Call of Duty: Modern Warfare | PC

174114

Call of Duty: Modern Warfare
Release Date : 25 October 2019
Developers: Infinity Ward, Raven Software, Beenox, High Moon Studios
Publisher: Activision
Platforms: PC - PS4 - Xbox One
PC Launcher: Battle.net

-------------------

حداقل سیستم مورد نیاز:
Operating System: Windows 7 64-bit (SP1) or Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300
Video: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 or AMD Radeon HD 7950 - DirectX 12.0 compatible system
Memory: 8 GB RAM
Storage: 175 GB available hard drive space

سیستم مورد نیاز پیشنهادی:

Operating System: Windows 10 64-bit latest update
Processor: Intel Core i5-2500K or AMD Ryzen R5 1600X Processor
Video: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 or AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 - DirectX 12.0 compatible system
Memory: 12 GB RAM
Storage: 175 GB available hard drive space

نسخه های مختلف بازی:

بازی دارای یک بخش داستانی حماسی و غنی می باشد و در کنار آن نیز دو بخش مولتی پلیر و Special Ops جای گرفته اند

به گفته سازندگان، بازی فاقد لوت باکس و آیتم های Pay To Win می باشد و فقط از یک سیستم بتل پس بهره می برد
که شامل آیتم های تزئینی است. تمام آیتم هایی که روی گیمپلی و بالانس بازی تاثیر دارند از طریق بازی کردن و کسب امتیاز به دست می آیند

آخرین ویرایش:
این نظر و نظرهائی ازاین دست وجود داره، من گیمرهائی میشناسم که تو عمرش یک بازی آنلاین هم حتی بازی نکرده.
اما تو کلیت که نگاه کنیم، مخصوصا تو عنوانی مثل COD و BF همیشه مهمترین بخش بوده و خواهد بود.
از طرف دیگه تعداد ساعتی که گیمرها وقف اون بخش میکنن کاملا مشخص میکنه که کدوم بخش مهمتر هست، بخش سینگل پلیر اونم تو این سبک اصلا کشش بیش از نهایتا 10 ساعت نداره.

آره از این نظر قبول دارم به طور کل برای اکثریت گیمر ها بخش آنلاین اهمیت بیشتری داره چون خیلی بیشتر باهاش سرگرم میشن
آدمایی مثل من و امثال من که خیلی اهل شوتر آنلاین نیستیم تو اقلیت قرار میگیریم
ولی از اونورم به شدت اعتقاد دارم اگر همین COD بخش کمپین قوی نداشت به موفقیت امروز نمیرسید و جمعیت مولتی بازاشم نصف این نبود
شاید ده درصد تایم پلیرها هم صرف کمپین نشه ولی اگر نباشه رفته رفته هر بازی ریزش خودش رو داره
واسه همینم هست که امروز این بازی همچین کمپین قدرتمندی داره

آره از این نظر قبول دارم به طور کل برای اکثریت گیمر ها بخش آنلاین اهمیت بیشتری داره چون خیلی بیشتر باهاش سرگرم میشن
آدمایی مثل من و امثال من که خیلی اهل شوتر آنلاین نیستیم تو اقلیت قرار میگیریم
ولی از اونورم به شدت اعتقاد دارم اگر همین COD بخش کمپین قوی نداشت به موفقیت امروز نمیرسید و جمعیت مولتی بازاشم نصف این نبود
شاید ده درصد تایم پلیرها هم صرف کمپین نشه ولی اگر نباشه رفته رفته هر بازی ریزش خودش رو داره
واسه همینم هست که امروز این بازی همچین کمپین قدرتمندی داره
کلا نسل جدید ( بچه های دهه هشتاد) علاقه به بازی های داستانی خیلی ندارند و بیشتر آنلاین و رقابتی دوست دارند . کلا بازی های داستانی مخصوصا خطی ( به قول سعید آقابابایی بازی باز در بازی های خطی تمرکز بیشتری بر روی داستان خواهد داشت و سطح هیجان پایین نمیاد) داره به حاشیه رانده می شه .

