Call of Duty: Modern Warfare | PC

174114

Call of Duty: Modern Warfare
Release Date : 25 October 2019
Developers: Infinity Ward, Raven Software, Beenox, High Moon Studios
Publisher: Activision
Platforms: PC - PS4 - Xbox One
PC Launcher: Battle.net

-------------------

حداقل سیستم مورد نیاز:
Operating System: Windows 7 64-bit (SP1) or Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300
Video: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 or AMD Radeon HD 7950 - DirectX 12.0 compatible system
Memory: 8 GB RAM
Storage: 175 GB available hard drive space

سیستم مورد نیاز پیشنهادی:

Operating System: Windows 10 64-bit latest update
Processor: Intel Core i5-2500K or AMD Ryzen R5 1600X Processor
Video: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 or AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 - DirectX 12.0 compatible system
Memory: 12 GB RAM
Storage: 175 GB available hard drive space

نسخه های مختلف بازی:

بازی دارای یک بخش داستانی حماسی و غنی می باشد و در کنار آن نیز دو بخش مولتی پلیر و Special Ops جای گرفته اند

به گفته سازندگان، بازی فاقد لوت باکس و آیتم های Pay To Win می باشد و فقط از یک سیستم بتل پس بهره می برد
که شامل آیتم های تزئینی است. تمام آیتم هایی که روی گیمپلی و بالانس بازی تاثیر دارند از طریق بازی کردن و کسب امتیاز به دست می آیند

آخرین ویرایش:
من وسط بازی بازیم کرش کرد بعد یه گزینه اومد برا حالت Safe اونو که انتخاب کردم، تنظیمات گرافیک بازی بهم ریخت، روی حالت دیفالتش هم برمیگردنم درست نمیشه و اصلا تغییر نمیکنه :-?

کافیه یک لحظه از بازی بری بیرون باز بخای بری داخل باید آپدیت دانلود کنی! امروز نزدیک به 5 6 بار آپدیت ریز ریز داده حالا هم که 7.5 گیگ داد

• Like
Reactions: kamyy
من وسط بازی بازیم کرش کرد بعد یه گزینه اومد برا حالت Safe اونو که انتخاب کردم، تنظیمات گرافیک بازی بهم ریخت، روی حالت دیفالتش هم برمیگردنم درست نمیشه و اصلا تغییر نمیکنه :-?

کافیه یک لحظه از بازی بری بیرون باز بخای بری داخل باید آپدیت دانلود کنی! امروز نزدیک به 5 6 بار آپدیت ریز ریز داده حالا هم که 7.5 گیگ داد
واسه من این ارور رو میده اول مشن wolf den
Screenshot (189).png
سرویسم کرده، امیدوارم با اپدیت حل شه

• Like
Reactions: aliahmadi2
شاید به خاطر همین آپدیت باشه که دادن، ولی عجیبه من توی بازی 120 تا فریم میگیرم ولی کات سین ها CG لگ دارم :|

آره عجیبه خود بازی به شدت بهینست
منم رو بالاترین تنظیمات بالای ۱۰۰ فریمم با رزولوشن 2K اما کات سین ها هر چند ثانیه یه تیک میزنه
البته هر چی میره جلوتر بهتر میشه

منم رو بالاترین تنظیمات بالای ۱۰۰ فریمم با رزولوشن 2K اما کات سین ها هر چند ثانیه یه تیک میزنه

برا شما Geforce Exprience شناخته؟ با اینکه آخرین آپدیت رو برا این بازی دادن ولی بازیمو نمیشناسه که Optimize کنه برام :-?

برا شما Geforce Exprience شناخته؟ با اینکه آخرین آپدیت رو برا این بازی دادن ولی بازیمو نمیشناسه که Optimize کنه برام :-?

نمیدونم والا من اصلا با این برنامه کاری ندارم
خودم میرم همیشه تنظیمات رو انجام میدم

• Like
Reactions: aliahmadi2
این مشکل روی اکثر نسخه های اخیر call of وجود داره، بعیدم هست با آپدیت رفع بشه دلیلشم اینه بازی در لحظه پخش کات‌سین داره عمل loading رو هم انجام میده، بخاطر اینه که توی این بازی عملا صحنه‌ای loadingی مثل بقیه بازیها نداریم.

• Like
Reactions: TeTration and kamyy
گویا در سایتهای خارجی بعضی ها کامنت گذاشتن که با آپدیت آخر تونستن بازی رو آفلاین در بخش کمپین اجرا کنن !

هر کی آپدیت آخر رو انجام داده یه تست بزنه ببینه راسته! یا فیک ؟!
الان دیدم
گرند وار هم اضافه شده و فری فور ال

• Like
Reactions: Saber and kamyy
اگر به بخش نظرات کاربران توی متاکریتیک سر بزنید، نظرات منفی به سه بخش تقسیم میشه:
1. روس‌هایی که اکتیویژن رو متهم به ضدروس بودن و پخش پروپاگاندا می‌کنند
2. افرادی که میگن بازی چندان تفاوتی نسبت به بازی‌های این چند وقت اخیر COD نکرده
3. افرادی که به بحث Online-Only بودن بازی معترضند

اگر به بخش نظرات کاربران توی متاکریتیک سر بزنید، نظرات منفی به سه بخش تقسیم میشه:
1. روس‌هایی که اکتیویژن رو متهم به ضدروس بودن و پخش پروپاگاندا می‌کنند
2. افرادی که میگن بازی چندان تفاوتی نسبت به بازی‌های این چند وقت اخیر COD نکرده
3. افرادی که به بحث Online-Only بودن بازی معترضند

دسته سوم رو میشه بهشون حق داد
دسته اول هم یه سر سوزنی بهشون حق میدیم :دی
ولی دسته دوم تکلیفشون مشخصه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or