Abolfazl3007
کاربر سایت
من خودم میدونم چی نوشتم و بهشم پایبندم و به شمام چیزی نگفتم که فرتی رفتی به اون جمله پناه آوردی
من میگم که شما الکی داشتی تعریف میکردی یه موتوری که 4 سال پیش یا بیشتر طراحی شده و با اندکی دستکاری چجوری میتونه انقدر عالی باشه که شما گفتین
یکم خنده دار نیست اون بازی غیر مجازه هر چیش ضعیف باشه گرافیکش حتی در بعضی زمینه ها از C2 بنظرم بالاتر بود انقدر تعریف نمیکردند ازش چه برسه به این
تعریف داریم تا تعریف نه اینجور فن بازی بی منطق و الکی
یه جوه بدی شده تو این تاپیک که هرکی انتقاد کنه کافره و فنه اون بازیست و از این داستانا متاسفانه انگار فقط باید تعریف کرد
از کاهش شدید نظره کابران تو این تاپیک و تاپیکای دیگه ام معلومه که دیگه بازیا بنظرم ارزش ندارن که بخاطرش انقدر بحث بشه ( مخصوصابازی های FPS که متاسفانه هر کدومشون شدن به تنهایی ناامید کننده ترین بازی های سال که بنده رو زده کردند از هر چی بازی کردن و FPS بازی کردن ) بغیر از بازی های با ارزش و با احترام از جمله B:AC و.........
عزیز من میشه قبل از اینکه همه رو به توپ ببندی - پست های ما رو کامل بخونی ؟؟ من گفتم گرافیک شاهکاره ؟ من گفتم از کرایسیس یا بتلفیلد 3 بالاتره ؟؟؟؟
من گفتم و هنوز هم میگم که رو کنسول بازی با این همه صحنه های شلوغ و افکت و فلان و ... - و بدون مشکلاتی مثل دیر لود شدن تکستچر و پارگی تصویر و .... رو 60 فریم اجرا بشه خیلیه ! که واقعا هم هست ! و وقتی بازی به این روونی اجرا بشه آدم لذت بیشتری میبره ... MW3 ENGINE واقعا موتور قوی هست ...