Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
موزیک بازی رو هم دادن به brian tayler...

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 PM ارسال شده بود ----------

آقا من یکی رو توی این تریلر جدیده دیدم انگار ! حالا توی اسپویلر میگم باز کردنش دیگه پای خودتون.

توی دقیقه 1.17 یه اتاقی هست پرایس داره یکی رو با لگد میزنه، ژنرال شپرد بود انگار ! فکر کنم فلش بکی چیزی باشه، خودم خیلی مشتاقم در مورد ماکاروف و شپرد یه فلش بکی چیزی باشه !
نه اون نیست یکی دیگست...

سیستم مورد نیاز برا اجرای بازی نیومد؟

موزیک بازی رو هم دادن به brian tayler...

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 PM ارسال شده بود ----------

نه اون نیست یکی دیگست...

نه اخه چرا؟!حالا این برایان تایلر کی هست؟تا حالا اهنگ چه بازیایی رو ساخته؟

سلام دوستان
می دونم سوالی که میکنم شاید جنبه اسپم داشته باشه ولی برام مهمه(لطف کنید و جواب بدید)
می خواستم بدونم با سیستم زیر بازی رو با تنظیمات آنتی 2x و direct x10 و ultra و روزلیشن 1024x768 چند فریم می گیرم
cpu phenom II x4 945 3.0
ram 2x2 1333 cl9
vga geforce 460 gtx se 1g
win 7 sp1 32-bit or 64-bit
منتظر نظراتتون هستم
ما که از بتفیلد 3 نا امید شدیم رفت حداقل بتونیم makarov رو بکشیم با اون همه جنایت تو فرودگاه مسکو:d

سلام دوستان
می دونم سوالی که میکنم شاید جنبه اسپم داشته باشه ولی برام مهمه(لطف کنید و جواب بدید)
می خواستم بدونم با سیستم زیر بازی رو با تنظیمات آنتی 2x و direct x10 و ultra و روزلیشن 1024x768 چند فریم می گیرم
cpu phenom II x4 945 3.0
ram 2x2 1333 cl9
vga geforce 460 gtx se 1g
win 7 sp1 32-bit or 64-bit
منتظر نظراتتون هستم
ما که از بتفیلد 3 نا امید شدیم رفت حداقل بتونیم makarov رو بکشیم با اون همه جنایت تو فرودگاه مسکو:d
داداش تو با همینم میتونی BF3 بازی کنی ! رو نرمال بالای 30 فریم میگیری ! سی پی یو 4 هسته ای مناسبه ! رم هم 4 گیگی مناسبه ! گرافیکم 460 داری مناسبه رو نرمال ! چرا الکل خودتو ناراحت میکنی ! میگیره خوبم میگره ! MW3 هم با این رو آخرین درجه 60 تا میگیری :d!
برو تو همون تاپیک BF3 یکی از بچه های تحریریه که کارش سخت افزاره جواب داده رو اولترا بالای 30 فریم میگیری ! >:d<

آخرین ویرایش:
داداش تو با همینم میتونی BF3 بازی کنی ! رو نرمال بالای 30 فریم میگیری ! سی پی یو 4 هسته ای مناسبه ! رم هم 4 گیگی مناسبه ! گرافیکم 460 داری مناسبه رو نرمال ! چرا الکل خودتو ناراحت میکنی ! میگیره خوبم میگره ! MW3 هم با این رو آخرین درجه 60 تا میگیری :d!
برو تو همون تاپیک BF3 یکی از بچه های تحریریه که کارش سخت افزاره جواب داده رو اولترا بالای 30 فریم میگیری ! >:d

برو تو همون تاپیک BF3 یکی از بچه های تحریریه که کارش سخت افزاره جواب داده رو اولترا بالای 30 فریم میگیری ! >:d
درست تایپ نکردی ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or