Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
من سطح کشوری رو با جای دیگه مقایسه نکردم.اسمی از آمریکا هم نیوردم.کسی هم نسخه برای کل اروپا نپیچید و من گفتم عده ای در خارج نقاط مختلف هستن و مشکلات نت نزدیک به ما دارن و لزوما این مشکلات فقط گریبان گیر ایران نیست که فقط گیرمرهای ما بنالن از وضع موجود.به نظرم اینقدر توی در و دیوار نزن و اصل مطلبم رو درک کن.دیگه بحثی ندارم موفق باشی.اکراین یه کشور اروپای شرقی (اروپای شرقی بیشترش داغونه) که تا همین چند سال پیش درگیر اعتراضات و ... بوده، ولی از نظر جناب عالی حتما سطح زندگی در اکراین با کشوری مثل فنلاند یکیه.
اروپایی ها و امریکایی ها بیشترشون پینگ ۵۰ و ... میگیرن به دلیل نزدیکی به سرور. به سطح اینترنتی هم که خریدن بستگی داره، هر چه قدر بیشتر پول بدی نت با کیفیت تر میگیری. میری چند نفر رو از طریق کیل کم چک میکنی میای فکت صادر میکنی برای همشون اره همه اروپایی ها و امریکایی ها الان دارن پینگ ۱۰۰ به بالا میگیرن تو کالاف با latency در حد ایرانی ها!
والا کل گیم فیکسه برای من غیر یه مودش که همون گروند واره. از لحاظ کیفی باقی بخش ها هم واقعا عالی اجرا میشه با کانکشنی که میگیرم تو گیم مشکلی ندارم.هنوز هم پلیر ایرانی ای هست امید داشته باشه این بازی رو بدون مشکل و با کیفیت بالا بازیش کنه
نوشته که یک یا چند قسمت دی ال سی پک قسمت داستانی از بین رفته و باید دانلود و نصب بشنسلام من اکانت ظرفیت ۱ کالاف رو برای ps4گرفتم و دیتاش رو ریختم ، میتونم وارد بازی بشم ولی قسمت سینگل پلیر این پیغام رو میده. تو قسمت add-ons هم چیزی برای دانلود نمیاد.لطفا راهنمایی کنیدView attachment 129767
شما تو بخش مولتی صفحه اول توقسمت فیلتر مبتونی درجه سختی ببری بالا نرمال داره هاردکورو یکی دیگه هم داره که یادم نیست ولی حالت نرمال سیلوره هاردکور گلده اون اخری ابی رنگه من خودم گلد میزنم وحشی به تمام معنان یعنی رو هوا میزنننمی دونم فقط برای من اینطوریه یا کلا پلیر ها خیلی نوب شدن؟!کیل و استریک گرفتن خیلی ساده شده، نسبت به زمان مدرن وارفیر ها و بلک آپس، کس دیگه همچین احساسی نداره ؟
عوضیا لاشی رنگ اسمشونو عوض میکننکسی به این باگ برخورده که بازیکن تیم روبرو رو با مارک ابی رنگ خودی نشون بده؟
داشتم دامینیشن میزدم دیدم که بازیکن خودی من و بقیه هم تیمها رو میزنه گفتم شاید داره کرم میریزه سرش تلافی کردم و کشتمش با کمال تعجب دیدم که نزد هم تیمی رو کشتی و به تعداد کیل هام اضاف شد
اسمی هم که روی سرش نشون میداد نه داخل تیم خودی بود و نه حریف
نسخه 2400 تا 20 مرحله شماره رو جلو تر میزاره. نسخه معمولی فقط قابلیت آزاد کردن جایزه ها رو میده و خودتون باید همه رو پیش ببرید. شخصا به نظرم ارزش نداره 2400 تایی، مخصوصا اگر پیگیر بازی هستید و مستمر بازی میکنید (روزی شاید حتی 1 هم کافی باشه برای 100 مرحله).دوستان سلام Battle pass بگیرم یکی 2400 CP یکی هم 1100 CP فرقش چیه.؟؟ کسی می دونه فرقشون چیه.؟؟؟؟ لطفاً راهنمایی کنید مرسی
دستت درد نکنه آره اینطور که میگی باز کردنش کاری نداره در طول 45 روز و صرف این نیست که 2400 تا بدم که اجازه بده زودتر بازش کنم.امشب با 10 دلار میتونم بخرمش دستت درد نکنه.نسخه 2400 تا 20 مرحله شماره رو جلو تر میزاره. نسخه معمولی فقط قابلیت آزاد کردن جایزه ها رو میده و خودتون باید همه رو پیش ببرید. شخصا به نظرم ارزش نداره 2400 تایی، مخصوصا اگر پیگیر بازی هستید و مستمر بازی میکنید (روزی شاید حتی 1 هم کافی باشه برای 100 مرحله).