با فیلتر شکن باید برید . حسابتون هم باید شارژ باشهمن یه حساب عادی گوگل پلی دارم ، باید کار خاصی انجام بدم ؟ و اینکه الان از تو خود بازی امتحان کردم و رو خرید cp که زدم error میداد !
با فیلتر شکن باید برید . حسابتون هم باید شارژ باشهمن یه حساب عادی گوگل پلی دارم ، باید کار خاصی انجام بدم ؟ و اینکه الان از تو خود بازی امتحان کردم و رو خرید cp که زدم error میداد !
سلام.اگه یبار بتل پس بخری دیگه نیازی به خرید دوبارش نیست ؟ اگه درست فهمیده باشم همون مقدار cp که خرج خریدش میکنی رو طی انجام بتل پسس دوباره بهت برمیگردونه ؟ درسته ؟ و اینکه بتل پسس 360 تا cp میخواد یا بیشتره ؟
خیر نیاز نیست. میتونید از طریق بتل پس همونقدر بدست بیارید.اگه یبار بتل پس بخری دیگه نیازی به خرید دوبارش نیست ؟
بستگی داره به ریجن اکانتتون. برا ریجن عادی 560 تا میخواد. اما معمولا ایرانی ها اکانتشون رو روی ریجن هند میسازن که قیمت ها آف بخوره. آخر هر فصل هم معمولا بتل پس یه آفری روش میخوره که میشه ارزونتر خرید.بتل پسس 360 تا cp میخواد یا بیشتره ؟
سلام ، آقا دستت درد نکنه هستی جواب میدی مرسی ، فقط اینکه الان دیدم دو نوع بتل پسس داره ! یکی battle pass permium که 360 تا میخواد یکی هم permium bundle که 800 تا cp میخواد ! فرق زیادی دارن ؟ آخر خط بتل پسس 50 تا c میده هردفعه که یه تایر رو رد میکنی اون الان قفله ، با کدوم نوع بتل پسس قفلش باز میشه ؟سلام.
خیر نیاز نیست. میتونید از طریق بتل پس همونقدر بدست بیارید.
بستگی داره به ریجن اکانتتون. برا ریجن عادی 560 تا میخواد. اما معمولا ایرانی ها اکانتشون رو روی ریجن هند میسازن که قیمت ها آف بخوره. آخر هر فصل هم معمولا بتل پس یه آفری روش میخوره که میشه ارزونتر خرید.
با هردو باز میشه.سلام ، آقا دستت درد نکنه هستی جواب میدی مرسی ، فقط اینکه الان دیدم دو نوع بتل پسس داره ! یکی battle pass permium که 360 تا میخواد یکی هم permium bundle که 800 تا cp میخواد ! فرق زیادی دارن ؟ آخر خط بتل پسس 50 تا c میده هردفعه که یه تایر رو رد میکنی اون الان قفله ، با کدوم نوع بتل پسس قفلش باز میشه ؟
گوگل ریوارد اصلا چجوری میگیرن؟عزیزایی که رو اندرویید هستن یا گوشی اندروییدی دارن چک کنن گوگل ریواردشون رو؛ برای من 3 دلار کوپن تخفیف داد و 420 سی پی رو 2 دلار خریدم بتل پس رو گرفتم.
برخلاف پابجی اصلا تو رندوم پلیر خوب به پستم نمیخوره.
نمیدونم والا همینطوری داشتم تو اکنت گوگلم میچرخیدم نوتیف اومده بود 3 دلار کوپن خرید داخل برنامه دارین موقع چک اوت لحاظ میشه تو خریدای بالای 3 دلار، اینم 5 دلار بود 5 دلار گیفت کارت خریدم و رفتم بسته 5 دلاری رو گرفتم که 3 دلار ازش کم کرد 420 سی پی رو 2 دلار گرفتم.گوگل ریوارد اصلا چجوری میگیرن؟
نه متاسفانه این از مشکلاتی که درگیرشیم.میشه جلوی جوین شدن به بازی ای که قبلا استارت خورده رو گرفت ؟ گزینه ای داره که آف کنیم ؟ خیلی رو اعصاب میشه بعضی مواقع
آره من هم هم.تو آپدیت جدید احساس میکنم دوربین موقع راه رفتن و دویدن خیلی تاب داره ! شما هم این حسسو دارین ؟ یکم هم تو بتل رویال برای من افت فریم پیدا کرده !
خیلی آزاردهندس ، انگار میخواستن طبیعی تر بشه ، هر قدم که برمیداری به اون سمت دوربین کج میشه ، امیدوارم زودتر درستش کننآره من هم هم.
یه خبر دیگه هم بدم.
کامیون باگ داره ? میشه ترپ بست بهش رفت تو دل ملت