Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
دوستان یه سوال داشتم توی modern warfare 3 خبری از کاپیتان پرایس و مک تاویش هست یا نه
خیلی دلم براشون تنگ شده :(
The game will see the return of Task Force 141 Captain John "Soap" MacTavish (voiced by Kevin McKidd), former SAS Captain John Price (voiced by Billy Murray) and Russian informant Nikolai who are on the run after killing the rogue U.S. Army Lieutenant General Shepherd. Russian Ultranationalist Vladimir Makarov (voiced by Roman Varshavsky) will also reprise as the game's primary antagonist.
اینو بخونید فکر کنم جوابتون را بگیرید

یه Live action از بازی اومده 6 دقیقه هست این جا میتونید ببینید .Cpt Price و Ghost وMctavish هم هستن :دی
http://www.eurogamer.net/videos/modern-warfare-operation-kingfish-vid
واقعا فاجعست این تریلر ... گریم و دوبله فاجعه :دی
خواهش میکنم جواب بدید میشه بگید این چی بود؟ شبیه بازی که نبود... ایا این فیلمشه منظورم اینه که فیلم call of duty رو ساختن ؟
میتونید توضیح بدید

خواهش میکنم جواب بدید میشه بگید این چی بود؟ شبیه بازی که نبود... ایا این فیلمشه منظورم اینه که فیلم call of duty رو ساختن ؟
میتونید توضیح بدید

نه دوست عزيز اين فيلم كوتاه رو طرفدار هاي بازي ساختن يعني يطوري Fan Made هست و ربط انچناني به بازي نداره

دوستان مثل اینکه فراموش کردن که سایز این عکسها کمه و مربوط به بخش مولتی پلیر بازی هم هست که طبعا گرافیک بصری پایین تری داره.

دوستان مثل اینکه فراموش کردن که سایز این عکسها کمه و مربوط به بخش مولتی پلیر بازی هم هست که طبعا گرافیک بصری پایین تری داره.
تا جاییکه ذهن من یاری میکنه COD در سینگل و مولتی تفاوتی نداشت از نظر گرافیک ..
حالا نمیدونم دیگه :d

چرا این تاپیک اینقدر ساکته؟ یعنی از بازی هیچ خبری نیست واقعا؟

محض اطلاع:
BF3 beta رو یکم بازی کردم تنها چیز خوبی که داره گرافیکه و گیم پلی از نظر هیجان و سرعت در حد خنده داری قرار داره(تو تاپیک خودش یکم مهربون تر گفتم که دعوا نشه) :p

هیچوقت تو عمرم فن بازی در نیوردم ولی اینو بهتون بگم که اگه کسی دنبال هیجان و گیم پلی سریع باشه حتی MW2رو به بتلفیلد 3 ترجیح میده (الان هردشو دارم )

این تریلر جدید سینگل عالی بود، بازی به شدت سینمایی تر شده و از همه مهم تر اینکه به نظر میاد به اندازه کافی به بازی تنوع دادن. تا اینجاییش که من دیدم محیط ها و حالت بازی به اندازه کافی جدید میزد. ماکاروفش هم انگار بیشتر شده که ایول داره :دی

http://www.youtube.com/watch?v=nDPFxk7fHsU

به نظر من این Black ops زیاد جالب نبود و یه بازی بیشتر سینمایی بود و من از جنگ های بین کشوری مثل اکثر شما خوشم میاد نه یه شورش یا انقلاب .
امیدوارم مثل باقی modern warfarw ها انتظاراتو براورده کنه و انقدر سینمایی خالی نباشه

آقا من یکی رو توی این تریلر جدیده دیدم انگار ! حالا توی اسپویلر میگم باز کردنش دیگه پای خودتون.

توی دقیقه 1.17 یه اتاقی هست پرایس داره یکی رو با لگد میزنه، ژنرال شپرد بود انگار ! فکر کنم فلش بکی چیزی باشه، خودم خیلی مشتاقم در مورد ماکاروف و شپرد یه فلش بکی چیزی باشه !

آقا من یکی رو توی این تریلر جدیده دیدم انگار ! حالا توی اسپویلر میگم باز کردنش دیگه پای خودتون.

توی دقیقه 1.17 یه اتاقی هست پرایس داره یکی رو با لگد میزنه، ژنرال شپرد بود انگار ! فکر کنم فلش بکی چیزی باشه، خودم خیلی مشتاقم در مورد ماکاروف و شپرد یه فلش بکی چیزی باشه !

بلاخره فلش بك داره يا نه؟:-/:d
من كاملا گيج بودم...كاملا گيجتر شدم!:dيكي بياد بشكافه....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or