Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
تو بگو کدوم قسمت با یه علامت نشون بده , منم برات نشون بدم :دی
باو من که چیز بدی نگفتم.:|
گفتم عکس پولیش شده هست. اون نورپردازی تو سمت چپ تصویر می تونه طبیعی باشه ولی باز هم حسی تو عکس هست که مشخصه این عکس پولیشه عزیزم، پولیش ش ش ش ش . :d

باو من که چیز بدی نگفتم.:|
گفتم عکس پولیش شده هست. اون نورپردازی تو سمت چپ تصویر می تونه طبیعی باشه ولی باز هم حسی تو عکس هست که مشخصه این عکس پولیشه عزیزم، پولیش ش ش ش ش . :d

خب بالاخره وقتی این همه مدته mw3 را مسخره میکردید حق میدم با دیدن چنین تصاویری بساط بامبول سازی را فراهم کنید :دی

خب بالاخره وقتی این همه مدته mw3 را مسخره میکردید حق میدم با دیدن چنین تصاویری بساط بامبول سازی را فراهم کنید :دی

این حرف بسیار درستی هست :d عکس ها پولیش شده ولی خیلی خیلی کمه البته تا دقایقی دیگه میشه انتظار داشت بیان دوستان بگن اصلا این عکس ها fake هست :d

باید تو MW2 میذاشتن زحمت کشیدن الان گذاشتن . همین که تا الان خبر رو کش دادن خیلی ننگه بزرگیه !

دارم میگم از STEAM استفاده میکنه برعکس BF3 شما !
دوما لول ! کلا شما یه عده خیلی باحالیت ! اگه استفاده نمیکرد MW3 یه بازی خز و...........بود! الان که هم از STEAM و هم سروهای اختصاصی استفاده میکنه شده مایه ی ننگ ؟! عجب ! یپا بگید خیلی فشار میاره این بازی ما تکلیف خودمون را بدونیم ! این بازی باید چیکار کنه شما یکم راضی بشید؟ که من با اولین تماس به iw اطلاع بدم!

• Like
Reactions: Muse
دارم میگم از STEAM استفاده میکنه برعکس BF3 شما !
دوما لول ! کلا شما یه عده خیلی باحالیت ! اگه استفاده نمیکرد MW3 یه بازی خز و...........بود! الان که هم از STEAM و هم سروهای اختصاصی استفاده میکنه شده مایه ی ننگ ؟! عجب ! یپا بگید خیلی فشار میاره این بازی ما تکلیف خودمون را بدونیم ! این بازی باید چیکار کنه شما یکم راضی بشید؟ که من با اولین تماس به iw اطلاع بدم!
میگم چیزی نیست که براش عروسی راه انداختی :دی خو MW2 هم استیم بود . از اونور اینم Battlelog رو داره که چیز ِ شاخیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or