Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
دوستان یک راهنمایی کنید من هر کاری میکنم نمیتونم با دوستام انلاین بازی کنم تو ps4 اینوایت میکنن ولی جوین نمیشه فقط من این مشکل رو دارم
نت تایپ ۲ شاتل ظرفیت ۳
زنگ بزن پشتیبانی بگو اگه میتونن نت تایپ ت رو اوپن کنن‌.

شخصی که قبل از ریلیز بازی اطلاعات کاملا درستی در مورد وجود مد گان فایت داده بود حالا امروز مدعی شده نسخه ریمستر MW2 با گرافیک خارخ العاده برای نسل ۸ در همین سال میلادی عرضه میشه.همچنین اضافه کرده اکتیویژن پارسال قرار بود اینکارو کنه اما تصمیم گرفت به خاطر اینکه بازی به صورت کامل همراه با بخش مولتی پلیر بیاد این تاخیر رو زد.

131367

پ.ن : طبق شایعات جدید بتل رویال مدرن وافر هم تا قبل از سه شنبه هفته آینده میاد.امیدوارم درست باشه.

من بعد از اپدیت جدید 1/15 میخوام برم تو بازی بعد از کانکت شد downloading update میاره و تموم هم نمیشه!!!
منم روی ps4 این مشکل رو دارم. تازه بازی رو خریدم و موقع اجرا روی downloding Update میمونه. Dns هم یکبار تغییر دادم. دوستان راهنمایی می‌کنند لطفا.

• Like
Reactions: sayron14
سلام دوستان کسی از شماها بلوپرینت Zip Tie برای M4 رو خریده , همونی که 800CP هستش . برای من باگ شده اگر کسی تجربه این باگ رو داشته بهم کمک کنه ممنون میشم ... با سپاس فراوان
دوستان مشکل من دقیقا همینه من زیاد سر در نمیارم باید چه کنم لطفا راهنمایی کنید
نمیدونم مشکلت حل شده یا نه اما الان دارن استور درونی بازی رو به خاطر باگ های اخیرش تعمیر میکنن و حتی زدن تمام CP هایی که ملت با پول واقعی خریدن رو 0 کردن.اگر هنوز باگ داری پس وقتی استور و cpها برگشتن مجدد چک کن شاید حل شده باشه

• Like
Reactions: M@SOUD64
نمیدونم مشکلت حل شده یا نه اما الان دارن استور درونی بازی رو به خاطر باگ های اخیرش تعمیر میکنن و حتی زدن تمام CP هایی که ملت با پول واقعی خریدن رو 0 کردن.اگر هنوز باگ داری پس وقتی استور و cpها برگشتن مجدد چک کن شاید حل شده باشه
سلام هنوز چک نکردم اما تا چند ساعت پیش که هنوز مشکل داشتم

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

• Like
Reactions: ps34
سلام دوستان
یه مشکل دیگه دیشب برای من روی Xbox one پیش اومد این بود که 5 تا بازی انجام دادم که فقط به دونش رو تو stat هام حساب کرد و xp شو داد حتی اون خطه Battle pass رو هم پر نمی‌کرد نمی‌دونم کی فیکس میشه فکر کنم باید ریپورت کنم یه آپدیت چیزی بدن درست بشه.
برای من جالب اینه که بعد اینهمه آپدیت بازی هنوز یه جای میلنگه.......!!!!!!

• Like
سلام دوستان
یه مشکل دیگه دیشب برای من روی Xbox one پیش اومد این بود که 5 تا بازی انجام دادم که فقط به دونش رو تو stat هام حساب کرد و xp شو داد حتی اون خطه Battle pass رو هم پر نمی‌کرد نمی‌دونم کی فیکس میشه فکر کنم باید ریپورت کنم یه آپدیت چیزی بدن درست بشه.
برای من جالب اینه که بعد اینهمه آپدیت بازی هنوز یه جای میلنگه.......!!!!!!
سلام تو توییتر هم این مشکل رو خیلی ها داشتن و مشکل رو گزارش کردن , احتمال زیاد یه اپدیت برای فیکس کردن این باگ میدن

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
سلام تو توییتر هم این مشکل رو خیلی ها داشتن و مشکل رو گزارش کردن , احتمال زیاد یه اپدیت برای فیکس کردن این باگ میدن
واقعا نمیدونم چی بگم چه مسخره بازیه آخه..!!! بعد 100 گیگ آپدیت..!!! هنوز بازی مشکل داره یه جاش میلنگه..!!!!به قوله یکی از دوستان اینا هنوز بهینه کردن رو بلد نیستن....!!!اصلا مثل این مبتدی ها عمل میکنن...!!!انگار همین سال 2019 وارد دنیای بازی سازی شدن..!!!!

MW: Battle Royal معرفی شد. F2P هست و کراس پلتفرم هم داره. Standalone هم هست که یعنی نیازی نیست بازی اصلی رو داشته باشید. تا 150 تا پلیر رو ساپورت میکنه (تا 200 تا هم ممکنه بشه) تک نفره، دو نفره و سه نفره میشه بازی کرد:D

MW: Battle Royal معرفی شد. F2P هست و کراس پلتفرم هم داره. Standalone هم هست که یعنی نیازی نیست بازی اصلی رو داشته باشید. تا 150 تا پلیر رو ساپورت میکنه (تا 200 تا هم ممکنه بشه) تک نفره، دو نفره و سه نفره میشه بازی کرد:D

اگه قراره مثل ground war غیر قابل بازی باشه و پر از لگ بدرد ما نمیخوره
اگه نه درست باشه پس چطور مییشه گندِ ground war رو توجیح کرد !!!!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or