Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
۷ گیگ آپدیت نا قابل با این نت های ذغالی :D
:((~X(~X(x-(x-(
روی Xbox شده ۱۱ گیگ
بخدا دارم روانی میشم دوست دارم با مشت بزنم بشکنم بازی رو اه بخدا شورشو دراوردن آخه چه غلطی میکنید که ۱۱ گیگ دانلود میدم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! بخدا هرشب از سره کار خسته و کوفته میام خبره مرگم یه دست بازی کنم میبینم یهو آپدیت داده اونم نه یک گیگ یا دو گیگ ۱۱ گیگ.....!!!!!!! خودش یه بازیه بخدا..!

روی Xbox شده ۱۱ گیگ
بخدا دارم روانی میشم دوست دارم با مشت بزنم بشکنم بازی رو اه بخدا شورشو دراوردن آخه چه غلطی میکنید که ۱۱ گیگ دانلود میدم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! بخدا هرشب از سره کار خسته و کوفته میام خبره مرگم یه دست بازی کنم میبینم یهو آپدیت داده اونم نه یک گیگ یا دو گیگ ۱۱ گیگ.....!!!!!!! خودش یه بازیه بخدا..!
برا منی که دیجیتالی دارم ش چیرو بشکنم!
هر چی رو بشکنم اصلا به صرفه نیست :D

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
روی Xbox شده ۱۱ گیگ
مرتضی با ایرانسل دانلود کن، شبانه

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
راهش كه همينه منتهي واقعا اپديتها گندش رو در اورده

Chon nemitonan dorost barnamenevisi konan. Kolan bazi harf nadare kheyli vaghean hal mide bazish vali az nazare barnamenevisi eftezahan. Aval in ke in hame bug dare bazi va in ke dorost barnamenevisi nemikonan ke bazi chizay ezafash delete she. Man bishtar ba hafezey ke migire moshkel daram va bug hay bazi. Asabamo beham mirize baazi vaghta. Ba hameye ina bazi kheyli hal mide.

• Like
Reactions: Kiarash_united7
مرتضی با ایرانسل دانلود کن، شبانه
داداش به قرآن بحث دانلود نیست دیشب ساعت ۱۱ گذاشتم دانلود شد تا نزدیک صبح تموم شد.
من بحثم یه چیزهایی دیگست من میگم چرا یهو یه آپدیت کلی نمی‌دن قال قضیه رو بکنن بره...!!!! با هزارتا مشکل صبح تا شب کار میکنیم که یه آخر شب بیایم یه دست بازی کنیم خستگیم در بره بازی رو run می‌کنی یهو میپره بیرون.!!! میبینی ۱۱ گیگ ۲۵ گیگ یا یه کوفتی دیگه آپدیت داده...!!! اصلا شما از اول بشین حساب کن ببین اینا چقدر آپدیت دادن آدم کرک و پرش می‌ریزه بخدا...!!!!!! هرکدام از آپدیت هاش به تنهایی یه بازیه جداست.!!! حالا ببین باز هفته دیگه اگه آپدیت ندادن ۱۰ گیگ :| حالا میبینی

اپدیتی بوده که یه مپ به gunfightاضافه کرده یه مپ 7 گیگ میخواد اینا اصلا کلمه بهینه سازی به گوششون نخورده
اینها بازی ساز های حرفه ای هستن قطعا MW اولین بازیشون نبوده اما چطور هنوز اینو نمیدونن؟ یا شاید میدونن اما اهمیت نمیدن:-B

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or