Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم میدونم چی نوشتم و بهشم پایبندم و به شمام چیزی نگفتم که فرتی رفتی به اون جمله پناه آوردی
من میگم که شما الکی داشتی تعریف میکردی یه موتوری که 4 سال پیش یا بیشتر طراحی شده و با اندکی دستکاری چجوری میتونه انقدر عالی باشه که شما گفتین
یکم خنده دار نیست اون بازی غیر مجازه هر چیش ضعیف باشه گرافیکش حتی در بعضی زمینه ها از C2 بنظرم بالاتر بود انقدر تعریف نمیکردند ازش چه برسه به این
تعریف داریم تا تعریف نه اینجور فن بازی بی منطق و الکی
یه جوه بدی شده تو این تاپیک که هرکی انتقاد کنه کافره و فنه اون بازیست و از این داستانا متاسفانه انگار فقط باید تعریف کرد
از کاهش شدید نظره کابران تو این تاپیک و تاپیکای دیگه ام معلومه که دیگه بازیا بنظرم ارزش ندارن که بخاطرش انقدر بحث بشه ( مخصوصابازی های FPS که متاسفانه هر کدومشون شدن به تنهایی ناامید کننده ترین بازی های سال که بنده رو زده کردند از هر چی بازی کردن و FPS بازی کردن ) بغیر از بازی های با ارزش و با احترام از جمله B:AC و.........

عزیز من میشه قبل از اینکه همه رو به توپ ببندی - پست های ما رو کامل بخونی ؟؟ من گفتم گرافیک شاهکاره ؟ من گفتم از کرایسیس یا بتلفیلد 3 بالاتره ؟؟؟؟

من گفتم و هنوز هم میگم که رو کنسول بازی با این همه صحنه های شلوغ و افکت و فلان و ... - و بدون مشکلاتی مثل دیر لود شدن تکستچر و پارگی تصویر و .... رو 60 فریم اجرا بشه خیلیه ! که واقعا هم هست ! و وقتی بازی به این روونی اجرا بشه آدم لذت بیشتری میبره ... MW3 ENGINE واقعا موتور قوی هست ...

اصلا cod:mw3 آشغال بازی بدترین باز سال حتی ضعیفترین اکشن اول شخص تاریخ ولی یه عده دارن از بازی لذت میبرن الان مشکلی داره اصلا خوششون میاد بگن بهترین باز اول شخص ساله و یا بهترین بازی سال من نمیدونم چرا وقتی خودتون از بازی لذت نمیبرید میخواید مانع لذت بردن دیگران از بازی بشید برید همون بازی پر باگرو بازی کنید که رو کنسول گرافیکش در حد بازیایی نسل قبلم نیست

همون طور که شما از بازی خوشت اومده و میای تعریف میکنی ، هر کس هم خوشش نیومده حق داره بیاد و از بازی ایراد بگیره و خوشبختانه ایراد با دلیل هم گرفتن و بیخود و بی جهت بازی رو نکوبیدن.
این جا محل بحث و گفت گو در مورد بازی هست نه فن پیج بازی که همه بیان و به به و چه چه کنن .

. همونایی هم که CoD رو میخرن واسه مالتیش میخرن نه سینگل !
دوست خوب اطلاعات نداری چرا میگی ؟ اینو همه میدونن اگر بازی برای مالتی Org خریده بشه بتله نه MW (حتما تو ایرانو دیدی همه MW انلاین بازی میکنن فکر میکنی همه جا اینطوره )

عزیز من میشه قبل از اینکه همه رو به توپ ببندی - پست های ما رو کامل بخونی ؟؟ من گفتم گرافیک شاهکاره ؟ من گفتم از کرایسیس یا بتلفیلد 3 بالاتره ؟؟؟؟

