Last edited by a moderator:
سلام ، قبل بازی بزار استیم فایل های بازی رو واریفاری کنه
طبق این متن :دوستان یه سوال:اکانتو میشه عوض کرد؟اگه نه که هیچی اما اگه اره چطوری؟ممنون میشم راهنمایی کنین
تو اون یکی اکانتم تو وارزون 1 800 تا سی پی دارم
آره میشه ، کافیه تو همون اکانت اکتیویژن قبلیتون لاگین کنید.Do CoD Points transfer to MW2 and Warzone 2? While initially things weren't clear, it is now confirmed that Call of Duty Points will transfer between Warzone and Modern Warfare 2/Warzone 2.0, with players not having to do anything besides logging into their Activision account.
خب چطوری لاگ اوت بشم و بعد با اون یکی اکانتم لاگین بشم؟تو این موندمسلام ، قبل بازی بزار استیم فایل های بازی رو واریفاری کنه
طبق این متن :
آره میشه ، کافیه تو همون اکانت اکتیویژن قبلیتون لاگین کنید.
فقط اسلحه و اینا منتقل نمیشه ، ولی پولتون چرا
من ذهنیتی دقیقی از وضعیت ندارم ، ولی احتمالا مثل بقیه بازی های اینشکلی بعد نصب بازی توی استیم و وارد شدن به بازی warzone 2 احتمالا از شما میخواد که ثبت نام کنید یا وارد بشید ، مشخصات اکانت Warzone 1 رو اینجا باید وارد کنید.خب چطوری لاگ اوت بشم و بعد با اون یکی اکانتم لاگین بشم؟تو این موندم
از الکترو و dnsش استفاده کردی؟بچه ها کسی هست کمک کنه؟ حدود 2 هفتس از update عبور نمیکنه
Error code driver میده
انواع dns هم زدم
با پی سی هستم
سرچ کنید تو اینترنت میاره یا از dnsش استفاده کنیدنه الکترو چیه؟
دی ان اسا کار نمی کنن دیگه ؟بازی توی logging into online services واسم گیر کرده از امروز