Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
یا یه بسته شبانه ایرانسل/همراه!هرکیو میبینم هرچی از اول زندگیش queue کرده و نتونسته بوده تا الان دانلود بکنه، گذاشته برا دانلود عین قحطی زده ها.
واقعا درک نمیکنم. 100 گیگ اینترنت پول چارکیلو گوجه فرنگیه فقط!
شما کجا زندگی میکنین که با نت 4g میتونین 100 گیگ رو 5 ساعت دالود کنین. تهران جایی که من زندگی میکنم 4G نهایت سرعت 2 مگ میده اکثر مواقع 3G بهم سرعت بیشتری میده. تازه آنتن هم فوله .به یک نکته خیلی جالبی که خیلی وقته رسیدم اونم اینه که 95 درصد کاربرا بازیسنتر یا گوشی ندارن یا گوشی دارن ولی به اینترنت وصل نمیشه یا به اینترنت وصل میشه ولی فور جی ساپورت نمیکنه یا ساپورت میکنه نمیفهمن چیزی به نام بسته های شبانه رایگان وجود داره یا باز میدونن وجود داره ولی بلد نیستن استفاده کنن
100 گیگ حجم این بازی میشه معادل 4 یا 5 ساعت دانلود با نت فورجی
100 گیگ رایگان گرفتن انگار خدا رو بهشون دادن انگار نه انگار که با بسته های شبانه رایگان همراه اول میشه 500گیگ دانلود کرد
شما 200گیگ بزار کناراقا یکی اینو بگیره من دیروز اپدیت 115 ریختم الان 117 اومد؟
گوشی 4G+ که هیچ من مودم 4G هم دارم منتها مشکل اینه که اینجا 4G+ نهایت 1 مگابیت سرعت میده، باز 3G خیلی بهتره ولی اونم قطع و وصلی داره، بهترین شانس من همین ADSL هست که اونم به دلیل زیرساخت فوق العاده مخابرات کلا 6 مگابیت میده که همونم از صدقه سر وزیر جوان شده 1 مگابیتبه یک نکته خیلی جالبی که خیلی وقته رسیدم اونم اینه که 95 درصد کاربرا بازیسنتر یا گوشی ندارن یا گوشی دارن ولی به اینترنت وصل نمیشه یا به اینترنت وصل میشه ولی فور جی ساپورت نمیکنه یا ساپورت میکنه نمیفهمن چیزی به نام بسته های شبانه رایگان وجود داره یا باز میدونن وجود داره ولی بلد نیستن استفاده کنن
100 گیگ حجم این بازی میشه معادل 4 یا 5 ساعت دانلود با نت فورجی
100 گیگ رایگان گرفتن انگار خدا رو بهشون دادن انگار نه انگار که با بسته های شبانه رایگان همراه اول میشه 500گیگ دانلود کرد
بله دقیقا همینطورهمثل اینکه قرار نیست اینو بشه بازی کرد. 1.14 اومد 50 گیگ، به هر بدبختی بود اونو دانلود کردم اومدم بازی رو باز کنم گفت 1.15 رو دانلود کن. خلاصه اون رو هم دانلود کردم اومدم برم تو بخش مولتی گفت مولتی پلیر پک رو هم دانلود کن، اون رو هم هر جوری بود چند روز پیش دانلود کردم الان اومدم برم تو بازی میگه 1.17 رو دانلود کن. الانم مطمئنم 1.17 رو دانلود کنم 1.18 میاد. والا بتلفیلد V مپ میده اندازه کل مپ های CoD به اضافه اسلحه و اسکین و غیره میشه 7-8 گیگ من نمیدونم اینا دارن چکار میکنن. اسم بازی رو عوض کنن بزارن Call of Download : Update Warfare
گوشی 4G+ که هیچ من مودم 4G هم دارم منتها مشکل اینه که اینجا 4G+ نهایت 1 مگابیت سرعت میده، باز 3G خیلی بهتره ولی اونم قطع و وصلی داره، بهترین شانس من همین ADSL هست که اونم به دلیل زیرساخت فوق العاده مخابرات کلا 6 مگابیت میده که همونم از صدقه سر وزیر جوان شده 1 مگابیت