من گفتم و هنوز هم میگم که رو کنسول بازی با این همه صحنه های شلوغ و افکت و فلان و ... - و بدون مشکلاتی مثل دیر لود شدن تکستچر و پارگی تصویر و .... رو 60 فریم اجرا بشه خیلیه ! که واقعا هم هست ! و وقتی بازی به این روونی اجرا بشه آدم لذت بیشتری میبره ... MW3 ENGINE واقعا موتور قوی هست ...
حرف شما تا حدی درسته. ولی‌ انصافاً از بعضی‌ از ضعف‌ها اصلا نمیشه گذشت. مثلا انفجار‌های بازی شده مثل ۲ شماره قبل در صورتی‌ که تو BO به سطح خوبی‌ تو انفجار رسیده بودند. حالا چی‌ میشد از همون استفاده میکردند؟ انصافا انفجار‌های از پیش تعین شده تو بازی اصلا در سطح این نسل نیستند یا مثلا افکت خون. اصلا توقع کثافت کاری مثل fear ندارم ولی‌ خونی که بعد از مردن دشمن رو زمین پخش میشه را دیدید؟ کلا حذفش میکردن بهتر نبود؟ رنگش مثل مداد رنگی‌ میمونه. تو این مورد هم bo واقعا چیزی کم نداشت. حالا اینکه شماره بعد بیاد کم کاری کنه خیلی‌ بد هست. تو کل بازی فقط ۱ جاش نور حجم دار داشت باقی‌ نور‌ها دیگه واقعا حال آدم رو بهم میزنه. البته از این موتور فسیل دیگه توقعی نمیشه داشت. چقدر باید جزئیات رو فدا کنن تا به فول اچ‌ دی و ۶۰ fps برسند؟ همین fps هم که میگید ثابت هست اشتباه می‌کنید کافیه برید تو suvival و وقتی‌ یک دسته دشمن سمتتون تیر میزنند و جلوتون به در دیوار می‌خوره ببینید چقدر میاد پایین کافیه یک دودی هم اون وسط باشه حتما میاد زیر ۳۰ البته اشکال مهمی‌ نیست چون این صحنه‌ها کم هستند ولی‌ دیگه این مزیت خیلی‌ هم قابل دفاع نیست که بیاید بگید "چجوری این همه چیز را داره رو ۶۰ اجرا میکنه" در صورتی‌ که نمیکنه و تازه اگر هم بکنه هنری نیست. آخه این بافتها چه فشاری میخواد بیاره؟

سلام دوستان عزیزم مخصوصا به اقا سیاوشو اقا ابوالفضل که از دوستای خوب بندن من به جفتتون حق میدم خوب بیاین نظراتتونو راجبه بازی بگین ولی چرا اینقد با تنشو اینا همراهه حرفاتون من خودم به شخصه این مدرن وار فار 3 رو خیلی دوست دارم واقعا عالیه این نظره شخصیه منه دوستان گلم کسیم نباید این وسط پیداشه به نظر و شعور من توهین کنه چون واقعا بازی صلیغه ای هستش همه اینو میدونن و البته کسی اینکارو انجامم نمیده همه با هم دوستیمو تو سایت بازی سنتر دارم نظر میدیم ولی اگه کسیم نقدی چیزی داره خوب خوش حال میشم مثل ابتین جان نظرشو بگه همیشه که نباید موافق بود اگه همه موافق باشن که بازی عیباش معلوم نمیشه دوستان پس ناراحت نکنین خودتونو دوستان گلم .

من هنوز نگرفتمش,ولی همین الان رقیبش رو تموم کردم...رقیبش که شاهکار بود و سازندگان کاملا به قولشون عمل کرده بودند,تنها چیزی که می تونه MW3 رو برای من برنده اعلام کنه,یه داستان خوفه...داستان رقیبش خوب بود ولی عالی نبود ولی در کنار بقیه جیزای عالیش خیلی خوب شده بود...MW3 خدایی گرافیک و تکستچر های معمولی داره,گیم پلیش هم مثل قبله<فقط یه داستان خیلی قوی می تونه برای من برنده اش کنه...

دوستان من خودم اول ریج نیومده بود میگفتم عجب بازیه بعد که اومد بازی کردم گفتم افتضاحه مثلا یارو از سقف میچسبید میومد کله ملق میزد میزدت من خودم واقعا همون لحظه دیدم DVD شکوندم 3 تاشم ولی بودن از دوستای خودم ازین بازی خوششون اومده بود ولی بنده اصلا خوشم نیومد حالا که من خوشم نیومده نباید بگم بده که میگم من خوشم نیومده من نظراته بعضی از دوستانو میخوندم واقعا درباره ی این بازی کم لطفی کردن یه چیزایی نوشت که منو خیلی ناراحت کرد به شخصه حالا دیگر دوستانو نمیدونم نمیخام کاسه داغتر از اش بشم ولی در کل میگم من عاشق این بازیم اینم بگم تو ایران خیلیا عاشق این بازین اینو من نمیگم اینو اعداد ارقام میگن میتونین همین الان یه رای گیری بزارین بگین کی از مدرن 3 خوشش امده کی نیومده خودتون میفهمین یک کلام خلاص کاکو .

