Call of Duty: Modern Warfare | PC

174114

Call of Duty: Modern Warfare
Release Date : 25 October 2019
Developers: Infinity Ward, Raven Software, Beenox, High Moon Studios
Publisher: Activision
Platforms: PC - PS4 - Xbox One
PC Launcher: Battle.net

-------------------

حداقل سیستم مورد نیاز:
Operating System: Windows 7 64-bit (SP1) or Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300
Video: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 or AMD Radeon HD 7950 - DirectX 12.0 compatible system
Memory: 8 GB RAM
Storage: 175 GB available hard drive space

سیستم مورد نیاز پیشنهادی:

Operating System: Windows 10 64-bit latest update
Processor: Intel Core i5-2500K or AMD Ryzen R5 1600X Processor
Video: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 or AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 - DirectX 12.0 compatible system
Memory: 12 GB RAM
Storage: 175 GB available hard drive space

نسخه های مختلف بازی:

بازی دارای یک بخش داستانی حماسی و غنی می باشد و در کنار آن نیز دو بخش مولتی پلیر و Special Ops جای گرفته اند

به گفته سازندگان، بازی فاقد لوت باکس و آیتم های Pay To Win می باشد و فقط از یک سیستم بتل پس بهره می برد
که شامل آیتم های تزئینی است. تمام آیتم هایی که روی گیمپلی و بالانس بازی تاثیر دارند از طریق بازی کردن و کسب امتیاز به دست می آیند

آخرین ویرایش:
اگر به بخش نظرات کاربران توی متاکریتیک سر بزنید، نظرات منفی به سه بخش تقسیم میشه:
1. روس‌هایی که اکتیویژن رو متهم به ضدروس بودن و پخش پروپاگاندا می‌کنند
2. افرادی که میگن بازی چندان تفاوتی نسبت به بازی‌های این چند وقت اخیر COD نکرده
3. افرادی که به بحث Online-Only بودن بازی معترضند
دسته اول‌ بهتر هست یاد یک‌ کلمه بیفتن : افغانستان. اون وقت یادشون میاد که کشورشون بدترشو انجام داده <:-P
دسته دوم هم ترول هستن اگرنه همه چیز واقعا معلوم هست
این وسط فقط دسته سوم حق دارن:D

دوستان بازی بهینه هست ؟
کارت من gtx960m هستش codww2 با وضوح 1080 روی ultra و high بین 35 تا 45 فریم داشتم
واسه این نسخه به مشکل برمیخورم ؟ روی چه تنظیماتی میتونم بازی کنم که همون 35 تا 40 فریم بده بهم ؟
الکی 750 پول ندیم نتونیم راحت بازی کنیم ؟
محدودیت منطقه برای بازی online که نداره احیانا ؟ اکانت بتلنت من مال امریکا هست

• Like
Reactions: ROONEY190 and kamyy
این خیلی مسخرست که نزدیک به سال 2020 هستیم، ولی هنوز هستن گیمرهائی که از تمام آنلاین بودن بازی شکایت کنن!
اما از طرف مقابل این هم سوپر مسخرست که بدلیل تایم اوت تو یک بازه زمانی کوتاه ، وسط بازی سینگل پلیر دیسکانکت بشی.
=======================
در مورد کرک شدن بازی هم من نمیفهمم مثلا الان بازی کرک بشه چه فایده ای داره؟
یک بخش 5-4 ساعته کمپین واقعا اینقدر مهم نیست.

این خیلی مسخرست که نزدیک به سال 2020 هستیم، ولی هنوز هستن گیمرهائی که از تمام آنلاین بودن بازی شکایت کنن!
اما از طرف مقابل این هم سوپر مسخرست که بدلیل تایم اوت تو یک بازه زمانی کوتاه ، وسط بازی سینگل پلیر دیسکانکت بشی.
=======================
شما رو نمی دونم ولی من خودم اولا کالاف فقط به خاطر بخش داستانی ( حماسی-احساسی) می روم و دوما از اول کرکی زدم و علاقه ای به خرید اورجینال بازی اونم با قیمت بسیار پایین ارز در ایران ندارم .

