی باید ازون گوشه دوان دوان میرفتی جلو و هم زمان تیر هم وِل میدادی !
:dمیدونم چی میگی.ولی میگم برای من که این جوری نبود.همون مرحله برزیل هم آره-خیلی دشمن میاد-اما اونجا هم همشون رو کشتم.مثلا یه 10 دقیقه ایی طول میکشه.اما بالاخره تموم میشه.اما تو mw1-black ops تا صبح قیامت هم بزنی بازم میان.

آخرین ویرایش:
دیگه داره خز میشه!
اینجوری بخواد پیش بره باید تا 5 سال آینده منتظر cod 17 هم باشیم!

یه فرمولی پیدا کردن که کاملا عامه پسندـه و بسیار خوب هم داره فروش میکنه مگه مرض دارن کم کم منتشر کنن ؟:d
حالا اگه سال دیگه 2 تا cod تحویل دادن خوشتون نیمد بعد بتوپید به این بنده خداها ! ( البته من خودم فقط با MW خیلی زیادی حال کردم )

میدونم چی میگی.ولی میگم برای من که این جوری نبود.همون مرحله برزیل هم آره-خیلی دشمن میاد-اما اونجا هم همشون رو کشتم.مثلا یه 10 دقیقه ایی طول میکشه.اما بالاخره تموم میشه.اما تو mw1-black ops تا صبح قیامت هم بزنی بازم میان.

باو دمت گرم چه اعصاب و روانی داری تو ! 10 دقیقه آدم کشتی ؟ من گوله کردم رفتم جلو با اینکه خیلی مردم , آدم کشتن هم حدی داره :d

اما تو black ops تا صبح قیامت هم بزنی بازم میان

یا خدا ! اتفاقا یه بنده خدایی تعریف میکرد که همین جوری از در و دیوار میریزن تمومی هم ندارن خیلی خوشحال هم بود گفتم تو دیگه چه دل خجسته ای داری

آخرین ویرایش:
باو دمت گرم چه اعصاب و روانی داری تو ! 10 دقیقه آدم کشتی ؟ من گوله کردم رفتم جلو با اینکه خیلی مردم , آدم کشتن هم حدی داره :d
آره دیگه.:dآخه حال نمیده از وسطشون رد بشی.قشنگ کیف میده با آرامش بری.:d

امیدوارم هرچی میسازن حداقل یه سری نکات منفی بازی (مثل زایشگاه سربازهای دشمن که اگه تا 2 ماه هم به Checkpoint نرسی همین طور سرباز متولد میشه و میاد جای نفر قبلی) رو اصلاح کنن !

یه حرف درست حسابی زده باشن تو این 4صفحه همین حرفه !

واقعآ این مشکل منم آزار میداد تو MW2مراحل برزیلش ته خنده بود ! همه رو نو یه اتاقک قتل عام میکردی یه چرخ میزدی 100نفر تولید میشدن تو همون اتاقک!:d

چقدر نظرات زیبا میخونیم. با این همه بد و بیرا که به Black Ops و Treyarch میگید اگر این بازی رو IW میساخت اسمش رو طلا میگرفتید میزدید دیوار اتاقتون. این همه ابراز نارضایتی کردن فقط به خاطر اینه که علاقه ی یک مادر به فرزند رو نسبت به IW دارید!!!!!! :eek: الان با اعراب جاهلیت که تعصب چشماشون رو کور کرده بود فرقی نمیکنه این نظرات... :| IW بگه ماست سیاهه قبول میکنید...

ا mw2 هم به هیچ وجه سیستم زایمان نداشت..

اتفاقا mw2 ازهمه بدتر بود این سیستم زایمانش
من هم فیلم میگیرم
شما هم فیلم بگیر

نیم ساعت واست دشمن میکشم و هنوز هم میبینی که میان
-----------------------
البته اول شما میگیری چون پیشنهاد رو خودت دادی

• Like
Reactions: Bayonetta
اتفاقا mw2 ازهمه بدتر بود این سیستم زایمانش
من هم فیلم میگیرم
شما هم فیلم بگیر

نیم ساعت واست دشمن میکشم و هنوز هم میبینی که میان
-----------------------
البته اول شما میگیری چون پیشنهاد رو خودت دادی
بدتر از همه mw1 بود.البته waw بازی نکردم.نمیدونم اون چجوری بود.اما شما که میگی نیم ساعت میکشتی-کدوم مرحله رو میگی؟بنده هم فیلم میگیرم.ولی فعلا adslم وصل نشده.
انشااله وقتی وصل شد اینکارو میکنم-تا به خیلیا ثابت کنم-اشتباه میکنن.شما هم امیدوارم پای حرفت وایسی و فیلم بگیری.
در ضمن بنده نسخه های ps3-360 رو بازی کردم و همچین مشکلی ندیدم-قطعا شما هم رو pc بازی کردی.حالا اونجا این مشکل بوده یا نه-من دیگه نمیدونم.

دوستان تو اکثر FPS ها هست این مشکل زایشگاه :دی سر این BC2 من خیلی اعصابم خورد شد سر MW2 یه دسته به فنا دادم :دی کلا این سبک با تولید دشمن گره خورده :دی البته منظورم FPS ها Modern War هستا !

• Like
Reactions: Bayonetta
دوستان تو اکثر FPS ها هست این مشکل زایشگاه :دی سر این BC2 من خیلی اعصابم خورد شد سر MW2 یه دسته به فنا دادم :دی کلا این سبک با تولید دشمن گره خورده :دی البته منظورم FPS ها Modern War هستا !
حالا دو دقیقه جون خودتون بحث زایش مایش رو بزارید کنار.:d
این Space Ops حالا کجا جریان داره؟
تو مریخ هست یا رو ماه؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or