• Like
Reactions: Ayuna
بازی خیلی خیلی قشنگی بود(مثل رقیبش)
از دوستان هم میخوام یه تجربه ی لذت بخش رو چه از این بازی و چه از رقییش از دست ندن و با افکار منفی ذهنشون رو خراب نکنن چون هردوشون نکات خوب و مثبتی دارت که آدم رو مجبور به بازی کردنشون میکنه

پسر خوب کی گفت شما با رقیبش و c2 مقایسه کردید چرا میپیچونی بحثو
من میگم این بازی ارزش اینقدر تعریف و تمجید تخیلی نداره که میگین مخصوصا در زمینه گرافیک و نورزپردازی که اصلا حرفی نزنیم در موردش بهتره
بنده ام یه مرحله امروز بازی کردم و هیچ تفاوت و پیشرفتی در هیچ زمینه ای احساس نکردم گرافیک تو این یه مرحله از mw2 هم پایینتر بود درآوردl دیسکو رفتم بازی رقیبو بازی کردم جیگرم حال اومد

---------- نوشته در 01:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان عزیزم مخصوصا به اقا سیاوشو اقا ابوالفضل که از دوستای خوب بندن من به جفتتون حق میدم خوب بیاین نظراتتونو راجبه بازی بگین ولی چرا اینقد با تنشو اینا همراهه حرفاتون من خودم به شخصه این مدرن وار فار 3 رو خیلی دوست دارم واقعا عالیه این نظره شخصیه منه دوستان گلم کسیم نباید این وسط پیداشه به نظر و شعور من توهین کنه چون واقعا بازی صلیغه ای هستش همه اینو میدونن و البته کسی اینکارو انجامم نمیده همه با هم دوستیمو تو سایت بازی سنتر دارم نظر میدیم ولی اگه کسیم نقدی چیزی داره خوب خوش حال میشم مثل ابتین جان نظرشو بگه همیشه که نباید موافق بود اگه همه موافق باشن که بازی عیباش معلوم نمیشه دوستان پس ناراحت نکنین خودتونو دوستان گلم .
قربونت معین جان
داریم بحثه فنی همراه با کمی فن بازی انجام میدیم و سطح فرهنگی بروبکس و بنده انقدر بالا هست که بحثو به جاهای باریک نکشیم داش:d

• Like
Reactions: Miesam
بازیو تموم کردم. گرافیک واقعا عالی بود فقط رزولیشن رو اعصاب بود. داستانش باحال بود ولی بگذریم. کمبود موسیقی خوب تو بازی حس میشه ولی بازم افکت های صدا عالین.
واقعا اعصابمو خرد کرد. مک تاویش بخاطر هیچی مرد. کاشکی حداقل برای یه چیزی میمرد. اون صحنه ای که 1911 معروفو میذاره رو سینش واقعا دردناک بود. کاشکی داستانش بهتر بود
دوبلور سندمنم خیلی ضایع دوبله کرده بود. ولی مدرن وارفیر دیگه تمام شد. به امید سری بعدی روی کنسولای نسل بعد با رزولیشن بالا

منم بازی رو تموم کردم 6 ساعت و بیست دقیقه و 27 ثانیه روی درجه سختی هارد واقعا عالی بود و یکی از زیباترین بازی های امسال مثل همیشه و اینم اوج هنر سازنده ها رو میرسونه که با این موتور قدیمی همچین چیزی میسازن که این همه طرفدار داره
امتیاز از دید من
گرافیک 8.5
اتمسفر 9.5
موزیک 8.5
داستان 9.5
گیم پلی 10
میانگین 9.2 amazing

من هم دیشب تا ساعت 2.30 شب داشتم بازی میکردم و تمام شد
خدایی عالی بودش ولی برا من CALL OF DUTY 4 : MODERN WARFIRE نمیشه
گرافیک نسبت به مدرن 2 تغییر محسوسی نداشته ولی در حد قابل قبول و خوبی هستش(از رقیب هاش چیزی کم نداره)
صدا گذاری بنظرم تو نسخه قبل یعنی BO بهتر بود
کنترل عالی و مثل همیشه
داستان هم که ادامه قبل و فوق العاده بود
در کل تونست یه کال اف خوبه دیگه رو روانه بازار کنه
دستشون درد نکنه
نمره من به بازی 9 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or