شما رو نمی دونم ولی من خودم اولا کالاف فقط به خاطر بخش داستانی ( حماسی-احساسی) می روم و دوما از اول کرکی زدم و علاقه ای به خرید اورجینال بازی اونم با قیمت بسیار پایین ارز در ایران ندارم .
من خودم تا MW3 همرو کرکی بازی کردم به غیر از MW1 که فقط خریدم برای آنلاین، بعدش دیگه کلا بازی نکردم.
منظورم بحث مالی و... نیست، بنظر من برای یک کمپین 5-4 ساعته ارزش نداره 100 گیگ دانلود کرد.
===================
این بازی فکر کنم دلیل محکمی بشه که اکانت های هکی بتل نت هم رایج بشه، با این سفت و سخت گرفتن بلیزارد روی امنیت اکانت ها، جالب میشه ببینیم همچین چیزی پیش میاد یا نه.
اون 100 گیگ که بچه ها در یک شب با اینترنت شبانه همراه اول به مبلغی ناچیز می گیرند
خب نظرها متفاوت، من خودم هیچوقت اینکارو نمیکنم.
برای همین نسخه یکروزم رفت سر اینکه هارد خالی کنم که بتل نت دانلود کنه.
اگه میخواستم کرکی بازی کنم باید 100 فضا برای دانلودش بزارم کنار ، 120 گیگ دیگه هم دوباره هارد خالی کنم که نصب کنه کلا بیخیال میشدم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من خودم تا MW3 همرو کرکی بازی کردم به غیر از MW1 که فقط خریدم برای آنلاین، بعدش دیگه کلا بازی نکردم.
منظورم بحث مالی و... نیست، بنظر من برای یک کمپین 5-4 ساعته ارزش نداره 100 گیگ دانلود کرد.
===================
این بازی فکر کنم دلیل محکمی بشه که اکانت های هکی بتل نت هم رایج بشه، با این سفت و سخت گرفتن بلیزارد روی امنیت اکانت ها، جالب میشه ببینیم همچین چیزی پیش میاد یا نه.
اون 100 گیگ که بچه ها در یک شب با اینترنت شبانه همراه اول به مبلغی ناچیز می گیرند

=======================
شکایت در مورد تمام آنلاین بودن بازی اصلا مسخره نیست...
وقتی شما یک بازی رو خریدی اون محتوا رو بدست آوردی... حالا اینکه حتما باید یک اینترنت هم در کنارش باشه خیلی مسخرست... این شرایط برای ما که در ایران هستیم وخیم تره... چون اینترنت درستو درمون نداریم!
در ضمن بهتره بدونید که سری کال آف دیوتی در گذشته هیچ آنلاینی نداشته و تمام محبوبیتشو مدیون بخش کمپین بازی بوده... حالا اگه در نسل حاضر به کمپین بازی اهمیتی داده نمیشه... دلیل بر مهم نبودن این بخش نیست بلکه کم کاریه اکتیویژن رو میرسونه...
بشخصه هر نسخه‌ای از کال آف دیوتی رو تموم کردم فقط بخش داستانی‌شو رفتم

وقتی شما یک بازی رو خریدی اون محتوا رو بدست آوردی... حالا اینکه حتما باید یک اینترنت هم در کنارش باشه خیلی مسخرست... این شرایط برای ما که در ایران هستیم وخیم تره... چون اینترنت دستو درمون نداریم!
در ضمن بهتره بدونید که سری کال آف دیوتی در گذشته هیچ آنلاینی نداشته و تمام محبوبیتشو مدیون بخش کمپین بازی بوده... حالا اگه در نسل حاضر به کمپین بازی اهمیتی داده نمیشه... دلیل بر مهم نبودن این بخش نیست بلکه کم کاریه اکتیویژن رو میرسونه...
بنظرم واقعا مسخرست که در مورد آنلاین بودن بازی صحبت بشه، اگر اون آنلاین بودن به نحوه انجام بازی ضرری نرسونه، مثل GT Sport که فقط موقع سیو میخواد ازت که آنلاین باشی.
البته اینجا همونطور که گفتم مسخرست که اینترنت قطع بشه، شما از بخش داستانی شوت بشی بیرون.
=============
اما در مورد مابقی شما بد متوجه شدی.
من که نگفتم بخش آنلاین بازی مهم یا بخش سینگل!
صحبت در مورد دانلود و فضای کافی هارد و... هست.

شما کدوم نسخه بازی کردی که مولتی پلیر نداشته؟
بخش آنلاین سری COD همیشه با بازی بوده و مهمترین بخش اون هم بوده.

آخرین ویرایش:
بنظرم واقعا مسخرست که در مورد آنلاین بودن بازی صحبت بشه، اگر اون آنلاین بودن به نحوه انجام بازی ضرری نرسونه، مثل GT Sport که فقط موقع سیو میخواد ازت که آنلاین باشی.
البته اینجا همونطور که گفتم مسخرست که اینترنت قطع بشه، شما از بخش داستانی شوت بشی بیرون.
=============
اما در مورد مابقی شما بد متوجه شدی.
من که نگفتم بخش آنلاین بازی مهم یا بخش سینگل!
صحبت در مورد دانلود و فضای کافی هارد و... هست.

شما کدوم نسخه بازی کردی که مولتی پلیر نداشته؟
بخش آنلاین سری COD همیشه با بازی بوده و مهمترین بخش اون هم بوده.

