Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
سرور فقط سرورای بتلفیلد , مال MW3 که سرور نیست . Steam ؟! به چه درد میخوره !؟ Origin رو بچسب .... و این داستان همچنان ادامه داره ...
این بنده خداها هی میان امکانات میدن بدهکارم میشن !
4 روز دیگه عکس و ویدئو میاد از بازی که DX11 رو به خوبی استفاده میکنه و گرافیک عالی داره , یه عده میان میگن گرافیک به چه درد میخوره , بازی نباید خطی باشه ...
نمیدونم آدم 60 دلار میده دیگه چی میخواد ؟! سرور که گذاشتن برای PC , استیم رو هم که دارن ساپورت میکنن , رو گرافیکم که دارن کار میکنن تا بهتر بشه , گیم پلیم که مثل همیشه بهترینه , آنلاینشم که حداقل یه سال ملتو پای سیستم میخکوب میکنه , LAN هم که داره ...
نمیدونم این امکانات تو چه بازیه دیگه ای هست که جدیدا همه ضد MW شدن ؟! :-/

• Like
Reactions: uriel
آقا من نگفتم چیز ِ بدیه . میگم چیز خاصی نیست . دیگه امروزه اگه بازی ـی سرور اختصاصی نداشته باشه باید بهش خندید همون کاری که ما قبل از تأیید این خبر میکردیم :دی . استیم هم خو قبلی ها داشتن . اوریجین خودم قبولش ندارم اما اون Battlelog قشنگ یه ابتکار فوق العاده زده ! :دی

مسئله اینه که شما قانع نمیشید علتش فقط فشاره :lol: :دی
من نمیدونم شما چرا اینقدر تلاش میکنی که ما قانع بشیم ؟ عکس میذاری از بازی بعد حتی دقت نمیکنی که اگه اون کاپیتان پرایس باشه اینا حتی یکم را کرکترش بیشتر کار نکردن دقیقا با همون لباسهایی که تو MW2 بود یا اسلحه بازی به نظرت خیلی عوض شده ؟ بعد بحث استیم را میکشی که الان دیگه سه سال COD انحصاری روی استیم پخش میشه
Server Browser هم اگه BF3 نبود اینا عمرا تو بازی میگذاشتن بعد از MW2 ثابت کردن که دیگه به PC اهمیت نمیدن
اگه دنبال این میگردی که BF3 فن های PC را قانع کنی که MW3 بهتره اشتباه اومدی داداش شاید بهتر باشه تو بخش کنسولها دنبالش باشی
متای MW3 بشه 100 ، BF3 بشه 10 من فرداش میام میگه BF3 بهتره ،بازم حرفی هست؟

من نمیدونم شما چرا اینقدر تلاش میکنی که ما قانع بشیم ؟ عکس میذاری از بازی بعد حتی دقت نمیکنی که اگه اون کاپیتان پرایس باشه اینا حتی یکم را کرکترش بیشتر کار نکردن دقیقا با همون لباسهایی که تو MW2 بود یا اسلحه بازی به نظرت خیلی عوض شده ؟ بعد بحث استیم را میکشی که الان دیگه سه سال COD انحصاری روی استیم پخش میشه
Server Browser هم اگه BF3 نبود اینا عمرا تو بازی میگذاشتن بعد از MW2 ثابت کردن که دیگه به PC اهمیت نمیدن
اگه دنبال این میگردی که BF3 فن های PC را قانع کنی که MW3 بهتره اشتباه اومدی داداش شاید بهتر باشه تو بخش کنسولها دنبالش باشی
متای MW3 بشه 100 ، BF3 بشه 10 من فرداش میام میگه BF3 بهتره ،بازم حرفی هست؟
خب برادر من شما داری با این حرفت رسما میگی من منطق ندارم ! این دوستمون کی گفت میخواد شما رو قانع کنه !؟ گفت که تمام امکانتی که تو BF3 هست + استیم قراره تو MW3 هم باشه و حتی اگه 1000 تا امکان جدیدم فراهم کنن باز یه عده مثل شما گول 4 تا دمو رو میخورن و تازه میان MW3 رو میکوبن !
من به اون دوستمون پیشنهاد میکنم که خودشو خسته نکنه چون تو جهان سوم دمو حرف اولو میزنه و چون از MW3 هزار تا دمو رو PC نیست پس تو جهان سوم این بازی نسبت به BF3 عقب هست ...