شما برو سرچ کن و مولتی نسخه 2 بازی رو ببین بعد میتونین بگین که بازی کلا مدیون بخش داستانی هست اتفاقا COD از اون بازی هایی هست همیشه قسمت انلاین خوب داشته این که شما به اون دوره نمیخوری که بازی کرده باشی دلیل نمیشه فکت بدین که بازی قسمت انلاین هیچ وقت نداشته حتی نسخه اول هم داشته.
بازی بخش چندنفره داشت اما شرایط مثل الان نبود.... منظور من هم از آنلاین همین بود
نیازی به سرچ نیست...
من خودم از طرفدارای قدیمی این سری هستم و میدونم که نسخه‌های اولیۀ کال آف دیوتی همیشه بخاطر کمپین حماسی و چالش برانگیزشون طرفدار داشته...اصلا نمیخام بگم بخش چندنفره بازی در اونموقع ضعیف بود اما اونموقع این بخش همیشه زیر سایۀ بخش داستانی بوده... یعنی دلیل اصلی تجربۀ بازی بخش کمپین بود

اما حال حاضر که آنلاین و سرورها اومده...اکتیویژن دیگه بخش داستانی بازی رو اصلا جدی نمیگیره
بعد از هزارتا کال آف با کمپین 4-5 ساعته...تو نسخۀ جدید فک میکنم به کمپین بازی بیشتر پرداخته شده

اگه شما با بخش چندنفره بازی حال میکنی دلیل نمیشه که این بخش در گذشته مهم‌ترین بخش بازی بوده....

پیش بینی شما در مورد دورۀ ما هم یکی از موضوعات جالب صحبت شما بود! که بخاطردلایل روشن اصلا وارد این بحثهای حاشیه‌ای نمیشم

آخرین ویرایش:
شما کدوم نسخه بازی کردی که مولتی پلیر نداشته؟
بخش آنلاین سری COD همیشه با بازی بوده و مهمترین بخش اون هم بوده.
البته باید اضافه کنم که در گذشته اینطور نبوده...
حال حاضر و علایق درصد زیادی از گیمرها باعث شده تا بخش آنلاین مهم‌ترین قسمت بازی بشه

کلا نسل جدید ( بچه های دهه هشتاد) علاقه به بازی های داستانی خیلی ندارند و بیشتر آنلاین و رقابتی دوست دارند . کلا بازی های داستانی مخصوصا خطی ( به قول سعید آقابابایی بازی باز در بازی های خطی تمرکز بیشتری بر روی داستان خواهد داشت و سطح هیجان پایین نمیاد) داره به حاشیه رانده می شه .
و این موضوع واقعا ناراحت کنندست

• Like
Reactions: kamyy
بازی بخش چندنفره داشت اما شرایط مثل الان نبود.... منظور من هم از آنلاین همین بود
نیازی به سرچ نیست...
من خودم از طرفدارای قدیمی این سری هستم و میدونم که نسخه‌های اولیۀ کال آف دیوتی همیشه بخاطر کمپین حماسی و چالش برانگیزشون طرفدار داشته...اصلا نمیخام بگم بخش چندنفره بازی در اونموقع ضعیف بود اما اونموقع این بخش همیشه زیر سایۀ بخش داستانی بوده... یعنی دلیل اصلی تجربۀ بازی بخش کمپین بود

اما حال حاضر که آنلاین و سرورها اومده...اکتیویژن دیگه بخش داستانی بازی رو اصلا جدی نمیگیره
بعد از هزارتا کال آف با کمپین 4-5 ساعته...تو نسخۀ جدید فک میکنم به کمپین بازی بیشتر پرداخته شده

اگه شما با بخش چندنفره بازی حال میکنی دلیل نمیشه که این بخش در گذشته مهم‌ترین بخش بازی بوده....

