Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
۷ گیگ آپدیت نا قابل با این نت های ذغالی
برا منی که دیجیتالی دارم ش چیرو بشکنم!
روی Xbox شده ۱۱ گیگ
بخدا دارم روانی میشم دوست دارم با مشت بزنم بشکنم بازی رو اه بخدا شورشو دراوردن آخه چه غلطی میکنید که ۱۱ گیگ دانلود میدم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! بخدا هرشب از سره کار خسته و کوفته میام خبره مرگم یه دست بازی کنم میبینم یهو آپدیت داده اونم نه یک گیگ یا دو گیگ ۱۱ گیگ.....!!!!!!! خودش یه بازیه بخدا..!
مرتضی با ایرانسل دانلود کن، شبانه
روی Xbox شده ۱۱ گیگ
بخدا دارم روانی میشم دوست دارم با مشت بزنم بشکنم بازی رو اه بخدا شورشو دراوردن آخه چه غلطی میکنید که ۱۱ گیگ دانلود میدم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! بخدا هرشب از سره کار خسته و کوفته میام خبره مرگم یه دست بازی کنم میبینم یهو آپدیت داده اونم نه یک گیگ یا دو گیگ ۱۱ گیگ.....!!!!!!! خودش یه بازیه بخدا..!
راهش كه همينه منتهي واقعا اپديتها گندش رو در اوردهمرتضی با ایرانسل دانلود کن، شبانه
راهش كه همينه منتهي واقعا اپديتها گندش رو در اورده
داداش به قرآن بحث دانلود نیست دیشب ساعت ۱۱ گذاشتم دانلود شد تا نزدیک صبح تموم شد.مرتضی با ایرانسل دانلود کن، شبانه
اینها بازی ساز های حرفه ای هستن قطعا MW اولین بازیشون نبوده اما چطور هنوز اینو نمیدونن؟ یا شاید میدونن اما اهمیت نمیدناپدیتی بوده که یه مپ به gunfightاضافه کرده یه مپ 7 گیگ میخواد اینا اصلا کلمه بهینه سازی به گوششون نخورده
فقط اونجا که گفتی اینا بازی ساز های حرفه ای هستناینها بازی ساز های حرفه ای هستن قطعا MW اولین بازیشون نبوده اما چطور هنوز اینو نمیدونن؟ یا شاید میدونن اما اهمیت نمیدن
نه منتهي حرفه اي تر هستن تو خالي كردن جيب ملتنوب هستن؟