خب برادر من شما داری با این حرفت رسما میگی من منطق ندارم ! این دوستمون کی گفت میخواد شما رو قانع کنه !؟ گفت که تمام امکانتی که تو BF3 هست + استیم قراره تو MW3 هم باشه و حتی اگه 1000 تا امکان جدیدم فراهم کنن باز یه عده مثل شما گول 4 تا دمو رو میخورن و تازه میان MW3 رو میکوبن !
من به اون دوستمون پیشنهاد میکنم که خودشو خسته نکنه چون تو جهان سوم دمو حرف اولو میزنه و چون از MW3 هزار تا دمو رو PC نیست پس تو جهان سوم این بازی نسبت به BF3 عقب هست ...
فقط همین مونده بود که مقیاس بازی را برای مقایسه جهان سوم وکشورهای توسعه یافته بکار ببرن :)) شما که با این طرز فکرت جهان سوم هم واست زیادی پیشرفته حساب میشه
دمو کجا بود ؟ من Alpha بازی BF3 را بازی کردم MW2 هم حداقل 400 ساعت بازی کردم ،
امکان جدید نمیخوایم!!! خواسته زیادی نیست که آدم بعد از 3سال یه تغییر عمده از یه بازی داشته باشه ؟ آره به نظر میاد گرافیک بازی پیشرفت داشته ولی کمتر از اونی که خیلی ها توقع دارن
بعد بازی که هیچ اهمیتی به PC نمیده واسه چی من ازش طرفداری کنم ؟ شما داداش یا Black ops نداشتی یا روی PC انلاین نمیزدی اینقدر این بازی زمان عرضه باگ داشت که اعصاب آدمو خرد میکرد ،MW2 با این که استیم خیلی خوب بن میکنه ولی هنوز کلی چیتر تو بازی داریم ،DLC های بازی هیچ ارزش خاصی ندارن ،شما BC2 Vietnam را بازی کن میفهمی DLC یعنی چی
اون دوستمون که میگه سرور فقط BF خوب میدونه تو Black ops با Ping 250 نمیشه بازی کرد اما تو BC2 با ping 500 میشه Snipe زد
هیچ بحثی هم راجع به ELite نمیکنید واقعا باید این سرویس با شارژ ماهیانه ارائه بشه ؟ منطق را شما ندارید اینجوری که اکتیویژن داره پیش میره اگه هر سال هم فروشش بهتر بشه از 2-3 سال دیگه واسه بازی شارژ ماهیانه میگیره پول بدید حال کنید

بچه ها من این steamworks رو نگرفتم، یعنی سرور های بازی رو خود استیم تامین میکنه؟ یا استیم فقط بازی رو ساپورت میکنه و سرور ها مال همون سایت مسخره ای هست که بلک آپس و بد کمپانی 2 رو ساپورت میکرد؟