پیش بینی شما در مورد دورۀ ما هم یکی از موضوعات جالب صحبت شما بود! که بخاطردلایل روشن اصلا وارد این بحثهای حاشیه‌ای نمیشم
شرایط الان دقیقا چجوری هست ؟ انتظار دارین شرایط 2003 با 2019 یکی براتون باشه ؟ این که شما میخوای بگی طرف دار قدیمی هستی و تا به الان نیمدونستی که بازی در تمام نسخه ها بخش انلاین داشته یه طرف بعدم بازم فکت شماست که میگی زیر سایه بخش داستانی بوده چون خودت اطلاع نداشتی و بازی نکردی ؟ cod جزو بازی هایی بوده که همیشه سعی داشته بخش داستانی و انلاین رو در کنار هم ارائه بده حتی در نسخه دوم مود 20v20 داشته. کلا هم بازی سر bo4 بخش داستانی رو جدی نگرفت که چوبشم خورد و همیشه از بدترین نسخه سری ازش یاد خواهد شد. من فن cod هستم چون همیشه بخش داستانی و انلاین رو در کنار هم برای من فراهم کرده و اینم یکی دیگه از فکت های شما بود.
در مورد جمله اخر هم پیش بینی نکردم و عجیب ترین نکته که اینه باید بدونین گذشته رو پیش بینی نمیکنن و خیلی واضح هست که شما هیچ ایده ای از قسمت های انلاین cod های قدیمی نداری.
online-only هم یک رویه غلط در دل صنعت هست که اتفاق افتاده نه در cod مثل خیلی از چیز های دیگه.

شرایط الان دقیقا چجوری هست ؟ انتظار دارین شرایط 2003 با 2019 یکی براتون باشه ؟ این که شما میخوای بگی طرف دار قدیمی هستی و تا به الان نیمدونستی که بازی در تمام نسخه ها بخش انلاین داشته یه طرف بعدم بازم فکت شماست که میگی زیر سایه بخش داستانی بوده چون خودت اطلاع نداشتی و بازی نکردی ؟ cod جزو بازی هایی بوده که همیشه سعی داشته بخش داستانی و انلاین رو در کنار هم ارائه بده حتی در نسخه دوم مود 20v20 داشته. کلا هم بازی سر bo4 بخش داستانی رو جدی نگرفت که چوبشم خورد و همیشه از بدترین نسخه سری ازش یاد خواهد شد. من فن cod هستم چون همیشه بخش داستانی و انلاین رو در کنار هم برای من فراهم کرده و اینم یکی دیگه از فکت های شما بود.
در مورد جمله اخر هم پیش بینی نکردم و عجیب ترین نکته که اینه باید بدونین گذشته رو پیش بینی نمیکنن و خیلی واضح هست که شما هیچ ایده ای از قسمت های انلاین cod های قدیمی نداری.
online-only هم یک رویه غلط در دل صنعت هست که اتفاق افتاده نه در cod مثل خیلی از چیز های دیگه.
بنده الان انتظار دارم شرایط تغییری درش ایجاد بشه!!
اینکه شما انقدر قاطع در مورد صحبتهای من برداشتت رو اعلام میکنی واقعا جای تعجب داره
فک میکنم آنلاین برای شما مهمه و برای بنده نیست... و به همین دلیل هم به نتیجۀ درستی نمیرسیم

در مورد قسمتی هم که قرمز کردم...
اگه از نظر شما فقط در bo4 به بخش کمپین بازی پرداخته نشده... و در بقیۀ نسخه‌ها بازی کمپین خوبی داشته... من دیگه بحث رو خاتمه میدم و توصیه میکنم حتما به کمپین نسخه‌های اخیر کال آف دیوتی یک سری بزنید!

• Like
cod رو همیشه برای انلاینش خیلیا میزدن.یه زمون تو استیم از هر ده نفر نه نفر داشتن mw,black ops بازی میکردن..یادش بخیر.
دیگه الان رقیب زیاد شده و خود شرکت هم خوب کار نکرد ریزش زیاد کرد.پالسی دادن سالانه بازی نابود کرد بازی رو.

• Sad
راه حلی برای رفع مشکل لگ سینماتیک ها پیدا نشد؟ تجربه ی سینمایی بازی رو نابود می کنه !
مود نمایش تصویر را در حالت Borderless windowed بذار
اون shader installation هم قبل اینکه بری تو بازی از منوی بازی بذار off باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or