Last edited by a moderator:
منم این مشکل رو دارم حتی الکترو و رادار هم وصل نمیشنسلام دوستان
من مشکلی که دارم تو قسمت waiting for relay میمونه و رد نمیشه!
کسی با این مشکل مواجه شده؟
الکترو dns رو بزن رد میشهسلام
بازی رو نصب و اجرا کردم اما روی اینجا گیر میکنه نه اروری میده نه چیزی . دی ان اس هم زدم
باید چیکار کنم؟
نه فعلا مشکلی نداره ولی باید دی ان اس بزنی مثل شکن و الکترو برای رد کردن اپدیت ها بعدش بدون دی ان اس هم وارد میشهسلام دوستان. من میخوام تازه بازی رو روی استیم بخرم. شنیدم سرور هاش مشکل تحریم داره و وصل نمیشه. اینترنتم هم شاتل هست. واقعا این مشکل وجود داره؟ یعنی دیگه باید قید کالاف رو زد؟
داداشم ممنون بابت جوابت. فقط اینکه تو خود بازی چی؟ نیاز نیست دی ان اس روشن باشه؟ یا مثلا برا هر مچ باز بخواد آدم روشن خاموش کنه؟ برا هر بار ورود به بازی و بخش مولتی چطور؟نه فعلا مشکلی نداره ولی باید دی ان اس بزنی مثل شکن و الکترو برای رد کردن اپدیت ها بعدش بدون دی ان اس هم وارد میشه
بازی هر بار که تو استیم اپدیت میده مثل سیزن جدید یا مثلا هر یه مدت یه بار که پلی لیست مود های بازی از سمت سرور به روز میشه موقع ورود به بازی برای بار اول باید این اپدیت هارو از سرور بگیره سر همین با دی ان اس شکن این مرحله رو موقع لانچ بازی میشه رد کرد دفعات بعدی نیاز نیستداداشم ممنون بابت جوابت. فقط اینکه تو خود بازی چی؟ نیاز نیست دی ان اس روشن باشه؟ یا مثلا برا هر مچ باز بخواد آدم روشن خاموش کنه؟ برا هر بار ورود به بازی و بخش مولتی چطور؟
من حقیقت برای رد کردن آپدیت ها متوجه نشدم درست. یعنی بازی از تو خودش آپدیت میشه که دی ان اس میخواد؟ یا از تو استیم؟
چون اوضاع پینگ یذره بهم بریزه دیگه رسما نمیشه بازی کرد.
بعد یعنی ممکنه در آینده دیگه اصن نشه مولتیش رو زد؟
ببخشی داداش سوالام زیاد شد. بازم ممنون.
Free-Trial رو میشه از بخش DLC ها تیکش رو بردارید، استیم و رو باز و بسته کنید یک باز، بعد verify file integrity باید مشکل حل بشه.سلام.
چرا استیم آپدیت سیزن جدید رو رو به عنوان Pre-Load برام آورده؟ میگه فردا ساعت ۲ صبح آنلاک میشه. شما هم اینجوری شدین؟