فقط همین مونده بود که مقیاس بازی را برای مقایسه جهان سوم وکشورهای توسعه یافته بکار ببرن :)) شما که با این طرز فکرت جهان سوم هم واست زیادی پیشرفته حساب میشه
دمو کجا بود ؟ من Alpha بازی BF3 را بازی کردم MW2 هم حداقل 400 ساعت بازی کردم ،
امکان جدید نمیخوایم!!! خواسته زیادی نیست که آدم بعد از 3سال یه تغییر عمده از یه بازی داشته باشه ؟ آره به نظر میاد گرافیک بازی پیشرفت داشته ولی کمتر از اونی که خیلی ها توقع دارن
بعد بازی که هیچ اهمیتی به PC نمیده واسه چی من ازش طرفداری کنم ؟ شما داداش یا Black ops نداشتی یا روی PC انلاین نمیزدی اینقدر این بازی زمان عرضه باگ داشت که اعصاب آدمو خرد میکرد ،MW2 با این که استیم خیلی خوب بن میکنه ولی هنوز کلی چیتر تو بازی داریم ،DLC های بازی هیچ ارزش خاصی ندارن ،شما BC2 Vietnam را بازی کن میفهمی DLC یعنی چی
اون دوستمون که میگه سرور فقط BF خوب میدونه تو Black ops با Ping 250 نمیشه بازی کرد اما تو BC2 با ping 500 میشه Snipe زد
هیچ بحثی هم راجع به ELite نمیکنید واقعا باید این سرویس با شارژ ماهیانه ارائه بشه ؟ منطق را شما ندارید اینجوری که اکتیویژن داره پیش میره اگه هر سال هم فروشش بهتر بشه از 2-3 سال دیگه واسه بازی شارژ ماهیانه میگیره پول بدید حال کنید
Elite 95% از امکاناتش رایگانه و فقط یه سری چیزای خاصش که فکر کنم بعدا شامل DLC و MAP Pack و ... میشه رو باید هزینه بدن .
در مورد تغییر عمده هم هیچ نیازی به تغییر عمده تو MW نبود . من کاری به BO ندارم چون به نظر خودمم MWها خیلی سرتر بودن اما بازی تو این سبک که شماره ی سوم از یه سری هست نمیتونه هسته ی گیم پلیشو تغییر بده . فقط میتونه محیطا و گرافیک رو تغییر بده که داره اینکارو میکنه .
DLC ها هم که تو سریه COD واقعا خوب کار میشن , چطور میگی DLC خوب نداره ؟ من ویتنام رو هم تو BC2 دیدم , عمرا به پای DLCهایی که برای حتی BO منتشر شد نمیرسید !
من تو حرفای بالا فقط یه چیز رو قبول دارم اونم اینکه تو BF:BC2 میتونستی با پینگ بالا و سرعت افتضاح بازی کنی اما تو COD باید سرعت و پینگ خوب داشته باشی . البته من به COD هم خرده نمیگیرم چون بازی رو برای ما عقب افتاده ها نمیسازن ... :(

Elite 95% از امکاناتش رایگانه و فقط یه سری چیزای خاصش که فکر کنم بعدا شامل DLC و MAP Pack و ... میشه رو باید هزینه بدن .
در مورد تغییر عمده هم هیچ نیازی به تغییر عمده تو MW نبود . من کاری به BO ندارم چون به نظر خودمم MWها خیلی سرتر بودن اما بازی تو این سبک که شماره ی سوم از یه سری هست نمیتونه هسته ی گیم پلیشو تغییر بده . فقط میتونه محیطا و گرافیک رو تغییر بده که داره اینکارو میکنه .
DLC ها هم که تو سریه COD واقعا خوب کار میشن , چطور میگی DLC خوب نداره ؟ من ویتنام رو هم تو BC2 دیدم , عمرا به پای DLCهایی که برای حتی BO منتشر شد نمیرسید !
من تو حرفای بالا فقط یه چیز رو قبول دارم اونم اینکه تو BF:BC2 میتونستی با پینگ بالا و سرعت افتضاح بازی کنی اما تو COD باید سرعت و پینگ خوب داشته باشی . البته من به COD هم خرده نمیگیرم چون بازی رو برای ما عقب افتاده ها نمیسازن ... :(

دیگه خداییش ای حرف قابل قبول نیس.
ویتنام یه dlc فوق العاده بود همه ی منتقدا هم ازش تعریف کرده بودن.!
ولی bo همش در رابطه زامبی بود و خودتن ببینید چنتا پک زامبی داده بیرون.اصلا قابل مقایسه نیستن...!

بعد از عینک حالا نوبت دسته است.من خیلی از دسته خوشم اومد برای ps3 هست .
mw3.jpg

بعد از عینک حالا نوبت دسته است.من خیلی از دسته خوشم اومد برای ps3 هست .
mw3.jpg
انصافا تنها ایتمی که برا بازی دادن خو به نظر خوبه همینه :d
میبینم که اینا این وسط ایمان اوردن دسته ی 360 برای شوتر خیلی بهتر از دسته ی پی اس هست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or