منم در مورد آنلاین بودن با شما دوست عزیز مخالفم
واقعا به اجبار و بی دلیل آنلاین نگه داشتن پلیر ها تو بخش داستانی بازی یک کار بیهوده و بی علته که فقط به خاطر مسائل امنیتی اتفاق میوفته
یعنی سازنده برای اینکه بازی کرک نشه همه کسایی که قانونی هم بازیشو میخرن دچار دردسر میکنه که این اوج نامردیه
باز حالا هستن آثاری که در بخش داستانی هم با آنلاین بودن میتونید به امکانات زیادی دسترسی داشته باشید مثل همین Death Stranding که اگر تو حالت داستانی آنلاین باشین میتونین به شکل غیر مستقیم همکاری داشته باشید با پلیر های دیگه که از نظر من این شکل آنلاین بودن به تجربه بهتر میتونه کمک زیادی بکنه.

در درجه دومم منم اتفاقا از اون دسته آدمایی هستم که همیشه علاقه خاصی به داستان و کمپین COD داشتم و مولتی بازی برای همیشه اولویت دوم بود تا جایی که نسخه قبلی که حالت داستانی نداشت رو اصلا سمتش نرفتم.

منم در مورد آنلاین بودن با شما دوست عزیز مخالفم
واقعا به اجبار و بی دلیل آنلاین نگه داشتن پلیر ها تو بخش داستانی بازی یک کار بیهوده و بی علته که فقط به خاطر مسائل امنیتی اتفاق میوفته
یعنی سازنده برای اینکه بازی کرک نشه همه کسایی که قانونی هم بازیشو میخرن دچار دردسر میکنه که این اوج نامردیه
باز حالا هستن آثاری که در بخش داستانی هم با آنلاین بودن میتونید به امکانات زیادی دسترسی داشته باشید مثل همین Death Stranding که اگر تو حالت داستانی آنلاین باشین میتونین به شکل غیر مستقیم همکاری داشته باشید با پلیر های دیگه که از نظر من این شکل آنلاین بودن به تجربه بهتر میتونه کمک زیادی بکنه.
شما که داری حرف منو میزنی، تو همین پست که نقل قول کردی و همینطور بالاترش خودمم گفتم که با این قضیه مشکل دارم که تو بخش سینگل پلیر باعث وقفه میشه واقعا مایوس کنندست.
من نمیگم همیشه-آنلاین بودن بازیها ویژگی خوبیه، میگم این ضدیت با اون که جزو نکات منفی بازی در نظر گرفته میشه رو نمیفهمم، جز اینکه مثل همین بازی تو بخش سینگل پلیر هم تاثیر بزاره، فکر کنم چندبار قبل هم که نوشتم واضح بود، دیگه از این بهتر نمیتونم بگم.

در درجه دومم منم اتفاقا از اون دسته آدمایی هستم که همیشه علاقه خاصی به داستان و کمپین COD داشتم و مولتی بازی برای همیشه اولویت دوم بود تا جایی که نسخه قبلی که حالت داستانی نداشت رو اصلا سمتش نرفتم.
این نظر و نظرهائی ازاین دست وجود داره، من گیمرهائی میشناسم که تو عمرش یک بازی آنلاین هم حتی بازی نکرده.
اما تو کلیت که نگاه کنیم، مخصوصا تو عنوانی مثل COD و BF همیشه مهمترین بخش بوده و خواهد بود.
از طرف دیگه تعداد ساعتی که گیمرها وقف اون بخش میکنن کاملا مشخص میکنه که کدوم بخش مهمتر هست، بخش سینگل پلیر اونم تو این سبک اصلا کشش بیش از نهایتا 10 ساعت نداره.

این منافاتی با اینکه بخش کمپین وجودش لازم هست و خیلی کمک میکنه که بخشی از گیمرها جذب بازی بشن و... نداره.
من خودم متعلق به نسل آتاری هستم، از دوره NES به بعد، معنای گیم برای کسی مثل من داستان زیبا و سینگل پلیر بود. اما خب کاری نمیشه کرد که تو این سالها به مولتی پلیر چنان توجهی شده که میشه مهمترین بخش بازی مثل COD .
این برای همه سبک ها صدق نمیکنه، اما اینجا با بازی مثل COD طرفیم که اگه زندست، فقط و فقط بواسطه همین بخش مولتی پلیرش هست.

• Like
Reactions: TeTration
وقتی شما یک بازی رو خریدی اون محتوا رو بدست آوردی... حالا اینکه حتما باید یک اینترنت هم در کنارش باشه خیلی مسخرست... این شرایط برای ما که در ایران هستیم وخیم تره... چون اینترنت درستو درمون نداریم!
شما برو سرچ کن و مولتی نسخه 2 بازی رو ببین بعد میتونین بگین که بازی کلا مدیون بخش داستانی هست اتفاقا COD از اون بازی هایی هست همیشه قسمت انلاین خوب داشته این که شما به اون دوره نمیخوری که بازی کرده باشی دلیل نمیشه فکت بدین که بازی قسمت انلاین هیچ وقت نداشته حتی نسخه اول هم داشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or