دوستان محض رضای خدا بگن کجا میشه اصل خرید....من با PS3 بازی میکنم.....اصلا اون صفای لایو رو نمیده.....بگید دوباره همه جمع شیم
درود.
الانم خیلی ها برگشتند و من کاملا از تعداد راضی هستم.
...
به عرفان ( GodLike ) بگو برات جور می کنه.
دوستان محض رضای خدا بگن کجا میشه اصل خرید....من با PS3 بازی میکنم.....اصلا اون صفای لایو رو نمیده.....بگید دوباره همه جمع شیم
دوست ازيز من تو PSN ادت ميکنم شبا 1 -2 تا روم 12 تايی پور ميشه اين وايتت ميکنم ميبينی بهت خوش ميگزره ولی کلا تو MD2 نميتونی پارتی چت کنی چه PSN چه LIVE بخاطر همين يه خورده جو فرق کرده تو LIVE فلا خبری نيست من هربار تو online LIVE شدم 4-5 نفر بيشتر نبودن حالا شايدLT بياد يه فرجی بشهدوستان محض رضای خدا بگن کجا میشه اصل خرید....من با PS3 بازی میکنم.....اصلا اون صفای لایو رو نمیده.....بگید دوباره همه جمع شیم
تاجايی که من ميدونم سرور MD2 LIVE هک شوده حوسين هم همينو ميگفت ميبينی يارو تاپ اسکوره رنکش 30 هست مگه ميشهاقا سرورا قاطی کرده!گاهی اوقات که سرچ میکنی به Private وصل(میبینی ملت در حال گلیچ کردنن!) میشه!یا بعضی وقتا مدهای 12 نفره میشه 18 نفر!!!
-----
در ضمن من به دلیل تعویض ISP تا مدتی نیستم.
تاجايی که من ميدونم سرور MD2 LIVE هک شوده حوسين هم همينو ميگفت ميبينی يارو تاپ اسکوره رنکش 30 هست مگه ميشه
رنکه 1 دنيا 1 دقيقه بازی نکرده مگه ميشهاینکه دلیل نمیشه. احتمال داره کسی که Cod4 باز حرفه ای بوده بتونه به سادگی یک دست Topscore بشه. جریان هم مربوط به Xp و لیدربورد میشه که هم توی Psn و هم توی Live وجود داره.
آقا منم بالاخره خریدم اگه 2 شنبه پست برسه میام
یه بنده خدایی بود میخروخت ما هم خریدیم از تو جعبه باندل مدرن 2 برداشته بود.از کجا خریدید؟ارجینال هست؟چند خریدید؟:biggrin1::smile:
منم می خوام بخرم
یه بنده خدایی بود میخروخت ما هم خریدیم از تو جعبه باندل مدرن 2 برداشته بود.
ما پکیجی که توش COD 5 & 6 داشته باشه نداریم. کال 6 سال بعد میاد اونم به سبک جنگ جهانی. این MW2 هست. از خودتون شماره ول ندین پشتش. (GTA 6,7,8)مگه باندل مدرن تهران هم هست:confused:
اگه باشه من این کنسولم رو می فروشم می خرم
اون پکیج دیگش هم هست همونه که بازی اورجینال COD 6&5 توش هست با یک دوربین دید در شب؟:biggrin1: